Autor Wątek: niespokojne jest serce moje dopóki nie spocznie w Tobie... buraczkowe odliczanie  (Przeczytany 85652 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Daruda

• Chuck Norris
  • data ślubu: 20.06.2009

Offline justyna85

• Chuck Norris
  • data ślubu: 01.08.2009
no to życze udanego wyjazdu :)

Offline buraczek
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 27.06.2009
nareszcie jestem  ;) ale miałam dzisiaj super dzień... najpierw byliśmy w takiej wiosce koło olsztyna gdzie wspinaliśmy się na skałki i weszliśmy do jaskini... będą zdjęcia ale dopiero po weekendzie, udało mi się znaleźć jednego nietoperza i też zrobiłam mu zdjęcie  :)  potem wróciliśmy do domu, zjedliśmy obiadek i poszliśmy do księdza spisać protokół przedślubny, wszystko poszło sprawnie i szybko  :) jakieś 45 minut i było po wszystkim... przy okazji wręczyliśmy księdzu zaproszenie na nasz ślub i wesele, bardzo się ucieszył  ;) a za zapowiedzi u mnie w parafii nic nie płacimy, chyba że u mojego D. będzie trzeba zapłacić...
no a na sam koniec dnia poszliśmy się wreszcie wygrzać na solarium  ;D ja byłam na 8 minut a D. na 10, w sumie kupiliśmy sobie karnet na 100 minut za 80 zł, czyli mamy po 50 minut  :) padam z nóg, ale postaram się w miarę możliwości zobaczyć co tam u was.  :-* :-*

Offline Diankusia

• entuzjasta
  • data ślubu: 29.05
No to widzę owocny dzień, dużo załatwiania a na koniec pozytywne zmęczenie. UWielbiam to uczucie  :) Cieszę się że już w kościele prawie wszystko załatwione, z dnia na dzień zostaje coraz mniej do zrobienia i coraz mniej do czekania  :)

Offline ineeze

• entuzjasta
  • Miłość cierpliwa jest, łaskawa jest....
  • data ślubu: 2o.o6.2oo9[
Odp: niespokojne jest serce moje dopóki nie spocznie w Tobie... buraczkowe odlic
« Odpowiedź #664 dnia: 23 Kwietnia 2009, 22:04 »
Buraczek, a spisując protokół, mieliście już dokumenty z USC, czy te dopiero będzie przynosić później?
Buziaki czwartkowe :)

Offline margolka

• Chuck Norris
Fajnie, że tak sprawnie poszło  :)

Offline Daruda

• Chuck Norris
nie czaję...zaprosiliście księdza na wesele?

Offline anulla_p

• Chuck Norris
  • data ślubu: 27-06-09
a ja poproszę zdjęcie nietoperza  :D

Dlaczego kobiety mają zawsze tak dużo obowiązków? Bo głupie śpią w nocy to im się zbiera

Offline hania3033

• Chuck Norris
Daruda a czemu nie?? :) jak jakis fajny, albo jeszcze lepiej - znajomy ksiądz to spoko :)
buziaki zostawiam :-* i czekam na fotki :D
ps. my też mamy zdjęcia nietoperza - ma wieeelkie uszy i jest włochaty ;D

Offline Diankusia

• entuzjasta
O tak, ja też czekam na zdjęcie nietoperza  :)

Offline buraczek
  • Chuck Norris
kurcze jak dawno mnie nie było... wczoraj wieczorem próbowałam się połączyć z forum, ale jakiś błąd wyskakiwał  :-\ tyle się działo przez te dni... zacznę jeszcze od czwartku i odpowiem na pytania  :)
Buraczek, a spisując protokół, mieliście już dokumenty z USC, czy te dopiero będzie przynosić później?
tak, jak poszliśmy do księdza spisać protokół to mieliśmy dokumenty z USC, ale jak jeszcze nie macie to chyba można później donieść...

nie czaję...zaprosiliście księdza na wesele?
zaprosiliśmy naszego księdza proboszcza, bo dobrze go znamy, jest częstym gościem u nas w domu i chcieliśmy aby był z nami w tym dniu... poza tym będziemy mieć jeszcze 2 księży z rodziny mojego D. czyli w sumie 3 księży będzie odprawiać mszę i potem z nami na sali  :)

zdjęcie nietoperza będzie ale najwcześniej jutro, bo muszę trochę przystopować z forum, bo D. mi już zagroził, że mi konto usunie... :-\

