Autor Wątek: ..........::::::::::NaTaLiA & PiOtR::::::::::01.08.2009::::::::::..........  (Przeczytany 116768 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline nataliaxp
  • ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥
  • Chuck Norris
Odp: ..........::::::::::NaTaLiA & PiOtR::::::::::01.08.2009::::::::::..........
« Odpowiedź #1920 dnia: 16 Czerwca 2009, 18:50 »
Witam Panie :)

Dzisiejszy dzien minal barzo aktywnie.
 :!: Zalatwilismy USC, przy okazji ugadalismy sie z naszym Proboszczem co do organisty (bo P ojciec chrzestny bedzie u nas gral), co do "roli" co i jaki ksiadz bedzie robil podczas mszy, poniewaz u nas bedzie wiecej ksiezy, msza bedzie koncelebrowana :)
 :!: Wyslalismy tez wszytskie zawiadomienia
 :!: Probowalismy zalatwic autokary - ale w tym przypadku cos nam ciezko idzie :(

A teraz czas na odpoczynek :)

Offline pamela

• Chuck Norris
  • data ślubu: 05.09.2009
Odp: ..........::::::::::NaTaLiA & PiOtR::::::::::01.08.2009::::::::::..........
« Odpowiedź #1921 dnia: 16 Czerwca 2009, 18:52 »
no no, sprawy duchowe dzisiaj byly zalatwiane widze. milego odpoczynku  :-*

Offline carollaa

• Chuck Norris
« Odpowiedź #1922 dnia: 16 Czerwca 2009, 20:39 »
Bardzo aktywny dzień i obfity w załatwione sprawy :) Pozdrawiam!

Offline margolka

• Chuck Norris
« Odpowiedź #1923 dnia: 16 Czerwca 2009, 22:29 »

Margolka a czemu potrzebujesz az tyle koszy jezeli mozna spytac  ???

Dwa dla rodziców -  właśnie zakupiliśmy wczoraj  :) Jeden na wódkę, jeden na płatki róż - i te dwa chyba pozyczymy od kogoś  ;)

Śliczne tablice  :D

Offline wiśniowa

• forumowy
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 30.05.2009
« Odpowiedź #1924 dnia: 17 Czerwca 2009, 14:14 »
a sala nie ma swojego kosza na wódkę? może warto zapytać bo większość ma swój (przecież jeżeli wódkę nosi kelner to też z czymś musi chodzić  ::)) na płatki kwiatów można wykorzystać duże pudełko (ja miałam duże pudełko po butach obłożone ozdobnym papierem (teraz trzymam w nim księgę gości i kartki z życzeniami)... zawsze to mniejszy koszt bo co potem z tymi koszykami robić ;)

i tak mi się nasunęło.... dziewczyny zastanówcie się nad roznoszeniem wódki na sali... ja na początku chciałam zaangażować świadka ale odradziła mi to menadżerka w naszej restauracji.... po fakcie muszę przyznać jej rację... kelnerzy roznosili wódeczkę bardzo sprawnie i praktycznie nie było ich widać a świadek i tatusiowie mogli zajmować się innymi rzeczami (a na weselu mieli naprawdę sporo obowiązków)... poza tym przy roznoszeniu alkoholu często towarzystwo próbuje namówić tatę czy świadka do wspólnego kieliszka i nie zawsze dobrze się to kończy (dla taty lub świadka oczywiście  ;))

Offline nataliaxp
  • ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #1925 dnia: 17 Czerwca 2009, 16:00 »
Witam :)

Na troche oderwalam sie od nauki bo mam juz dosyc  :(

Nie zgadniecie na co Oliwia zachorowała - na ROZYCZKE  :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!:
Teraz pytanie czy szczepionka zadziala, a jesli nie to obym szybko ja dostala zebym nie byla wysypana na slub  :P :P

Ja na platki roz chce zrobic takie tutki, jedna z forumek takie miala. Biala karta zawinieta w rog i bedzie git :)
Jako mala dziewczynka kiedy chodzila do kolezanek na urodziny mojaj mama zawsze mi takie rogi robila i wrzucalam tam mnostwo slodyczy dla solenizantki   :P :P

A co do koszy po slubie to napewno do czegos mi sie przydadza - ja uwielbiam takie rzeczy  ;D

