Autor Wątek: ..........::::::::::NaTaLiA & PiOtR::::::::::01.08.2009::::::::::..........  (Przeczytany 116454 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline justyna85

• Chuck Norris
  • data ślubu: 01.08.2009
wszyskiego najlepszego duzooo zdrowka spelnienia marzen i czego tylko sobie zyczysz :)

ps. i jak tam po weselu?

Offline Justys851
  • Chuck Norris
Wszystkiego Najlepszego Natalko
 ;D ;D ;D ;D ;D ;D

Offline Olucha

• Chuck Norris
  • data ślubu: 11 lipiec 2009r.
Wszystkiego najlepszego  :-*

Offline paooolka

• Niufomaniaczka
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 05.09.2009
wszystkiego naj :)
Il corpo è solo uno strumento. Il corpo senza lo spirito non ha nessun valore.

całkiem nowa JA

Offline margolka

• Chuck Norris
I ode mnie jak najlepsze życzenia urodzinowe :-* :Daje_kwiatka: :bukiet:

Offline nataliaxp
  • ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥
  • Chuck Norris
Witam, juz po weekendzie :):):)
:bukiet: :bukiet: :bukiet: :bukiet:BARDZOOO DZIEKUJE ZA ŻYCZENIA KOCHANE   :bukiet: :bukiet: :bukiet: :bukiet:

Na slubie jak i weselu było swietnie :) Wybawilismy sie za wszytskie czasy :)
Zdjec z wesela nie mam bo nie mialam ze soba aparatu.
Poczekam az dostane jakies od Pary Młodej.
Teraz moge Wam pokazac zdjecie makijazu.
Jestem z niego mega zadowolona. Tak jak majijazystka zrobila mi go o 13 tak o 5 rano mialam jeszcze super oczka i cien w ogole nie zszedl.

Drugie zdjatko powinno pokazac jakie mialam kolorki. Poniewaz mialam niebiesko rozowe dodatki takie same milam oczka :)
Bardzo sie ciesze ze wlasnie Ona mnie maluje :) Widac ze podchodzi do wszytkiego profesjonalnie i z "sercem", ma super sprzet i w ogole jest super  :P

Daria, bardzo Ci dziekuje za te wszystkie informacje, wszystko napeno mi pomoze w doskonaleniu tego dnia.
Ale mimo to jesli moge to zadam małe pytanka....
- to menu bardzo chetnie zobacze i porownam z moim  :P
- kto kroił tort? onie bez problemu kroja?
- jak bylo z tym zamiataniem? Byl jakis problem?
- jak pokoj nowozencow  ;D ;D ;D
- czy altana na zewnatrz byla do Waszej dospozycji? mozna tam bylo siedziec?
- bylo wesele obok ?? (to tak z ciekawosci pytam  :P)
- czy jedzenie w miare rozno bylo rozdawane? bylo cieple?

Kurcze, przepraszam ze Ciebie tak bombarduje  :-[ W tym tyg chcemy cala Gazdowke zalatwic i chcialabym wiedziec jak do wszystkiego mamy sie ustosunkowac.

Z gory dziekuje za pomoc  :przytul: :przytul: :przytul: :przytul:

To dziewczynki, smigam jesc kolacyjke.

Buziaki zostawiam na nowy tydzien  :-* :-* :-* :-*

Offline madzia_n

• Chuck Norris
  • data ślubu: 22 sierpnia 2009
Makijaż bardzo ładny, podoba mi się :) I przede wszystkim - bardzo ładnie Ci  w nim! :)

Offline paooolka

• Niufomaniaczka
  • Chuck Norris
swietny makijaz!

całkiem nowa JA

Offline margolka

• Chuck Norris
Wyglądasz pięknie w tym makijażu  :)

Offline Castia

• Chuck Norris
  • totalnie zakochana
  • data ślubu: sierpień 2009
świetny makijaż! :) ładnie te kolorki dobrane :) jakie będą na ślubnym?
czemu tak późno kolację szamasz?? :)

Offline nataliaxp
  • ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥
  • Chuck Norris
Milo mi ze majikaz sie podoba....  ;)

