Autor Wątek: niespokojne jest serce moje dopóki nie spocznie w Tobie... buraczkowe odliczanie  (Przeczytany 86285 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline buraczek
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 27.06.2009
pewnie, że można  ;)
dziś znów nie da rady się rozpisać, bo szef nas pilnie potrzebuje do pracy na 18, a już miałam nadzieję że zasiądę przed komputerem i napiszę dłuuugiego posta dla Was :) poproszę o cierpliwość!!! muszę się pochwalić jakiego kochanego mam narzeczonego- byliśmy dzisiaj na zakupkach i moje słoneczko dołożyło się do moich nowych bucików, prawda, że jest kochany  :serce:
teraz zmykam coś zjeść i do pracy rodacy, do jutra dziewczynki  :D

Offline mikoala

• Chuck Norris
No Narzeczony na medal  :)

Offline madzia_n

• Chuck Norris
  • data ślubu: 22 sierpnia 2009
No tak, niech się przyzwyczaja do finansowania Twoich życzeń :skacza: ;) ;) ;)

Offline mesitini

• użytkownik
  • **
  • data ślubu: 08.05.2010
Jestem i ja. W tym wateczku nie moglam nie zostawic swojego sladu :) Na pewno bede czesto tu zagladac :)

Offline justyna85

• Chuck Norris
  • data ślubu: 01.08.2009
no to fotka tych bucikow tez musi byc :P no skoro narzeczony sie dolozyl to musza byc fajne :P

Offline agairish

• Chuck Norris
  • Nasz aniołek 10t3d (9.07.10) godz. 13.15 [ * ]
  • data ślubu: 01.08.2009
Można jeszcze??
gratuluję egzaminu :)
i czekam na opowieść i fotki oczywiście  ;D

Offline margolka

• Chuck Norris
buraczek i ja będę podczytywać, i w miarę możliwości pisać  :D W końcu ślubujemy w tym samym dniu  :hopsa:

Offline nataliaxp
  • ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥
  • Chuck Norris
Jeśli mozna to bardzo chetnie sie dolacze   :)

Ja rowniez czekam na foteczkowa relacje  ;D

Offline buraczek
  • Chuck Norris
cześć dziewczyny, ile was tu już jest  :o cieszę się bardzo, że jesteście!
mam dosłownie 5 minut, bo w międzyczasie gotuję obiadek- spaghetti, bo robi się bardzo szybko i smakuje nam bardzo, a że po pracy jesteśmy, dziś 6-14 więc zaraz po obiedzie położymy się na krótką drzemkę i wieczorkiem jak się pozbieram to do więcej napiszę. dodatkowo od 2 dni jestem chora, bardzo męczy mnie katar :( ale jakoś daję radę, tylko najgorzej jest w nocy bo spać się nie da. postaram się zrobić fotkę moich nowych bucików i wkleić naszą wspólną z narzeczonym żebyście miały ogólne pojęcie o nas  ;)

Offline Justys851
  • Chuck Norris
W takim razie zyczę kolorowych snów i czekamy na opowieści  :D

Offline nataliaxp
  • ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥
  • Chuck Norris
To odpocznij po ciezkim dni, wez zapas chusteczek i   d_a_w_a_j___f_o_t_k_i   ;D

Offline margolka

• Chuck Norris
To czekamy na fotki  :D
Buraczku to Wy razem pracujecie z narzeczonym ?

Offline buraczek
  • Chuck Norris
wstałam, czuję się dużo lepiej. spróbuję wkleić nasze zdjęcie... (nie umiem tego robić)

« Ostatnia zmiana: 7 Marca 2009, 20:00 wysłana przez ela »

Offline buraczek
  • Chuck Norris
jest :) nie wiem czy rozmiar jest dobry???
margolka pracujemy razem z narzeczonym w TRW w Częstochowie, jest to dla nas bardzo komfortowa sytuacja, ponieważ razem możemy dojeżdżać autkiem do pracy. wczoraj mój PM pracował na stanowisku z taką starszą kobietą i dużo rozmawiali- jak mi później powiedział, także o mnie. ta kobieta powiedziała mojemu Damianowi, że ma bardzo ładną dziewczynę, że do siebie pasujemy i że widać po nas, że się kochamy  :Serduszka: bardzo miłe słowa. chyba znajomi chcą do nas wpaść na piwko, ale ja chyba zostanę przy ciepłej herbacie  :-[ boję się o moje gardło... zdjęcie butków będzie jutro ok? bo teraz już jest ciemno i zdjęcie nie będzie takie ładne. jutro dzień kobiet, a my spędzimy popołudnie na prekanach- mamy 2 spotkanie, płacimy 50 zł- czy wy też płaciłyście za swoje nauki? myślałam, że jak w kościele to się nie płaci!?trzeba będzie dołożyć te 50 zł do wydatków weselnych- wszystko skrupulatnie zapisuję, bo założyłam się z koleżanką że się zmieszczę w 20 tys a ona uważa, że nie...a jak wy spędzacie jutrzejszy dzień? macie jakieś konkretne plany czy czekacie na inicjatywę swoich PM? ale się rozpisałam  :D teraz wy!!!

Offline Izabela82

• zapaleniec
  • data ślubu: 03.07.2010
Witam, to i ja się przyłaczę :), zazdroszczę, moje odliczanie jeszcze za oooo...oo  ::) ,aż tyle czasu .pozdrawiam!

