Witamy,
Gość
.
Zaloguj się
lub
zarejestruj
.
1 Godzina
1 Dzień
1 Tydzień
1 Miesiąc
Zawsze
Zaloguj się podając nazwę użytkownika, hasło i długość sesji
Portal
Strona główna forum
Szukaj
Zaloguj się
forum
ślub, ślub...
Moje odliczanie czyli final countdown
..........::::::::::NaTaLiA & PiOtR::::::::::01.08.2009::::::::::..........
« poprzedni
następny »
Drukuj
Strony:
1
...
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
[
74
]
75
76
77
78
79
80
Do dołu
Autor
Wątek: ..........::::::::::NaTaLiA & PiOtR::::::::::01.08.2009::::::::::.......... (Przeczytany 116409 razy)
0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
japcio
Chuck Norris
Odp: ..........::::::::::NaTaLiA & PiOtR::::::::::01.08.2009::::::::::..........
«
Odpowiedź #2190 dnia:
13 Lipca 2009, 08:51 »
Fajna sprawa z wyjazdem. Kotek jedzie z wami?
A kiedy planujesz wieczór panieński? i gdzie? My ze świadkową zastanawiamy się nad Kredensem albo Starą Babcią.
Pozdrowionka
Fasolek
Chuck Norris
Odp: ..........::::::::::NaTaLiA & PiOtR::::::::::01.08.2009::::::::::..........
«
Odpowiedź #2191 dnia:
13 Lipca 2009, 10:16 »
No mi też z tą Sową dziwne sieto wydaje, zwłaszcza po Waszych relacjach
Może trafiłam na babkę, która g... wie i wprowadziła mnie w błąd
No ale nic to, już za późno na jakieś zmiany, bo już mam tort zamówiony
Ja chyba też muszę, jak ty, wszystko pozałatwiać wcześniej, to potem pozostanie mi tylko dbanie o siebie i zrobienie się w miarę możliwości na bóstwo
A czym się będziecie kierować wybierając menu? Bo u mnie to się w rodzinie koncert życzeń zrobił i każdy ma co do tego punktu wiele do powiedzenia
Macie zamiar słuchać co kto chce czy robicie jak Wam pasuje?
Max 13 wrzesień 2009
Leoś 30 maj 2011
nataliaxp
♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥
Chuck Norris
«
Odpowiedź #2192 dnia:
13 Lipca 2009, 12:24 »
Witam
Ojjj tak wypoczynek nam sie przyda.
Japcio
nie robim swich wieczorow - tak zdecydowalismy i w zamian za to wlasnie wyjezdzamy sobie na weekend
A kotek jedzie z nami bo moi wyjada na dzialke na weekend a ja wole miec Taja przy sobie i go pilnowac niz powiezac go m.in. dzieciakom na dzialce - martwilabym sie ze sposcili go ze smyczy i ze zwieje
Wczoraj wieczorkiem kupilam mu transporter ten co pokazywalam ostatnio takze bedzie git
Zreszta Taj coraz czesciej z nami jezdzi i sie przyzwyczaja, gdzie nie pojdzie to juz znajdzie sobie miejsce do lezakowania
Fasolku
nie pytamy naszej rodzinki co by chceli bo wtedy y sie okazalo ze kazda porcja bylaby inna i z inymi dodatkami. Zamawiamy to co my lubimy i jest w miare "uniwerslane"
Na 14 jestem umowiona z babeczka z ubezpieczalni bo autko trzeba ubezpieczyc - kurcze na 3 tyg przed slubem musze tyle kasy tam zostawic
Popoludniu skocze jeszcze na solke bo dawno nie bylam a opalenizne trzeba hodowac
Buziaki
madzia_n
Chuck Norris
«
Odpowiedź #2193 dnia:
13 Lipca 2009, 13:30 »
Oj nawet mi nie mów o solarium, pierwsze co zrobię po powrocie do Polski, to wskoczę do mojego solarium! Już mi dobrze na samą myśl
pamela
Chuck Norris
«
Odpowiedź #2194 dnia:
13 Lipca 2009, 15:39 »
fajnie wam z tym wyjazdem, oj ja na solarium zaczne dopiero w poslce, moze cos sie uda opalic w 10 dni.
