Autor Wątek: 22.08.2009 - Odliczania nadszedł czas... :)  (Przeczytany 105184 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Fasolek
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 14.08.2009
Odp: 22.08.2009 - Odliczania nadszedł czas... :)
« Odpowiedź #1440 dnia: 1 Lipca 2009, 10:20 »
Japcio, ta gra o farmie to mnie rozbroiła...Szczególnie moment, gdy kurczak składał jajo- takiego wytrzeszczu dostawał wtedy :brewki: A reakcja K na to była "boże, to ja tak wyglądam jak do wc idę??" I przerażenie w oczach :los:
Max 13 wrzesień 2009
Leoś 30 maj 2011

Offline madzia_n

• Chuck Norris
  • data ślubu: 22 sierpnia 2009
« Odpowiedź #1441 dnia: 1 Lipca 2009, 11:36 »
Hmm... W każdym facecie jest coś z dzieciaka! Mój A. z kolei lubi ... klocki lego. Gdy nie mam mu co kupić na prezent, to wiem że z tego zawsze się ucieszy. Ile on ma radości gdy tak siedzi i układa, każdy szczegół musi mieć idealnie złożony ;D
Ale kiedyś oglądałam z kolegami zdjęcia, i trafiłam na zdjęcie na którym A. trzyma wielkie serce z klocków lego - wszyscy zgodnie stwierdzili, że też by sobie poukładali ;D
On się biedak tego czasem wstydzi, a ja uważam że dobrze, że ma takie hobby. Wolę by sobie klocki układał, niż godzinami, dniami, nocami, tygodniami, miesiącami siedział na kompie i grał w jakieś gry(jak jego ojciec). I oczywiście, PODKREŚLAM że nie mówię tu o graniu od czasu do czasu w różne gierki, o których piszecie ;) Nawet ja czasem z nudów włączę sobie jakąś grę ;)
Ja po prostu jestem przewrażliwiona, bo ojciec A. siedzi DOSŁOWNIE prawie 24 godziny na kompie i gra ciągle w jedną i tą samą grę. Prawie w ogóle nie śpi, nic w domu nie robi, tylko gra, czasem sobie robi krótką przerwę na obiad lub wc. I tak od ładnych paru lat ::) Nienormalne.
(Ups, chyba się rozpisuję :P )

A co do tych wakacji - ja się cieszę że mam wakacje, że mogę odpocząć. Lubię porobić coś w domu, wiem że zawsze sobie znajdę zajęcie - taka już jestem. Ale pisząc o Irlandii w głównej mierze chodziło mi o kontakt z ludźmi i z rodziną... Gdy pomyślę o rozstaniu z siostrą i "moimi" dzieciaczkami, to serce mi się kraje. Po prostu nie wiem jak wytrzymam w tej dziurze dłużej niż 2 miesiące ;D . Ale w końcu od czego jest forum ;D No i A. obiecał, że jak tylko będę chciała, to będę do Polski latała... Ale wiecie jak to jest - bilety kosztują kupę kasy. Dobra, nie smęcę już Hani tutaj :P Bo po powrocie na forum znowu włączyła mi się w palcach opcja: "pisanie tasiemców" ';D ;D ;D

Offline Olucha

• Chuck Norris
  • data ślubu: 11 lipiec 2009r.
« Odpowiedź #1442 dnia: 1 Lipca 2009, 11:41 »
Haniu doskonale rozumiem jak może cię wkurzać siedzenie w domu, mnie na tym chorobowym też już krew zalewa, ale to siła wyższa więc nie narzekam  :) Co do pracy to nawet jesli zaczniesz jakąś to zawsze możesz ja zmienić jak ci będzie coś nie grało  ;) Uszy do góry  :)