Nie wiem jeszcze czy gazdowka ma takie kosze jak ma to ok jak nie to ja dam swoj a alkohol wole zeby roznosil kelner, nie chcialabym faktygowac nikogo z gosci.
Tak jak Wisniowa mowisz - zgadzam sie z Toba  :P jakis toast czy cos to zasze tatko czy szwagier sa pod reka  :P

Buziaki zostawiam  :-* :-* :-*

Offline iza22

• Chuck Norris
  • data ślubu: 20.09.2008
« Odpowiedź #1926 dnia: 17 Czerwca 2009, 16:44 »
właśnie w mojej skrzynce na listy ( no ok w skrzynce moich rodziców) odnalazłam piękne zawiadomienie.... naprawdę śliczne i jak miło się je czyta

no i co prawda to do moich rodziców, ale i ja się pojawię na tym ślubie  ;D  ;D  ;D  ;D

Offline pamela

• Chuck Norris
« Odpowiedź #1927 dnia: 17 Czerwca 2009, 16:56 »
wisniowa wlasnie miala takie rozki jak piszesz, sama chyba robila, tez chcialam, ale jak znalazlam strone internetowa, gdzie sa bardzo tanie zrezygnowalam. a ja wam powiem, ze na weselu mojego brata tatusiowie roznosili wodke, czasem ja nawet z moim M i wcale nikt nie mial nic przeciwko, a przynajmniej byla okazja do porozmawiania z kazdym.  nie wiem jak to bedzie u nas, to jest w tym samym miejscu, wiec pewnie znowu tatusie beda chodzic, szefowa powiedziala, ze nie pozwala kelnerom dotykac wodki, zeby uniknac oskarzen, klucz do pomieszczenia z lodowka ma tylko jedna osoba.
zycze nie dostania rozyczki !!!  :-*

Offline Justys851
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #1928 dnia: 17 Czerwca 2009, 17:02 »
Wiecie winiowa ma racje ja teraz tez zleciłabym to kelnerom, a nie swiadkowi  ::) tzn noszenie wódki, ale Polak mądry po szkodzie  ;D
a wiecie teraz na weselu własnie naszego swiadka wódkę wozili w koszyku z biedronki :D :D :D ciiii bo zajumaliśmy o  :P i miał takiego koguta policyjnego i trąbkę  ;D było widać ze wódka wjeżdża na  sale  ;)

Offline carollaa

• Chuck Norris
« Odpowiedź #1929 dnia: 17 Czerwca 2009, 17:27 »
hahaha dobre :)

Offline Fasolek
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 14.08.2009
« Odpowiedź #1930 dnia: 17 Czerwca 2009, 18:05 »
U nas wódkę kelner będzie roznosić :) Niewyobrażam sobie, żeby miało być inaczej ;)
No i życzę zdrówka i braku różyczki :)
A na koniec buziolle :-* :-* :-* :-*
Max 13 wrzesień 2009
Leoś 30 maj 2011

Offline madzia_n

• Chuck Norris
  • data ślubu: 22 sierpnia 2009
« Odpowiedź #1931 dnia: 17 Czerwca 2009, 20:09 »
O kurcze! To zycze przede wszystkim braku rozyczki!
Moj siostrzeniec ostatnio mial, ale chrostki znikly mu po uplywie niecalego tygodnia :)

Offline nataliaxp
  • ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #1932 dnia: 17 Czerwca 2009, 20:42 »
No kochane ja mam taka nadzieje ze rozyczki nie bede miala  :P :P :P

Iza dziekuje za mile slowa i ciesze sie ze zawiadomienie sie podoba :)
Mimo ze zawiadomienie dla Twoich rodzicow to bardzo serdecznie zapraszamy na slub :)
Wlasciwie to WSZYSTKICH ZAPRASZAM  ;D ;D ;D ;D

Kupilam dzisiaj mojemu P na imieniny prezent.
Upatrzyl sobie taka meska branzoletke z czarnej skory ze srebrnym hmmmmm taka jakby klamra ale taka gladka - poprostu kawalek srebra :)
Patrzelismy jakis tydzien temu i dzisiaj jechalam do sklepu z sercem w gardle czy jeszcze bedzie - patrze i jest :):):)
Ale chyba dam mu juz dzisiaj bo nie wytryzmam do 29 (albo 28 nigdy nie pamietam)  :P :P :P

