Autor Wątek: niespokojne jest serce moje dopóki nie spocznie w Tobie... buraczkowe odliczanie  (Przeczytany 87036 razy)

Offline Daruda

• Chuck Norris
  • data ślubu: 20.06.2009
to owocnych zakupków i miłego dzionka życzę;-)))

Offline Castia

• Chuck Norris
  • totalnie zakochana
  • data ślubu: sierpień 2009
buziaczki ;*

Offline Diankusia

• entuzjasta
  • data ślubu: 29.05
Czyli jednak ząbek  :( Buziaczki   :-*

Offline ineeze

• entuzjasta
  • Miłość cierpliwa jest, łaskawa jest....
  • data ślubu: 2o.o6.2oo9[
Odp: niespokojne jest serce moje dopóki nie spocznie w Tobie... buraczkowe odlic
« Odpowiedź #633 dnia: 21 Kwietnia 2009, 19:07 »
Buraczek i jak zakupki, udały się? Buciki kupione??

Offline margolka

• Chuck Norris
Hej buraczku   :)

Ja też niedługo zaczynam chodzić na solarium a nie zaopatrzyłam się w żadne aktywatory, tabletki, ani nic  :-\ To teraz już chyba za późno  ???

Buziaki  :-* :-* Pochwal się zakupkami, jeśli jakies zrobisz  :)

Offline anulla_p

• Chuck Norris
  • data ślubu: 27-06-09
no mówiłam, ze on go wyrwie, eh ci faceci, ręce opadają a jak Ty mogłaś na to pozwolić "i on się za siebie weźmie od następnego razu" jak się ktoś za coś bierze to od teraz, a nie od jutra. Ale i tak muszę powiedzieć, ze jest twardy facet po wyrwaniu jeszcze na uczelnie poszedł, no no podziwiam mimo wszystko

Dlaczego kobiety mają zawsze tak dużo obowiązków? Bo głupie śpią w nocy to im się zbiera

Offline mesitini

• użytkownik
  • **
  • data ślubu: 08.05.2010
Ale zrobilo mi sie kolorowo w oczach, jak ogladalam zdjecia stopek :) :) Ja sie na inne niz jednokolorowe zdecydowalam tylko raz kiedys :D
Co do opelanizny - swego czasu raz dziennie pilam Kubusia, duzego. Przestalam w momencie, kiedy jedna osoba w pracy nie chciala dowierzac moim zapewnieniom, ze nie mam zoltaczki, ze to tylko Kubus !! A co do solarium i preparatow przyspieszajacych opalanie - w kazdym solarium praktycznie sa jednorazowe preparaty do takiego przyspieszania opalania, stosuje sie je przed wejsciem do kabiny, moja kolezanka przed swoim weselem to przetestowala i zadzialalo, z natury ma b.jasna karnacje - to tak a propos postu margolki, jesli mozna buraczku :)

Offline buraczek
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 27.06.2009
można można mesitini  ;) jeśli chodzi o solaria to są tam różnorodne preparaty do opalania tylko ja nie widziałam nigdy takiego dla początkujących... a ja od początku chcę mieć ładną opaleniznę... margolka wcale nie uważam żeby było za późno na zamówienie... ja dzisiaj dostałam wiadomość na maila, że sprzedawca wysłał aktywator i jutro powinnam go dostać, to dobrze się składa, bo jutro planowałam iść na solarium pierwszy raz  :) dam znać czy aktywator coś daje  ;)
co do ząbka to niestety nie dało się go uratować, dentystka nawet chciała, ale po pewnym czasie jak borowała to ząb sam się skruszył i niestety trzeba było wyrywać sam korzeń...
ze spraw ślubnych dziś zakończyliśmy poradnię rodzinną, bardzo mi się podobało, byliśmy jedyną parą która miala drugie spotkanie więc było sam na sam z prowadzącą  :P chyba kupię w najbliższym czasie dobry termometr owulacyjny i zacznę brać kwas foliowy, co by się dobrze przygotować...  ;)

Offline Justys851
  • Chuck Norris
Co  do jakichkolwiek preparatów beta karoten z dodatkowymi witaminami to najpierw trzeba wiedzieć czy rzeczywiscie tych innych witamin i składników mineralnych Ci potrzeba  ;)
Jak łykasz beta karoten to nalezy też dostarczyc do organizmu odpowiednią ilośc tłuszczu bo to witamina rozp w tłuszczach i wtedy będą fajne efekty  ;)
Do smarowania - ja polecam krem z ziaji z masłem kakaowym za 4 zł - jest rewelacyjny , fajny kolor skóry się robi  ;)