Castia kolacyjke szamam dopiero teraz bo na 20.30 bylam w kosciele i najpierw dorwalam sie do kompa i teraz jem  :P :P :P
A na slubie bedzie cos z rozem bo takie beda kwiatki :) Cos okolo rozu i fioletu  ;D

Offline Daruda

• Chuck Norris
  • data ślubu: 20.06.2009
a więc po kolei;-)))) Twój makijaz bardzo mi się podoba,jest śliczny;-)))

1.menu wkleję,ale jak nie będzie widać ,wyśle na maila;-))))
2.tort wjechał na sale-dwóch kelnerów go przywiozło,a my mieliśmy pokroić bodajże dwa kawałki,nie stanowiło to dla nas większego problemu-tort był z Sowy,wiem że i ty będziesz od nich miała,także nie martw się,spoczko się przebijesz przez wierzchnią warstwę,zresztą mieliśmy super noże także był git,wręczyliśmy tort rodzicom i dalej już kroili kelnerzy.a propos Sowy,jezuuuuuuuuuu Natalko jakie były pyszne ciacha...hmmmmmmmm aż ślinka mi cieknie jak na foty patrzę,najlepiej to bym z ekranu odgryzła;-)
3.Pamiętam jak mnie menager pytał kto ma zamieść,zdecydowałam chyba że my zamieciemy,noi zapomniałam zamieść i odeszlismy;-)))))ale kelnerzy szybko podbiegli i nam przypomnieli,że to my mamy zrobić,potem i tak po nas poprawili.hihihihih
4.z tymi pokojami to było zbicie,bo kilka dni przed weselem okazało się,że jeden pokój to bierze se gazdówka dla obsługi,my mieliśmy już wszystko rozdzielone miejsca,a oni wyjechali z czymś takim,nie spodobało mi się to,no ale powiedziałam to noi poprzestawiali łóżka w calym hotelu...koniec końców my dostaliśmy normalny pokoik;-))))) nawet nie wiem kto trafił na pokój nowożeńców,nie wiem czyja to w sumie wina,ja chciałam po prostu mieć tyle łóżek ile było ustalone,noi oni poprzestawiali,może jakieś łóżka były dodane do pokoju nowożeńców,dlatego dali nam inny,choć i tak ładny;-))))czyściutki,ręczniczki,woda,także luz;-)))
5.tak cały obszar wokoło był do naszej dyspozycji;-)))mostek,plac zabaw,koniki,altanka,(nawet dziś od znajomego się dowiedziałam,że oni korzystali z tych powozów co sa tam z tyłu-chcieli na niego wsiąść,wciągnąć go na salę i na takim powozievzaśpiewać dla nas 100 lat;-)
ten cały teren był dla gości wielka atrakcją;-))))
6.na tej małej sali było 25 lecie pożycia małżeńskiego,mi Ci ludzie wcale nie przeszkadzali,ale menager o tym nie poinformował nas.
7.jesli chodzi o jedzenie,to hmmm w miarę równo...no nie słyszałam zażaleń,że było zimne dla kogoś,ale na obiad trzeba było odczekać swoje;-)))))jeśli chodzi o jedzenie to w sumie ten obiad jest najważniejszy,bo wszyscy goście siedzą przy stolach,potem już tam nikt nie patrzy kto juz dostal a kto nie;-)

Mam nadzieję,że troszke pomogłam,jakby coś ci się jeszcze nawinęło,śmiało pytaj;-)
http://img186.imageshack.us/i/img0009.tif/

http://img262.imageshack.us/i/img0010.tif/

Offline Justys851
  • Chuck Norris
świetny makijaż  ;)

Offline nataliaxp
  • ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥
  • Chuck Norris
Niestety na linkach nie widac menu, tzn jak przyblize wszystko jest niewyrazne  :-\
Ja ostatnio zastanawiam sie czy nie wziasc ciasta kazdy na osobnych tacach, nie jeden na drugim tylko na stelazu  ???
A jakie mialas smaki? Sama nie wiem na co siue zdecydowac ???

To super ze caly teren do dyspozyci.