Offline iza22

• Chuck Norris
« Odpowiedź #1933 dnia: 17 Czerwca 2009, 21:06 »
zawiadomienie sliczne podziwiałyśmy z mamą :)

no i tak sobie gadałyśmy, że Twój P już tak wydoroślał i że już taki duży, a moja mama ciągle powtarza, no ten malutki Piotruś się żeni ;D No cóż jedne z lepszych wakacji dziecięcych spędzaliśmy razem ;D dlatego tak się cieszę, że jesteście szczęśliwi:)

Offline nataliaxp
  • ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #1934 dnia: 17 Czerwca 2009, 21:34 »
Dziekuje  :-* :-* :-*
Ojj tak Piotrek tez bardzo mile wszystkich Was wspomina :)
Strasznie zalujemy ze nie bylismy na Twoim i Marcina slubie - pamietam jak umawialismy sie z P mama a jak doszlo co do czego to nie poszlismy i najlepsze jest to ze nie pamietam dlaczego !!
Ale z twojej relacji wyczytalam wszytsko nawet ze szczegolami wiec moglam sie czuc jak bym tam byla  :P :P :P

Offline iza22

• Chuck Norris
« Odpowiedź #1935 dnia: 17 Czerwca 2009, 21:41 »
no trudno, ja u Krzysia też nie byłam bo nie mogłam, ale teraz to już sobie nie odpuszczę :) tym bardziej, że takie piękne zawiadomienie leży w domu:) strasznie mi się podoba
no to pozdrów P, a ja teraz zmykam dalej pisać magisterkę  :-\ :-\ :-\ :-\
ale czytam codziennie co tu u Was ;D

Offline nataliaxp
  • ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #1936 dnia: 17 Czerwca 2009, 21:54 »
Pisz pisz , ja co chwilke odrywam sie od nauki a i tak cholernie mi sie nie chce uczyc ;p;p;p

Piotr tez Ciebie pozdrawia a jak mu powiedzialam o tych naszych postach to usmiech mial od ucha do ucha  ;D ;D ;D

Zostawiam buziaki na mila noc i szybkie napisanie pracy  :-* :-* :-*

Offline japcio

• Chuck Norris
  • data ślubu: 2009
« Odpowiedź #1937 dnia: 17 Czerwca 2009, 22:00 »
A ja dostałam wczoraj różyczkę.........a właściwie kilka.....od uczniów hihihih :) ciekawe, czy szczepionka zadziała. Oby tak! Ale lepiej nie zbliżaj się do małej.

A twój narzeczony na bank ma imieniny 29 czerwca ;)

Buziaki na dobranoc :)

Offline nataliaxp
  • ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #1938 dnia: 17 Czerwca 2009, 22:06 »
Zblizanie sie do malej raczej jest niemozliwe poniewaz praktycznie razem mieszkamy  :P
Ale zobaczymy jak bedzie  ;)

Pewnie milo Ci sie zrobila po wreczeniu kwiatkow - to bardzo mily gest :)

Heheh sprawdzialm w niecie ze 29  ;D
Ale i tak jak sie wykapiemy to mu dam prezencik - bym chyba nie wytryzmala  :P :P :P
Chcoiaz zazwyczaj jak sobie cos postanowie to dotrzymuje slowa ale teraz bedzie wyjatek  :P :P :P

Buziole  :-*

Offline madzia_n

• Chuck Norris
« Odpowiedź #1939 dnia: 17 Czerwca 2009, 23:07 »
Do dzieci, tym bardziej "wlasnych"(no wiesz o co mi chodzi ;) ) nie da sie nie zblizac ;D ;D ;D
Pewnie, daj mu wczesniej! Ale sie ucieszy :)

Offline hania3033

• Chuck Norris
« Odpowiedź #1940 dnia: 18 Czerwca 2009, 10:33 »
Cześć Natalko :) Wróciłam, nadrabiam...
Różyczka mówisz... Hmm... Myślałam, ze na to już sie raczej nie choruje :P Oby Cię nie dopadło :boje_sie:
Buziaki zostawiam :-* :-* :-*

