Autor Wątek: ..........::::::::::NaTaLiA & PiOtR::::::::::01.08.2009::::::::::..........  (Przeczytany 119030 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline japcio

• Chuck Norris
  • data ślubu: 2009
Ja od dzisiaj też jestem posiadaczką nowego zegarka :) Od dłuższego czasu szukałam czegoś czerwonego z grubym paskiem i w końcu trafiłam na Alle. Wygrałam licytację (16,50zł :)) i dziś przyniósł mi go listonosz. Się pochwalę :) (zamazałam nazwę sprzedawcy)

Pozdrawiam!!! i może do zobaczenia jutro w sklepie :)

Offline madzia_n

• Chuck Norris
  • data ślubu: 22 sierpnia 2009
Natalko super ze kolejne sprawy juz niebawem beda odhaczone :) Masz racje, czas biegnie niesamowicie...
Japcio super zegarek :)

Offline Daruda

• Chuck Norris
  • data ślubu: 20.06.2009
ale giciorowy zegareczek,cena powala;-))))ja jestem fanatyczką właśnie takich dużych....sama mam kilka i je uwielbiam;-)))

Offline Olucha

• Chuck Norris
  • data ślubu: 11 lipiec 2009r.
 :-* zostawiam

Japcio fajowy ten zegarek  ;)

Offline Justys851
  • Chuck Norris
Piątkowe zostawiam  :-* :-* :-*

Japcio - świetny zegarek  ;)

Offline nataliaxp
  • ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥
  • Chuck Norris
napisalam wczoraj tego posta a nie moglam dostac sie na forum  :-\
Dlatego odpisuje z opoznieniem  ;)

Apropo all.... to tez kiedys kupilam na licytacji za 23zł  ;D ;D ;D

Ten dostalam z Apartu :) Wczoraj bylismy na zakupach kupiłam sobie buciki a zegarek dostalam w prezencie :):):)

Oto on .....
Tutaj ze storny internetowej ....

A tu na mojej raczce ....

Japcio Twoj czerwony tez jest super :)
Dzis widzialam go na zywo  :P :P :P
Dla niewtajemniczonych spotkalysmy sie z Pania Japciowa w sklepie na przymiarce garniturow  :P :P :P :P

Offline margolka

• Chuck Norris
Hihi, fajnie że udało Wam się spotkać  ;D Ładny zegarek, bardzo ładnie na rączce wygląda  :)

Offline madzia_n

• Chuck Norris
Super że się spotkałyście ;D
A zegareczek.. Trochę nie w moim goście ;) Ale to Tobie ma się podobac :)

Offline paooolka

• Niufomaniaczka
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 05.09.2009
wow swietny zegarek :)
Il corpo è solo uno strumento. Il corpo senza lo spirito non ha nessun valore.

całkiem nowa JA

Offline Daruda

• Chuck Norris
wow ale ten świat mały,że się spotkałyście jednak na tych przymiarkach;-))))w sumie to ja tez mogę znać japcia z widzenia bo niedaleko mieszkamy jeśli dobrze kumam jej wypowiedzi;-)

Offline nataliaxp
  • ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥
  • Chuck Norris
Hejoooooo :)

Jak to dobrze ze juz weekend :)

Od rana z mojaj siostra rzadzimy w kuchni :)
Przygotowujemy obiadek i surowki i truskawki i takie tam ...  :P

I caly czas czekam na mojego P bo o 14 wraca z pracy :)

Co do spotkania z Japciową (  :P ) to faktycznie swiat jest maly.

I tu pytanie do Japciowej - jesli oczywiscie moge spytac - moj P powiedzial ze kojarzy zarowno  Ciebie jak i Pania ktora z Wami byla. Czy jestescie siostrami czy to siotra PM ?? Moj P jest z fordonu - czy to Twoje rejony ... ??

Buziaki zostawiam na mily dzionek  :-* :-* :-*

Offline Daruda

• Chuck Norris
Ja stawiam ,że Pani Japciowa jest z Wyżyn;-0,  :-* :-* :-* :-* :-* :-*

Offline madzia_n

• Chuck Norris
Buziaczki  :-* :-* :-*

Offline carollaa

• Chuck Norris
Nie no dziewczyny, zegarki pierwsza klasa! Natalia, super się Twój na ręce prezentuje.

