Autor Wątek: ..........::::::::::NaTaLiA & PiOtR::::::::::01.08.2009::::::::::..........  (Przeczytany 117037 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline pamela

• Chuck Norris
  • data ślubu: 05.09.2009
witaj, nie przejmuj sie egzaminem, napewno zdasz na poprawce. ja tez jeszcze czekam na odmowy, ale jedna smieszna juz miala, moja jedna z najlepszych kolezanek dtwierdzila, ze nie przyjdzie, bo nie wie co bedzie robila we wrzesniu moze bedzie sie uczyla na egzamin poprawkowy, a moze gdzies wyjedzie. swietn ie
a ja jeszcze chce wrocic do wodki, tak mi sie przypomnialo, ze u mojego brata kupili chyba 150 butelek wodki na 130 osob i trosze zostalo, wiec wychodzi srednio 0,5 l na osobe, no moze troszke wiecej.
 :-*

Offline justyna85

• Chuck Norris
  • data ślubu: 01.08.2009
ucz sie ucz :)

Offline nataliaxp
  • ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥
  • Chuck Norris
Witam szanowne kolezanki :)

Ahhh te egzaminy. Boje sie tego dzisiejszego wyniku bo czuje ze nie poszlo najgorzej i wlasnie w takich przypadkach wyniki sa zle .... !! Ahhhh........

Z milych rzeczy to jutro przyjezdza do mnie moja 1,5 roczna chrzesniaczka ze swoim braciszkiem blizniakiem  :P Zostaja do niedzieli - super :)
To o 13 a o 9 jade z Oliwia na zawody - pierwszy raz bedzie cwiczyla w dwojkach mieszanych czyli dziewczynka i chlopiec i strasznie sie boji bo ten chlopiec nie zawsze potrafi ja przytrzymac mimo ze oliwka jest drobna  :P :P :P heheh bedzie ciekawie  :P :P :P

Hmmm nie iwem jak z ta wodka - zobaczymy - ale sadze ze dokupimy dla swietego spokoju co to by nie stresowac sie podczas zabawy czy przypadkiem zaraz % sie nie skoncza ... !! I tak samo z sokami  :P

Kurcze zostalo mniej jak 2 miesiace  :skacza:
Ja ja bym chciala zeby to juz bylo za tydzien  :P :P

Offline paooolka

• Niufomaniaczka
  • Chuck Norris
hmm tez mysle ze 0,5 :) glupio zeby zabraklo w czasie imprezy
Il corpo è solo uno strumento. Il corpo senza lo spirito non ha nessun valore.

całkiem nowa JA

Offline wiśniowa

• forumowy
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 30.05.2009
ojej 1,5 roczne bliźniaki... muszą być słodkie  ;D

Offline madzia_n

• Chuck Norris
  • data ślubu: 22 sierpnia 2009
oj dzieciaczki muszą być superowe ;)

Offline nataliaxp
  • ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥
  • Chuck Norris
Witam pod koniec weekednu :)

Sobota jak i niedziela bla pelna wrazen ....  ;D
A poprzednia noc to juz w ogole - od 1 do 4 nie spalam bo maluchy sa chore i Maciej mial straszny kaszel a mala przebudzila sie i o 3 w nocy uczyla mnie gdzie jest oczko u misia a gdzie nosek ...  :P :P :P Ale mimo to weekend nalezy do udanych  ;D

Tak jak piszecie dziewczyny - maluchy sa cudowne .....  ;D

Pokaze Wam kilka zdjatek - pizami ktore maja na sobie to prezent od cioci Natalii na Dzien Dziecka  ;D

Tu intensywnie zajeci koralikami ....

Tutaj mamusia chrzestna z chrzesniaczka .....

Ahhhh jak ja kocham dzieci  ;D ;D ;D

Offline pamela

• Chuck Norris
jejku maluchy rzeczywiscie slodkie, jak tu nie kochac dzieci, jak sie widzi takie cudne dzieciaki.  :-*

Offline margolka

• Chuck Norris
A jakie fajne skarpety mają  :D

Offline Olucha

• Chuck Norris
  • data ślubu: 11 lipiec 2009r.
Świetne maluchy  ;) A ty przynajmniej już teraz wiesz gdzie jest nosek a gdzie oczko u misia  ;)

