Autor Wątek: 22.08.2009 - Odliczania nadszedł czas... :)  (Przeczytany 105266 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline nataliaxp
  • ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥
  • Chuck Norris
Odp: 22.08.2009 - Odliczania nadszedł czas... :)
« Odpowiedź #1410 dnia: 24 Czerwca 2009, 23:16 »
Mi włosy bardzo sie podobaja tylko faktycznie troche za duzo pejsow, ale to takie moje male zdanie :)
Splot bardzo fajny - fryzurka taka troche w moim stylu  :P :P :P

Buziaczki zostawiam  :-* :-* :-*

Offline KasiaR
  • bywalec
  • data ślubu: 13.06.2009
« Odpowiedź #1411 dnia: 25 Czerwca 2009, 21:43 »
Hej Haniu!
W końcu tutaj dotarłam już jako mężatka   ;D
Po pierwsze gratuluje PANI MAGISTER
Po drugie makijaż, a szczególnie pomalowane tak oczka bardzo mi się podobają (śliczne je masz :) )
Po trzecie fryzurka też mi się podoba, ale czekam na tę drugą bo zapowiada sie interesująco

Pozdrawiam

Offline margolka

• Chuck Norris
« Odpowiedź #1412 dnia: 25 Czerwca 2009, 22:49 »
Mnie się tak średnio podoba fryzurka  ;) Tzn podoba mi się wszystko prócz tych kosmyków z przodu - wiem, wiem, że Tobie te kosmyki podobają sie najbardziej  :D

Offline hania3033

• Chuck Norris
« Odpowiedź #1413 dnia: 26 Czerwca 2009, 10:51 »
Hello :)
Dziękuję Wam za resztę opinii :-* :)
KasiuR, a czy Ciebie już u mnie nie było?? A może nie jako mężatka ::) no w każdym razie witam :) i dziękuję bardzo :-*
Fasolku, oczywiście że się nie obrażę, każdy przecież ma swoje zdanie, a ja pytam o Wasze opinie właśnie po to, żeby je poznać :) Tylko że kurcze fryzurka, wg każdej z opinii, nie powala na kolana, wiec to chyba znak, żeby iść zrobić drugą (bo zastanawiałam się czy nie odwołać fryzjera, ale teraz już tego nie zrobię :P ) Olku-Fasolku, wiesz że myślisz podobnie do mnie? Ja się zastanawiam czy ta fryzurka do mnie pasuje, bo jak już pisałam, ona w zamyśle była inna, prostsza, mniej skomplikowana... ::)
Ech już sama nie wiem...
Dobra laski, uciekam poczytać co u Was, bo już internet lepiej chodzi ;D
Buziaki :-*

Offline Castia

• Chuck Norris
  • totalnie zakochana
  • data ślubu: sierpień 2009
« Odpowiedź #1414 dnia: 26 Czerwca 2009, 11:09 »
mi się wydaje, że to o to przede wszystkim chodzi żebyś Ty się dobrze czuła... szukasz czegoś prostszego?? może tak jak kiedyś już wspominałaś jakiś koński ogon, albo proste upięcie, mi do Ciebie właśnie by najbardziej coś takiego pasowało
http:// ikf.com.pl/fryzury-slubne/fryzura216482.htm lub http:// ikf.com.pl/fryzury-slubne/fryzura214248.htm
http:// ikf.com.pl/fryzury-slubne/fryzura202035.htm http:// ikf.com.pl/fryzury-slubne/fryzura201479.htm

takie przykładowe, chociaż jak za dużo włosów rozpuszczonych też nie dobrze, bo jak gorąco będzie...

Offline hania3033

• Chuck Norris
« Odpowiedź #1415 dnia: 26 Czerwca 2009, 12:35 »
Koński ogon odpada... Jakoś mi się nie widzi :-\ Pierwsza ładna, ale chyba nie dla mnie ;) trzecia super, aż sobie zapisałam ;D tylko ze nie wiem czy nie za prosta jak na ślub... ::) no ale do przemyślenia :D czwarta jest super - niby koński ogon, który odpada, ale coś w sobie ma... Tyle, że jak dla mnie za wysoko upięta ::) ale te falo-loki super ;D
Dzięki Castia :-*
Ps. A że włosów dużo rozpuszczonych to się nie przejmuję ;P nawet jakby miało być gorąco jakoś sobie poradzę ;D

Offline Castia

• Chuck Norris
  • totalnie zakochana
« Odpowiedź #1416 dnia: 28 Czerwca 2009, 20:45 »
proszę bardzo :) mam nadzieję, że znajdziesz wymarzoną fryzurkę :) ja mam wrażenie, że to po prostu musi "zaiskrzyć" :)
ja swoją znalazłam, ale muszę ją najpierw wypróbować, by być pewna.
Jak tam przygotowania?