Offline nataliaxp
  • ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥
  • Chuck Norris
Witam niedzielną pora  :P

Moj zegarek bardzo dziekuje za kompletemty :):):)

Wczoraj kiedy moj P ogladal zuzel postanowilam zrobic porzadek w mojej mega duzej szafie. Jest tam "wszytsko i nic" taka trzydrzwiowa przesuwna .... !! Miesci sie tam tona rzeczy zbednych no i troche niezbednych  :P :P :P
Heheheh nie no zeby nie wyszlo ze mam tam tylko i wylacznie syf  :P :P :P
W kazdym razie w jednej czesci jest porzadek gorzej bylo z czescia z ubraniami  :P :P :P
Jednym slowem wyrzucilam jakas 1/2 ubran a w szczegolnosci bluzek  ;)
Wszytsko spakowane do wielkiegooooo woraaa i wszytsko to znajdzie sie w rekach rodziny ktorej moje ciuchy bardzo sie przydadza.
Jedyne czego nie oddalam to moich spodniczek ... !! Kurcze jakos ciezko mi sie z nimi bylo rozstac  :-[
Mam ich chyba z 15 i wszytskie krociotkie a wrecz juz za krotkie - ale i tak ich nie wydalam - jeszcze przyjdzie czas na ich wydanie  :P :P :P

Dzisiaj bylam w kosciolki na bardzo uroczystej mszy bo nasz diakon mial swieenia kaplanskie i dzisiaj mial swoja prymicyjna msze :)
Cholernie lubie takie uroczyste msze - uwazam ze moj kosciolek jest przepiekny i zawsze bardzo chetnie na takie uroczystosci chodze  :P
Moja Oliwka Skladala zyczenia w imieniu calego chorku i oczywiscie jak zaczela mowic i przy tym gral jej chorek to zaczelam ryczec jak glupia ... jak ksiadz dziekowal wszytskim a przede wszystkim rodzicom tez ryczalam, w ogole co rusz ryczalam - ja juz taka jestem - wszytsko mnie strasznie wzrusza  :D :D :D

A teraz juz do konca dnia odpoczynek - nic mi sie nie chce.
Jak szlam na 12 do koscilla to bylo strasznie cieplo a teraz rozszalal sie wiatr i burza no i nie wspomne ze deszcze leje ..... !!
Nie lubie takiej pogody  :-\

Buziaki zostawiam na koncowke weekendu  :-* :-* :-*
Do usłyszenia  :-* :-* :-*

Offline madzia_n

• Chuck Norris
Takie sytuacje naprawdę są wzruszające :)
Heh, ja kiedyś strasznie się wzruszyłam na urodzinach Księdza, który był w naszej parafii(teraz juz go przeniesli :( ). Opiekował się głównie grupami dziecięcymi i w ogóle to taki "tatuś" był.
Nie umiał pływać.... I w urodziny chórek zaczął mu śpiewać:
"Nie lękaj się, wypłyń na głębię" (nie wiem jaki to tytuł, wtedy pierwszy raz to słyszałam ;) )
Jak On się wzruszył!
A jak ja go zobaczyłam, to razem z nim ;D ;D ;D

takie porządki w szafie UWIELBIAM robić ;D Heh, robić miejsce na nowe ciuchy ;)

Offline nataliaxp
  • ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥
  • Chuck Norris
Heheheh piesn adekwatna  :P :P :P

Ja tez czesto sie wzruszam, przy kazdeej blachej okazji  :P

Tak tak miejsce jest teraz czas na zakupy  ;D ;D ;D ;D

Offline japcio

• Chuck Norris
hejkum :)

Faktycznie spotkanie było :) Rozmowa może się nie kleiła, ale miło było się spotkać w takich okolicznościach :) Byłam zmoknięta, potargana, zmęczona i marzyłam, by zasiąść z winkiem przed tv :) Co do pytania Darudy to ja jestem z Wyżyn i może kiedyś minęłyśmy się gdzieś na osiedlu :) A mój Rafał i jego siostra, czyli moja świadkowa (bo to ona była z nami w sklepie), długo mieszkali w Fordonie :) Już nie mieszkają. A Bydgoszcz to w ogóle duża wieś i każdy każdego zna :)