Ja też swojego PM nigdy w życiu bym na solarium nei namówiła  ::)

buraczku czesto chcesz chodzic na to solarium  ;D ja zmniejszyłam ilosc wizyt  w maju - do jednej za jakies 2 tyg  ;) boje się ze anuż wyskocza mi jakies plam bądź będzie coś nie tak - a wiadomo w tym przypadku różnie moze byc  ;)
Ja zaczęłam chyba chodzić pod koniec lutego co 2 tyg i musze przyznac ze kolorek mi się fajny zrobił, nie widac po mnie solarium a jestem tak fajnie opalona  ;D -  no to se posłodziłam  :P
« Ostatnia zmiana: 21 Kwietnia 2009, 22:31 wysłana przez Justys851 »

Offline wiśniowa

• forumowy
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 30.05.2009
szkoda, że ja wcześniej nie wpadłam na takie regularne wizyty w solarium  :)

buraczku : termometr nie musi być owulacyjny.. dobry elektroniczny wystarczy (forumki polecają Microlife MT1622 Gold Temp i ja też się pod tym podpisuję  ;))

Offline buraczek
  • Chuck Norris
hej, ale ze mnie ranny ptaszek, mój PM właśnie wyszedł do pracy, a ja nie umiem już zasnąć...  ::)
jeśli chodzi o solarium to ja się nastawiam, że od dzisiaj do końca maja zacznę chodzić raz w tygodniu, a dopiero w czerwcu 2 razy na tydzień, ale to tylko plany, zobaczymy jak to w praktyce będzie wyglądać... wszystko też zależy na jakie solarium trafię, bo ja w częstochowie nie znam się na solariach i muszę znaleźć jakieś mocne. no i chciałabym też czasami iść na stojące, żeby się równomiernie opalić, bo mi nieraz zostają białe plamy pod pachami...
co do termometrów, to ja już jeden elektroniczny miałam taki z reala chyba i on źle pokazywał, więc teraz chcę kupić lepszy, zapiszę sobie ten podany przez wiśniową i popytam w aptece o cenę.

P.S. wiśniowa wcale jeszcze nie jest za późno na karnet w solarium  ;)
i zapomniałam wam wczoraj napisać, że bucików żadnych nie kupiłam, bo nie było mojego rozmiaru, ale za to kupiłam sobie tunikę w orsay-u, była przecena  ;D postaram się popołudniu wrzucić foteczkę bluzki, buziaki dla wszystkich odwiedzających mnie  :-* :-*

Offline Diankusia

• entuzjasta
JA uważam że to całe solarium to zależy od rodzaju skóry. Ja no mam bardzo jasną, opalam się na różowo i szybko mi potem opalenizna schodzi. Dlatego ja muszę dużo wcześniej pochodzić, tak wcześnie ze zaczęłam teraz żeby pobudzić skórę, potem w wakacje będę się opalać gdzieś nad morzem, jeziorkiem, a potem to już tylko będę chodzić na solarium żeby mi opalenizna nie zeszła. Dlatego mi miesiąc wcześniej nic by nie dało  ;)
Ale jak ktoś ma skórę jak mój P. to on po 3 wizytach na solarium robi się brązowy wiec jemu miesiąc przed spokojnie by wystarczył. Tak więc trzeba ocenić jaką ma się skórę i do tego dopasować czas i częstotliwość chodzenia na solar  :)

Offline Castia

• Chuck Norris
  • totalnie zakochana
Ja mam jasną skórę baaardzo, słoneczka nie łapie... a na solarium po jednej wizycie łapie  ::) dziwne...
buraczku, kiedy następne polowanie na buciki? ;)

Offline buraczek
  • Chuck Norris
następne polowanie może dzisiaj po zajęciach, a jeśli nie to w piątek wybieram się do sosnowca za butkami ślubnymi to przy okazji może takie letnio wiosenne zakupię...
jeśli chodzi o moją skórę, to zazwyczaj opalam się na brązowo, tylko muszę później bardzo dużo kremów używać nawilżających bo mi się strasznie skóra przesusza... a jak się przesusza to automatycznie szybko opalenizna schodzi... myślę, że 2 miesiące to jest odpowiedni czas żeby zacząć opalanko na solarium, już się cieszę. żeby tylko ten aktywator dotarl...

