Autor Wątek: niespokojne jest serce moje dopóki nie spocznie w Tobie... buraczkowe odliczanie  (Przeczytany 86269 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline margolka

• Chuck Norris
Buziaki  :-* :-*

Też lubię takie liściki od mojego PM-a  :)

Offline hania3033

• Chuck Norris
kurcze a ja sie wciąż łudzę że nam sie upiecze z poradnią ;D
buziaki :-*

Offline madzia_n

• Chuck Norris
  • data ślubu: 22 sierpnia 2009
buziaczki  :-* :-* :-*

Offline Castia

• Chuck Norris
  • totalnie zakochana
  • data ślubu: sierpień 2009
niedzielne  :-* :-* :-*

Offline hania3033

• Chuck Norris
i ja zostawiam niedzielnego :-*

Offline buraczek
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 27.06.2009
dzięki za buziaki  :D
u nas w Częstochowie jest dzisiaj zjazd motocyklistów, więc wybraliśmy się na 11 na Jasną Górę podziwiając te wszystkie piękne motocykle  ;) i tak sobie szliśmy i szliśmy... i byliśmy już prawie pod samą Jasną Górą kiedy oboje zauważyliśmy, że nie mamy portfeli...  >:( ja wpadłam w panikę, już łzy w oczach, wszystkie dokumenty w portfelu noszę, a mój D. dodatkowo dokumenty z samochodu... no więc szybko wracamy do akademika, żeby sprawdzić czy napewno zabraliśmy portfele i wiecie co się okazało? że oboje ich nie zabraliśmy, kamień nam spadł z serca... a już myśleliśmy co na policji powiemy... taka trochę nauczka i przestroga... jak dobrze że się tak skończyło.. :)
dziś chcę się za pracę mgr zabrać, no muszę, więc jakby co to mnie przeganiajcie z forum  ;)

Offline hania3033

• Chuck Norris
Ja też zaraz panikuje jak zauważe że nie mam portfela! i z telefonem mam tak samo, tym bardziej ze nie noszę luźno w torebce, tylko mam wydzielone przegródki na te rzeczy. No i jak nie ma tel lub portfela w danej przegródce to od razu panika ::) oczywiscie potem się znajdują ::) :P
tylko raz się tel nie znalazł - jak mi u liceum ukradli z szatni od wf-u >:(

Offline margolka

• Chuck Norris
Ja kiedyś zgubiłam komórkę na uczelni, tzn po prostu ją zostawiłam w jednej sali  :glupek:
Po godzinie wróciłam i zaczęłam jej szukać i wtedy jedna pani z tej katedry zapytala, czego szukam, a jak powiedziałam, że telefonu, to pani na to takim spokojnym głosem, że jakiś mily student przyniósł jej jakiś czas temu znaleziony telefon - ale się ucieszyłam jak się okazało, że to mój telefonik  :D
I też miałam nauczkę  ;)

Offline wiśniowa

• forumowy
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 30.05.2009
fajnie, że portfele się odnalazły... dużo kłopotu jest z wyrabianiem nowych dokumentów
 :-* :-* :-* zostawiam

Offline buraczek
  • Chuck Norris
no ja też się strasznie cieszę  ;D skończyłam robić prezentację na seminarium, zrobiłam zadanie domowe z nauk przedmałżeńskich- umupełniłam wykres temperatury i objawy śluzu, jeszcze dam D. do sprawdzenia  ;) teraz chwilka przerwy i pisanie pracy czeka...
aaa i jeszcze do cioci dzwoniłam żeby się na sobotę umówić z zaproszeniem bo już mało czasu zostało a jeszcze kilka do rozdania zaproszeń, teraz w sobotę jedziemy do miasta mojego taty zapraszać, chciałam zaczekać trochę po pogrzebie wujka i zadeklarowałam się na najbliższy weekend. a póki co ciocia nie wie czy będą w sobotę lub niedzielę w domu  :-\ szkoda by było bo ja nie mogę w tygodniu jechać do nich...

