Autor Wątek: niespokojne jest serce moje dopóki nie spocznie w Tobie... buraczkowe odliczanie  (Przeczytany 87651 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Justys851
  • Chuck Norris
Dzisiaj musisz się odstresowac - nie myśleć o tym  ;)
Jutro trzymamy kciuki  :ok: :ok: :ok:

Offline buraczek
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 27.06.2009
dziękuję za słowa otuchy  :przytul:
dziś jeszcze cały dzień z testami, a wieczór spędzę pewnie przed telewizorem  :)
mam takiego stracha, że nie będę umiała otworzyć maski w micrze, bo w tym aucie ciężko mi się maskę otwierało... tam z przodu był jakiś cypel do podważenia? bo w corsie to wiem co i jak, ale micra mi nie leży... mam nadzieję, że jednak corsą będę jeździć, jeśli wogóle wyjadę  :P

Offline Justys851
  • Chuck Norris
micra  :o :o :o to jeszcze w Częstochowie się zdaje na takich  ???
Chociaż w sumie mój jeden instruktor mówił że to najlpsze autko do nauki jakie było  ;D ale ze już go nie ma a tu taka wiadomość - dlatego się tak zdziwiłam  ;)
w Dąbrowie tylko i wyłącznie  grande Punto - choć nie uważam że to dobre autko bo z boku ma takie roziwąznie że zasłania i nie widać kiedy ktoś wbiega np na pasy  ::)

Offline buraczek
  • Chuck Norris
a ja myślałam, że w całej Polsce jeździ się na takich samych autach na egzaminie  ::)
wracając do moich piątkowych zakupów, udało mi się zmniejszyć zdjęcie i mogę się pochwalić moją podwiązką  :P

Offline Justys851
  • Chuck Norris
Mało widac w sumie przez ta folię , ale z tego co widze bardzo ładna  ;)

Offline Madziulka83

• Chuck Norris
  • data ślubu: 19.09.2009
POwodzenia jutro na egzaminie :) Podwiązka jest śliczna, tak delikatna :) Justyś fajny masz przepisik na tą miksturkę, chyba sama zacznę to stosować ;D

Offline agairish

• Chuck Norris
  • Nasz aniołek 10t3d (9.07.10) godz. 13.15 [ * ]
  • data ślubu: 01.08.2009
Będę trzymać kciuki za powodzenie na egzaminie :) dasz radę  :ok:

Offline Izabela82

• zapaleniec
  • data ślubu: 03.07.2010
Trzymam moocno kciuki!!! podwiązka śliczna i ten kolorek- piękny! pozdrowionka

Offline wiśniowa

• forumowy
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 30.05.2009
bardzo ładna ta podwiązka :) nie martw się egzaminem - będzie dobrze jak forumki kciuki trzymają to musi być  ;)

Offline mietowka
  • entuzjasta
  • data ślubu: 06.06.2009r
Forumki trzymają mocno kciuki  :ok:
A podwiązka bardzo ładna

Offline Daruda

• Chuck Norris
  • data ślubu: 20.06.2009
nadrobiłam wąteczek i tez trzymam kciuczki  :-* :-* :-* :-*

Offline buraczek
  • Chuck Norris
dziekuje wam kochane  :D
trochę jeszcze telewizję pooglądam i wcześniej chcę się położyć spać bo jutro pobudka przed 7, zdaję testy o 7.50 a na jazdę nie wiem ile będę musiała czekać... relację zdam jutro jak już będzie po wszystkim.  :-* :-* :-*

Offline nataliaxp
  • ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥
  • Chuck Norris
Kochana jeszcze raz powodzenia :)

Buziaki  :-* :-* :-*

Offline kiniadg

• http://forum.e-wesele.pl/index.php?topic=21353.0
  • entuzjasta
  • razem od 25.10.2002
  • data ślubu: 03.07.2010 Maxim
Trzymam mooooocno kciuki :-) ja też tak miałam w poniedziałek o 7.00 rano :-) mi ta godzinka przyniosła szczęście :-) oby i tobie przyniosła... POWODZENIA I CZEKAM NA RELACJĘ :-)

Offline wiśniowa

• forumowy
  • Chuck Norris
no to powodzenia :)) będzie dobrze - zobaczysz  :)

Offline Justys851
  • Chuck Norris
Kciuki zaciśnięte :ok: :ok: :ok: :ok:

Offline Castia

• Chuck Norris
  • totalnie zakochana
  • data ślubu: sierpień 2009
bardzo, bardzo ładna podwiązka! :)

Offline anulla_p

• Chuck Norris
  • data ślubu: 27-06-09
dzisiaj PONIEDZIAŁEK i jak tam egzamin, jak u mnie dziesiąta to u was dziewczyny jedenasta, buraczek to już na pewno jesteś po, poproszę o informację. pewnie pozytywnie na 100%  ;D

Dlaczego kobiety mają zawsze tak dużo obowiązków? Bo głupie śpią w nocy to im się zbiera

Offline buraczek
  • Chuck Norris
no niestety... nie mam dobrych wieści, nie zdałam  :'(
nie miałam pojęcia, że to takie nerwy i stres... nie wiem jak udało mi się przebrnąć przez plac manewrowy... jak robiłam wzniesienie, to noga mi latała jak szalona, wogóle się mnie nie słuchała! za pierwszym razem zgasnął mi silnik, no to sobie myślę że już po wszystkim... ale druga próba i udaje się... uffff trochę odetchnęłam, ale teraz wyjazd na miasto, czyli to najtrudniejsze... mo 20 minutach trochę się wyluzowałam, ale noga nadal niepewna... byłam naprawdę blisko zaliczenia, ale niestety... ten nieszczęsny pieszy się przyplątał  O0 egzaminator po hamulcu... i po egzaminie... ehh widocznie tak miało być! zapisałam się już na kolejny termin, ale to dopiero w czerwcu... troszkę mi smutno...  :'( ale niestety miał prawo mnie oblać, to była tylko i wyłącznie moja wina. ale się rozpisałam, to przez te emocje, które jeszcze nie opadły...
 :-* :-*