Offline Betti

• uzależniony
  • data ślubu: 2010
He he, ja też należę do osóbek z jasną karnacją, i jak się opalam, to na różowo, jak prosiaczek ;)
Więc ja też będę musiała odpowiednio wcześniej zacząć chodzić na solarkę przed swoim ślubem..

Życzę udanego polowania ;)

Offline Daruda

• Chuck Norris
buziaczki środowe zostawiam  :-* :-*

Offline hania3033

• Chuck Norris
witam środowo :)
jeśli chodzi o opalanie to polecam betakaroten z witaminką e (do kupienia w aptece). nie taki drogi, bo niecałe 19 zł (90 tabletek) biorę dwie dziennie i z autopscji stwierdzam że daje efekty :)

Offline buraczek
  • Chuck Norris
chyba się skuszę na beta karoten, bo solarin okazał się bardzo drogi... za 45 tabletek w aptece trzeba zapłacić 39 zł  ::)
co do wczorajszych zakupów, wklejam zdjęcie tuniki, na żywo jest o wiele ładniejsza niż na zdjęciu...

poza tym dzisiaj idziemy pierwszy raz na opalanie, aktywator dotarł, trzeba przetestować  ;)

Offline Castia

• Chuck Norris
  • totalnie zakochana
ładna, chociaż szkoda, ze na wieszaku, a nie na Tobie ;)

całusy na dalszą część dnia  :-*

Offline hania3033

• Chuck Norris
bardzo ładna :)

Offline Daruda

• Chuck Norris
mi też się podoba;-))))

Offline Justys851
  • Chuck Norris
Bardzo ładna tuniczka  :D

Offline buraczek
  • Chuck Norris
cieszę się, że wam się bluzeczka podoba  :hahahaha:
a na solarium jednak nie dotarłam, miałam iść z D. ale ma dużo roboty, więc stwierdziłam że sobie sama pójdę... najpierw poszłam na pocztę odebrać aktywator do opalania a później chciałam sobie spacerek zrobić i iść na około do akademika, po drodze jeszcze wstąpiłam do sklepu spożywczego i kupiłam sobie lemoniadę, delicje i krzyżówki  ;D następnie zahaczyłam o aptekę i kupiłam beta karoten z witaminą C  ;D jak wracałam to wstąpiłam do jeszcze jednego sklepu, kupiłam sobie piwko i chlebek bo już nam nie starczyło na kolację, po tym wszystkim byłam już tak zmęczona że nie miałam siły iść na solarium  :'( no i zła jestem bo już się napaliłam... jeszcze dzisiaj muszę się spakować bo jutro jadę w teren z uczelni, gdzieś do jakiejś jaskini, porobię foteczki  :) a potem wracamy do domu. przyjemnego wieczorku wam życzę  :-*

Offline Diankusia

• entuzjasta
No to sobie wyprawę zrobiłaś  :) Szkoda tylko że już na solarium nie starczyło sił  ;)

A tuniczka bardzo fajna  :)

Zyczę jutro udanego jaskiniowego wyjazdu i czekam na jaskiniowe fotki  :)

Offline margolka

• Chuck Norris
Dobrze, dobrze  że sił nie starczyło na solarium, mamy ślub w tym samym dniu, a ja jeszcze nie chodzę, to poczekaj na mnie  ;) Oczywiście żartuje  :)

mesitini dziękuję za odpowiedź  :)
Ale już sama nie wiem, czy coś łykać, czy się czymś zmarować czy soczki marchwiowe pić  :P No ale tu nie o mnie  :)

Buraczku bardzo ładna tunika  :D

Offline madzia_n

• Chuck Norris
  • data ślubu: 22 sierpnia 2009
 :-* :-* :-* zostawiam
Bardzo ladna tunika :)

Offline agairish

• Chuck Norris
  • Nasz aniołek 10t3d (9.07.10) godz. 13.15 [ * ]
  • data ślubu: 01.08.2009
też zostawiam  :-* :-* :-*
i też podoba mi się ta bluzeczka :)

Offline Olucha

• Chuck Norris
  • data ślubu: 11 lipiec 2009r.
Bardzo ładna tunika  :)

Offline buraczek
  • Chuck Norris
hej, ja tylko na chwilkę dosłownie... zaraz wyruszamy na a wiem jak będzie teraz z moim dostępem do internetu, ale postaram się chociaż podczytywać... buziaki  :-* :-*

Offline Diankusia

• entuzjasta
buziaczki czwartkowe  :-*
udanej wyprawy zycze  ;)