Autor Wątek: ..........::::::::::NaTaLiA & PiOtR::::::::::01.08.2009::::::::::..........  (Przeczytany 117422 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline wiśniowa

• forumowy
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 30.05.2009
jak się boi że będzie chodził głodny to niech się w domu naje  :P

Offline madzia_n

• Chuck Norris
  • data ślubu: 22 sierpnia 2009
Hehe, no tak ;D Zresztą, wiecie że przecież z głodu się jeszcze nikt nie ze... ;) ;) ;) (oczywiście to dla tych co mają zbyt duże wymagania ;) )

Offline Madziulka83

• Chuck Norris
  • data ślubu: 19.09.2009
Nieźle z tym kuzynem, ale tak jak dziewczyny mówią zawsze moze wcinać surówki, ziemniaczki i inne dania :P   My mieliśmy inną sytuację- chrzestny Ł. już zapowiedział, że on z rodzinką cały dzień przed ślubem jeść nie będą bo na weselu muszą się najeść, szkoda w domu jedzenia marnować, jak na weselu tyle będzie ::) mówił to niby w żartach, ale znając go wiemy że tak włąśnie będzie :P
:-* zostawiam
« Ostatnia zmiana: 15 Lipca 2009, 22:27 wysłana przez Madziulka83 »

Offline carollaa

• Chuck Norris
Wiesz Natalko, u mnie taka jazda była, jak moja siostra przyjechala i nie mówiąc nikomu skrzywiła się, bo moja mama zrobiła tyle super żarcia, a ona wypaliła, że nie je mięsa :( Poza sałatką nie było nic. Ale kij, to jej problem, bo nie będę menu ustalać tylko pod nią. Moja rodzinka lubi mięsko i rybcie, więc to będzie i sałatki i może coś tam jeszcze dobierzemy. Ustalanie menu mamy na dwa tyg przed ślubem a listę mamy więc jest w czym wybierać :)

Buziaki dla Ciebie  :-*

Offline nataliaxp
  • ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥
  • Chuck Norris
Czesc  ;)

I jak tam sie kobitki czuja .... ??
My codzienne do wieczora siedzimy na dzialeczce bo taks super pogoda - niestety jeszcze nie spimy bo P chodzi roznie do pracy - odczekamy i niedlug juz bedziemy tam spali :)

Eeeeeeee - z tym menu to udzie szaleja i tak Para Mloda wezmie to co chca niezaleznie od tego kot jakie ma zachcianki  ;)

Nie wiem czy pislalam ale transportek doszedl - taj odrazu wszedl oblukac ale wyszedl i jakos go tam nie ciagnie  :P :P :P
Jeszcze czekam na poduszke na obraczki  ;D

Teraz uciekam malowac paznokcie bo az wstyt bylo chodzic z takimi ubytkami lakieru  :P :P :P

Buziaki  :-* :-*

Offline madzia_n

• Chuck Norris
Ja też właśnie dziś się za paznokcie wreszcie wzięłam ;)
Lepiej, żeby kocurek polubił swój transporterek nowy! ;)

Offline Justys851
  • Chuck Norris
oo dzięki przypomniałas mi o paznokciach ale chyba w pracy to zrobię  ;D

Offline carollaa

• Chuck Norris
 :-* początkowo-weekendowe ;)

Offline Castia

• Chuck Norris
  • totalnie zakochana
  • data ślubu: sierpień 2009
my też dziś na działeczkę odpocząć trochę od tego załatwiania :)
i paznokcie przed wyjazdem zrobię.

Offline wiśniowa

• forumowy
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 30.05.2009
ja wczoraj poszłam żel uzupełnić... oj jak ja lubię taki porządek na paznokciach mieć  :)

Offline nataliaxp
  • ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥
  • Chuck Norris
Witam dziewczyny :)

Kurcze ostatnio cos forum zaniedbuje, wczodze tylko wieczormi i to tylko na chwilke bo padam z nog  :(
Caly dzien w biegu, do wieczora dzialk i jak juz przyjade do domku to kapiel i spac  :(
No  nie mowie ze za 2 tygodnie slub ... !!!!!!!!!!!!!  ;D ;D ;D ;D ;D