c.d. opowieści... w piątek byliśmy u mojej przyjaciółki w Rudzie bo miała urodziny i zaprosiliśmy ją z narzeczonym na nasz ślub, było bardzo miło, rzadko się teraz widujemy więc nagadać się nie mogliśmy  ;) zapomniałam napisać o najważniejszym w tym dniu... o moim makijażu próbnym... TRAGEDIA!!! normalnie szkoda słów... pierwszy jaki mi zrobiła, był cały do zmycia, ciemny fiolet pomieszany z grafitem, jak się w lustrze zobaczyłam to mi się płakać chciało... jakbym na dyskotekę szła a nie na ślub. musiała wszystko zmywać i zrobiła mi drugi raz... w jednym kolorze- fioletowym, nic specjalnego, mój D. powiedział, że tak to ja się sama potrafię pomalować... wczoraj od rana szukałam nowej kosmetyczki i znalazłam, nazywa się Edyta Piecha, ktoś z was słyszał o niej? teraz jestem negatywnie nastawiona i boję się oddać w czyjekolwiek ręce... i straciłam 50 zł na ten próbny makijaż.... kosmetyczka od siedmiu boleści  >:( ale się rozpisałam, lecę na chwilkę do was  :-* :-*

Offline Daruda

• Chuck Norris
jesli chodzi o zaproszenie księdz,to się zdiwiłam troszkę ,bo ja jestem strasznie anty do tej grupy społecznej,wiem wiem ,że częśc z was mnie tu zlinczuje,ale nie lubie ich i już!!!!mam złe doświadczenia,mam tylko nadzieję,że mój ślub przebiegnie sprawnie i szybko i już będziemy mogli pożegnać PANÓW ,za dużo z nimi problemów.....wiem wiem,pewnie trafiałam w moim dość długim życiu na niedobrych księży;-)))ale ci spoko też istnieją -ty jesteś tego przykldem buraczku;-)3 księzy na jedym weselu wow;-)))podziwiam,podziwiam !!!!

Offline mesitini

• użytkownik
  • **
  • data ślubu: 08.05.2010
Ja tez bede miec ksiedza na swoim weselu, tego samego co bedzie nasz slub blogoslawil :) Jest dla mnie autorytetem w duchowej sferze i zalezy mi, aby towarzyszl nam w tym dniu.
Natomiast znam tez ksiedza, ktorego nie zyczylabym sobie na swoim zarowno slubie, jak i weselu. Mam i nadal miewam zle doswiadczenia. Niestety kazdy ksiadz to tylko czlowiek. Mozna nad tym ubolewac, ale moje doswiadczenie wskazuje, ze nie nalezy generalizowac.

Offline Justys851
  • Chuck Norris
uuu szkoda że tak wyszło z makijażem  :-\ ja nie mam próbnego - ciekawe jak będę wyglądać  ;D
Co do księży to wydaje mi się ze nie nalezy uogólniac, tak samo jak np z lekarzami . Istnieją księża z powołania - u nas w parafii tacy są  ;) na dodatek zakonnicy wiec to też inaczej niż tacy normalni księża  :D
Fajnie tak trzech księży miec na weselu  ;)

p.s
u mojej kuzynki na weselu był ksiadz a ja akurat byłam wtedy sama - oo rany ale się z nim wytańcowałam  ;D ;D ;D

Offline agairish

• Chuck Norris
  • Nasz aniołek 10t3d (9.07.10) godz. 13.15 [ * ]
Szkoda, że z makjażem taka lipa wyszła... Mam nadzieję, że ta nowa pani okaże się  o niebo lepsza :)

U mojej przyjaciółki na weselu też był ksiądz. Ale to był takie jej przyjaciel od lat. Na weselu był on najczęstszym gościem przy openbarze a na parkiecie to wywijał, że hooho...

:-* :-* :-* niedzielne zostawiam

Offline margolka

• Chuck Norris
Szkoda, że kase wydałaś niepotrzebnie na makijażystkę, a może i ptrzebnie, bo już wiesz, że beznadziejnie maluje. Na pewno znajdziesz inną  :)
Ja nie mam próbnego makijażu, ale może się jeszcze umówię  ;)

Offline Castia

• Chuck Norris
  • totalnie zakochana
  • data ślubu: sierpień 2009
szkoda tego makijażu :( ech... właśnie z takich powodów sama się wolę umalować...
co do księży... ja żadnych na weselu mieć nie będę, ale znam różnych księży, więc nie posiadam zdania na ich temat jako ogółu, są różni ludzie tak samo różni księża...