Fasolek
Chuck Norris
«
Odpowiedź #2195 dnia:
13 Lipca 2009, 16:52 »
Natalia, ja tam nie pytałam, co oni by chcieli- sporo osób po prostu zaczęło mi mówić "tylko bierzcie nic z czerwoną kapustą, bo ja na pewno wtedy nic nie zjem"
To tylko przykład, ale takich się troche zebrało. A najgorsze było jak mi koleżanka stwierdziła "ja to i tak nigdy nic na weselach nie jem, bo mi nie smakuje"
No szok, to po co ja za nią kurde mam płacić, jak ona "nigdy nic nie je"
Mam nadzieję, że u nas jej zasmakuje i mi nie zemdleje z wycieńczenia na parkiecie
Mój kot nie cierpiał z nami jeździć- wolał zostać na 3 dni sam w domu niż jechać autem i potem aklimatyzować się do nowego otoczenia
Zazdroszczę, jak Twój lubi, bo to bardzo ułatwia życie
Max 13 wrzesień 2009
Leoś 30 maj 2011
madzia_n
Chuck Norris
«
Odpowiedź #2196 dnia:
13 Lipca 2009, 17:12 »
Jakie szczęście że nikt nam się nie wtrąca przynajmniej do jedzenia. Z jednej strony, nie jedzą - ich sprawa. Ale z drugiej strony przecież za nich płacimy, a ludzie wybrzydzają ile tylko się da
japcio
Chuck Norris
«
Odpowiedź #2197 dnia:
13 Lipca 2009, 17:15 »
My bierzemy to, co lubimy i wiemy, że inni też lubią. Takie potrawy uniwersalne. Pomyślałam nawet o koleżankach wegetariankach i wzięłam trochę porcji potraw bezmięsnych.
Na sobotnim weselu były m.in. flaki.....fuuuuuuuuuj. Prawi nikt nie jadł. Wyrzucony pieniądz.
madzia_n
Chuck Norris
«
Odpowiedź #2198 dnia:
13 Lipca 2009, 17:25 »
My ostatnio ustaliliśmy menu, i też właśnie braliśmy potrawy, które są jak najbardziej uniwersalne. Wiadomo że nigdy wszystkim się nie dogodzi, ale myślę że jeśli się wszystko dobrze przemyśli, to większość powinna być zadowolona.
Flaki... Wiem że moja rodzina lubi TO COŚ (bleeeeee). Ale patrząc na całość, z pewnością zastąpimy je potrawką drobiową.
Fasolek
Chuck Norris
«
Odpowiedź #2199 dnia:
14 Lipca 2009, 10:58 »
Ja tam nie mam nic przeciwko flakom
Bardzo lubię, ale fakt- w restauracjach ciężko trafić na smaczne, bo wrzucają tam jakieś odpady i resztki
Ale jak moja mama zrobi, gotowana wołowinka, papryczki chilli, oj od razu mi się zachciewa flaczków na samą myśl
Poza tym nie po to płaci się za to żarcie, żeby potem miało się marnować
I tak zostanie, wszystkie isę z tym liczymy, ale jednak miło jest posłuchać komentarzy, że "dobre jedzenie u was było"
Tak było po weselu mojej siostry- teraz muszę jej przynajmniej dorównać pod tym względem
Max 13 wrzesień 2009
Leoś 30 maj 2011
wiśniowa
forumowy
Chuck Norris
30.05.2009
«
Odpowiedź #2200 dnia:
14 Lipca 2009, 11:57 »
my też braliśmy uniwersalne rzeczy... dodałam do menu kilka takich bardziej lokalnych rzeczy, żeby ludki poczuły, że to Warmia więc było trochę więcej grzybów i ryb ale akurat to gościom bardzo się podobało
zawsze komuś się nie dogodzi bo ludzie lubią różne rzeczy ale przyznam... było mi bardzo miło gdy goście chwalili jedzenie na naszym weselu (chociaż to akurat nie moja zasługa