Offline hania3033

• Chuck Norris
« Odpowiedź #1443 dnia: 1 Lipca 2009, 12:18 »
Heloł w środku tygodnia :)
Dziś już trochę mi się humor poprawił... Może dlatego ze za dwa dni odwiedzamy Bydgoszcz?? ;D
Wiecie, to nie chodzi nawet o to, że nudno mi, bo mam wakacje. Ja się w gruncie rzeczy z nich cieszę, jak przypomnę sobie stres towarzyszący mi jeszcze dwa tygodnie temu ;) bardziej przeraża mnie to, że w perspektywie mam siedzenie, siedzenie i siedzenie (takie normalne wakacje to kiedyś się kończą...) i nie wiem jak długo jeszcze będę tak siedzieć... Kiedy znajdę tą pracę?? I to mnie chyba męczy... :-\ Ja lubię coś robić, gdy coś się dzieje, a ileż można się balsamować, nakładać maseczek, układać włosy?? :P fajne to wszystko, ale tak na dłuższą metę... :-\ Książki już przeczytałam wszystkie, które tu w Szczecinku mam... Tzn właśnie próbuję taką jedna jeszcze z braku laku zmęczyć, ale nie wchodzi :P
Dobra, dopiero co mówiłam że humor nieco lepszy a tu znów marudzę ;) :P
Natalko, Japcio i wszystkie inne Dziewczynki - ZAPRASZAM NA KAWKĘ W KAŻDEJ CHWILI!!!! :kawa: Z Wami na pewno nie będzie nudno :D
A tak jeszcze ustosunkuję się :brewki: do tych gier o jakich Fasolku piszesz - heh, ja też kiedyś grałam w tą co się tort robi taki jak na obrazku ;D ale fakt - szybko przestałam, głupia jak but :P a co do męskich zainteresowań - mój rżnie na gitarze i rżnie i rżnie ;D  :gitara: :gitara: :gitara: a od momentu (od zeszłego tygodnia) gdy pojechaliśmy do Gdańska po jego nowe dziecko (Epiphone Les Paul Custom czy jakoś tak - w każdym razie bardzo się podnieca ;) :brewki: :P ) to już w ogóle świata poza nią nie widzi ::) gry go za to żadne (i bardzo dobrze ;) ) komputerowe nie interesują :P on to raczej z pokroju takich, co na bezludną wyspę zabraliby radio i gitarę ;)
Dobra, wygadałam się, uciekam więc do sklepu, po coś na obiadek :Obiad: Dziś chyba kebabowo-gyrosowo-shoarmowa pokrojona w kosteczkę pierś z kurczaka + fryty + sosik czosnkowy i majonezowo-ketchupowy + suróweczka...... :obiad: Mam nadzieję że będzie dobre :)
Buziaki :-* :-* :-* i OBIECUJĘ potem do Was zajrzeć (bo na razie tylko u siebie jestem :oops: )....

Offline paooolka

• Niufomaniaczka
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 05.09.2009
« Odpowiedź #1444 dnia: 1 Lipca 2009, 12:22 »
mhmm ale mi aptetytu narobilas :)

za to mojemu M do zycia wystarcza wszystkie kanaly sportowe w TV :)
a jak gra to w skoki narciarskie :)
Il corpo è solo uno strumento. Il corpo senza lo spirito non ha nessun valore.

całkiem nowa JA

Offline Fasolek
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #1445 dnia: 1 Lipca 2009, 12:50 »
Hmmm, ten Twój dzisiejszy obiad zrobię jutro lub pojutrze, dziś robię pizzę :D :D :D :D :D Już się drożdże ocieplają i za jakieś pół godzinki biorę sie za ciasto ;)
Max 13 wrzesień 2009
Leoś 30 maj 2011

Offline japcio

• Chuck Norris
  • data ślubu: 2009
« Odpowiedź #1446 dnia: 1 Lipca 2009, 13:02 »
haha, mój też uwielbia gitary :) ma dwie u siebie, jedną u mnie i jedną u brata i ciągle mu mało. U teściów pierwsze co robi po przyjeździe to odpala piecyk i rżnie, jak to ładnie Haniu napisałaś :) I nawet na weselu będzie rżnął :) Planuje dać koncert z kolegami. Już nawet ma pozwolenie od naszego zespołu. Ach, te chłopy..... :)