Prosze jakie porusdzenie z forumowymi pznokciami  ;D ;D heheh moje biale koncoweczki juz ladnie blyszcza :D
Ostatnio ciagle malowalam na czerwono i jak teraz je zmylam i mam te biale koncowki to na okolo jeszcze mam paluszki rozowe  :P :P :PA przed chwilka skonczylam mamie robic pazurki bo ciagle zwlekalam i musiala biedna chodzic z przykrytymi paluchami to miala niewyciete skorki i niepomalowane pazury - ale juz ma pikne i moze brykac w sandalkach  :P :P :P

Dzisiaj mowilismy sie z menagerem Gazdowki na ustalenie menu na poniedzialek na 16 :)
I tu pytanie do darii - kochana czy odrazu wplacalam polowe pieniazkow czy na te 2 dni przed impreza ?? I czy mozna bylo placic karta ??

A jutro Tajuś pierwszy raz w transporterku bedzie jechal  ;D ;D ;D Ciekawe jak mu sie bedzie podobalo  :P :P
Zapytam taja u Wam przekaze  :P :P :P

Lece do kapieli :)

Buziaki zostawiam na weekedn  ;D :-* :-* :-* :-*

Offline Daruda

• Chuck Norris
  • data ślubu: 20.06.2009
Natalko ja połowę kaski wpłacałam chyba w poniedziałek przed weselem,a resztę w niedziele po śniadaniu.niestety nie potrafię Ci odpowiedzieć,czy akceptują oni karty,chociaż na ostatnim moim zdjęciu jak Nas witają są tam miniatury kart,że niby akceptują,ale nie wiem czy do takich transakcji też.My płaciliśmy gotówką. Pozdrów serdecznie menagera Gazdówki;-))))

Offline madzia_n

• Chuck Norris
To już tylko 2 tygodnie! :skacza:

Offline julenka

• * * * * *
  • Chuck Norris
Natalka melduję się u Ciebie.. chociaż na końcóweczkę się załapię :)

Offline nataliaxp
  • ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥
  • Chuck Norris
Witam :)

Zaprasza Julenka  :Daje_kwiatka:

Jejuś to tylko 14 dni do naszego ślubu  :Serduszka: :Serduszka: :Serduszka: :Serduszka: :Serduszka: :Serduszka: :Serduszka: :Serduszka: :Serduszka:

Dzisiaj bylam domowic w kwiaciarni bukiety dla rodzicow i platki roz - widzialam tez bukiecik podobny do mojego ale chcialam zapytac czy on moglby sie troche roznic od tego mojego i chcialam zaczac mowic o co mi chodzi a on tak tak pamietam wiekszy bukiet a mniejsze dodatki, dodatki beda tylko delikatnie dolozone - i zaraz mialam usmiech na twarz ez babeczka wie co ja chce  ;D ;D ;D
I tasme bez problemu moge dowiesc w przyszly piatek (bo dopiero wtedy beda w hurtowni)  :P
Takze jestem super zadowolona :)

Dzisiaj na Bydgoszcza taka mala burza przeszla grzmoty byly dosyc ostre ale krotko - na szczescie  ;D

Juztro odpoczywamy na dzialeczce od rana do wieczora i niestety moj P.pozniej na nocke wiec sama bede sie tulila do podusi  :-[ :-[ :-[

No i w poniedzialek ustalic menu i bedzie wszystko zalatwione  ;D ;D Ale sie ciesze :)

Buziaki zostawiam na mila i pogodna niedziele  :-* :-* :-*

Pa pa  :id_juz:

Offline madzia_n

• Chuck Norris
Fajnie, że kolejne sprawy już domówione :)

Offline julenka

• * * * * *
  • Chuck Norris
13 dni.. jejku, to juz jedna nóżka jesteś na ołtarzu ;D
Jaka pogoda dziś w Bydgoszczy? Bo u mnie nieeeeładnieee... Opalanko odpada na pewno :(
Ściskam niedzielnie  :-* :-* :-*

Offline nataliaxp
  • ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥
  • Chuck Norris
Witam niedzielnie :)

U nas pogoda tak jak wczoraj wieczorem, pada, pochmurnie i chlodno - kurcze teraz zaczynam sie martwic zeby sie do slubu poprawilo - musze zerknac na jakas pogode dlugoterminowa  ;)
Ohhh Julenka - 13 dni - boze nawet nie wiem kiedy ten czas zlecial !!!
Ciagle z moim P. spogladamy na siebie i obydwoje wiemy o czym myslimy i co rusz przypieczetowujemy nasze mysli buziakiem  ;D ;D ;D
Chyba zaczynamy odczuwac ze to juz za chwilke  :Serduszka: :Serduszka: :Serduszka: :Serduszka: :Serduszka:

