Autor Wątek: niespokojne jest serce moje dopóki nie spocznie w Tobie... buraczkowe odliczanie  (Przeczytany 86006 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline buraczek
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 27.06.2009
dziękuję jeszcze raz za piękne słowa  :-* :-*
ja się wczoraj wódką akademicką strułam... dziś jestem nieprzytomna, jeszcze do tego @ dostałam... brrr idę się troszkę położyć... wieczorkiem wpadnę do was.

Offline nataliaxp
  • ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥
  • Chuck Norris
Kochana nie martw sie - teraz bedzie Ci łatwiej - wiesz czego moesz sie spodziewac  ;)
 :przytul:

Buziaczki na wieczór  :-*
« Ostatnia zmiana: 7 Kwietnia 2009, 21:38 wysłana przez ela »

Offline buraczek
  • Chuck Norris
a ja dzisiaj cały wieczór przed telewizorem... nic mi się nie chce. dobrze, że ten dzień już się kończy  :-[ ja już chybajestem za stara na picie wódki...
 :-* :-* :-* :-*

Offline nataliaxp
  • ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥
  • Chuck Norris
Heheheh za stara ba wódkę ....  ??? Eeeeee tammmm ........  :P
A te wszystkie dziadki co dzien w dzien pija i to wodke i denaturat - co oni musza czuc  :luzak:  :P

Offline Justys851
  • Chuck Norris
Chyba wiem o czym mówisz bo mi tez się wydaje że jak byłam młodsza to mogłam więcej wypić a co najwazniejsze nie przechodziłam tak ostro kaca  ::)  ;D a teraz to koszmar na drugi dzień musze miec zestaw witamin musującyh magnez i duuużo wody  ;)

Mam nadzieję ze jutro już się bedziesz lepiej czuła  ;)

Offline buraczek
  • Chuck Norris
Justys851 ja mam dokładnie tak samo... a dziś cały dzień rozwalony, wymiotować mi się chciało, brzuch bolał i ogólnie słaba byłam, teraz już jest lepiej, ale chyba nie warto pić po to żeby na drugi dzień przechodzić takie katusze! jakoś nie pomyślałam o magnezie a mam w pokoju ::) kolorowych senków kochane  :-*

Offline Castia

• Chuck Norris
  • totalnie zakochana
  • data ślubu: sierpień 2009
oj biedactwo... ja też teraz uważam jak piję... bo ciężko bywa
kiedyś mieszałam bez umiaru, teraz już tylko jeden rodzaj alkoholu w ciągu jednej imprezy ;)
całusy

Offline anulla_p

• Chuck Norris
  • data ślubu: 27-06-09
oj dziewczyny, buraczek ładnie się zaprawiłaś
a ja dzisiaj cały wieczór przed telewizorem... nic mi się nie chce. dobrze, że ten dzień już się kończy  :-[ ja już chybajestem za stara na picie wódki...
 :-* :-* :-* :-*
to ja się nikomu nie będę przyznawać kto tu jest stary, bo mnie wywalisz z odliczanka (hihihihi),  ;) ale co mam powiedzieć na takie pijaństwo no nic młoda i wprawy nie ma (żartowałam), ale bardzo dobre rady woda, magnez, witaminy, jeszcze raz woda ogólnie bardzo dużo płynów i kto zapomniał o zsiadłym mleku? Ale mam wrażenie, ze trenujesz przed weselem  ;D
zapomniałam: dużo soku pomarańczowego lub pomidorowego bo, ze witaminy to głownie o uzupełnienie vit.C jest mowa

Dlaczego kobiety mają zawsze tak dużo obowiązków? Bo głupie śpią w nocy to im się zbiera

Offline kiniadg

• http://forum.e-wesele.pl/index.php?topic=21353.0
  • entuzjasta
  • razem od 25.10.2002
  • data ślubu: 03.07.2010 Maxim
ja od juz dłuższego czasu piję wódkę, ale w małych ilościach i bez mieszania... już się zaprawiłam pare razy i nie chce tego wszystkiego przeżywac na drugi dzień... chyba że wcześniej zacznę picie z preparatem 2KC  :-)   to jest na prawdę świetny środek, jeżeli się zacznie od początku tak jak na ulotce zażywac    :D
ps. A wyobrażacie sobie pannę młodą która na własnym weselu by się tak struła???... ojoj, to by jakas masakra była.... :-)  ja coś tam wypiję, ale na pewno malo, bo mam słaba głowę :-)   
całuję was mocno w ten kolejny piękny wiosenny dzień :-)
A ja Buraczku widzę u Ciebie kolejną okrągłą datkę :-)   

zostało wam jeszcze 80 dni :-)