Offline Fasolek
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #1447 dnia: 1 Lipca 2009, 13:13 »
No są faceci czasem pozytywnie zakręceni  ;D Dobrze mieć swojego "fisia" na jakimś punkcie ;)
Max 13 wrzesień 2009
Leoś 30 maj 2011

Offline Olucha

• Chuck Norris
« Odpowiedź #1448 dnia: 1 Lipca 2009, 14:02 »
Widzę Haniu że twój PM taki muzykoman jak mój  ;) Mój M tez męczy gitarę, ale razej tak dla siebie, oprócz tego łupie w szachy, w siatkę, jeździ na desce i powiem Wam że mi się to bardzo podoba, cieszy mnie że nie leży przed tv, nie żłopie piwska litrami i nie rośnie mu bebzol  ;) Fajnie jak facet ma coś co lubi robićm choć starzy faceci grający w gierki komputerowe mnie śmieszą, na szczęście M się zdarza sporadycznie  ;)

Offline madzia_n

• Chuck Norris
« Odpowiedź #1449 dnia: 1 Lipca 2009, 15:57 »
U nas z kolei, to ja kocham facetów z gitarami.... Zawsze zakochiwałam się w chłopcach grających na gitarach.... Aj, uwielbiam tak siedzieć i słuchać, jak facet gra... No, ale wracając na ziemie - mój A. grać nie umie, więc muszę się zadowolić tym co mam :P Cieszę się niezmiernie że nie jest maniakiem sportowym i maniakiem gier komputerowych ;D

Offline pamela

• Chuck Norris
« Odpowiedź #1450 dnia: 1 Lipca 2009, 18:55 »
oj moj tez przed tv nie wysiedzi za dlugo,  w domu, moj to za to kocha samochody,  wszelkie pojazdy, naprawde fisia ma na tym punkcie, i mnie czasem zanudza rozmowa na ten temat, a mi to ogolnie zwisa, no ale brak kolegow musi mu zastapic moje potakiwanie i bledny zamglony wzrok udajac ze slucham, a tak naprawde mysle o czyms innym.  :-*

Offline Castia

• Chuck Norris
  • totalnie zakochana
  • data ślubu: sierpień 2009
« Odpowiedź #1451 dnia: 1 Lipca 2009, 19:10 »
co do głupkowato dziecięcych gierek to ja chyba przoduję, ostatnio ściągaliśmy grę dla córki kolegi P. 6-cioletniej i był to tygrysek i uczta puchatka :D oczywiście trzeba było standardowo sprawdzić czy działa i kto się zagrał na 1,5 h w tą grę?? :D Oczywiście wieczne dziecko czyli ja :D
Haniu, Szczecinek w sumie niedaleko mam, gdybym nie była tak do tyłu ze wszystkimi sprawami ślubnymi (panika) to bym Cię nawiedziła  ;D
Co do P. to jest chyba mixem waszych wszystkich facetów oprócz oglądania sportu... Dziś nawet klocki takie drewniane układał z moją chrześniaczką, na co ona na koniec zirytowana powiedziała " Ty już ze mną klocków układać nie będziesz, bo mi zabierasz, kup sobie swoje"  :D myślałam, że padnę ze śmiechu XD chłopak się po prostu zaangażował w układanie wieżyczek z klocków  ::)

Offline arvena

• zapaleniec
  • Mów, niech Twoje słowa wzburzą krew...
  • data ślubu: 25.07.2009
« Odpowiedź #1452 dnia: 2 Lipca 2009, 09:56 »
Hanulka już dziewczyny pisały wcześniej, że pewnie zatęskisz jeszcze za tym wolnym, jakk zaczniesz pracować :)
A z 2 strony pamiętam moje poirytowanie jak szukałam pracy i to wyczekiwanie, więc Cie rozumiem. Ale to minie szybciutko, bo j ak tylko rzetelnie zabierzesz się za szukanie, zaczniesz chodzić na rozmowy, to i czasu Ci pomału zacznie brakować.