Offline buraczek
  • Chuck Norris
Izabela82 fajnie, że jestes :) niby jeszcze długo do Twojego ślubu, ale zobaczysz jak szybko zleci. z nami było tak samo  :D

Offline wiśniowa

• forumowy
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 30.05.2009
ale ładna z Was para  :) bardzo fajnie, że razem pracujecie (co to jest TRW??), my jeszcze poradnie mamy przed sobą więc nie wiem ile to kosztuje ale nauki nas kosztowały 90 zł.. ja też wszyściutko co dotyczy kosztów zapisuję (każdą nawet najmniejszą pierdółkę) - będę potem wiedziała ile wszystko nas wyniosło, chociaż może lepiej nie wiedzieć  ;)

Offline Izabela82

• zapaleniec
  • data ślubu: 03.07.2010
Dziękuję bardzo Buraczku za dodnie otuchy :). Wiśniowa-TRW, z tego co się orientuję,chociaż nazwy skrótowe mogą mieć różne tłumaczenia, jak dla mnie, to TRW to nazwa firmy ktora produkuje części samochodowe :). Kupowałam części firmy TRW do swojego autka :brewki: pozdrawiam

Offline Daruda

• Chuck Norris
  • data ślubu: 20.06.2009
bardzo fajna z was parka;-)))pozdrawiam i lecę do znajomych na piwko;-)))

Offline anulla_p

• Chuck Norris
  • data ślubu: 27-06-09
buraczek jeśli chodzi o jutro czytaj: dzień kobiet to ja i mój R nic nie robimy ale my to 'dziwni' jestesmy walentynki tez są beeee, nie wiem czy ktoś tak jeszcze ma... ;D

Dlaczego kobiety mają zawsze tak dużo obowiązków? Bo głupie śpią w nocy to im się zbiera

Offline Justys851
  • Chuck Norris
Ale fajna z Was parka  ;)
Własnie co to TRW ??  :D
My za nauki i poradnie nic nie płaciliśmy ;)
Oj ja też zapisuje wszystkie koszty, oszacowalam na jakieś 34 tys ale już teraz moge powiedzieć że na bank zmieścimy się w 27 tys, a może uda się coś jeszcze zmniejszyć  ;D

Offline wiśniowa

• forumowy
  • Chuck Norris
kurcze to ja nie wiem czy w Olsztynie jest tak drogo czy co  ??? my jakoś specjalnie nie szalejemy a wygląda na to, że wydamy dużo więcej  :(

anulla_p - my z moim PM też tak mamy  ;)

Offline amika

• Chuck Norris
  • data ślubu: 12 kwiecień 2009
śliczna z Was para  :)
My również za nauki nie płacilismy.
Pracowałam kiedyś w jednej firmie z moim PM,fajnie było zreszta tam sie poznalismy ;D
teraz każde z Nas juz zmieniło pracę.Ale miło powspominac ;D

Offline Justys851
  • Chuck Norris
wiśniowa dużo też zalezy od ilości gości - my będziemy mieć ok 90 - 100 osób  ;)
Mi jednak się wydaje że na śląsku jest najdrożej jak porównuje ceny menu za sosbę w innych regionach Polski  :)

Offline wiśniowa

• forumowy
  • Chuck Norris
no my troszku więcej, do tego nocleg dla większości niestety  ::) no ale nie zaśmiecajmy Buraczkowi odliczanka  ;)

Offline Justys851
  • Chuck Norris
A my nie załatwiamy noclegów  ;D
buraczek przepraszamy  :Daje_kwiatka: :Daje_kwiatka: :Daje_kwiatka:

Offline buraczek
  • Chuck Norris
nie zaśmiecacie! no co Wy???
z tymi cenami na śląsku to coś jest na rzeczy... chyba nawet w Warszawie taniej wychodzi zrobienie wesela.
Jeśli chodzi o TRW, to tak jak napisała Izabela82 jest to fabryka produkująca części do samochodów- my zajmujemy się głównie pasami bezpieczeństwa, zresztą jak ostatnio spojrzałam na nasze pasy w aucie to też pisało na klamrze TRW tylko nie polskie.
widzę, że dużo gości planujecie na wesele, my będziemy mieć koło 60 osób, z czego 8 osób będzie miało załatwione noclegi. niedługo zaczynamy zapraszanie gości, tylko nasze zaproszenia zamówione na allegro jeszcze nie dotarły...zaczynam się denerwować. narazie mamy tylko zawiadomienia- dla przyjaciół i znajomych których chcemy tylko w kościele. może jutro też zrobię fotkę i wam pokażę, mojej mamie się bardzo podobają.
tak się zastanawiam od czego zależy czy za prekany się płaci, czy nie... ???

Offline buffy85

• bywalec
  • data ślubu: 19.09.09
dziwne to ze placicie 50zl :/ u nas sie chyba nic nie placi z tego co sie orientuje  ???
co do zaproszen to trzymam kciuki zeby jak najszybciej dotarly :) i pochwal sie zawiadomieniami :) no i butkami tez :)

fajna z Was parka :D czekamy na opowiesci o Waszym poznaniu i zareczynach :D

Offline wiśniowa

• forumowy
  • Chuck Norris
nie martw się zaproszeniami - macie jeszcze mnóstwo czasu  ;) moje dopiero tydzień temu do mnie dotarły
co o kosztów nauk to my odbywamy takie dosyć nietypowe i one są zawsze płatne, zazwyczaj są to kursy weekendowe i mieszka się na miejscu więc pewnie za to się płaci... my mamy naszych 9 spotkań, dostajemy materiały a poza tym na każdym spotkaniu jest poczęstunek - hmm ostatnio z moim PM żartowaliśmy że już i tak przejedliśmy i przepiliśmy te nasze 90 zł  ;)

Offline mikoala

• Chuck Norris
My za nauki nie płaciliśmy nic! Zaproszenia juz natomiast zaczelismy rozdawać, bo to sezon urlopowy, zeby sobie ludzie mogli to właściwi to wykabinować!