Offline buraczek
  • Chuck Norris
a u mnie cichutko od wczoraj  :(
dziś wstajemy rano a tu patrzę moje słonko całą prawą część twarzy ma popuchniętą, nie wiemy dlaczego, D. mówi że to od zębów, ale sama nie wiem  ::) ma iść dzisiaj do dentysty to się może czegoś dowie, oby się antybiotykami nie skończyło...
ze spraw ślubnych: dzisiaj umówiłam się telefonicznie z naszbym ks. proboszczem na spisanie protokołu w czwartek, w piątek próbny makijaż i chciałabym się umówić z fryzjerką na baleyage ale nie umiem się do niej dodzwonić, w sobotę zaproszenia rozdajemy a w niedzielę powrót na akademik... będzie zabiegany weekend... a jeszcze muszę znajeźć czas dla przyjaciółki która urodziny miała i zaproszenie też musimy dać...
u nas w Częstochowie piękna pogoda  :) zmykam robić obiadek, dziś udka z kurczaka, purre z ziemniaków i ogórek konserwowy  :)

Offline justyna85

• Chuck Norris
  • data ślubu: 01.08.2009
moj N. zgubil portfel na uczelni jak cos kserowal to zostawil ale pan ktory tam siedzi i pilnuje to znalazl i mu oddal :) oczywiscie w ramach podziekowan N. cos tam mu kupil , ale panika byla

Offline buraczek
  • Chuck Norris
zapomniałam się pochwalić, że w piątek zakupiłam dla siebie i D. aktywator do opalania na solarium  ;D ale się cieszę, że już niedługo będę się opalać na solarium, marzy mi się brązowa opalenizna  :D

Offline margolka

• Chuck Norris
A to takiego ten aktywator ? przed pojsciem na solarium sie stosuje czy po ? Może glupie pytanie, ale ja sie nie znam  :P

Offline Diankusia

• entuzjasta
  • data ślubu: 29.05
Jak tam Twój ukochany? Ja też podejrzewam że to od zębów, ale czekam na Wasze potwierdzenie  ;)

No to widzę przygotowania do ślubu pełną parą, trzymam kciuki żeby wszystko się udało  :)

Offline Castia

• Chuck Norris
  • totalnie zakochana
  • data ślubu: sierpień 2009
mój PM by w życiu na solarium się namówić nie dał ;) z resztą nawet nie mógłby ze względu na zdrowie...
ja sama pójdę kilka razy na miesiąc przed ślubem, ostatni raz na 2 tyg przed.
buraczku, kiedy zaczynasz sesje na solarium??
Buziaki ;*

Offline buraczek
  • Chuck Norris
Margolka ten aktywator przyspiesza proces opalania i pomaga zdobyć piękną brązową opaleniznę  :) jedyna rzecz jakiej mi brakuje w tym kosmetyku to filtry chroniące skórę przed starzeniem, dla mnie to bardzo ważne, bo boję się żebym za szybko zmarszczek nie miała  ;)
jeśli chodzi o mojego D. to nie udało mu się dzisiaj dostać do dentysty, dopiero jutro na 10.30 ma wizytę... i to nie żeby na kasę chorych szedł, ale prywatnie... myślałam, że bez kolejki go przyjmą... mówi biedaczek że mu się ropa zbiera pod zębem i boi się, że ząbek będzie do wyrwania...  :-\
a pochwalę się jeszcze że kupiłam na allegro skarpetki stopki, takie:

co do solarium, to ja bym chciała zacząć od tego tygodnia, ale nie wiem czy aktywator dotrze... jak nie to raz będzie bez  :P narazie będę chodzić raz na tydzień, a w czerwcu 2 razy w tygodniu... zobaczymy w jakim tempie moja skóra nabierze pięknego brązu...  :P

Offline anulla_p

• Chuck Norris
  • data ślubu: 27-06-09
buraczek ja sie zadko odzywam ale mysle ze do rzeczy mówie
ale DLACZEGO ząb ma iść do wyrwania przecież zęby należy leczyć a nie wyrywać, zapalenie ropne zaleczyć a potem zrobić resztę, bo ja wybacz mi nie rozumiem tego ze wziąć i wyrwać a dalej co? a jak to jeszcze piątka albo czwórka, zęby widoczne to porażka. Wybacz mi tylko ze się wtrącam ale zęby mamy jedne do końca życia, mam nadzieje, ze się nie gniewasz. pozdrawiam

Dlaczego kobiety mają zawsze tak dużo obowiązków? Bo głupie śpią w nocy to im się zbiera

Offline hania3033

• Chuck Norris
Kochana ja bardzo dużo przeszłam z zębami! Ropnie też! Myślę że nic mu nie wyrwą, jestem prawie pewna że dostanie antybiotyk i ząb będzie do leczenia kanałowego. A ono nie boli :) To tyle :)

anulla_p jeśli mowa o ząbkach "widocznych" to ja mam tak wąski uśmiech, ze u mnie np. piątek nie widać, gdy się uśmiecham :P ledwo do czwórek dochodzi ;) a z reszta - w razie czego zawsze można zrobić mostek... Ale wiadomo, gdy nie trzeba to NIE WYRYWAĆ ;D

Offline Madziulka83

• Chuck Norris
  • data ślubu: 19.09.2009
Ja nie kupywałam żadnego aktywatora opalania, jadłam tylko beta karoten i tyle ;)na solar chodzę rzadko,  ale jakieś efekty są :P z zębem będzie dobrze, pewnie dostanie jakieś leki, ale nie wydaje mi się, żęby żąb był od razu do wyrwania, ale ja się na tym nie znam...