Ale z hotelem nieladnie wyszlo  >:(

Mysle ze jesli ktos bedzie mial impreze obok to chyba nie bedzie tak bardzo przeszkadzalo ....  ;)

A tak w ogole ile mialam osob?
Sugerowalas sie przelicznikiem menagera odnosnie wodki ??
.... a wlasnie nie zapytalam go ile litrow soku, po przeliczeniu tych sokow co mam wyszlo mi 2.5 l / osobe - starczy??

Przepraszam ze tyle pytan naraz ale mam tu fahowca i chcialabym dowiedziec sie jak najwiecej  :P

Offline Daruda

• Chuck Norris
no własnie nie wiem co z tym menu,może plik tekstowy jakos inaczej sie robi jak foty???hmmmm podaj maila to jutro prześlę Ci na pocztę.
jesli chodzi o ciasta,to nie byly podane one jedno na drugim;-) nawet teraz widziałam fotki i też sa na okrągłych chyba talerzach,ale płasko;-) jak pojedziesz do głównej sowy to Pani Ci napewno doradzi i obliczy ilość. ja wiem,że mieliśmy coś z makiem,dwa rodzaje sernika,cos z galaretką,coś z owockami,nazw Ci nie podam bo nie pamiętam,ale ja uwielbiam po prostu od nich wsio,pani proponuje takie ciacha,które na pewno się nie rozpadną w cieply dzień.
tak jak pisałam mi ta impreza obok wcale nie przeszkadzała,nawet nie wiedziałam że cos tam jest;-))))
jesli chodzi o wódkę to nie sugerowałam się menagerem wcale,on ma jakies inne przeliczniki;-)my mieliśmy chyba 3/4 litra na parę czy jakoś tak,ale wiem,że zostały też flaszki co na konkursy i na bramy były;-)poszło natomiast dużo piwa-z 80 na bank;-) ,do tego winka i 2 butelki whisky,menager wogóle nie byl za bardzo za innymi alkoholami,ale postawiliśmy na swoim i dzięki bogu,bo to piwko aż pachniało w taki dzień;-)))
Natalko ile mielismy soków i wód to ci nie powiem,chyba nie mielismy żadnego przelicznika;-)kupowaliśmy na oko chyba;-) 2,5 litra hmmmmmmmm nie wiem ale wydaje mi sie że spoko;-) a to razem z woda i gazowanymi???? czy tylko same soki?

Offline nataliaxp
  • ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥
  • Chuck Norris
Daria to same soki.
Kupilismy niecale 200 litrow sokow + musiamy dokupic czyste wody gaz i niegaz zeby cytrynke do nich wlozyli i bedzie git.
Caly czas zastanawiam sie nad piwem ... kurczaki felaki sama nie wiem .... teraz na tym slubie bylo piwko 0.3 i duzo ludzi popijalo.

Ahhhhhaaaaa reszte jedzenia i niasta oni pakowali w swoje pojemniki czy ty dawalas swoje ???

Mój meil ... nataliaxp@wp.pl :):):)

Offline Daruda

• Chuck Norris
to ja myślę,że napoi będzie git,skoro jeszcze będzie woda,ja nie prosiłam o cytrynkę i tak zrobili;-)))).jeśli chodzi o piwko-to wasza decyzja;-))))na następny dzień jak zjedliśmy śniadanko,zaraz po szybciutko i sorawnie  jedzonko bylo zapakowane w fajne pojemniczki;-))))wszystko poporcjowane i ułozone zgodnie z gatunkami,nie było problemu,że ciacho z kiełbachą sie pogmatwało;-)

Offline nataliaxp
  • ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥
  • Chuck Norris
Heheh to dobrz ze sie nie pogmatwalo  :P :P :P :P heheeee

ok :)
duzo sie dowiedzialam
bardzo Ci dziekuje  :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*

W tym tyg chyba pojedziemy ustalic wszytsko a przedw wszystkim kwiaty i ciasto ... !!

