Cześć dziewuszki. Ja tylko na chwilę bo jestem w Szczecinku, a tu internet chodzi koszmarnie

no więc dziękuję za każdą opinię do tyczącą fryzurki i kurcze bele - nie podoba Wam się to, co mnie akurat tak

No ale po kolei - ten "splot" na górze jest moim zdaniem ładny, ale nie jestem do końca przekonana czy do mnie pasuje. Ja chyba wolałabym coś bardziej... hmm... "rozwalonego"

nie chcę mieć włosków tak "ułożonych i uklepanych"

no i właśnie dlatego te wypuszczenia włosków z przodu były zamierzone i to akurat mi się podoba - właśnie bardziej ta strona, gdzie wypuszczonych włosów jest więcej

Nie schowam ich, bo mam za małą głowę i to wyglądałoby koszmarnie

chuda ja i ta duża fryzura, juz to widzę

no a jeśli chodzi o tył, to się z wami zgadzam, ze trzebaby go lekko zafalować (bo fryzurka wygląda na... hmm... niedokończoną?) i przede wszystkim wypuścić więcej tych włosów z tyłu... Pamelko - zupełnie tych włosów nie schowam, bo nie chcę mieć "koka", od początku wolałabym żeby opadało mi coś na placy

A tak w ogóle, to w zamyśle fryzura była zupełnie inna - miały być proste włosy - te wystające kosmyki z upięcia również, no ale wyszło jak wyszło... Zobaczymy co wyjdzie z następnej... Mniej ułożonej, bardziej falowanej, bo ja wolę takie "roztrzepane" - nawet do ślubu
Buziaki Kochane i nie wiem kiedy znów zawitam

to przez ten internet