Offline anulla_p

• Chuck Norris
hania ja się z Tobą zasadniczo zgadzam, ale powiedz mi co to mostek, to nic innego jak podstawa do sztucznego zęba, gdzie musisz dwa sąsiednie oszlifować to już bym się prędzej zdecydowała na implanta, ale chodzi o to ze panowie idą często na łatwiznę i co potem no to rwiemy

Dlaczego kobiety mają zawsze tak dużo obowiązków? Bo głupie śpią w nocy to im się zbiera

Offline buraczek
  • Chuck Norris
anulla_p wcale się nie gniewam, tylko chodzi o to że mój D. troszkę panikuje, że mu wyrwią... ani ja ani on nie znamy się na tych sprawach, ale ja cały czas mówiłam, że będzie do leczenia a nie do wyrwania...
a teraz mu jeszcze przeczytałam co forumki napisały, to się nawet uśmiechnął  ;D
Madziulka83 ja też myślę, żeby beta karoten kupić, ale nie wiem czy on coś daje bo kiedyś już jadłam i nie pamiętam żeby coś pomagał  ::)
dziękuję, że mnie odwiedzacie, bo wczoraj myślałam, że o mnie zapomniałyście  :'(
kolorowych snów kochane  :-* :-*

Offline Madziulka83

• Chuck Norris
  • data ślubu: 19.09.2009
Mam bardzo jasną karnację,zresztą u mnie w wątku na foto możesz zobaczyć, jadłam beta karoten długo, coś koło 3 miesięcy, zaczęłam jakos w lutym, teraz odtstawiłam bo moje dłonie mi się zrobiły jak to określił Ł. "rude", ale powiem tak- mnie beta karoten pomogł. Zawsze po opalaniu byłam spieczona-nie opalona, na buraka, a teraz po 2-3 dniach czerwień ze mnie schodziła i zmieniła się w brąz, na razie jeszcze tak nie widać, ale ja jestem zadowolona :)

Offline wiśniowa

• forumowy
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 30.05.2009
ja zamówiłam sobie solarin.. kiedyś go łykałam przed wakacjami i miałam śliczną opaleniznę i długo się utrzymała... a ja normalnie nie opalam się w ogóle (jak już słońce mnie dopadnie to opalam się na różowo i zaraz skóra mi schodzi  :() też chcę przed ślubem pochodzić na solarium (może ze 2 razy po 3 minuty) ale może jak już zacznę te tabletki łykać  :)

Offline buraczek
  • Chuck Norris
tak się zastanawiam czym się różni ten solarin od beta karotenu i znalazłam na necie porównanie że solarin jest lepszy bo oprócz beta karotenu( którego ma pewnie tyle co karoten) posiada także kilka witamin i związków mineralnych, które działają korzystnie na skóre... może się skuszę na ten solarin? dobra ja zmykam do łóżeczka... papa

Offline anulla_p

• Chuck Norris
a jutro daj znać co z tym Jego zębem, to do jutra do wieczora pa

Offline madzia_n

• Chuck Norris
  • data ślubu: 22 sierpnia 2009
Buziaczki  :-* :-* :-*
Mam nadzieje ze wsyzstko bedzie oki z zabkiem PM :)
Fajne stopki, uwielbiam kolorowe stopki ;D ;D ;D

Offline Betti

• uzależniony
  • data ślubu: 2010
Wpadłam zostawić :-*

Mam nadzieje, że z Twoim PM lepiej już..

Offline justyna85

• Chuck Norris
  • data ślubu: 01.08.2009
 :-* zostawiam
i ma nadzieje ze z zebem juz lepiej :)

Offline buraczek
  • Chuck Norris
był ząbek i nie ma ząbka...  :'(
misio teraz poszedł na zajęcia a ja wreszcie mogłam na forum napisać, bo on nie chce żebym komukolwiek mówiła o tym ząbku... nie wiem może się wstydzi, ale teraz przynajmniej powiedział, że się za siebie weźmie i umówi na kolejne wizyty do dentysty...
a ja się wybieram butki pooglądać z koleżanką, jakieś wiosenno letnie bym sobie chciała kupić, zobaczymy co będzie...