Autor Wątek: niespokojne jest serce moje dopóki nie spocznie w Tobie... buraczkowe odliczanie  (Przeczytany 87790 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Izabela82

• zapaleniec
  • data ślubu: 03.07.2010
Śliczna suknia, zdecydowanie lepiej wyglądasz w tej nowej, choć tamta poprzednia też niczego sobie, jednak jestem za nową :), co do bukietu to dla mnie wygrywa nr 7 .MIŁEGO DNIA pozdrwionka

Offline buraczek
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 27.06.2009
strasznie się cieszę, że podobam sie bardziej w nowej sukience,  świetnie się w niej czułam  :D jeśli chodzi o jej kolor to jest chyba kość słoniowa czy śmietanka... z tafty inteligentnej, już znalazłam sklep na częstochowie z tkaninami gdzie pani sprowadzi dla mnie ten materiał na bolerko  ;D jest jeszcze jedna pozytywna rzecz w zmianie sukienki- mogę kupić do niej normalny stanik, bo tamta wcześniejsza miała więcej gołego z tyłu i miałam problem jak pewnie pamiętacie... a teraz o jeden problem mniej  ;)

co do bukietów to nie mam sprecyzowanych kwiatów i koloru, chciałam, żeby pasowały do sukni, a przede wszystkim do makijażu, który na zdjęciach wychodzi bardziej w fiolecie, choć jest to bordo  :)

niezłą imprezkę wczoraj mieliśmy...  :popija: mój D. strasznie dużo wypił i tak się zachowywał, że miałam ochotę go uszkodzić  :nerwus: na szczęście mi przeszło...
lecę do was  :-* :-*

Offline anulla_p

• Chuck Norris
  • data ślubu: 27-06-09
i z kogo weźmiesz do ślubu jak PM uszkodzisz? ;)

Dlaczego kobiety mają zawsze tak dużo obowiązków? Bo głupie śpią w nocy to im się zbiera

Offline Justys851
  • Chuck Norris
Nareszcie mam chwilę to wkleje parę propozycji  ;)
Jesteś bardzo subtelną kobietka więc wydaje mi się że pasowałby Ci delikatny bukiecik z małym akcentem czegoś mocniejszego  :D
1

2

3

4

5

6

Ciężko mi powiedzieć który najładniejszy choć w sumie zakochałam się w 6 czemu ja go nei widziałam obym tylko w poniedziałek nie leciała do kwiaciarni zmieniać bukietu  ::)

Offline pamela

• Chuck Norris
  • data ślubu: 05.09.2009
rzeczywiscie 6 jest sliczny, taki delikatny, ale mi sie 2 podoba najbardziej,tez taki delikatny

Offline wiśniowa

• forumowy
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 30.05.2009
fajne te bukieciki... w sumie wszystkie mi się podobają... ale ten ostatni jest bezkonkurencyjny :)

Offline buraczek
  • Chuck Norris
hmmm a mnie się tylko ten pierwszy podoba... może jestem dziwna  ::) ten ostatni jest żółto- zielono- biały, a mój makijaż bordo wychodzące jak fiolet więc nie pasuje moim zdaniem...

i jest jeszcze jeden problem z bukietem- zarówno ten pierwszy wklejony przez Justyś851 jak i ten 7 wklejony przeze mnie mają tulipany, których podobno nie znajdę w czerwcu... ja się na tym nie znam, musiałabym z kwiaciarką porozmawiać...

dziś muszę skończyć rozdział mojej pracy magisterskiej, nie ma bata siedzę do oporu  ;) buziaki  :-* :-* :-*

Offline Justys851
  • Chuck Norris
Tzn że chcesz mieć borodwy bukiet ??
Moim zdaniem wogóle nie będzie taki Ci pasował wydaję mi się ze będzie  za ciężki dla Ciebie no ale kazdy ma inny gust  ;)
ja tam nie dopasowuje bukietu do makijażu  ::) wolę dopasowac do dekoracji a najbardziej to do siebie  ;D

Offline anulla_p

• Chuck Norris
buraczek na podstawie twojej super sukienki i bukietów, które wkleiłaś pomyślałam bardziej o różu

