Autor Wątek: niespokojne jest serce moje dopóki nie spocznie w Tobie... buraczkowe odliczanie  (Przeczytany 87860 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline hania3033

• Chuck Norris
buziaki :-* :)

Offline madzia_n

• Chuck Norris
  • data ślubu: 22 sierpnia 2009
Co do wieczoru kawalerskiego, to moj A. juz dawno powiedzial mi, ze wieczor moze nawet bedzie, ale on nie chce zadnych panienek. W ogole to mamy z A. takie same zdania na ten temat :) Wiec nie bylo sporu na szczescie ;)
Chociaz czasem jego kolega zartuje, to ja juz sie przyzwyczailam do jego glupich dowcipow ;D I wiem ze A. nie chce zadnych panienek
Chociaz gdyby mu zamowili, to mimo zaufania mialabym obawy co tez ta kobitka moze wyprawiac....
Tak wiec: popieram Cie calkowicie!

Fryzurka bardzo ladna :)

Ja jeszcze nie wiem ile makijaz/fryzurka - Jeszcze nei mam zamowionych.. :(

Offline buraczek
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 27.06.2009
madzia_kubica jeśli mogę doradzić, to na Twoim miejscu już bym zamawiała i kosmetyczkę i fryzjerkę,bo ja mam problemy ze znalezieniem fryzjerki  :(
dziękuję za poparcie w sprawie W K...
Hania 3033 dziękuję za buziaki
dziękuję, że odwiedzacie mój wątek, dla was wszystkich  :-* :-*
a ja znów do pracy na 22 dzisiaj... :-\

Offline madzia_n

• Chuck Norris
  • data ślubu: 22 sierpnia 2009
Oj mi sie to sni po nocach :( A dalej nie mam pojecia nawet do kogo isc :( :( :(
Tzn mam umowiona probna fryzurke na 27 marca(darmowa ;) ) ale ta Pani pewnie ma ceny nie z tej ziemi ::)
U mnie w miescie naprawde nie znam dobrych fryzjerek :( A co dopiero makijazystek... :(
Współczuję nocki :przytul:

Offline paooolka

• Niufomaniaczka
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 05.09.2009
oj nocka, moj M mial prace zmianowa - jak wracal z nocki to tragedia, rozbity wrrrr
Il corpo è solo uno strumento. Il corpo senza lo spirito non ha nessun valore.

całkiem nowa JA

Offline Madziulka83

• Chuck Norris
  • data ślubu: 19.09.2009
Śliczna ta fryzurka, szkoda, że nie ma fotki z tyłu...

Offline LittlePoodle

• forumowicz
  • data ślubu: 01. 08. 2009
Mnie w wieczorze kawalerskim najbardziej denerwuje nie tancerka, a postawa niektorych kolegow- wmawiaja, ze to ostatni dzien wolnosci, ze musi sie wyszalec zanim juz bedzie pod pantoflem, a on ze mna mieszka juz 3 lata i nie wiem jak  slub  ma  wpłynac na jego wolnosc lub jej brak- przeciez ja go nie ganiam z walkiem w fartuchu, tylko jestem zadbana, ciekawa swiata i   młodsza od niego i jego kolegow o 13 lat kobietka i samo to przedstawianie mnie  przez jakis nie znajacych mnie  kolegow jako  nudnej ograniczajacej wolnosc zony od ktorej trzeba uciec na panienki mnie obraza!  Moj facet zreszta sam powiedział, ze nie chce striptizerki bo 1, nie chce zebym miala na swoim wieczorze  striptizera 2. striptiz to ja umiem  najlepszy sama zrobic:)

Offline kiniadg

• http://forum.e-wesele.pl/index.php?topic=21353.0
  • entuzjasta
  • razem od 25.10.2002
  • data ślubu: 03.07.2010 Maxim
LittlePoodle podpisuje sie zdecydowanie pod tym co mówisz... z tymi kolegami to jest zdecydowanie trafione stwierdzenie...

Offline mikoala

• Chuck Norris
Gdzieś już widziałąm tą fryzurkę, mnie tez się bardzo podoba, nawet mam ją zapisaną na kompie!

