Autor Wątek: niespokojne jest serce moje dopóki nie spocznie w Tobie... buraczkowe odliczanie  (Przeczytany 87993 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Izabela82

• zapaleniec
  • data ślubu: 03.07.2010
To czekamy na zdjątka :tupot: :tupot: :tupot: :tupot: :Tuptup: :Tuptup: :Tuptup: :Tuptup:

Offline kiniadg

• http://forum.e-wesele.pl/index.php?topic=21353.0
  • entuzjasta
  • razem od 25.10.2002
  • data ślubu: 03.07.2010 Maxim
I ja się dopisuję :-) pierwszy raz będę śledziła przygotowania "filal countdown" :-) widzę ża akurat trafiłam na kogos z moich okolic... :-) trzymam kciuki zeby wszystko się udało :-) pozdrawiam

Offline justyna85

• Chuck Norris
  • data ślubu: 01.08.2009
oj ale watek sie rozrasta :)
ta pani od Was z pracy ma racje pasujecie do siebie i wygladacie na fajna pare :), fajnie tak jak mozna razem pracować, a jeśli chodzi o dzisiejszy dzień to jakoś nic specjalnego nie robimy, odwiedzi nas kolega zrobimy pizze (znowu) i tyle :)

ps. no i czekamy n ata fotke bucików

Offline Madziulka83

• Chuck Norris
  • data ślubu: 19.09.2009
 :-* niedzielne... fajna z was parka :) i też czekam na zdjątka ;D

Offline lovelusia

• bywalec
  • * LoVe * FaMiLy * ;*
  • data ślubu: Już razem ;*
Buraczku super z Was parka i naprawdę pasujecie do siebie :)
przyznam szczerze, że podejrzałam Cię już na N-K kiedy napisałaś, że jesteś z Mysłowic :) bo ja także :)
Więc tymbardziej będę chętnie Cię tu odwiedzać, jeśli tylko mogę  ;)
Oczywiście z pozostałymi forumkami, czekam na fotki bucików :P

Co do dzisiejszego dnia to idziemy do kina na "Kochaj i tańcz" a po kinie się zobaczy ;)

Offline buraczek
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 27.06.2009
no to fajnie, życzę Wam udanego popołudnia. ja na chwilkę wstałam z łóżka, biorę antybiotyki i powinnam cały dzień przeleżeć, ale na 15 mamy nauki, więc nie bardzo mam jak... dzisiaj już chyba fotek nie zrobię, przepraszam ale nie czuję się na siłach. wogóle nie wiem jak przeżyję te 3 godz nauk... może nie będzie tak źle. postaram się jak tylko będę w stanie opowiedzieć o naukach i nasze poznanie, zaręczyny itd.

Offline lovelusia

• bywalec
  • * LoVe * FaMiLy * ;*
Tak więc życzę powrotu do zdrowia :)

Offline buffy85

• bywalec
  • data ślubu: 19.09.09
ja tez zdrowka zycze :)
i kwiatuszek z okazji dnia kobniet zostawiam  :Daje_kwiatka:

Offline margolka

• Chuck Norris
Hej buraczku  :D
Prawda - bardzo ładna z Was para i pasujecie do siebie  :D
My za nauki nie płaciliśmy, a za poradnię 15 zł ( ale te pieniążki były dla pani tak jakby za dojazd, bo ona przyjeżdżała do kościoła  ;))
Zaproszenia na pewno dojdą na dniach  :) My slubujemy w tym samym dniu, a zaproszenia będziemy rozdawać dopiero na początku kwietnia (jak będziemy w Polsce  :D) Na razie tylko 2 wysłane, do Londynu  :)
Czekam na Waszą historię  ;D

Offline agairish

• Chuck Norris
  • Nasz aniołek 10t3d (9.07.10) godz. 13.15 [ * ]
Życzę szybkiego powrotu do zdrowia i
 :Daje_kwiatka: :bukiet:
wszystkiego najlepszego z okazji Dnia Kobiet

Offline madzia_n

• Chuck Norris
  • data ślubu: 22 sierpnia 2009
Pięknie razem wyglądacie :)
Ja dzisiejszy dzień spędzam na kompie ;) ::)
Co do nauk to nie wiem czy się płaci, bo jeszcze nie byłam...
Ja również zapisuję wszelkie koszty, ale wątpię byśmy zmieścili się w 20 tys ::) Liczyliśmy tak 25-30 tys...

Kochana szkoda że w ten dzień jesteś taka chora :( Ale życzę szybkiego powrotu do zdrowia!