Jak to napisałyście u mnie - może tak ma być - może teraz musisz trochę posiedzieć, nabrać sił żeby potem z werwą zacząć prackę.
A zajęcia na pewno sobie jakieś znajdziesz :)
Buziaki!  :-*

odliczam

Offline hania3033

• Chuck Norris
« Odpowiedź #1453 dnia: 2 Lipca 2009, 12:25 »
Cześć Laseczki :)
Jakoś weny nie mam na pisanie, więc może tylko podziękuję, że do mnie zaglądacie i zostawię buziaki. No więc:
 :Daje_kwiatka: DZIĘKUJĘ :Daje_kwiatka::-* BUZIAKI :-*

Offline margolka

• Chuck Norris
« Odpowiedź #1454 dnia: 2 Lipca 2009, 19:36 »
Czesc Haniu!

Ja chyba jestem inna  :P Rok temu jak się obroniłam to ani mi przez myśl żeby pracy szukać  ;) Fajnie było w domku  ;D

Offline hania3033

• Chuck Norris
« Odpowiedź #1455 dnia: 3 Lipca 2009, 10:16 »
HELOŁ :D

Kto zgadnie ile zostało dni do naszego ślubu?? ;D

:serce: :hopsa: 50 :hopsa: :serce:

Och jakie fajne uczucie  :Serduszka: Kurcze, teraz dopiero widzę, jak czas zapieprza. Ale to dooobrze ;D
A dziś jedziemy na weekend do Bydgoszczy :) Jest oczywiście znowu masa rzeczy do zrobienia... Trzeba rozejrzeć się za krawatem, tiulem do bolerka (a w razie problemów ze znalezieniem skontaktować się z krawcową, co by sama kupiła ;) ), bielizną, prezentem dla D., planujemy też kupić winko i resztę wódki oraz obejrzeć pokoje dla gości spoza Bydgoszczy. A, i jeszcze konto STUDENCKIE :P w banku muszę zlikwidować ;) Ha! Bardzo jestem ciekawa czy zdążymy z tym wszystkim ::) Znając życie pewnie nie :P
Dzwoniłam wczoraj do poradni (jejku, jak chciałam tego uniknąć ::) tzn tych całych spotkań...), skorzystałam telefonu do bardzo przyjemnej, poleconej przez Japcio babki, i kurcze już z rozmowy i tonu jaki Pani przybrała wiem ze będzie ok :) Prędzej miałam wątpliwą przyjemność rozmawiać z trzema innymi poradniami (tzn kobietami z poradni) i to chyba one mnie tak zniechęciły :-\ Normalnie się bałam :P ale po rozmowie z panią Violettą odzyskałam nadzieję, ze nie musi być wcale tak strasznie ;)
Ok, uciekam kończyć śniadanko (w tym czasie poczytam co u Was :) ) i na zakupy jakieś małe, co by mężuś szybki obiadek przed wyjazdem zdążył jeszcze zjeść :)
Buziaki dla wszystkich Odwiedzających :-*
Buziaki :-*
« Ostatnia zmiana: 3 Lipca 2009, 10:18 wysłana przez hania3033 »

Offline Castia

• Chuck Norris
  • totalnie zakochana
« Odpowiedź #1456 dnia: 3 Lipca 2009, 10:36 »
miłego weekendu Haniu :)
ja naszą poradnie bardzo miło wspominam akurat :D he he

Offline japcio

• Chuck Norris
  • data ślubu: 2009
« Odpowiedź #1457 dnia: 3 Lipca 2009, 10:44 »
Gratki z okazji
50
Cieszę się razem z Tobą hihi :)