) najważniejsze że nic się nie zmarnowało
ŻONKOWO
SUKNIA ŚLUBNA na sprzedaż
nataliaxp
♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥
Chuck Norris
«
Odpowiedź #2201 dnia:
14 Lipca 2009, 12:28 »
Witam
Wczoraj nie moglam wejsc na forum
Prawda z tym jedzeniem - zawsze znajdzie sie ktos komu cos nie smakuje albo dla samej zasady musi cos skrytykowac
Ale nie przejmujmy sie - i oby jak najwiecej opini jakie przytoczyla
Wiśniowa
Wlasnie kupilam poduszke na obraczki - pby byla taka ladna jak na zdjeciu
Za chwilke smigam zawiesc P do pracy bo potrzebuje dzisiaj samochod
Rany, juz tylko 18 dni zostalo
Ale sie ciesze
paooolka
Niufomaniaczka
Chuck Norris
«
Odpowiedź #2202 dnia:
14 Lipca 2009, 12:31 »
menu to zawsze ciezki temat
u nas bedzie duzo ryb, moja rodzinka lubi a M chetnie sprobuje
Il corpo è solo uno strumento. Il corpo senza lo spirito non ha nessun valore.
całkiem nowa JA
Daruda
Chuck Norris
«
Odpowiedź #2203 dnia:
14 Lipca 2009, 12:53 »
my się nikogo nie pytaliśmy o gusta i guściki,najwięcej pomógł nam menager,bo potrawy w Gazdówce na menu wyglądały strasznie oryginalnie;-)))))czasem nie wiadomo było co to tak naprawdę jest;-)))a czym sie kierowaliśmy....hmmmmm tym ,że część rodzinki była ze śląska także trzeba było im dac to co lubią-kluski śląskie,roladki,kapustę modrą i wiele takich innych a dla reszty rodzinki coś bardziej swojskiego;-)))) fajnie sie to sprawdziło,bo goście z południa próbowali nasze dania,a my zjedliśmy na obiad kluski;-))))niektórych z góry Polski zdziwily kluski na weselu,no ale jak ktoś miał ochotę na ziemniaczki to tez były w różnych postaciach.Kierowalismy się tez tym co my lubimy;-))))i tak pojawila się np sałatka grecka i Cezara;-))))))
no a Fasolku z tą dziewuszka która tak powiedziała,że ni nie je......juz bym ja jakoś sprowadziła do pionu;-))))))
nataliaxp
♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥
Chuck Norris
«
Odpowiedź #2204 dnia:
14 Lipca 2009, 17:14 »
Heloooo
Po malych zakupach z mamka jestem juz w domku
Kupilysmy sobie z mama bluzeczki ale to tak przy okazji bo pojechalismy kupic pare drobiazgow na slub.
Mianowicie:
- organza na przystrojenie ( 9 m dlugosci na 40 cm )
- balony dla dzieci (kolorowe) i do naszej zabawy na oczepiny (biale i dojrzalam na nich mala mloda pare i napis sto lat mlodej parze
)
- woreczki na platki roz (zrezygnowalam z rożków bo gdy goscie bede od nas je brali to gdy beda chceli je odlozyc na lawke to pltki bede sie
wysypywaly a we wreczkach beda spiete
)
Teraz tylku musze sie dowiedziec czy moja kwiaciarnia da mi / sprzeda platki roz, jesli nie bawia sie w takie cos to dokupie sztuczne, dzisiaj na nie patrzalam ale narazie nie kupuje dopoki nie dogardam sie z kwiaciarnia, a w piatek tydzien przed slubem odbieram tasme na samochod bo jeszcze nie mieli dostawy.