Buziaki na koniec łikendu :)

Offline Castia

• Chuck Norris
  • totalnie zakochana
  • data ślubu: sierpień 2009
Natalko zegarek bardzo w moim stylu! cudny :o
ale miałyście spotkanko niespodziankę :) he he
wiadomo, że jak się ludzie nie znają na żywo to rozmowa się tak kleić nie będzie jak trzeba, nie ma co się przejmować ;)
buziaczki  :-* :-* :-*

Offline nataliaxp
  • ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥
  • Chuck Norris
No i dlatego moj P zna Twoja przyszla szwagierkie ( z widzenia oczywiscie )  ;)

A rozmowa miala prawo sie nie kleic tak jak ty, my rowniez bylismy padnieci. Od rana w biegu, moj P prosto z pracy a my po strasznie dlugich poszukiwaniach ubioru dla mojej mamy poza tym ten deszcz i wiatrzysko ktore nas o malo co nie zdmuchnelo .... !!
Pani Japciowa zajeta przymiarka Japciowego - ale i tak kilka zdan sie wymienilo, a tym bardziej usmiechow  :P
A co do Pana Japciowego - w gajerku prezentowal sie wysmienicie .... !!

No i przy okazji nasz gajerek jest juz w domku :)
Wszytsko piknie pasuje i idealnie lezy :)
Takze ubrani jestesmy :)
Tylko ja jeszcze musze dokupic podwiazke - chcialabym taka bardzo delikatna - musze sie gdzies rozejrzec :)

Aaaa no i jeszcze chcemy zamowic na all tablice i musze znalesc jakas ladna ksiege gosci.
Chcialabym jak najprostsza - na all sa takie jednej fajne ale jak narazie jeszcze nie zamawiam bo czekam na cos co mnie oczaruje ... yyyy myslicie ze sie doczekam  :P :P :P

Offline Castia

• Chuck Norris
  • totalnie zakochana
my mamy z alle... tablice :) Jedna to "Koniec wolności" bo P. się uparł, a "ratunkuuuu" nie było  ::)

Offline jonesy

• użytkownik
  • **
  • data ślubu: 29.08.2009
A nie lepiej "juz po chłopie: ;)

Offline nataliaxp
  • ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥
  • Chuck Norris
Ja jednak wole tablice z imionami :)
Nie za bardzo podobaja mi sie takie napisy, ale to oczywiscie kwestia gustu  ;)

Nie wiem co mi sie stalo ale strasznie bola mnie lydki ..... nie biegalam, nie cwiczylam a ledwo chodze a juz w ogole po schodach - jak sierotka  :P :P heheheee

W ogole dzisiaj mialam kryzys kiedy wstawalam - strasznie mi sie nie chcialo - i chyba teraz sobie to odbije  :P :P Mam mala chwilke na taka malutenka drzemke  :P :P

Offline nataliaxp
  • ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥
  • Chuck Norris
Wiecie dziewczyny troszke jestem zmartwiona.

Dzis mija termin potwierdzenia przybycia na nasz Slub.

Moja rodzinka od storny mamy to nawet potwierdzac nie musi bo bedzie w komplecie.
P rodzinka tak samo.

Ale rodzinka od storny mojego taty - to juz gorzej ..... z 6 zaproszen ktore powinny byc potwierdzone dzisiaj potwierdzila tylko 1 ciocia, reszta cisza.
Jedna kolezanka - cisza !!

Kurcze czy tak ciezko chociaz sms`a napisac? Nawet napisac - nie bedzie nas - i juz to strczy a nie teraz ja bede sie martwila czy zaproszenia doszly, czy cos sie stalo, czy co .... !!