Offline margolka

• Chuck Norris
Buraczku bardzo ładną fryzurke wkleiłaś - ale ja też mam problem z wysokim czołem  ;)

Offline hania3033

• Chuck Norris
Kissssss środowe :) :-*

Offline buraczek
  • Chuck Norris
hej! przepraszam że tak późno dzisiaj, ale byliśmy z Damianem w miejscowości pod Częstochową szukać garnituru ślubnego dla PM i to co tam zobaczyłam przeszło moje najśmielsze oczekiwania... :szczeka:
tyle sklepów ślubnych naraz jeszcze nie widziałam... dosłownie raj!!! dobrze, że nie kupowałam nic dla siebie bo chyba dnia by mi brakło  ;)
za to mój PM kupił sobie śliczny garnitur ślubny :) :) :)
jeszcze tam wrócimy bo trzeba dokupić kamizelkę, krawatkę, koszulę, a do tego potrzebna jest moja sukienka żeby dobrać resztę pod kolor, gdyby była biała to nie byłoby problemu, a tak...
buziaki dla was  :-* :-*

Offline paooolka

• Niufomaniaczka
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 05.09.2009
cholerka, szkoda ze mam tak daleko
Il corpo è solo uno strumento. Il corpo senza lo spirito non ha nessun valore.

całkiem nowa JA

Offline hania3033

• Chuck Norris
o to fajnie że garniaczek już jest :D heh, my w sumie nie mamy problemu (a przynajmniej aż takiego ;) ) bo teściu mój kochany w garniturach "siedzi" ;) więc spoczko - coś na bank wybierzemy ;D hmm, pisałam już o tym u ciebie?? :P
buziaki raz jeszcze :-*

Offline anulla_p

• Chuck Norris
  • data ślubu: 27-06-09
no super buraczek gratulacje i kolejne z głowy, hania jak ja Ci zazdroszczę, bo właśnie mam problem z tym związany właśnie chodzi o dodatki, o których buraczek pisze

Dlaczego kobiety mają zawsze tak dużo obowiązków? Bo głupie śpią w nocy to im się zbiera

Offline Justys851
  • Chuck Norris
Pewnie byliscie w Konopiskach ::)  ;D
oj tak garniaków to tam dużo jest  ;D
U mnie z dodatkami z racji koloru sukni tez jest problem  8)
ale szczerze jak ja szukałam sukienki na wesele do siostry G to podobała mi się tam aż jedna za 230 zł - odpuściłam  ;)
wszystkie jakies takie satyny, falbany i na kołach - nie lubie takich  ;)
« Ostatnia zmiana: 18 Marca 2009, 22:01 wysłana przez Justys851 »

Offline hania3033

• Chuck Norris
anulla_p teść siedzi tylko w garniturach :) a dodatkami zajmie się... teściowa ;D bo takie rzeczy to ona ma u siebie w sklepie ;D ech, trochę nam sie udaje z tym ubiorem PM... ;D

Offline anulla_p

• Chuck Norris
no mówię szczęściara  ;)

Dlaczego kobiety mają zawsze tak dużo obowiązków? Bo głupie śpią w nocy to im się zbiera

Offline hania3033

• Chuck Norris
gdybym tylko mogła chętnie podzieliłabym się tym "szczęściarstwem" ;D wooowwww... ale słowo wymyśliłam ;D ;D ;D uczta intelektualna... :P

Offline buraczek
  • Chuck Norris
no rzeczywiście Haniu, jesteś szczęściarą  ;D
Justys851 tak byliśmy w Konopiskach!!! mnie się tam dużo sukienek podobało, choć oglądałam tylko wystawy, bo nie było czasu
też się cieszę że mamy kolejną rzecz z głowy, tylko te dodatki spędzają mi sen z powiek...ehhh
kolorowych senków kochane  :-*

Offline margolka

• Chuck Norris
My też bylismy w Konopiskach z narzeczonym, jakoś tuż przed wylotem do Irlandii - ale mojemu M. nic się nie spodobało ehh...