Offline Justys851
  • Chuck Norris
Potwierdzam 2 KC jest rewelacyjne, ja tabletki łykam w ciągyu picia a na rano mam zawsze drinka 2KC w płynie  :D zero kaca  ;D ;D ;D nawet przy mieszaniu  ;)

Offline Castia

• Chuck Norris
  • totalnie zakochana
ja kiedyś też brałam jakieś witaminki co miały w sobie ten sam składnik co 2KC, chyba wit. E i mieszałam, wypiłam 3 piwa i butelką szampana :) troszkę suszyło ale poza tym to nic mi nie było :D

Offline buraczek
  • Chuck Norris
hihi, każdy ma swoje metody na kaca  ;)
ja już dzisiaj w domku jestem, mieliśmy jutro wracać, ale mój D. nie poszedł do pracy, więc nie chciało nam się już dłużej na akademiku siedzieć. zrobiłam wiosenne porządki w szafie, wyprałam zimową kurtkę, swetry, teraz wszystko się suszy na balkonie  :) przyszedł mój sweterek zamówiony na allegro- ładny jest, aczkolwiek troszkę obcisły, muszę się przyzwyczaić  ;) zdjęcie będzie dopiero po świętach jak wrócę na akademik i będę miała dostęp do aparatu... poza tym byliśmy dzisiaj obejrzeć obrączki w Imielinie (tam mieszka mój D. i od czerwca ja też) i okazuje się że mamy znajomości u tego jubilera, czuję, że uda nam się tanio zamówić obrączki  :D
lecę do was, z racji tego że korzystam z laptopa od brata nie będę mogła tak często zaglądać, ale postaram się. buźki  :-* :-*

Offline Justys851
  • Chuck Norris
Nie ma to jak u siebie w domku  :D

Super jakby udało Wam się taniej zamówić obrączki  ;)

Offline hania3033

• Chuck Norris
witam nadrobiłam i buziaki zostawiam :) :-* :-* :-*
podwiązeczka prześliczna!! :D a egzaminem się nie przejmuj, mało kto zdaje za 1 razem ;D np. ja też nie zdałam :P

Offline Castia

• Chuck Norris
  • totalnie zakochana
całusy na dobranoc  :-* :-* :-*

Offline wiśniowa

• forumowy
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 30.05.2009
 :-* :-* :-* zostawiam

Offline buraczek
  • Chuck Norris
fajnie, że do mnie zaglądacie  :hahahaha: dziś czeka mnie mycie okien, a po południu pojedziemy chyba zamówić obrączki... przemyślałam wszystko i wydaje mi się że nie będziemy wybierać nowego modelu z katalogu tylko ten który nam się w sosnowcu podobał pokażemy i powiemy że chcemy takie same, bo mój Damian stwierdził, że możemy sobie z katalogu wybrać... ale ja jestem wybredna i mało co na palcu mi się podoba, wiadomo, że to co jest w katalogu ladnie wygląda, a na palcu już niekoniecznie... muszę jeszcze D. przekonać, że mam rację. miłego dzionka kochaniutkie  :-* :-*

Offline Justys851
  • Chuck Norris
W takim razie trzymam kciuki za przekonanie PM -a  ;D ;D ;D

Offline anulla_p

• Chuck Norris
  • data ślubu: 27-06-09
spoko zobaczysz, ze Ci się uda go przekonać, aaaa buraczek zapraszam do siebie, dwa okna do umycia ;D

Dlaczego kobiety mają zawsze tak dużo obowiązków? Bo głupie śpią w nocy to im się zbiera

Offline madzia_n

• Chuck Norris
  • data ślubu: 22 sierpnia 2009
Powodzenia w szukaniu obrączek :) Pewnie, że co w katalogu to na palcu wygląda inaczej :)