To juz ni zawracam Ci glowy - wracaj do MĘŻA  ;D ;D ;D ;D

Offline paooolka

• Niufomaniaczka
  • Chuck Norris
tez sie zastanawiam nad piwem hmmmm

całkiem nowa JA

Offline japcio

• Chuck Norris
  • data ślubu: 2009
U nas piwa nie będzie, tylko wino i wódeczka. Nie chcemy, by goście mieszali trunki, a potem je zwracali :)
Napoje typu soki, woda, zapewnia nam hotel. Teoretycznie 2 litry na głowę, a praktycznie do oporu :)

Buziaki poniedziałkowe :)

Offline madzia_n

• Chuck Norris
  • data ślubu: 22 sierpnia 2009
Ja też nie wiem, czy będzie piwo. Ciągle o tym myślimy, ale jeszcze nie wiem.

Offline Olucha

• Chuck Norris
  • data ślubu: 11 lipiec 2009r.
Niektórzy zwracają i bez mieszania  ;) U Nas raczej piwko będzie  ;D

Offline Daruda

• Chuck Norris
o tym samym Olucha sobie pomyślałam;-)))) u mnie nic na razie do mnie nie dotarło,że ktoś miał z tym problemy;-) a jeśli chodzi o piwko na weselu to hmmmmm każdy ma swoje zdanie,my się nawet nie zastanawialiśmy,bo wiedzieliśmy że piwko musi być,bo znamy naszą rodzinkę i nas samych;-)jesteśmy piwoszami,nie lubimy wódeczki,także takie piwko gasiło pragnienie wielu z Nas,mój A.raczył się piwkiem a ja sączyłam drineczki ale z Martini;-)

Offline nataliaxp
  • ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥
  • Chuck Norris
No tego mozna sie obawiac.........
...........jak to mów Oliwia " to co zjadłam ujrzy światło dzienne"
Oby na weselu nikt nie widział tych rzeczy za duzo  :P :P :P

Offline pamela

• Chuck Norris
wow makijaz abojczo piekny, wszytsko idealnie dobrane do twojej urody, mam nadzieje, ze moj tez wyjdzie tak pieknie,  a co do piwka, to mysle, ze tez kupimy, ale na poprawiny dopiero, i nie jakies zawrotne ilosci, w razie czego, gdyby ktos chcial,  :-*  :-*

Offline Daruda

• Chuck Norris
menu wysłalam na maila;-)

Offline Castia

• Chuck Norris
  • totalnie zakochana
ja się zastanawiam nad piwkiem ale nie na wesele ale na poprawiny...
Natalko buziaczki  :-* :-* :-*
co nowego slychać??

Offline nataliaxp
  • ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥
  • Chuck Norris
A witam ponownie ....  :P

Hmmm co nowego ?? Nic szczegolnego.
Wlasnie wrocilam z malych zakupow. W tym tyg jedziemy z Piotrek do znajomych a oni maja niecalo roczna coreczke i kupilismy jej bluzeczke i maskotke pszczolke maje - jak zobaczylam ta maskotke to odrazu ja kupilam - tak strasznie mi sie podoba...

Mamy zamiar kupic naszemu kocurowi transporter - torby nie ma sensu kupowac bo jest juz na nia za duzy a zreszta lubi z niej wyskakiwac  :P
Chcemy kupic taki....

Jest super, ma wszystkie atesty, nawet lotniczy, miseczki w srodku, kanaliki do odprowadzania wody gdy takowa sie z miseczki wyleje lub kotec popuści  :P :P
W zoologicznym kosztuje 199zl a na all 130 z przesylka  ;D Chyba sie domyslacie na ktory sie zdecydujemy.

Teraz lece do mojego P bo chyba sie stesknil za mna i ciagle mnie wola  :P :P :P

Buziaki  :-* :-* :-*

Offline hania3033

• Chuck Norris
Hmm... Chyba jeszcze nie składałam życzeń... :oops: spóźnione zatem, ale jakże szczere ;D STO LAT STO LAT!!!!  :bukiet: :urodziny:
Oczka pomalowane super!!
Buziaki :-*

Offline Castia

• Chuck Norris
  • totalnie zakochana
jaka cuuuudna maskotka!!!