Offline madzia_n

• Chuck Norris
  • data ślubu: 22 sierpnia 2009
« Odpowiedź #1417 dnia: 29 Czerwca 2009, 12:49 »
Mi się tam fryzurka podoba :) Troszkę mniej włosków bym po bokach wypuściła, i lekko pofalowała puszczone włosy :) Ale ogólnie fryzurka super :)

Offline hania3033

• Chuck Norris
« Odpowiedź #1418 dnia: 29 Czerwca 2009, 13:59 »
Cześć dziewczynki.
Chyba łapię jakiegoś przedślubnego doła :-\ wszystko mnie wkurza, mam wrażenie że przygotowania to już w ogóle stanęły w miejscu, a w dodatku D. zachowuje się jakby umywał ręce od tego całego ślubu... Wszystko na mojej głowie, już nic mi się nie chce. Nawet fryzura - myślałam że już była wybrana a teraz to mam miliony wątpliwości, ech doopa :-\ jedyne pozytywne, to to, ze znalazłam (właściwie teściowa znalazła) babkę, która podejmie się uszycia mojego wymarzonego bolerka :) chociaż, jeśli dalej wszystko będzie szło tak jak teraz, to znając życie po uszyciu okaże się że ono wcale do mnie nie pasuje i w ogóle jest brzydkie :-X mam do niego kupić tiul, najlepiej ze streczem (czy jak to się pisze, z tym elastycznym) żeby się lekko rozciągał, bo tak musi być, jeśli rękawki mają być wąskie. Skąd ja wezmę taki tiul ??? :roll:
I jeszcze nie wiem co kupić D. na urodziny WRRRRRRRRR :Maruda: :Maruda: :Maruda:
Dobra, idę już sobie, bo jeszcze Was zarażę moim rewelacyjnym humorem :-X
Buźka :-*
« Ostatnia zmiana: 29 Czerwca 2009, 14:01 wysłana przez hania3033 »

Offline wiśniowa

• forumowy
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 30.05.2009
« Odpowiedź #1419 dnia: 29 Czerwca 2009, 14:46 »
nie nastawiaj się, że bolerko będzie brzydkie... na pewno ładnie wyjdzie... przecież uszyje je krawcowa, która chyba się na tym zna  :) może tej kobiety co będzie szyła zapytaj gdzie kupić taki tiul.. krawcowe zazwyczaj wiedza gdzie są takie sklepy  :)

a tak poza tym to uszy do góry  :-* będzie dobrze i jeszcze się z tych swoich nerwów będziesz śmiała

Offline Castia

• Chuck Norris
  • totalnie zakochana
« Odpowiedź #1420 dnia: 29 Czerwca 2009, 18:17 »
Oj to może ja się lepiej nie wypowiem jakiego ja mam doła przedślubnego... bo jeszcze bardziej Ciebie zdołuję i będziemy się tak dołować nawzajem :D

Ale co do bolerka to wiśniowa ma rację :)

Offline pamela

• Chuck Norris
  • data ślubu: 05.09.2009
« Odpowiedź #1421 dnia: 29 Czerwca 2009, 21:34 »
haniu kochanie, chyba kazda z nas takie doly nachodza przed slubem, ja tez jestem w fazie stresowej, i dokladnie stresuje sie o to samo co ty, o bolerko, bo tez chce z tego tiulu co ty, a raczej z orgabtyny i tez u krawcowej i tez sie martwie czy bedzie dobre, ale nie martw sie bedzie napewno ok, one wiedza co robia, a co do facetow, to nimi najlepiej sie nie przejmowac, ja ostatnio grzecznie poprosilam mojego, zeby sie zainteresowal naszym slubem i przygotowaniami, to on rownie slodko odpowiedzial, ze zdaje sie na mnie w 100% bo ja to zrobie najlepiej, a on sie we wszystkim zgadza, wiec juz zrezygnowalam z pytania go o zdanie, tylko robie tak jak ja chce i nie stresuje sie przynajmniej.
a jak zaczynam sie denerwowac za bardzo to na uspokojenie mowie sobie, ze przeciez ludzie na swiecie maja wieksze problemy i tragedie i jakos zyja, wiec co tam sie drobiazgami przejmowac. wiec jak sie bedziesz stresowac to pomysl sobie o mnie, sierotce marysi, ktora musi slub i wesele na 120 osob organizowac z odleglosci 2000km co wcale nie jest proste i bardzo frustrujace. buziaki na pocieszenie  :-*  :-*  :-*

