Autor Wątek: niespokojne jest serce moje dopóki nie spocznie w Tobie... buraczkowe odliczanie  (Przeczytany 87686 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline justyna85

• Chuck Norris
  • data ślubu: 01.08.2009
ja tez zdaje sie na Panka która bedzie mnie malować, ale te makijaze które tu pokazałąs sa bardzo ladne

Offline Castia

• Chuck Norris
  • totalnie zakochana
  • data ślubu: sierpień 2009
ja dzisiaj siostrę malowałam, żeby się wprawić, coś na styl 4/9 makijażu
wszyscy byli zachwyceni w tym siostra, a że my podobne jesteśmy to chyba powinno być dobrze
buraczku, spróbuj na sobie dane kolorki powypróbowywać, będziesz wiedziała w jakich najlepiej się czujesz :)

Offline buraczek
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 27.06.2009
hmm... ja się we wszystkich kolorach widzę, no może oprócz niebieskiego...  ;)
a moje koleżanki z częstochowy znowu zachwycały się moim ostatnim zielonym makijażem...  ::) zdam się na moją nową kosmetyczkę

muszę się pochwalić, dzwoniła rano do mnie mama z wiadomością, że od dziś "wisimy" na zapowiedziach u mnie w parafii, jak bym chciała to już zobaczyć, ale zobaczę dopiero za tydzień... dziwne uczucie wiedzieć, że już są a nie widzieć tego, już nie mogę się doczekać  :skacza:  chyba sobie zdjęcie gabloty na pamiątkę zrobię  ;D

dziś już dużo lepiej się czuję, za to mój D. nie najlepiej, gardełko go boli i rano pojechaliśmy do apteki po lekarstwa, mam nadzieję, że mu przejdzie bo jutro chcemy gdzieś nad jezioro pojechać i zjeść pstrąga z patelni  :)

:-* :-* :-*

Offline buraczek
  • Chuck Norris
a u mnie od wczoraj cichutko...  :-[

no więc jednak ostatni dzień weekendu majowego zostanie przez nas wykorzystany, jedziemy do Złotego Potoku nad jezioro i zjemy pstrąga smażonego, już mnie niesie tam  :P

strasznie się cieszę na ten wyjazd, mam już dość siedzenia na akademiku...

wam też życzę udanej niedzieli  :-* :-*

Offline Justys851
  • Chuck Norris
ale super tez bym sobie tam pojechała  :D
udanego wypadu , mniam mniam ale mi narobiłaś ochoty na rybke  :D

Offline Castia

• Chuck Norris
  • totalnie zakochana
zazdroszczę wyjazdu
ja dzisiejszy dzień w domku głównie spędziłam
jedynie jeden krótki spacerek...
aż mnie nogi swędzą by gdzieś jeszcze się wybrać

Offline Diankusia

• entuzjasta
  • data ślubu: 29.05
No to widzę jednak udało Ci się skorzystać z weekendu, super, mam nadzieję że fajnie się bawiliście i odpoczęliście  :)

Offline buraczek
  • Chuck Norris
już wróciliśmy, było super  :D
jeszcze chcemy tam wrócić, bo tam jest taki park linowy i chciałabym spróbować swoich sił  ;) a pstrąg smażony z grilla- r-e-w-e-l-a-c-j-a!!! pychotka normalnie  :P
jutro postaram się wkleić jakąś fotkę, bo dziś za bardzo zmęczona jestem... troszkę się opalaliśmy... jednym słowem udany dzień  :)

teraz na chwilkę wpadam do was a tymczasem buziaki zostawiam  :-* :-*

Offline arvena

• zapaleniec
  • Mów, niech Twoje słowa wzburzą krew...
  • data ślubu: 25.07.2009
To super, że udało Wam się skorzystać z tego słonecznego dzionka - zresztą niedziela była najładniejsza :)
a na dobry początek tygodnia  :-*

odliczam

Offline Daruda

• Chuck Norris
  • data ślubu: 20.06.2009

Offline justyna85

• Chuck Norris
  • data ślubu: 01.08.2009
no to dobrze ze wyjazd wam si edual :)
co do fotki zapowiedzi to fajna sprawa ja nie moglam na zywo naszych zobaczyc ale własnei chociaz mam fotke :)

Offline anulla_p

• Chuck Norris
  • data ślubu: 27-06-09
ha buraczek, ja też uwielbiam ryby z grilla 

Dlaczego kobiety mają zawsze tak dużo obowiązków? Bo głupie śpią w nocy to im się zbiera

Offline buraczek
  • Chuck Norris
witam poniedziałkowo... siedzę od rana i pracę mgr piszę, ale mi to powoli idzie...  ::) a na 18 do pracy dzisiaj idziemy, więc za dużo już nie popiszę, jeszcze spać mi się chce, taki dzisiaj leniwy dzień mam...

oglądaliśmy w sobotę na internecie oferty last minute i zastanawialiśmy się, gdzie pojedziemy w podróż poślubną, ale to jeszcze za wcześnie, bo na dłużej pojedziemy dopiero we wrześniu, jak wrócimy z Norwegii... w lipcu tak na kilka dni może gdzieś w góry wybędziemy... jeszcze tego nie zaplanowaliśmy bo nie wiem kiedy dokładnie mam obronę... chciałabym to już wiedzieć  ::)
a Wy gdzie się wybieracie w podróż poślubną i na jak długo? macie już zaplanowane czy tak jak my czekacie na last minute?