Offline wiśniowa

• forumowy
  • Chuck Norris
 :uscisk: :uscisk: :uscisk: nie martw się, następnym razem na pewno pójdzie lepiej
ja też zdałam dopiero za drugim razem i pamiętam jaki to był straszny stres.... a zdawałam jeszcze w czasach kiedy nie trzeba było tyle po mieście jeździć  ::)

p.s. jeśli masz możliwość to poproś kogoś bliskiego, żeby z Tobą pojeździł wieczorami gdzieś za miastem... zawsze to trochę oswoisz się z autem... ja jak chodziłam na kurs (wakacyjny) to codziennie z Tatą jeździłam po 1-2 godzinki autkiem po wsiach wokół Elbląga... bardzo dużo mi to dało a przy okazji pogadaliśmy sobie, posłuchaliśmy muzyki... bardzo fajnie to wspominam  ;D
« Ostatnia zmiana: 6 Kwietnia 2009, 11:26 wysłana przez wiśniowa »

Offline anulla_p

• Chuck Norris
  • data ślubu: 27-06-09
buraczek, wiśniowa ma rację, musisz mieć kontakt z samochodem cały czas to bardzo pomaga jeżeli masz taka możliwość to koniecznie i nie przejmuj się, dla mnie największym stresem wcale nie był egzamin, naprawdę to pryszcz, jak już dostałam prawko i wsiadłam sama do samochodu bo musiałam gdzieś jechać to był stres, zawsze ktoś był obok kto uczył pomagał czy doradził a tu nagle SAMA, ty i auto

Dlaczego kobiety mają zawsze tak dużo obowiązków? Bo głupie śpią w nocy to im się zbiera

Offline buraczek
  • Chuck Norris
ja strasznie przeżyłam dzisiejszy egzamin pod względem stresu... nie panowałam nad nogami! nie wiem jak zrobiłam łuk i wzniesienie, choć to drugie dopiero za 2 razem... teraz już przynajmniej wiem o co chodzi i będzie lepiej, nie poddam się!
z tego wszystkiego zapomniałam wam wszystkim podziękować za słowa otuchy i zaciśnięte kciuki
Justys851  :przytul:
nataliaxp :przytul:
mietowka :przytul:
margolka :przytul:
Madziulka83 :przytul:
agairish :przytul:
Izabela82 :przytul:
wiśniowa :przytul:
Daruda :przytul:
kiniadg :przytul:

mam nadzieję, że nikogo nie pominęłam.

Offline Justys851
  • Chuck Norris
Kochana nie przejmuj się  :przytul: :przytul: :przytul:
Ja byłam na tabletach uspokajajacych i cieszyłam się jak głupi do sera  ;D ;D ;D
wiśniowa ma rację aczkolwiek u nas nie ma gdzie tak pojedzić - raz pojechaliśmy na plac i przyjechała policja  8) dostalibyśmy 800 zł mandatu ja bym prawka nie dokończyła gdyby nie to ze policjant był kumplem mojego brata  ;D ;D ;D
Nastę pnym razem pójdzie już dobrze  ;)

Zresztą anulla_p dobrze mówi , jak wsiądzie sie samemu do auta to jest stres, kierowcy nie wiedzą ile masz prawo jazdy , trabią itd , aniestety nikt obok Ciebie nawet jesli jest nie ma pedałów  ::)

Offline mietowka
  • entuzjasta
  • data ślubu: 06.06.2009r
nie ma co się załamywać  :przytul: głowa do góry
następnym razem będzie na pewno lepiej  ;)

Offline Daruda

• Chuck Norris
  • data ślubu: 20.06.2009

Offline Madziulka83

• Chuck Norris
  • data ślubu: 19.09.2009
Szkoda  że tym razem się nie udało, ale następnym już będize lepiej, a Ty już wiesz jak to wszystko wygląda i stresik powinien być mniejszy :)

Offline agairish

• Chuck Norris
  • Nasz aniołek 10t3d (9.07.10) godz. 13.15 [ * ]
  • data ślubu: 01.08.2009
 :przytul: przykro mi, ale głowa do góry. nastepnym razem pójdzie lepiej. Ja pamiętam, że przez tak latającą nogę oblałam drugie podejście do mojego prawka... Ty już masz drgawki za sobą, więc w czerwcu zdasz na pewno  :ok:

Offline Castia

• Chuck Norris
  • totalnie zakochana
  • data ślubu: sierpień 2009
dziewczyny mają rację , kompletnie się nie przejmuj! wszyscy wiemy jak to zdawanie prawka u nas wygląda ;)
następnym razem sobie poradzisz ;)

Offline margolka

• Chuck Norris
Buraczku nie przejmuj się  :przytul:

p.s. Bardzo ładna podwiązka  :)

Offline madzia_n

• Chuck Norris
  • data ślubu: 22 sierpnia 2009
Szkoda że nie udało Ci się zdać, ale napewno następnym razem będzie lepiej :)
Podwiązka śliczna :)