I wszystkie duperelki byly by zalatwione - no chyba ze cos mi wpadnie w oko co by sie przydalo to sie dokupi ale jak na dzien dzisiejszy wszytsko mam
Teraz musze troche ogarnas w mieszkanku - do uslyszenia
madzia_n
Chuck Norris
«
Odpowiedź #2205 dnia:
14 Lipca 2009, 17:55 »
No no ale udane zakupy
Świetne te baloniki
japcio
Chuck Norris
«
Odpowiedź #2206 dnia:
14 Lipca 2009, 20:54 »
Zastąpienie rożków z płatkami woreczkami - rewelacja
Może uda mi się jeden zachachmęcić w kościele
Dziś już uświadomiłam mojego R, że 1 sierpnia idziemy na wasz ślub
pamela
Chuck Norris
«
Odpowiedź #2207 dnia:
14 Lipca 2009, 22:00 »
woreczki fajne, ja tam jednak wole rozki, jak dla mnie ladniej to wyglada. a rozki ja planuje chyba wlozyc do pudla, zostawic gdzies przed kosciolem albo w przedsionku, i jak goscie wyjda to wtedy beda brac albo bedzie ktos rozdawal, i nic sie nikomu nie wysypie wtedy.
Justys851
Chuck Norris
«
Odpowiedź #2208 dnia:
14 Lipca 2009, 22:40 »
Widze że zakupki udane
Wracając do menu - my tez nie pytaliśmy się nikogo , bo to bez sensu
Poprostu braliśmy uniwersalne potrawy ale i takie że np sałatki i jedno danie gorące było bez mięsa , miałam jedną wegetariankę ale ona powiedziała żeby się nią nie przejmować.
Sałatki brałam różne - jedno z majonezem inną z wędliną, inną na ostro - tak zeby każdy znalazł coś dla siebie
Ale braliśmy tez takie dania których na codzień w domu się nie robi - zeby było coś innego, np chcielismy roladę no i mamy że zwyklą a Pani menager zaproponowała roladę "tornado " - z pomidorkiem i serem feta w środku - to był strzał w 10 - mniam mniam
U nas tez na szczęście jedzonko wszystkim smakowało co mnie bardzo cieszy , bo nie ma nic gorszego niż rosół typu woda z jarzynką
Daruda
- u nas wesele bez klusek śląskich to nie wesele
ale oczywiście oprócz tego sa ziemniaczki
Daruda
Chuck Norris
«
Odpowiedź #2209 dnia:
14 Lipca 2009, 22:45 »
może kiedyś się załapie na prawdziwe śląskie wesele;-))))powiem Ci,że ja uwielbiam kluski śląskie ale zrobione przez rodowitego Ślązaka,na weselu niestety nie były tak pyszne;-)
nataliaxp
♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥
Chuck Norris
«
Odpowiedź #2210 dnia:
14 Lipca 2009, 22:47 »
Japcio
super ze bedziecie
Woreczke spokojnie mozesz sobie wziasc - a tak poza tym one sa w bardzo smiesznych cenach - 10 sztuk za niecale 6 zł
Kupilam je na szajnochach w hurtowni - tylko tam mozna tylko i wylacznie kupowac na forme - wlasciwie wszytsko dzisiejsze tam kupilam
Pamela
ja tez myslalam zeby wziasc rozki w kosz i przed koscil ale znajac mentalnosc ludzie to pomysla ze wezma teraz zeby to nie zabraklo potem - mozna tez gosci uprzedzic ze odbior po mszy
Jeszcze wroce do menu - moj jeden kuzyn jest wegetarianinem ale w przeciwienstwie do Pani wegetarianki na weseli
Justys
mama tegoz kuzyna zadzownila i uprzedzila mnie zeby cos dla niego bylo zeby "nie siedzial i patrzal jak my jemy". Pomyslalam sobie to niech wcian ziemniaki i worowke - to cyba moze jesc !!!