Dlaczego kobiety mają zawsze tak dużo obowiązków? Bo głupie śpią w nocy to im się zbiera

Offline pamela

• Chuck Norris
a moze dlatego ze na zdjeciach makijazu ktore wkleilas, wyglada to na rozowy, ktory do ciebie bardzo pasuje, i dlatego wyobrazam sobie ciebie z rozowym bukietem bardziej, jakbys wkleila zdjecie na ktorym byloby widac bordowy makijaz moze by cos innego pasowalo, ale jak dla mnie bordo do ciebie nie pasuje, w tym wypadku bylby za smutny. milej nauki

Offline margolka

• Chuck Norris
Buraczku to jak już się dowiesz jakie kwiatki są odpowiednie na koniec czerwca to napisz  ;)

Offline buraczek
  • Chuck Norris
za tydzień jak będę w domku to przejdę się do kwiaciarni, pokażę pani bukiety i zapytam czy potrafi takie zrobić i czy akurat w czerwcu będą takie kwiatki... powoli wybieram spośród wskazanych wcześniej bukietów... i zostawiam takie oto:

1.
2.
3.
4.
5.

zamierzam pokazać je pani kwiaciarce i wtedy może coś zdecyduję...

Offline Castia

• Chuck Norris
  • totalnie zakochana
  • data ślubu: sierpień 2009
z tych mi się podobają 2 i 4 ale idź najpierw faktycznie do kwiaciarni i podpytaj :) bo orchidee to drogie są i możliwe, że jak usłyszysz cenę to Ci się odwidzi ;)

Offline kkotek
  • maniak
  • data ślubu: 13.09.2008
Nowa sukienka jest o niebo lepsza i Ty wyglądasz w niej ślicznie :skaczą:

Jeśli chodzi o bukiet to jestem za 1  ;D ;D ;D ;D
Kajetan  *† 31.12.2015 (15 tc)
Paulinka ❤️ 19.03.2018

Offline Daruda

• Chuck Norris
  • data ślubu: 20.06.2009
właśnie buraczku a do czego ty chcesz ten bukiet tak właściwie dopasować,do makijażu czy do całej kolorystyki wesela????

Offline wiśniowa

• forumowy
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 30.05.2009
hmmm a nie lepiej makijaż dopasować do bukietu? też nie za bardzo rozumiem dopasowywania do kolorystyki wesela  ::)

Offline buraczek
  • Chuck Norris
w sumie to chyba nie ma różnicy czy dobieram makijaż do bukietu czy odwrotnie... a ponieważ pierwszy był makijaż stąd teraz staram się dopasować bukiet w podobnej tonacji, to chyba nic złego ???? i bukiet będzie w podobnej tonacji jak dekoracja auta, to wszystko... dekoracja sali już nie musi pasować...
poza tym nawet gdybym miała makijaż w innym kolorze wybrałabym te sam bukiety...  ::)

Offline Daruda

• Chuck Norris
w sumie to hmmmmmmm każdy niech sobie dopasowuje jak mu wygodnie czy całość do makijażu,czy bukiet do całości,czy makijaż do bukietu.......ja zrobię to po swojemu;-)))tzn kolorystyka całości kręci się wkoło dwóch kolorków-bordo i waniliowy i bukiet takie będzie,ale nie wyobrażam sobie natomiast makijażu w odcieniu bordo!!!!!,także makijaż będzie troszkę odbiegal od ogólnej kolorystyki choć nie znaczy,że nie będzie pasował,oddam sie zupełnie profesjonalistce;-))))najlepiej się czuję w makijażu w kolorach-niebieski,srebrny/szary,złoty,nie nawidze zieleni,zółci i pochodnych......także kolorystyka to będzie dla mnie suprise ;-)

Offline anulla_p

• Chuck Norris
ale dziewczyny spokojnie, buraczek dobrze sobie to obmyśliła i wszystko jej się dopasuje, nie siejcie paniki

Offline Daruda

• Chuck Norris
no jakoś mi się nie wydaje,że ktokolwiek sieje tu panikę :D :D :D :D :D :D :D :D :D