Offline nataliaxp
  • ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #1941 dnia: 18 Czerwca 2009, 16:04 »
Dokladnie tak jak mowisz madzia - nie da sie nie zblizac a tym bardziej ze ja teraz w domku bo konoec szkoly i oni tez wiec caly czas razem ;p
Ale on ma bardzo slaba a rozyczke  tak powiedziala pani doktor, trzeba sie przyjzec zeby dostrzec plamki. Wcina wapno i powinno zaraz przejsc, zapewne nie bedzie ona trwala 2 tygodni - no ale zawsze cos tam moze przejsc na mnie ;p;p;p

No nic a ja w dalszym ciagu sie ucze  :-\
Jak ja bym chciala miec juz to za soba i na dodatek z pozytywnym wynikiem  :mdleje:

Buziaki zostawiam i wracam do mojej ukochanej metodologiiiiiiiiiii  :boks_4: :boks_4: :boks_4:

Offline japcio

• Chuck Norris
  • data ślubu: 2009
« Odpowiedź #1942 dnia: 18 Czerwca 2009, 16:16 »
Miłej nauki :) Też kiedyś miałam metodologię na studiach..... nawet nie pamiętam, o co w niej chodziło :)
A na jakiej uczelni studiowałaś, jeśli można spytać? :)
Buziaki na popołudnie przy książkach :)

Offline madzia_n

• Chuck Norris
« Odpowiedź #1943 dnia: 18 Czerwca 2009, 17:00 »
Trzymam kciuki za naukę :) :) :)
To dobrze ze mała ma słabą różyczkę, siostrzeniec jak miał, to wyglądał strasznie ::)

Offline hania3033

• Chuck Norris
« Odpowiedź #1944 dnia: 18 Czerwca 2009, 21:53 »
Metodologia.... :roll:  Że się tak ładnie wyrażę -  :klnie: :Naciaga:

Offline Justys851
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #1945 dnia: 18 Czerwca 2009, 22:08 »
oooo kutfa metododlogia  :mdleje: :mdleje: :mdleje:
dalej nie wiem o co  w tym chodzi ale miałam 4,5  :P

Offline paooolka

• Niufomaniaczka
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #1946 dnia: 19 Czerwca 2009, 12:39 »
metodologia to 1 z 3 najgorszych egzamów na u mnie, moj promo to terrorytsa byl
Il corpo è solo uno strumento. Il corpo senza lo spirito non ha nessun valore.

całkiem nowa JA

Offline Fasolek
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 14.08.2009
« Odpowiedź #1947 dnia: 19 Czerwca 2009, 12:59 »
A ja żadnej metodologii nie miałam ;D ;D ;D
Za to miałam inne ciekawe przedmioty, np "praktyczne zastosowanie magnetycznego rezonansu jadrowego", albo "kodowanie i dekodowanie" a teraz to nawet miałam "kryptografię" :P A kierunek studiów- europeistyka na wydziale ekonomicznym ;D Te przedmioty prowadzili ludzie z wydziału matematyczno- fizycznego... Ja naprawdę nie wiem jak ja to zaliczyłam... :los: :brewki: Chyba na ładne oczy ;D
Max 13 wrzesień 2009
Leoś 30 maj 2011

Offline nataliaxp
  • ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #1948 dnia: 19 Czerwca 2009, 14:40 »
DZIEWCZYNY OBRONIŁAM SIE  :jupi: :jupi: :jupi: :jupi: :jupi: :jupi: :jupi:
I to nawet na piątke - Boze jak sie ciesze  ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

Ale powiem Wam ze takiego stresu to ja chyba nigdy nie przezylam, matura chyba byla lzejsza !!!

Rany, jak ja sie ciesze  ;D ;D ;D

Teraz moge sie oddac juz tylko przygotowaniom slubnym  ;D ;D ;D
I dlatego tez zaraz smigam na II przymiarke suknie - ale zdjec nie bede robila bo ostatnio suknia juz praktycznie byla gotowa ;p;p;p

Japcio studiowalam (o kurde to juz czas przeszly ) na prywatnej uczelni KPSW na Torunskiej :)

Dobra smiga sie ubierac i lece na przymiarke :)

Do wieczora :):):)

ps dzisiaj :pijaki:
« Ostatnia zmiana: 19 Czerwca 2009, 14:47 wysłana przez nataliaxp »

Offline iza22

• Chuck Norris
« Odpowiedź #1949 dnia: 19 Czerwca 2009, 14:50 »
gratulacje i to wielkie