Witam wieczornie

Oby bylo tak jak mowicie - 20 stopni i sloneczko - byloby idealnie

Daria ahhh co za komplement - kochana jestes

Po dzisiejszym spotkaniu z menagerem Gazdowki mam super humorek

Facet jest cholernym profesjonalista w dobrym tego slowa znaczeniu, bardzo pomaga w wyborze czegokolwiem, mowi kiedy wydaje mu sie ze cos byloby lepsze od czegos tam - poprostu rewelacja - wiem ze menu mamy swietnie ustalone i napewno bedzie git.
Zamowilismy Pana z Sowy ktory ma pokroic tort ale zrezygnowalismy z niego po rozmowie z menagerem.
Nie bede pisala na forum dlaczego nam tak doradzil ale powiedzial nam ze "jego" kelnerzy bardzo dobrze sie tym zajmuja i nie mamy sie o nic martwic.
Rowniez po rozmowie na temat torstu zmienilismy umowina przez nas godzine jesgo podania. My chcielismy okolo 23 ale menager powiezial ze najlepiej bedzie gdy bedzie on podany po obiedzie. Zdziwilismy sie ale po jego wyjasnieniu dlaczego akurat tak pomysl wydal nam sie bardzo dobry. Po zjedzeniu ciasta bedzie ono stalo w takim boksie gdzie bedzie kawa, herbata i obok wlasnie ciasteczko wiec jesli ktos bedzie mial ochote na kawe ma pod noskiem pyszne ciasteczko do dyspozycji przez cala noc, lokal jest dobrze klimatyzowany o czym moglismy sie dzisiaj przekonac wiec kondycja casta nie zmieni sie przez cala noc. I dobrze ze tak predko ciasto przynajmniej "moje" kochane dzieciaczki bede jeszcze obecne przy jego jedzeniu

Mamy tez osobne menu na stol dzieciaczkow, typu nugetsy, nalesniki, pierogi, na kolacje paroweczki, szyneczka, naprawde super, wszytsko adekwatne do goscia - w tym przypadku takiego malutkiego goscia

Dodatkowo okolo 23 wjedzie na sale sznka

, taka olbrzymia jak z kreskowek z wystajaca koscia

heheh super bedzie to wygladalo - tak mysle i bedzie miala dwie takie te male swieczi tortowe te takie wybuchowe, no nie wiem jak one sie nazywaja te takie co strzelaja lawina ale w gore

heheeee
Teraz w sobote mawiamy sie na zawiezienie wszytskich % i calej reszty.
Ahaaaa nie bierzemy piwa na wesele, bedzie roznego rodzaju alkohol typu wisky, martini, bacardi, sheridan (nie wiem czy dobrze napisalam) i takie tam rozne, bysle ze to rozwiaznie bedzie git, bo gdy ktos z gosci zechce po wypiciu duzej ilosci dojsc do piwa moze skonczyc sie to niebardzo .... !! Mysle ze wyjscie z roznymi alkoholami jest ok .... !!
_________________________________________________________________________________________________________________
W srode na 15.30 ide z Tajusiem na kastracje - troche sie boje bo bedzie pod ta narkoza i dopiero po 3 godzinach moge go odebrac

Mam nadzieje ze wszystko bedzie dobrze

I przy okazji podgola mu podbrzusze tam gdzie ma te okropne kołdunki z ktorymi nie moge sobie sama poradzic a tak gdy bedzie spal wszystko ladnie mu wygola

W tym tyg mam zamiar posprzatac mieszkanie, tzn umyc okna, umyc cale szklo na szyba, tzn kieliszki wszystkie zeby po weekendzie juz nic nie bylo do roboty tedy to juz bedziemy mentalnie szykowac sie do naszego Wielkiego Dnia

Lece sie kapac

Chcielismy isc wczesniej spac ale sasiedzi troche u nas posiedzieli i juz znowu 00.00 sie zbliza, ahhhhhhh ......

Buziaki zostawiam na przyjmny wtorek

Pa pa