Offline buraczek
  • Chuck Norris
bardzo dziękuję za wszystkie życzenia i pochwały  ;D
lovelusia a jak Ty mnie znalazłaś na naszej klasie??? napisz czy film kochaj i tańcz jest warty obejrzenia!
my wróciliśmy o 18.30 z nauki, muszę powiedzieć, że dzisiaj ciekawe tematy były, nawet się nie nudziłam. był cały obrzęd ślubny pokazany- jedna para musiała wyjść na środek i udawać, że bierze ślub... aż mnie ciarki przechodziły, bo wyobrażałam sobie że za kilka miesięcy ja też tak będę stała na środku kościoła i wypowiadała przy świadkach słowa przysięgi... nie mogę się doczekać!!!
też Wam życzę wszystkiego najlepszego z okazji dnia kobiet  :Daje_kwiatka: zmykam się położyć. pa

Offline lovelusia

• bywalec
  • * LoVe * FaMiLy * ;*
Znalazłam bardzo łatwo- po mailu, który masz podany na profilku ;)

Co do "Kochaj i tańcz" To film mi się podobał i wg mnie warto go obejrzeć o ile tylko lubi się filmy muzyczne ( a właściwie muzyczno-romantyczne)  :)
Mój narzeczony, który zna się na filmach lepiej niż ja, bo ogląda ich zdecydowanie dużo dużo więcej  (ja tam kinomanką nie jestem hihi ) znalazł wiele podobieństw do Step Up, jeżeli chodzi o fabułę .

Offline madzia_n

• Chuck Norris
  • data ślubu: 22 sierpnia 2009
Tak, ja też polecam Kochaj i tańcz, jak dla mnie jest to bardzo fajny film :)

Offline buraczek
  • Chuck Norris
witam. no dziś wreszcie dzień wolnego, mogę się rozpisać  ;)
opowiem Wam jak się poznaliśmy z moim PM. A więc tak... poznaliśmy się w szkole średniej, chodziliśmy do tego samego technikum, tylko ja byłam o rok wyżej. ja czasem widywałam Damiana w autobusie jak jechaliśmy do szkoły, tylko wtedy wogóle nie zwracałam na niego uwagi- miałam chłopaka. był to na tyle poważny związek, że planowaliśmy wspólną przyszłość, ale wyszło inaczej. między nami zaczęło się wszystko od pewnej akademii w szkole w której brałam udział, a mój Damian zajmował się wtedy nagłośnieniem, widywaliśmy się na każdej próbie. później po akademii poszliśmy całą ekipą do knajpy, rozmawialiśmy, graliśmy w bilarda, ale jeszcze wtedy Damian wogóle mi się nie podobał! dopiero po jakimś czasie zaczęłam zauważać, że chyba mu się podobam, często rozmawialiśmy na przerwach, w autobusie, jego koledzy mówili mi różne rzeczy (m.in. że Damian jest załamany, że go nie chcę, że przeze mnie pije!) jak się później okazało, to miał być taki chwyt na mnie (wzbudzenie litości). powiem wam, że zaczęło to na mnie działać, zaczęłam się zastanawiać nad tym wszystkim i dopiero wtedy zakończyłam poprzedni związek (Damian to nie był jedyny powód rozpadu poprzedniego związku). zaczęliśmy tak nieśmiało trzymać się za ręce, dawać sobie buziaki, ale oficjalnie parą staliśmy się 31 grudnia 2003 roku, kiedy to podczas sylwestra u mojej koleżanki z technikum tańczyliśmy sobie nie widząc świata poza sobą i wtedy ktoś zapytał się nas: czy my wkońcu jesteśmy parą czy nie? spojrzeliśmy na siebie i powiedzieliśmy TAK  :) od tamtej pory minęło już 6 lat, 3 miesiące i 9 dni... i jest cudownie  :) ale się rozpisałam... ufff
zdjęcia bucików i zawiadomień już zrobiłam, ale czekam na Damiana bo nie wiem gdzie jest kablek do komputera i nie mam ich jak wrzucić na forum. dziś napewno będą!

Offline wiśniowa

• forumowy
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 30.05.2009
fajnie to o tym tańcu napisałaś  ;D ..."tańczyliśmy sobie nie widząc świata poza sobą"... romantycznie  :Serduszka:
mam nadzieję że nasz pierwszy taniec na weselu będzie tak wyglądał  ;)

pozdrowienia poniedziałkowe  :)

Offline buraczek
  • Chuck Norris
wiem, że moja historia nie jest jakaś niezwykła i emocjonująca, jak czytam niektóre historie dotyczące poznania z naszego forum, to jakoś mi tak szkoda, że nie mogę wam takiej historii opowiedzieć  :( zresztą nie będę ukrywać- nie mam talentu pisarskiego...