Spytam czy zrobia dla niego porcje, jesli nie to ..... kuzyn ma pecha
Daruda
Chuck Norris
«
Odpowiedź #2211 dnia:
14 Lipca 2009, 22:49 »
no przecież będą salatki jakieś pewnie,ryby,spoko natalko głodny na pewno nie będzie;-)
nataliaxp
♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥
Chuck Norris
«
Odpowiedź #2212 dnia:
14 Lipca 2009, 22:55 »
Pewnie ze nie bedzie glodny.
Moim zdaniem w ogole nie powinni az tak zwracam mi uwagi ewentualnie powinni zaznaczyc ze faktycznie jest wegetarianinem ale napewno cos zje a nie ze "bedzie tylko patrzal jak my jemy"
eeeee tam - nie mozna sie przejmowac !!!
Justys851
Chuck Norris
«
Odpowiedź #2213 dnia:
14 Lipca 2009, 23:02 »
Moja kumpela nic mi nie sugerowała sama się zapytałam , bo wiem ze ona ryb też nie je, ale powiedziała że jak będa kluski śląskie, surówki, sałatki i ciasto i wódka to jej do szczęścia nic nie potrzebne
aczkolwiek pokłóciła się ze sowim chłopakiem u mnie na weselu bo on miał do niej pretsensje ze ni chce mu kotletów robić
ale to była bardziej scena z filmu komediowego , dwie podchmielone osoby kłócące się o kotlety schabowe - Ci co stali na dworze mieli wtedy niezły ubaw
nataliaxp
♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥
Chuck Norris
«
Odpowiedź #2214 dnia:
14 Lipca 2009, 23:48 »
Takie podejscie to ja rozumiem
A co do dyskusji - to musial yc swietny ubaw heheee
Uciekam spac dziewuszki - buziaki zostawiam na mila nocke
Castia
Chuck Norris
data ślubu: sierpień 2009
«
Odpowiedź #2215 dnia:
14 Lipca 2009, 23:51 »
ojej tu też dużo nadrabiania było
woreczki na płatki też fajny pomysł
buziaki
paooolka
Niufomaniaczka
Chuck Norris
«
Odpowiedź #2216 dnia:
15 Lipca 2009, 14:07 »
a u mnie beda osoby wyznaczone do platków
zrobie okolo 10 rozków i wiem komu je dam
zreszta tak doradzil nam fotograf bo ludzie nie wiedzili o co chodzi
Il corpo è solo uno strumento. Il corpo senza lo spirito non ha nessun valore.
całkiem nowa JA
hania3033
Chuck Norris
«
Odpowiedź #2217 dnia:
15 Lipca 2009, 19:09 »
Natalko zostawiam buziaki
tak sobie Was czytam i ja się chyba nigdy jeszcze nie spotkałam z sytuacją, zeby goście sugerowali Młodym albo dopytywali się co będzie do jedzenia z obawy, że ktoś będzie chodził głodny z takich czy innych powodów
dziwne to
Castia
Chuck Norris
data ślubu: sierpień 2009
«
Odpowiedź #2218 dnia:
15 Lipca 2009, 19:12 »
a tak w ogóle to przecież nie wszystkie potrawy będą mięsne! więc jak może być głodny?! nie kumam... ziemniaki czy kluchy będą, zupka będzie, chleb pewnie też... jakieś warzywa... więc o co się rozchodzi?
madzia_n
Chuck Norris
«
Odpowiedź #2219 dnia:
15 Lipca 2009, 19:36 »
E tam, ja bym się nie przejmowała. Sałatki będą, to niech wcina sałatki a jak nie pasuje to niech sobie sam coś zrobi hehe
Po prostu ludzie powinno zrozumieć że nie można wszystkim dogodzić.
Justys
, ta kłótnia naprawdę musiała wyglądać komicznie
Drukuj
Strony:
1
...
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
[
74
]
75
76
77
78
79
80
Do góry
« poprzedni
następny »
e-wesele.pl
forum
ślub, ślub...
Moje odliczanie czyli final countdown
..........::::::::::NaTaLiA & PiOtR::::::::::01.08.2009::::::::::..........