Juz jestemy po obiadku, teraz czas na słodkosci a pozniej kosciolek i moj P na nocke  :-\ ale za to poniedzialek ma wolne  ;D

Ide poszperac troszke do Was ..... buziaki  :-* :-* :-* :-*

Offline japcio

• Chuck Norris
  • data ślubu: 2009
fiu, fiu... 13 dni :) Mam już w kalendarzu wpisany wasz ślub i Rafał także uświadomiony, że idziemy :) Już nie mogę się doczekać :) Mam nadzieję, że Hania da radę wpaść i będziemy w komplecie :) no prawie, bez Darudy :(

Buziaki na dobranoc :)

Offline carollaa

• Chuck Norris
Natalko to już chwilka i będziemy czekać na relacyjkę :) Co Wam jeszcze zostało do załatwienia?

Offline nataliaxp
  • ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥
  • Chuck Norris
Witam poniedzialkowo :)

:Serduszka: :Serduszka: :Serduszka: Dziewczyny jeszcze tylko 12 dni  :Serduszka: :Serduszka: :Serduszka:

Japcio ja tez sie strasznie ciesze ze bedziecie na moim slubie  ;D ;D ;D
Szkoda ze Daruda tak daleko  :-[

Carola praktycznie to mamy juz wszytsko zalatwione no w woli scislenia dzisiaj na 16 menu ustalamy i wtedy bedzie wszytsko gotowe :)
Wszytsko mamy kupione, poczawszy od storjow, przez  dodatki i skonczywszy na %  ;D
Cieszy mnie to bardzo bo przynajmniej nie czuje jakies stresu ze wzgledu na czas jaki nam pozostal a ewentualnego natloku spraw  :P
Jak narazie mozemy cieszyc sie soba i odliczac dni (kurcze jeszcze chwila a bedziemy odliczc godziny  :P) jakie pozostaly nam do naszego wielkiego dnia  :Serduszka: :Serduszka: :Serduszka:

Najgorsze jest to ze wczoraj widzialam pogodne dlugoterminowa i na poczatku sierpnia deszcze  :nerwus: :nerwus:
Okolo 2o - 22 stopni moze byc tak jak zapowiadali ale oby deszczu nie bylo i male sloneczko sie pokazalo  :'( :'( :'( :'( :'(

Offline paooolka

• Niufomaniaczka
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 05.09.2009
napewno bedzie piekna pogoda, juz teraz zacisne kciuki :)

Il corpo è solo uno strumento. Il corpo senza lo spirito non ha nessun valore.

całkiem nowa JA

Offline Castia

• Chuck Norris
  • totalnie zakochana
  • data ślubu: sierpień 2009
kciuki forumkowe działają cuda! zobaczysz pogoda będzie piękna!

Offline carollaa

• Chuck Norris
Natalko nie ma opcji, by tego dnia nie było słońca!!! :Tuptup:

Offline Justys851
  • Chuck Norris
Kochana szczerze to ja Ci lepiej życzę tych 22 stopni i lekiego deszczu niż upału 30 stopniowego  :P

wiem co mówie w sobotę mieliśmy sesje i był taki upał własnie - po 15 min byłam cała mokra  :mdleje:
a nie dodam jak było mi gorąco  ::)

Offline Marita

• forumowicz
  • A jeśli nie Ty... to spłonę i nic nie powtórzy się
  • data ślubu: mam nadzieję, że już wkrótce
Jako córka organisty mam układy u Pana Boga - pogoda na ten dzień będzie, zobaczysz  ;D
" (...) Chroń to co masz. Gdy trzeba walcz i kochaj jak najmocniej."

Offline Daruda

• Chuck Norris
  • data ślubu: 20.06.2009
a daruda będzie duchem;-))))....fajnie by było,aby właśnie nie było upału a tak jak piszesz 20 stopni i tak będzie!!!!!!ja nie mam z nikim układów,ale moje ciotka powiedziała Natalko,że DLA DOBRYCH LUDZI SŁONKO ZAWSZE ŚWIECI....