Offline buraczek
  • Chuck Norris
hej hej  :) wreszcie dotarłam do swojego wątku, obiecałam sobie, że dopóki nie skończę rozdziału pracy magisterskiej nie wejdę na swoje odliczanko, no i skończyłam wreszcie i wyslałam mojemu promotorowi  :)

jutro chcę się umówić z fryzjerką na fryzurkę próbną w pryszły weekend jak będę w domu i jeszcze baleyage zrobić... nadal myślę nad fryzurką, mam kilka typów, może powklejam i coś doradzicie:

1.
2.
3.
4.
5.
6.
7.
8.

a może macie jakieś inne ciekawe fryzurkidla mnie?? chętnie zobaczę inne zdjęcia  :)

Offline Daruda

• Chuck Norris
a więc buraczku,powiem Ci ,że i tak musisz fryke przedyskutować ze swoją fryzjerką....mówiłaś,że masz wysokie czoło,także wydaje mi się ,że najbardziej pasowałoby ci cos z grzyweczką,mi najbiardziej podoba się fryzurka nr 4,choć jeszcze troszkę bym ja zmodyfikowała.Kochana wszystko zależy od tego jak bardzo masz podatne włosy na kręcenie;-)))ja jak byłam u mojej fryzjerki,powiedziałam jej co takiego chcę,chciałam po prostu delikatnie podpiąć z tyłu i resztę zakręcic,powiedziała mi,że z tym kręceniem to lipa wyjdzie,bo mam mało podatne włosy,że są za ciężkie i mi się wyprostują(na przyjęciu miałam kręcone i po jakimś czasie klaply) także te fryzurki co sobie upatrzyłam pójdą pewnie w eter,idę dopiero do niej na próbną i zobaczymy co wymyślimy wspólnymi siłami;-)))na pewno to nie bedzie tradycyjny kok,bo tych nienawidzę;-)
fryzurka nr 5 strasznie fantazyjna,może by Ci i pasowała,ale musiałabyś coś puścić na czoło,skoro nie możesz go odkryć;-)

Offline justyna85

• Chuck Norris
  • data ślubu: 01.08.2009
mi sie najbardziej podoba 2,4, i 5 :)
przy czym ta 2 chyba taka malo ślubna

Offline anulla_p

• Chuck Norris
bo ta 2 to taka nieuczesana, właśnie wstała po drzemce  ;D ;D

Offline Diankusia

• entuzjasta
  • data ślubu: 29.05
Mi się podoba 6 i 7 :)

I gratuluje 40 dni  :skacza: :skacza:

Offline margolka

• Chuck Norris
A mnie się 3 spodobała, nie wiem czemu  :)

Offline paooolka

• Niufomaniaczka
  • Chuck Norris
a jak zwykle nie widze fotek, obejrze w domku  i wydam opinie :)
Il corpo è solo uno strumento. Il corpo senza lo spirito non ha nessun valore.

całkiem nowa JA

Offline buraczek
  • Chuck Norris
witam was w poniedziałek  :)

zamówiłam dzisiaj materiał na bolerko w sklepie z materiałami, będzie na przyszły poniedziałek  :) umówiłam się z fryzjerką na piątek na fryzurkę próbną, a wcześniej idę na baleyage u mnie na osiedlu...  :)

w weekend musimy jeszcze doprosić 2 pary na wesele, zobaczymy co z tego wyjdzie...

dziś niestety do pracy na 18 idę, jeszcze tylko 2 lub 3 tygodnie tam pracuję i to mnie pociesza, bo mam już dość tej roboty...  :(

miłego popołudnia, buziaki dla was  :-* :-* :-*

Offline margolka

• Chuck Norris
Fajnie, że się umówiłaś na próbną  :) Ja też się chyba zdecyduję  ;)

Offline pamela

• Chuck Norris
witam, mi sie najbardziej podoba 6 i 8, ale fryzjerka ci napewno doradzi, sama zobaczysz w trakcie jak ci lepiej. milego popoludnia :-*