Offline japcio

• Chuck Norris
  • data ślubu: 2009
« Odpowiedź #1422 dnia: 29 Czerwca 2009, 22:44 »
Haniu, im bliżej ślubu, tym bardziej jestem zestresowana. Nie jesteś sama! Czuję, że czas przyspieszył, a jeszcze jest tyle do załatwienia. Boję się, że nie damy rady. Chociaż z drugiej strony, nie ma przecież takiej opcji :)
Uściski na dobranoc i pocieszenie :)

ps jesteśmy tu wszystkie by się wspierać :)

Offline Olucha

• Chuck Norris
  • data ślubu: 11 lipiec 2009r.
« Odpowiedź #1423 dnia: 30 Czerwca 2009, 06:12 »
Haniu kochana czy to naprawdę aż takie ważne czy bolerko będzie ci się podobało od początku do końca, albo czy nie będziesz miała zastrzeżeń do swojej fryzury, przecież wychodzisz za mąż za ukochanego faceta, dla niego nawet bez makijażu i sukni będziesz najpiękniejsza, zamiast wkręcać sobie doły których nie ma ciesz się ostatnimi dniami narzeczeństwa i tym że będziesz żonką  :) Nie ma sensu wpędzać sobie nie wiadomo jakiej schizy bo ten dzień zamiast miło to będzie ci się kojarzył ze stresem i z nerwami  :) A nie ma powodów  ;)

buziole dla Ciebie zostawiam  ;) :-*

Offline Fasolek
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 14.08.2009
« Odpowiedź #1424 dnia: 30 Czerwca 2009, 11:24 »
Haniu, bolerkiem się nie przejmuj- jak nie będzie ci się podobać, to chyba krawcowa może je poprawić, prawda? :)
Uśmiechnij się, życie jest pięęęęęęęęęęękne :los: :los: :los: :los: :los: :los:
Buziaczki :-* :-* :-* :-* :-*
Max 13 wrzesień 2009
Leoś 30 maj 2011

Offline madzia_n

• Chuck Norris
« Odpowiedź #1425 dnia: 30 Czerwca 2009, 13:32 »
Haniu kochana, nie smuć nam się! Każda z nas ma jakieś wątpliwości na pewno, na jakiś temat. Ja np ostatnio zaczęłam panikować właśnie też na temat fryzury ślubnej. Ale kochana, to będzie nasz dzień i wszystko będzie dobrze! :)

Offline nataliaxp
  • ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #1426 dnia: 30 Czerwca 2009, 13:44 »
Haniu, spokojnie bolerko napewno bedzie piekne i bedzie pasowalo :)
W ogole bedzie wszytsko pieknie i napewno po Waszej mysli  ;)

Buziaczki na uspokojenie  :-* :-* :-* :-* :-*

Offline hania3033

• Chuck Norris
« Odpowiedź #1427 dnia: 30 Czerwca 2009, 13:49 »
Dzięki Wam kochane... Aż mi się ciepło na serducho zrobiło :) :-*
Pewnie macie rację... Chyba jeszcze dodatkowo (nie, nie chyba - na pewno) frustruje mnie ciągłe siedzenie w domu :-\ skończyłam te cholerne studia, powinnam się cieszyć z wakacji, ale zamiast tego wolałabym mieć już pracę. Wkurza mnie już siedzenie i gotowanie obiadów, pewnie co innego byłoby w Bydgoszczy, a tutaj? Jedyne po co wychodzę z domu, to zakupy, no i ewentualnie z D. gdy wróci z pracy, a tak to co?? Siedzę tu sama, nie mam nikogo, nie znam nikogo, buuuu :-\ :Maruda: :neutral: Rozglądam się powoli za instytucjami, w których mogłabym pracować, ale czy ja w ogóle chcę w zawodzie ??? Matko, jaki mam mętlik w głowie!!! Wszystko się nakłada :-\ Niechże się chociaż jakoś te przygotowania ruszą, to może mi się trochę poprawi... ::)
Dzięki ze jesteście... :) Buziaki :-*