Offline Justys851
  • Chuck Norris
My podróż poślubną zaplanowaliśmy w grudniu 2008 na wrzesień 2009  :D
Lecimy do Turcji na 2 tyg all inclusive  ;)
Gdybym mogła pozwolić sobie na last minute to tak byśmy zrobili, jednak oboje pracuemy i już na początku roku musieliśmy podać czas urlopu  ::)

Offline mesitini

• użytkownik
  • **
  • data ślubu: 08.05.2010
Hiszpania :) :) :) (wybor na dzisiaj), opcja 7+7

Offline mietowka
  • entuzjasta
  • data ślubu: 06.06.2009r
my chcieliśmy do Chorwacji ale teraz zastanawiamy się nad Grecją . Pobyt 7 dni, najprawdopodobniej last minute :)

Offline anulla_p

• Chuck Norris
  • data ślubu: 27-06-09
po ślubie jedziemy do Londynu - piękne miasto  :hopsa:

Dlaczego kobiety mają zawsze tak dużo obowiązków? Bo głupie śpią w nocy to im się zbiera

Offline Daruda

• Chuck Norris
  • data ślubu: 20.06.2009
my na 4 dni nad polskie morze,a potem Irlandia-na dłuższy czas zapewne do końca roku na pewno;-))))hiihhiih

Offline Castia

• Chuck Norris
  • totalnie zakochana
a my nadal nie wiemy :(

Offline arvena

• zapaleniec
My może na kilka dni nad nasz bałtyk, a potem może jakiś last minute albo Turcja, albo Grecja - sami jeszcze do końca nie wiemy :)

odliczam

Offline wiśniowa

• forumowy
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 30.05.2009
my też nadal nie wiemy a ślub tuż tuż  ;D ale z moim Kotem to ciężko cokolwiek zaplanować taki spontaniczny facet z niego jest  ;)

Offline paooolka

• Niufomaniaczka
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 05.09.2009
egipt 2 tyg :), w listopadzie juz wykupiona :)
Il corpo è solo uno strumento. Il corpo senza lo spirito non ha nessun valore.

całkiem nowa JA

Offline margolka

• Chuck Norris
A my nie wiemy, ale mam nadzieję, że wymyślimy coś fajnego  ;)
Buraczku bardzo ładne te makijaże, lubię takie "oczka" :D

Offline buraczek
  • Chuck Norris
witajcie we wtorek... ciężką noc dzisiaj miałam, w pracy @ dostałam i zwolniłam się razem z D. trochę wcześniej...  :-[ rano byłam na zajęciach a teraz obiadek robię...

widzę, że większość z was ma zaplanowaną podróż poślubną i to w te cieplejsze miejsca, bardzo na południe... mnie kiedyś Grecja fascynowała, a dokładniej Kreta, potem Egipt, ale tam się boję tych bakterii w wodzie... koleżanka mi opowiadała jak cały dzień w toalecie spędziła  :-\  potem spodobała mi się Chorwacja a teraz myślę o Tunezji- daleko, ciepło i tanio  :) ale zobaczymy jeszcze jak będzie, tamat jest otwarty.

cieszę się Agatko, że podobają Ci się wklejone przeze mnie makijaże, wysłałam je mojej nowej kosmetyczce, a umówiona jestem w sobotę na 15... już się niecierpliwię i jestem optymistycznie nastawiona.

:-* :-* :-*

Offline madzia_n

• Chuck Norris
  • data ślubu: 22 sierpnia 2009
Wpadłam zostawić :-* :-* :-*
Makijaże najbardziej podobają mi się te wchodzące w róż, może dlatego ze dla siebie takich będę szukała... :)
Oj tak, taka podroz jest super pomysłem, zrelaksowac sie troche, odpoczac.
My niestety(a moze i stety ;) ) tylko do Polski na mazury jedziemy, ale tez mysle ze bedzie super :)

Offline arvena

• zapaleniec
Jeśli chodzi o Tunezję, to polecam :)
Faktycznie jest nie drogo. Można za nie duże pieniądze wybrać całkiem niezły hotel z wyżywieniem oczywiście, do tego pogoda gwarantowana - i wcale nie było aż tak gorące, żeby nie dało się wytrzymać. :) Tam jest większa wilgotność i nie odczuwa się tego aż tak bardzo, jakby nam się wydawało.
Gdyby nie to, że byliśmy tam w zeszłym roku, to pewnie w tym byśmy tam polecieli :)

odliczam

Offline Diankusia

• entuzjasta
  • data ślubu: 29.05
A my jeszcze nie wiemy, w końcu mamy jeszcze dużo czasu  :)

Offline buraczek
  • Chuck Norris
arvena a możesz powiedzieć ile was wyjazd w zeszłym roku kosztował i gdzie byliście? a jakieś wycieczki fakultatywne wykupywaliście??

u nas dzisiaj brzydka pogoda, normalnie nic mi się nie chce... pada deszcz i jest zimno  :-[

przyszedł dzisiaj mój termometr owulacyjny, zakupiłam ten, o którym pisała mi wiśniowa, narazie czeka na poczcie, ale dziś już mi się nie chce po niego iść, dopiero jutro.

buziaki dla was i miłego wieczorku  :-* :-*

Offline Castia

• Chuck Norris
  • totalnie zakochana
mnie też pogoda dobija...
buziaki na dobranoc  :-* :-* :-*

Offline margolka

• Chuck Norris
Buraczku a możesz mi dać namiar na ten termometr ? Może od następnego cyklu zacznę mierzyć temperaturkę - tylko się teraz zastanawiam - jak się ma @ to też się mierzy ?