Offline paooolka

• Niufomaniaczka
  • Chuck Norris
slodkie :)
zazdroszcze podejscia do dzieci, ja nie mam w ogole. boje sie ich ;)

całkiem nowa JA

Offline nataliaxp
  • ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥
  • Chuck Norris
Heheheh skarpetki konczyly sie tuz pod kolanami  ;)

Olucha dokladnie, teraz ciocia juz wie gdzie musiu ma oczko a gdzie nosek  :P

Paolka a masz w rodzince jakiegos malucha tak zeby miec z dosc czesty kontakt ??
Ja z moja siostra mieszkamy drzwi w drzwi dlatego od 9 lat bo tyle ma Oliwia mam kontakt z malutkimi dziecmi, takze juz jako 13 latka mialam kontakt z pampersami i buletka mleka. Tak samo jako 7-8 latka w moja mam opiekowala sie malutkim kuzynem ktory nie mial nawet roczku - tazke od kiedy pamietam mialam kontakt z dzieciatkami i tak strasznie je pokochalam ze teraz kazde dzieciaczek w rodzinie cieszy mnie cholernie mocno  :P :P :P

Paolka pewnie zmienisz zdanie jak przez 9 m-cy bedziesz nosilam pod serduchem malenostwo i pojawi sie na swiecie i bedzie sie do Ciebie usmiechalo  ;D

Offline madzia_n

• Chuck Norris
Maluchy faktyczne przesłodkie! ;D
ja też tak strasznie kocham dzieci :skacza: I ciągle mi ich mało ;)

Offline Olucha

• Chuck Norris
Paolka swojego na pewno nie będziesz się bała, nawet jak "obce" dzieci nie wywołują u Ciebie jakichś większych emocji, to gwarantuję ci że bicie serduszka Twojego maluszka sprawi że oszalejesz  ;)

Offline nataliaxp
  • ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥
  • Chuck Norris
Tez tak sądzę  ;D

Offline paooolka

• Niufomaniaczka
  • Chuck Norris
oj na sobotnim slubie byla moja kuzynka w 9 miesiacu ciazy i mnie rozbriola, pieknie wygladala :) musialam troche podotykac brzuszka :) a w dodatku ma termin w moje urodzinki

całkiem nowa JA

Offline nataliaxp
  • ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥
  • Chuck Norris
Uuuuuu to podejrzewam ze Ciocia Paulina zmieni zdanie co do podejscia do dzieciatek  ;D ;D ;D

Offline paooolka

• Niufomaniaczka
  • Chuck Norris
zmienie zmienie :)
ale wiecie czego sie najbardziej boje? ze dziecko zburzy cały moj swiat, ja nie jestem osoba ktora nadaje sie tylko do prowadzenia domu : pranie, gotowanie, sprzatanie, dzieciaczki a maz pracuje. ja tak nie moge i tyle! staram sie byc nie zalezna, niczym nieograniczona a boje sie ze moge zostac zamknieta w klatce hmm napewno zmienie podejscie jak przyjdzie chwila ze bede juz pewna ze chce dzidzie, ale obawy pozostana

całkiem nowa JA

Offline Olucha

• Chuck Norris
Jeśli ty sama siebie nie ograniczysz, to dziecko na pewno tego nie zrobi  :) Trzeba po prostu dobrze się zorganizowac  :) Ja sama zamierzam zaczac aplikację w tym roku i ją skonczyc w terminie, a jesli sie nie dostane to pewnie po macierzynskim też wróce do zawodu zaraz  :) Mimo tego że jestem Mamą to nie zamierzam byc kurą domową, wręcz przeciwnie, Moja córka musi widziec Mamę szczęsliwa i spełnioną zawodowo, żeby w przyszłosci sama była silną niezależną kobietą, w końcu będę dla niej wzorem  ;) choc wiem że będę z nią spedzała mnóstwo czasu, w końcu jest najważniejsza  :) grunt to dobrze poukładac sobie wszystko  :) i pamietac o tym że dziecko ma dwoje rodziców do opieki  ;) ale się rozpisałam, sorry Natalko  ;)

Offline nataliaxp
  • ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥
  • Chuck Norris
Za nic prosze mnie tu nie przepraszac !!!!!!!!!!!!!!!!!!!  :p

I zgadzam sie Olucha - wystarczy sobie wszystko zgrac i napewno bedzie czas na wszytsko - jak tylko dziecko sie pojawi zobaczysz ze bedziesz o iwelek bardziej zroganizoawana - bedziesz pooprostu do tego zmuszona i przyjdzie Ci to z latwoscia  ;)

Wlasnie przed chwila sie dowiedzialam ze moja promotorka jest w senatowium - teraz to juz nic nie wiadomo co z obrona ... !! Kurde ale wszytsko sie pogmatwało - !! No nic zobaczymy kiedy bede sie bronila bo narazie nic nie wiadomo !!