Offline Diankusia

• entuzjasta
Szkoda że tak wyszło z makijażem, trzymam kciuki żebyś teraz lepszą babkę znalazła, może podopytuj na forum albo po znajomych może ktoś Ci kogoś poleci? Ja mimo wszystko uważam że makijażystka zrobi lepszy i trwalszy makijaż  :)

Offline buraczek
  • Chuck Norris
dzięki za pocieszenie... ta kosmetyczka była polecona przez koleżankę, robiła jej makijaż ślubny i było ok, więc nie wiem czemu u mnie tak wyszło  :-\ najgorsze jest to że nie wiem jak jej powiedzieć, że nie byłam tak zadowolona jak bym chciała i że z niej rezygnuję, jakoś tak mi głupio... ::) ta now którą znalazłam nazywa się EDYTA PIECHA, może któraś z was coś o niej słyszała? na stronce ma bardzo ładne makijaże, więc mimo tego że się sparzyłam spróbuję jej zaufać...
zapomniałam napisać, że w piątek zamówiłam sobie butki ślubne... kosztują 215 zł, trochę drogo, ale będą bardzo ładne, firma nazywa się GROWIKAR. buziaki zostawiam  :-* :-*

Offline Madziulka83

• Chuck Norris
  • data ślubu: 19.09.2009
Ja za moje butki ślubne zapłąciłam trochę mniej, ale tylko trochę :P sprawdz tą drugą makijażystkę, może będzie lepsza od tamtej... niedzielne pozdrowionka :)

Offline nataliaxp
  • ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥
  • Chuck Norris
Ja tez mam butki z GROWIKARA - ale palcilam duzooooo mniej  ;)

Buziaki zostawiam :):):)

Offline anulla_p

• Chuck Norris
jeżeli masz cały czas ciemne włosy jak na zdjęciu to może dlatego Cie tak potraktowała na ciemno, ale ja bym się nie szczypała i od razu mówiła, ze mi nie pasuje, co się przejmujesz w końcu za to zapłaciłaś

Dlaczego kobiety mają zawsze tak dużo obowiązków? Bo głupie śpią w nocy to im się zbiera

Offline mesitini

• użytkownik
  • **
  • data ślubu: 08.05.2010
Bardzo jestem ciekawa Twoich butkow. Na stronce, gdzie mozna kupic buty z tej kolekcji sa wylacznie za 149 zl. Kupowalas na Allegro ?? Szukalam tez stronki tej wizazystki, ale znalazlam tylko kilka zdjec na Alegratce. Te slubne sa bardzo ladne, naturalne, wiec mysle, ze bedzie ok.

Offline margolka

• Chuck Norris
Pokaż nam butki buraczku  :)

Offline buraczek
  • Chuck Norris
witajcie w poniedziałek  :)
anulla_p teraz nie mam tak ciemnych włosów, więcej mam blond niż brązowych... mimo wszystko uważam, że jako kosmetyczka powinna wiedzieć, że makijaż ślubny powinien być delikatny, pastelowy, a nie imprezowy...
mesitini ja butki zamówiłam w salonie ślubnym, pewnie dlatego przepłaciłam...  :-\ spróbuję poszukać podobnych na necie i jak znajdę to wam wkleję, bo nawiązując do pytania margolki buty dopiero zamówiłam w piątek, a będą do odbioru za miesiąc...
postaram się wkleić obiecane zdjęcie nietoperza i jakieś poszukam z wycieczki....

przed wejściem do jaskini z moją najlepszą koleżanką z Częstochowy  :)

nietoperek  :P

a to ja na tle ruin zamku w Olsztynie...

Offline paooolka

• Niufomaniaczka
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 05.09.2009
widze ze wycieczka sie udała :)

dobrze ze wczesniej szukasz makijazystki, zawsze jest czas na zmiany. ja tez chyba zaczne szukac
Il corpo è solo uno strumento. Il corpo senza lo spirito non ha nessun valore.

całkiem nowa JA

Offline justyna85

• Chuck Norris
troche szkoda ze z ta kosmetyczka tak wyszlo, ale nie masz co sie przejmować i powiedz jej że nie tego sie spodziewałas i rezygnujesz z jej usług :)

fajne foteczki :)

Offline mikoala

• Chuck Norris
Lepiej, że teraz niż w dzień ślubu, to była by dopiero tragedia z makijarzem!

Offline buraczek
  • Chuck Norris
no w sumie racja... muszę się dzisiaj zebrać i napisać jej sms-a, mam nadzieję, że zrozumie i nie będzie z nią problemów...

wczoraj byliśmy z D. drugi raz na solarium... on znowu na 10 minut a ja na 8... wiecie jak się spaliłam...  :P dziś w nocy wszystko mnie piekło, od rana smaruję się kremami... chyba muszę zrobić przerwę, zwłaszcza, że wyskoczyło mi mnóstwo piegów  ::)

Offline anulla_p

• Chuck Norris
nietoperek spoko dzięki, a makijaż to tak się zastanawiam co kobiecie do głowy strzeliło