Offline wiśniowa

• forumowy
  • Chuck Norris
moja to dopiero nie była romantyczna  ;) ktoś tu kiedyś ładnie napisał, że każda historia jest wyjątkowa i jedyna.. dla  każdej z nas  :)

Offline anulla_p

• Chuck Norris
  • data ślubu: 27-06-09
buraczek dlaczego tak myślisz to nie jest wcale prawda. Każda historia jest wyjątkowa, bo jest po prostu nasza i na stałe wklejona w nasze serce. Zawsze będzie pełna emocji dla Ciebie i to jest chyba najważniejsze. A jeżeli 30 lat po ślubie dalej powiesz: -"nie widzimy świata poza sobą" to chyba nie możne być większego szczęścia, emocji i spełnienia. :serce:

Dlaczego kobiety mają zawsze tak dużo obowiązków? Bo głupie śpią w nocy to im się zbiera

Offline Betti

• uzależniony
  • data ślubu: 2010
Ale fajna z Was para :D
Zgadzam się z wiśniową, że każda historia jest wyjątkowa i niepowtarzalna, i to właśnie ją czyni niezwykłą! I u Was też tak jest!

Buziaki :-*

Offline buraczek
  • Chuck Norris
cieszę się, że tak myślicie :) a teraz obiecane zdjęcia:
najpierw butki...
[http://img9.imageshack.us/my.php?image=dscf1091.jpg][http://img9.imageshack.us/img9/6527/dscf1091.jpg]

Offline paooolka

• Niufomaniaczka
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 05.09.2009
jestem i ja :) mam nadzieje ze moge
Il corpo è solo uno strumento. Il corpo senza lo spirito non ha nessun valore.

całkiem nowa JA

Offline buraczek
  • Chuck Norris
coś mi nie wyszło  >:( spróbujemy jeszcze raz
[=http://img9.imageshack.us/my.php?image=dscf1091.jpg]

Offline Betti

• uzależniony
Świetne te butki.. Chcę sobie podobne na wiosnę kupić.. Gdzie je kopiłaś i za ile, jeśli mogę spytać?

Offline wiśniowa

• forumowy
  • Chuck Norris
super buciki  :ok:, mam bardzo podobne z tamaris'a i bardzo dobrze się noszą (też mi narzeczony kupił  ;))

Offline buraczek
  • Chuck Norris
paooolka cieszę się, że z nami jesteś  :hello:
buciki kupiłam w CCC w Częstochowie za 79,99  ;D
a teraz zdjęcie naszych zawiadomień ślubnych (na zaproszenia jeszcze czekamy:
[http://img147.imageshack.us/my.php?image=dscf1093.jpg]

Offline Betti

• uzależniony
Dzięki za info w sprawie butków.. Musze się wybrać do CCC.

Zaproszenia będą w tym samym klimacie co zawiadomienia? Bo ładne te zawiadomienia :)

Offline buraczek
  • Chuck Norris
nieee, zaproszenia będą dużo ładniejsze- ze zdjęciem ;) mam nadzieję... choć zaczynam się denerwować, bo zaproszenia zamówiłam 11 lutego przez allegro i narazie cisza, przed chwilą weszłam na profil sprzedającego i zobaczyłam 25 negatywnych komentarzy, przestraszyłam się, napisałam w piątek maila i do dziś cisza, dzwoniłam 3 razy i nikt nie odbiera... zaczynam mieć stresa  :boje_sie:
cieszę się, że butki wam się podobają, ciekawe tylko kiedy wyjdę w nich pierwszy raz... narazie się nie zapowiada...

Offline justyna85

• Chuck Norris
co do zaproszen to ja juz bym zglosila to na allegro
i bardzo fajne butki

Offline margolka

• Chuck Norris
Fajne butki  :)
Zawiadomienia również  :)
Ciekawa jestem zaproszen, bo my też mamy ze zdjęciem  :) :)
Tylko 25 negatywów - uuu dużo  :-\ A nie sprawdzałaś wcześniej jak zamawiałaś ? Mnie brat nauczył, żebym zawsze sprawdzała, ale i tak zdarzy mi sie zapomnieć  :P