A dlaczego likwidujesz konto studenckie? Ja swoje mam juz 7 rok :) opłata tylko 4zł miesięcznie :)

Buziaki i życzę udanego łikendu w Bydzi :) Podsłuchałam, że we wtorek rano dzwonisz do Violetty :) My się do niej wybieramy na 18. Aha, jest tak fajna i bezpośrednia, że od razu mówi na TY :) i my raz do niej na TY raz na PANI :) Będziecie zadowoleni :)

Offline arvena

• zapaleniec
  • Mów, niech Twoje słowa wzburzą krew...
  • data ślubu: 25.07.2009
« Odpowiedź #1458 dnia: 3 Lipca 2009, 11:46 »
To udanego wekendziku i owocnego załatwiania tych wszytskich spraw :)

odliczam

Offline Olucha

• Chuck Norris
« Odpowiedź #1459 dnia: 3 Lipca 2009, 12:01 »
Ja też mam nadal konto studenckie, nic za nie nie płacę  ;)

:-* Haniu

Offline hania3033

• Chuck Norris
« Odpowiedź #1460 dnia: 3 Lipca 2009, 12:35 »
A mi się po prostu nie opłaca już mieć studenckiego ;) założyłam już sobie internetowe, a w tamtym tak zwanym "studenckim" zrobili od marca takie stawki, ze sobie 7,50 za samo prowadzenie konta liczą >:( muszę stamtąd uciec jak najszybciej ;)

Offline wiśniowa

• forumowy
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 30.05.2009
« Odpowiedź #1461 dnia: 3 Lipca 2009, 14:35 »
miłego weekendu Haniu  :-*

Offline madzia_n

• Chuck Norris
« Odpowiedź #1462 dnia: 3 Lipca 2009, 15:23 »
Fajnie, że trafiliście na taką poradnię a nie inną... My przeżyliśmy horror, no ale czego się nie robi z miłości ;)

GRATULUJE 50 DNI DO ŚLUBU!!!
Ale super, to już tak blisko! :skacza:

Offline justyna85

• Chuck Norris
  • data ślubu: 01.08.2009
« Odpowiedź #1463 dnia: 3 Lipca 2009, 18:03 »
Hania a w jakim to banku tak sobie licza???

no i gratuluje 50 dni !!!!!!!

Offline Castia

• Chuck Norris
  • totalnie zakochana
« Odpowiedź #1464 dnia: 3 Lipca 2009, 18:29 »
właśnie, zapomniałam pogratulować 50 :) ważny dzień!!! teraz to co 10 dni będzie święto  ;D

Offline pamela

• Chuck Norris
« Odpowiedź #1465 dnia: 3 Lipca 2009, 21:37 »
gratuluje piecdziesiatki!!! milego weekendu  :-*  :-*  :-*

Offline Justys851
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #1466 dnia: 3 Lipca 2009, 21:51 »
Gratuluję 50 dni do ślubu  :brawo_2: :brawo_2: :brawo_2:

Offline Daruda

• Chuck Norris
  • data ślubu: 20.06.2009
« Odpowiedź #1467 dnia: 4 Lipca 2009, 01:15 »
nadrobiłam,zglaszam obecność i lece do łóżeczka;-)  :-* :-* :-* :-*

Offline margolka

• Chuck Norris
« Odpowiedź #1468 dnia: 5 Lipca 2009, 22:15 »
Buziaki na koniec weekendu  ;)
Ja też się zdziwiłam, że likwidujesz tak szybko to konto  ;)

Offline paooolka

• Niufomaniaczka
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #1469 dnia: 6 Lipca 2009, 11:03 »
ja to jak zawsze spozniona :) ale gratuluje 47 dni do slubu :)
Il corpo è solo uno strumento. Il corpo senza lo spirito non ha nessun valore.

całkiem nowa JA