Offline madzia_n

• Chuck Norris
« Odpowiedź #1428 dnia: 30 Czerwca 2009, 15:58 »
Kochana... Napiszę tak: ciesz się ze swojej sytuacji, bo oddałabym wiele by w takiej być.
Ja po Ślubie wylatuję do Irlandii. Zero możliwości przebywania z rodziną, z siostrą, z "moimi" dzieciaczkami... Zero znajomych... Ta dziura zabita techami w której mieszkamy, jest po prostu do d.... . Polacy tu są, ale z nimi się po prostu nie da. Każdy tylko patrzy, kto ile zarabia, i jak tu zrobić coś, by wyjść na plus. Masakra po prostu. Pracy też nie znajdę NA PEWNO. Bo wszystko zamykają(kryzys ::) ). A jeśli kogoś potrzebują, to ewentualnie w jakimś sklepie do obsługi klientów, gdzie się nie nadaję, bo nie dogadam się z irlandczykami, którzy tutaj mówią pół po angielsku, pół po irlandzku. Taka to wieś... Nawet sobie na zakupy porządne nie pójdę, bo ceny ciuchów są tak wysokie, że szkoda wchodzić do sklepów.
Uff, ale się wygadałam. Ale to cała prawda o tej ... ... ... Irlandii, której nienawidzę całym sercem. Może byłoby inaczej, gdybyśmy mieszkali w jakiejś większej, bardziej ludzkiej miejscowości ::)
Wybacz Haniu, że tak Ci tu nasmęciłam. Ale wszystko napisałam prosto z serducha, tak mnie natchnęło.
No więc: Na pocieszenie raz jeszcze: Nie załamuj się, nie jest aż tak źle jak Ci się wydaje! :)
A teraz lecę, bo A. wraca z pracy :)
Buziaczki!     :-* :-* :-*

Offline Justys851
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #1429 dnia: 30 Czerwca 2009, 16:07 »
Oj Hania np po 3 latach pracy każdy by dał wiele za możliwość np 2 miesiecznych wakacji  ;D ja moge ustawić się pierwsza w kolejce  :P
bo jak narazie mam tylko 21 na cały rok  ::)

ech każdy ma czasem dzien ze wszystko go drazni nawet kolor włosów ( tak akurat mi się  nasunęło) ale zaraz potem przychodzą dni pełne euforii , kobieta jest jak fala musi się wzieść ze swoimi negatywnymi emocjami zeby zaraz szybko opaść i znów być w stanie euforii  ;)

Offline nataliaxp
  • ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #1430 dnia: 30 Czerwca 2009, 16:20 »
Haniu wlasciwie to ja czuje sie tak samo jak Ty.
Coprawda mam wszytskich obok siebie ale to siedzenie w domu i czekanie az ktos wroci z pracy zaczyna mnie wkurzac.
Wiem, wakacje - wow super - ale kiedy do 14 jak nie lepiej siedze sama to dostaje w glowe - ile mozna sprzatac i robic obiad - a reszta czasu idzie na lenistwo !!
Po wakacjach tzn po slubie chce zabrac sie za szukanie jakiejs pracy.

Madziu wiem to jest bez porownania z Twoja sytuacja. Gdybym wiedziala ze musze wyjechac czerpalambym z tego wolnego jak najwiecej a tak jest mi poprostu nudno .... !!

Ale nic zaraz slub i bedzie nam brakowalo czasu a nie bedziemy mialy go za duzo  :P :P :P

No nic trzeba wziasc sie w garsc i zyc dalej  ;D

Buziaki zostawiam  :-* :-* :-*

Offline Justys851
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #1431 dnia: 30 Czerwca 2009, 16:24 »
ile ja bym dałą zeby móc posiedziec sobie samej do 14  ;D ;D ;D a nie w pracy  :P
teraz tak móicie a później juz tylko bedzie urlop i nic wiecej wolnego wiec korzystajcie póki możecie  :D

Offline nataliaxp
  • ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #1432 dnia: 30 Czerwca 2009, 16:31 »
Mi na poczatku tez sie to podobalo - ale co za duzo to niezdrowo ...  ;)
Ale pewnie bo kilku miesiacach pracy bede za tym tesknila - tak to juz jest ze teskiny za tym co stracimy, za tym czego nie mamy  :P