Wcziraj w koncu zamowilam ta czarna kiecke co Wam jakis czas temu pokazywalam - juz czas najwyzszy a ja sie tak obijałam - no ale juz zamiowna - i butki tez mam tylko jakas torebke mysze jeszcze kupic i bizuterie :)
Buty mam a`la blekitne a`la seledynowe a torebke chcialabym taki ostry roz no i bizuterie pmieszam w tych kolorach i mysle ze bedzie git :)

Buziaki zostawiam na mily dzionek  :-* :-* :-*

Offline paooolka

• Niufomaniaczka
  • Chuck Norris
ach obrona, wole nie wspominac swojej...

czekamy na fotki calego zestwu ubraniowego!

całkiem nowa JA

Offline nataliaxp
  • ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥
  • Chuck Norris
Ja juz jestem w jednych nerwach co to bedzie.

Zjątka porobie - jak dostane sukienke i wtedy doloze butki :)

Dzisiaj wyciagne mame na zakupy to moze kupie torebke ... !!
Zobaczymy :)

Buziaki  :-*

Offline japcio

• Chuck Norris
  • data ślubu: 2009
Obrona to pikuś :) przynajmniej u mnie tak było....
Ale na pewno będzie dobrze, więc bez nerwów :) Trzymam kciuki  :ok:

Offline nataliaxp
  • ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥
  • Chuck Norris
Oooo Japcio - oby tak wlasnie bylo  ;D

Offline paooolka

• Niufomaniaczka
  • Chuck Norris
Japcio ma racje, sama obrona to nic, ale ja przed swoje przezylam

całkiem nowa JA

Offline Olucha

• Chuck Norris
Jak już się pracę napisze to chyba ciężko się nie obronic  :)

Offline Karolla77

• uzależniony
  • Zakochani i świadomi że ich miłośc to nie wiatr...
  • data ślubu: 23.05.2009  :serce:
Ja też się bronię za niecały miesiąc wiec Ci nie powiem czy to pikuś... ;D
Ale przyznam że dzieci są urocze sama chętnie bym się już zdecydowała gdyby nie finanse  :(
Już teraz trzymam kciuki za obronę  :)
Zuzanka 06.03.2010 godz. 20:30 2950 g, 51 cm
Antoś 11.06.2013 godz. 8:15 3230 g, 55 cm
Pola 21.04.2015 godz. 8:40 3000 g, 53 cm
Moje dzieci - moje najwieksze szczescie

http://www.ziabka.pl/ ART. DLA NIEMOWLĄT

Offline madzia_n

• Chuck Norris
Trzymam kciuki żeby wszystko było ok! A napewno tak będzie :)
Dziewczyny, moja kuzynka też od samego początku nawet jak zaszła w ciążę, bała się że nie bedzie dobrą matką, że nie będzie mogła być aktywna zawodowo, i wieeel einnych "pierdół" jej po głowie latało. Teraz jest wspaniałą matką :) Do niedawna jeszcze pracowała, teraz niestety już nie może, ale wie że gdy tylko malutka pójdzie do przedszkola, ona wróci do pracy. :)

Offline Olka1983
  • uzależniony
  • data ślubu: 11.07.2009
witam :) wybacz natalko ze tak dlugo sie nie odzywam, ale zagladam codziennie co ktorys watek , bo nie mam sily siedziec przed kompem, zostawiam buziolki i nadrabiam powolutku ;*

Offline justyna85

• Chuck Norris
  • data ślubu: 01.08.2009
pobronicie sie wszystkie na same 5 i zobaczycie ze nie warto bylo sie tak stresowac :)
moja obron atrwala chyba nawet nie 5min losowanko pytan ciach ciach odpowiedzialm co trzeba i no chwila strachu i juz :)

a co do dzieci to maluchy sa slodkie, teraz bylismy u chrzesnicy mojego N, ma rok i 2m-ce i taka kochana jest i rozbrajaca i nawet na calucy zasluzylismy u niej :) a jak ona wszystko rozumie co sie do niej mowi normalnei w szoku bylam a jak dzien dobry mwoi tzn ona tak fajnie glowa w dol robi i oczami tak normalnei za macne to jest :)