Kurde no ..................  :-\

Offline Castia

• Chuck Norris
  • totalnie zakochana
będziesz musiała podzwonić... my na pewno będziemy

Offline Daruda

• Chuck Norris
Poczekaj jeszcze troszkę Natalko i zadzwń,jak będziecie szli ustalać menu to powiecie przybliżona liczbę gości,my też jeszcze nie wiedzieliśmyy ile będzie gości,gazdówka chce to wiedzieć dopiero 2 tyg przed-tę dokładną ilość,także ja na twoim miejscu bym jeszcze poczekała;-)

Offline margolka

• Chuck Norris
Ja bym nie czekała, tylko dzwoniła  ;)

Offline nataliaxp
  • ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥
  • Chuck Norris
Witam :)

Ale dzisiaj sobie pospalam !!!
Obudzilam sie dopiero o 11 - kurcze ale fajnie  :P :P :P

Jesli chodzi o gosci to jeszcze wczoraj wieczorem zadzwonily 3 "zaproszenia" wszytsko od storny taty.
Jeden kuzyn nie przyjedzie, bardzo mnie przepraszal, mowi zebym sie nie gniewala ale ze naprawde nie da rady. Jego kobiety (nie wiem na jakim stopniu znajomosci sa) w lipcu bedzie miala operacje i nie wie jak po niej bedzie, poaz tym nie ma go w Bydgoszczy i nawet nie wie czy bedzie na slubie. Spoko, ja naprawde wszytko rozumiem i nie ma zadnego problemu. Aaaa i dlatego dzownl na ostatnia chile bo caly czas nie wiedzial jak bedzie.
Ciocia i jej syn tez wieczorkiem dzwonili ze napewno beda, jeszcze musi potwierdzic tej cioci corka i jeden kuzyn.
Aaaa no i jeszcze kolezanka nie potwierdzila i jeszcze jednej kolezance nie dalam nawet zaproszenia bo caly czas jest z coreczka w szpitalu i nie bardzo mam jak sie z nia spotkac (jest z innego miasta) i nie wiadomo jak bedzie ze slubem, ale wszytko sie pewnie niedlugo wyjasni.
Takze czekamy na 4 potwierdzenia.
Czyli jak narazie nie bedzie 3 osob, nie wiadomo jak takie 2 starsze Panie, to bede wiedziala krotko przed slubem, tzn przed podaniem liczby gosci w Gazdowce. Bo tak sie z nimi umowilam ze na ostatnia chwile bede sie z nimi umawiala bo nie widza jak sie beda czule.
Czyli nie jest tak zle  :P

Daria na ile wczescniej szlas uzgodnic menu ??

Teraz smigam umyc wlosy i zjesc sniadanko  ;)

Buziaki  :-* :-*

Offline Daruda

• Chuck Norris
ja też sobie pospałam chociaż na raty,bo miałam niby iść do pracy,ale zadzwoniłam i babka powiedziała ,że mam nie przychodzić,grafik się trochę zamotał jej i tym sposobem wstałam o 8,15,zadzwoniłam,powiedziała że mam zostać w domu,to wypiłam kawkę i się położyłam i pospałam tak,że wstałam przed 12;-))))należało mi się a co....hihiih Natalko ja byłam ustalać menu jak byłam w marcu te 3 miechy wcześniej bo nie miałam innej możliwości,teraz już mam wszystkich potwierdzonych i podam dokładną liczbę osób,tylko,że u mnie sytuacja się troszkę skomplikowała i nie będę dwa tyg wcześniej w gazdówce jak chciał menager aby ustalić resztę szczegółów-wystrój ,cały przebieg.....wiem że też chcieli połowę kaski dwa tyg wcześniej no ale to rodzice moga zawieźć,a my się spotkamy tydzień przed chyba nie problemów z tym właśnie i ze wszystkim zdążą.acha Natalko jak będziesz jechała zapisz sobie wszystkie dzieci jakie będą bo trójka dzieci bodajże do 14 roku życia liczy się jako jedna!!!!on będzie miał laptopa przed sobą i wszystko od razu będzie wpisywał,u Nas to poszlo bardzo sprawnei ,fajnie doradzał i jestem pewna ,że jedzonko będzie wyśmienite,a przede wszystkim oryginalne strasznie;-)

Offline japcio

• Chuck Norris
A człowiek pracujący pospać nie może  :dno: na szczęście, niedługo to się zmieni  :brawo_2: :brawo_2: :brawo_2:
Pozdrowionka :)