Offline agairish

• Chuck Norris
  • Nasz aniołek 10t3d (9.07.10) godz. 13.15 [ * ]
  • data ślubu: 01.08.2009
« Odpowiedź #1433 dnia: 30 Czerwca 2009, 23:27 »
Haniu nie jesteś sama z tym dołkiem...  :glaszcze:

ja ostatnio grzecznie poprosilam mojego, zeby sie zainteresowal naszym slubem i przygotowaniami, to on rownie slodko odpowiedzial, ze zdaje sie na mnie w 100% bo ja to zrobie najlepiej, a on sie we wszystkim zgadza,
jak bym słyszała swojego T... tylko on jeszcze dodaje, że jemu jest wszystko obojętne...
Do facetóów trzeba mieć anielską cierpliwośc...  :Swiety:

Offline Castia

• Chuck Norris
  • totalnie zakochana
« Odpowiedź #1434 dnia: 1 Lipca 2009, 08:16 »
co do wakacji, to ja kompletnie nie rozumiem jak mogą się nudzić  ;D ja mam wakacje od kilku dni, a jeszcze nie znalazłam czasu na niektóre zajęcia, które sobie planowałam  ::)

Hanuś, zorganizuj sobie czas do 14.00 po prostu :) rób sobie SPA, pilingi, maseczki :) ja tak robię jak mam wolny czas na lenistwo.

Offline japcio

• Chuck Norris
« Odpowiedź #1435 dnia: 1 Lipca 2009, 09:19 »
Jak się nudzisz, to zaproś koleżanki z Bydgoszczy, np mnie i Natalię, na kawkę :) Chyba aż tak daleko do ciebie nie jest???? Zreszta mamy samochody :)

Pozdrowionka :)

Offline Fasolek
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #1436 dnia: 1 Lipca 2009, 09:40 »
Mój K jak się nudzi to włazi w kompa i się go wyciągnąć nie da przez następne miliard godzin... Gra w jakieś badziewia, a im dłużej gra tym potem głupsze te gry wynajduje... Kiedyś go przyłapałam jak grał w grę, gdzie trzeba było układać masy tortowe wg wzoru podanego i jak się dobrze ułożyło to miało się punkty. Albo jak grał w grę "Farmer" i prowadził farmę a kasę na nowe warzywa zdobywało sie sprzedając ziemniaki, pomidory i hodując kurczaki :mdleje: :mdleje: :mdleje: :mdleje: :mdleje: :mdleje: :mdleje: :mdleje: Podam tylko przedział wiekowy tych gier : 8-12 lat :los: No własnym oczom nie wierzyłam, jak to zobaczyłam- dobrze chociaż, ze nie grał w ubieranie lalek barbie jak to robią moje małe kuzynki ;D ;D ;D ;D
Poczytaj, zrób pedicure, idź na spacer albo na rower- jest tyle rzeczy do robienia jak się ma czas wolny :D Ja osobiście preferuję czytanie, ale jeśli się Tobie nie chce to ja przyjadę i ci poczytam na głos ;D ;D ;D
Max 13 wrzesień 2009
Leoś 30 maj 2011

Offline paooolka

• Niufomaniaczka
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 05.09.2009
« Odpowiedź #1437 dnia: 1 Lipca 2009, 09:47 »
Fasolekmoze go cos ominelo w dziecinstwie i chce nadrobic ;)  :D :D :D

oj ja tak samo jak Justys wiele bym oddala za 2 miesiace wakacji, nawet za 1 miesiac!!

moze wymysl sobie jakies zajecie? czytaj, biegaj, chodz na spacery
Il corpo è solo uno strumento. Il corpo senza lo spirito non ha nessun valore.

całkiem nowa JA

Offline Fasolek
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #1438 dnia: 1 Lipca 2009, 09:59 »
Paooolka, wiesz, gdybym mojego tatę zobaczyła, że gra wtakie coś to bym to określiła jako "starcze zdziecinnienie" ;D Ale w przypadku K mogę to tylko nazwać jednym słowem -lenistwo, a określić je jako śmierdzące do sześcianu ;D ;D ;D ;D
Max 13 wrzesień 2009
Leoś 30 maj 2011

Offline japcio

• Chuck Norris
« Odpowiedź #1439 dnia: 1 Lipca 2009, 10:01 »
Stanę w obronie chłopa :) Tez czasem lubię pograć sobie w takie durnowate gry :) a ta gra o farmie, to suuuper musi być :)