Witam dziewczyny

Dzisiaj fajny dzionke byl

Bylam z mamka i P na zakupach

Kupilam mojej mamie i P mamie torebki na dzien mamy

Moja mama wybrala sobie biala mała torebke na dlugim pasku tak na skos a dla P mamy kupilismy taki koszyk, zapinany z zlotymi dodatkami. Mam nadzieje ze bedzie zadowolona, bo jak go zobaczylam to odrazu spodobal mi sie i strasznie jej pasuje taki model

I nie obylo sie bez prezenciku dla natalki

Dostalam bialy pasek i bluzeczke, aaaa i torebnke o butow na sluby na ktore ide ale oiczywiscie nie pasuje
Jakies czas temu kupilam sobie buciki ktore zaloze na wesela i teraz poszukuje torebki i juz kupilam dwie i obie nie pasuja, musze poprosrtu zabrac buty na zakupy i juz, ale tak sobie mysle ze chyba poszukac jakiejs rozowej torebki, fajnie bedzie sie kaponowac

Dzisiaj moja siora pojechala do szpitala na planowany zabieg, miala byc na oddziale 4 dni.
O 8 rano jechala do szpitala a o 17 dzwon zeby ktos ja odebral bo juz wychodzi. Po dokladniejszym badaniu okazalo sie ze kamiec (niby) ktory znajduje sie w moczowodzie cofnal sie a to oznaka ze to nie kamien bo one sie nigdy nie cofaja ..... okazlao sie ze o jakis wapień mało szkodliwy, a nawet nic nie znaczacy i sie nasiedziala na oddziale

Jesli chodzi o gajerek to serio na zywo kamizelka pasuje do reszty
Moze nastepnym razm wezme aparat i zrobie mu zdjeci z bliska zeby bylo widac kolorki - moze sie uda

Teraz smigam sie kapac

i klade sie spac

Buziaki na mila noc zostawiam