Offline buraczek
  • Chuck Norris
anulla_p nie wiem jak Ty ale ja bardzo lubię myć okna, pod warunkiem, że jest ładna pogoda  :) a mama zawsze panikuje że wypadnę przez okno, bo my na 10 piętrze mieszkamy.
Powodzenia w szukaniu obrączek :)
W takim razie trzymam kciuki za przekonanie PM -a  ;D ;D ;D
dzięki, ja jestem za takimi jak wcześniej wklejałam, zrobiłam komórką zdjęcia i zamierzam pokazać temu jubilerowi nasz model. ciekawe ile nam policzy  ::)

Offline justyna85

• Chuck Norris
  • data ślubu: 01.08.2009
jestem juz i ja po krotkiej nieobecnosci, nadrobilam,
egzaminem sie nie przejmuj nie ty pierwsza i ostatnia :)
co do picia i kaca to ja chyba stwierdzam ze jestem az za bardzo abstynetka , u nas to chyba rodzinne (ja, moja sis i mama-w sumei  nie pijemy)tzn ja lubie jakis likierek ale do wodki mam taki wstret kiedys (pare lat temu , ale pamietam do dzis) na 2 dzien poprostu myslalm ze umre ahh bleee
ale zazwyczaj i tak robie jako kierowca ale nawet ostatnio brat mojego N. powiedzial ze na poprawinach mi nie odpusci wiec musze sie zaopatrzyc w 2kc i inne ratujace zycie na 2 dzien rzeczy :)

i jak tam z obraczkami cos wiadomo?

Offline hania3033

• Chuck Norris
buziaczki sprzątaniowo-czwartkowe zostawiam :)
 :-* :-* :-*

Offline buraczek
  • Chuck Norris
zamówiliśmy obrączki  ;D wprawdzie nie są to te które wam wklejałam, ale też bardzo ładne, niestety model wzięliśmy z katalogu i nie przymierzałam jej na żywo, stąd moje obawy... model jest bez brylanciku, ale jak będę chciała to mogę w każdej chwili dorobić, narazie chcę zobaczyć jak one będą wyglądać na żywo, a potem się zastanowię  :P odbiór będziemy mieć 10 maja a płacimy 110 zł za gram, to chyba nie dużo w porównaniu z innymi jubilerami  ;D jak znajdę jakieś zdjęcie podobnych obrączek to wam wkleję na forum. buziaki na dobranoc  :-* :-*
znalazłam zdjęcie na ich stronce  :D

trzeba wejść na stronkę bez spacji. napiszcie proszę czy ładne te obrączki, jubiler powiedział, że można wstawić do mojej brylancik, ale ja nie wiem czy będzie pasował... zobaczymy.
« Ostatnia zmiana: 9 Kwietnia 2009, 21:40 wysłana przez ela »

Offline agairish

• Chuck Norris
  • Nasz aniołek 10t3d (9.07.10) godz. 13.15 [ * ]
110 zl za gram?? hmmmm. u mnie jedna obraczka ma 14... wydaje mi się,że to sporo...

Offline buraczek
  • Chuck Norris
jedna obrączka 14 gram? to niemożliwe... u nas para będzie miała nie więcej niż 12 gram...  ::)

Offline agairish

• Chuck Norris
właśnie sprawdziłam - razem maja 14,200 gr. a zapłaciliśmy za nie 900 zl.

Offline buraczek
  • Chuck Norris
tak myślałam że razem  ;) pewnie dużo wcześniej kupowaliście obrączki, a my teraz krążąc po jubilerach trafialiśmy na ceny 150 zł za gram, więc dla nas to jest okazja te 110 zł.

Offline agairish

• Chuck Norris
Pałaciliśmy i załatwialiśmy w połowie lutego, to nie wiem czy aż tak dużo wcześniej. Ale też i była wtedy jakaś promocja...

Offline Justys851
  • Chuck Norris
Bradzo ładne obrączki wybraliście  :D sliczne  ;) jak najbradziej w moim guście  ;)
Ja bym juz brylancika tam nie dawała bo te paseczki dodają uroku już  ;)
nasze obie waża 9.65 grama  ;)