Offline nataliaxp
  • ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥
  • Chuck Norris
Witam wieczornie :)

Oby bylo tak jak mowicie - 20 stopni i sloneczko - byloby idealnie :)
Daria ahhh co za komplement - kochana jestes  :-*

Po dzisiejszym spotkaniu z menagerem Gazdowki mam super humorek :)
Facet jest cholernym profesjonalista w dobrym tego slowa znaczeniu, bardzo pomaga w wyborze czegokolwiem, mowi kiedy wydaje mu sie ze cos byloby lepsze od czegos tam - poprostu rewelacja - wiem ze menu mamy swietnie ustalone i napewno bedzie git.

Zamowilismy Pana z Sowy ktory ma pokroic tort ale zrezygnowalismy z niego po rozmowie z menagerem.
Nie bede pisala na forum dlaczego nam tak doradzil ale powiedzial nam ze "jego" kelnerzy bardzo dobrze sie tym zajmuja i nie mamy sie o nic martwic.

Rowniez po rozmowie na temat torstu zmienilismy umowina przez nas godzine jesgo podania. My chcielismy okolo 23 ale menager powiezial ze najlepiej bedzie gdy bedzie on podany po obiedzie. Zdziwilismy sie ale po jego wyjasnieniu dlaczego akurat tak pomysl wydal nam sie bardzo dobry. Po zjedzeniu ciasta bedzie ono stalo w takim boksie gdzie bedzie kawa, herbata i obok wlasnie ciasteczko wiec jesli ktos bedzie mial ochote na kawe ma pod noskiem pyszne ciasteczko do dyspozycji przez cala noc, lokal jest dobrze klimatyzowany o czym moglismy sie dzisiaj przekonac wiec kondycja casta nie zmieni sie przez cala noc. I dobrze ze tak predko ciasto przynajmniej "moje" kochane dzieciaczki bede jeszcze obecne przy jego jedzeniu :):):)

Mamy tez osobne menu na stol dzieciaczkow, typu nugetsy, nalesniki, pierogi, na kolacje paroweczki, szyneczka, naprawde super, wszytsko adekwatne do goscia - w tym przypadku takiego malutkiego goscia :)

Dodatkowo okolo 23 wjedzie na sale sznka  :P, taka olbrzymia jak z kreskowek z wystajaca koscia  ;D heheh super bedzie to wygladalo - tak mysle i bedzie miala dwie takie te male swieczi tortowe te takie wybuchowe, no nie wiem jak one sie nazywaja te takie co strzelaja lawina ale w gore  :P :P :P heheeee

Teraz w sobote mawiamy sie na zawiezienie wszytskich % i calej reszty.
Ahaaaa nie bierzemy piwa na wesele, bedzie roznego rodzaju alkohol typu wisky, martini, bacardi, sheridan (nie wiem czy dobrze napisalam) i takie tam rozne, bysle ze to rozwiaznie bedzie git, bo gdy ktos z gosci zechce po wypiciu duzej ilosci dojsc do piwa moze skonczyc sie to niebardzo .... !! Mysle ze wyjscie z roznymi alkoholami jest ok .... !!

_________________________________________________________________________________________________________________

W srode na 15.30 ide z Tajusiem na kastracje - troche sie boje bo bedzie pod ta narkoza i dopiero po 3 godzinach moge go odebrac  :'( :'( :'(
Mam nadzieje ze wszystko bedzie dobrze  ;)
I przy okazji podgola mu podbrzusze tam gdzie ma te okropne kołdunki z ktorymi nie moge sobie sama poradzic a tak gdy bedzie spal wszystko ladnie mu wygola :):):)

W tym tyg mam zamiar posprzatac mieszkanie, tzn umyc okna, umyc cale szklo na szyba, tzn kieliszki wszystkie zeby po weekendzie juz nic nie bylo do roboty tedy to juz bedziemy mentalnie szykowac sie do naszego Wielkiego Dnia  ;D ;D ;D

Lece sie kapac :)
Chcielismy isc wczesniej spac ale sasiedzi troche u nas posiedzieli i juz znowu 00.00 sie zbliza, ahhhhhhh ......  :P

Buziaki zostawiam na przyjmny wtorek  :-* :-* :-*
Pa pa

Offline carollaa

• Chuck Norris
Super, że masz wszystko tak zorganizowane i dopięte na ostatni guzik :)

Offline selena

• Chuck Norris
  • data ślubu: 10.10.2009r.
Ależ tu się dzieje, to już ostatki stanu panieńskiego Twojego :D