Offline werka23

• Chuck Norris
  • Dwa serca przez miłość połączone stały się jednym
  • data ślubu: 14.02.2009 15.05.2010 :i_love_you:
 :-* :-* zostawiam

Offline wiśniowa

• forumowy
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 30.05.2009
fajnie, że Pan Młody już (prawie) ubrany.. ja jakoś mojego zagonić nie mogę  ::) cały czas się biedaczek łudzi, że jeszcze schudnie  ;)

Offline buraczek
  • Chuck Norris
wiśniowa to u mnie na odwrót... na moim PM część garniturów dosłownie wisiała... powiedziałam mu, że do ślubu powinien troszkę przytyć  ;)

margolka może po powrocie jeszcze coś tam sobie upatrzy, bo jak my tam wczoraj pojechaliśmy to było dużo nowych garniturów, mój PM wybrał sobie taki orginalny, był tylko w jednym butiku, potem przeszliśmy prawie wszystko do końca, ale już nic takiego nie znaleźliśmy- pierwszy wybór najlepszy, skąd ja to znam  ;D

hania3033 nie pisałaś jeszcze u mnie w wątku o "szczęściarstwie", ładnie to się tak chwalić  :P oczywiście żartuję

a teraz tak na poważnie... nie wiem jak się dogadamy w kwestii obrączek, mamy kompletnie inne gusty!!! PM chce klasyczne z żółtego złota, a mnie się podobają łączone... wczoraj dość ostro wymienialiśmy swoje stanowisko... nie wiem co to będzie
buziaki  :-* :-* :-* :-* :-* :-*

Offline wiśniowa

• forumowy
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 30.05.2009
chyba najlepiej pomierzyć i zobaczyć różne rodzaje obrączek na rączce... może akurat, któremuś z Was się odwidzi  ;) my jak szliśmy po obrączki to chcieliśmy tylko i wyłącznie białe złoto ale po pierwszych przymiarkach nam się natychmiast odwidziało (na naszych paluchach obrączka wyłącznie z białego złota wyglądała jak śrubka jakaś)... potem też łatwiej nie było bo mojemu podobają się żłobienia w obrączce a mi nie.. ale szukaliśmy tak długo aż znaleźliśmy takie, które podobają się obojgu  :)

wybór jest ogromny więc na pewno znajdziecie WASZE obrączki... pomyśl o tym, że one gdzieś już na Was czekają  :)

Offline buraczek
  • Chuck Norris
ale ja spostrzegawcza jestem, dla niektórych z nas dziś dokładnie 100 dni  ;)
co do obrączek, póki co stanęło na tym, że ja wybieram kolor obrączek a mój PM wzór, zobaczymy co z tego wyjdzie  :)

Offline lovelusia

• bywalec
  • * LoVe * FaMiLy * ;*
  • data ślubu: Już razem ;*
gratuluję 100 dni :)

ah jak ja bym chciała już być na tym etapie :P

Offline anulla_p

• Chuck Norris
buraczek opowiem Ci jak było z naszymi obrączkami... Nie rozmawialiśmy na ten temat ani razu. Poszliśmy do złotnika oglądamy katalog bez ani jednego słowa i nagle: -O popatrz kochanie na te, -Masz rację są cudowne ok bierzemy. I to wszystko. Szybcy jesteśmy  ;D A te 100 dni to mnie zestresowało hmmm dzisiaj

Offline Justys851
  • Chuck Norris
Napewno się dogadace, nie ma co teraz wymieniac poglądów tylko iść i przymierzać , nie kazde pasują kazdemu  ;)
To tak jak z suknią , w katologu inaczej a na nas inaczej  :D
Gratuluję seteczki   :skacza:

Offline hania3033

• Chuck Norris
dokładnie tak! trzeba mierzyc i tyle! ;D bo nie wszystko co sobie wymarzymy ładnie na nas wygląda... :P a tak to będzie pewne, i wtedy najwyżej będziecie debatować ;)
buziaki :-*
ps. gratuluję STÓWKI ;D