Autor Wątek: ..........::::::::::NaTaLiA & PiOtR::::::::::01.08.2009::::::::::..........  (Przeczytany 116804 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline kabama

• forumowicz
  • data ślubu: 23.05.2009
Odp: ..........::::::::::NaTaLiA & PiOtR::::::::::01.08.2009::::::::::..........
« Odpowiedź #1590 dnia: 29 Kwietnia 2009, 13:46 »
Troszkę mnie nie było, ale już wszystko nadrobiłam :)

Gratuluję dwóch cyferek :)

Offline ineeze

• entuzjasta
  • Miłość cierpliwa jest, łaskawa jest....
  • data ślubu: 2o.o6.2oo9[
Odp: ..........::::::::::NaTaLiA & PiOtR::::::::::01.08.2009::::::::::..........
« Odpowiedź #1591 dnia: 29 Kwietnia 2009, 14:14 »
 :Daje_kwiatka:
Pozdrawiam w środowe popołudnie.

Offline margolka

• Chuck Norris
« Odpowiedź #1592 dnia: 29 Kwietnia 2009, 20:52 »
Mój brat miał kamerzystę- wujka na komunii, a jest starszy ode mnie o 3 lata - ale ja niestety nie miałam  :(
Buziaki środowe  :-* :-* :-*

Offline Castia

• Chuck Norris
  • totalnie zakochana
  • data ślubu: sierpień 2009
« Odpowiedź #1593 dnia: 29 Kwietnia 2009, 22:52 »
buziaki wieczorno-środowe  :-*

Offline nataliaxp
  • ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #1594 dnia: 29 Kwietnia 2009, 23:38 »
Czesc dziewczyny .... :)

Jak tam minął dzień ??

Ja dzisiaj po uczelni jezdzilam z mama i szukałyśmy dla P mamy prezent na urodzinki bo jutro jedziemy do niej.
Na pytanie co by chciala dostac powiedziala ze czarna torebke - no ok czarnych jest pewno ale teraz na ktora tu sie zdecydowac  ???
Chyba w kazdym duzym sklepie bylysmy, widzialysmy pewlno torebek a tak stasznie ciezko nam sie bylo zdecydowac .... kurcze jednak dla kogos nie jest latwo kupowac takich osobistych rzeczy  ::) No moze torebka to nie taka osobista rzecz a i tak bylo ciezko.
W koncu ostatnim "przystankiem" bylo stoisko w Realu - bylysmy zrezygnowane a tu prosze sliczna czarna torebka do nas sie usmiecha ....  :P :P :P i po ponad 3 godzinach poszukiwac kupilysmy ja  ;D Ufffff jaka ulga  ;D

Normalnie jak weszla do domku to padlam .... i poprosilam mojego P o masowanie nozek - najpierw podczas kapieli "dostalam" krem z peelingiem na stópki a zaraz czeka mnie kremik i to wszytsko w wykonaniu mojego kochanego P  ;D ;D ;D
A wiem ze on nie lubie robic tym peelingiem bo mowi ze czuje sie jakby mnie piaskiem smarowal a tu prosze takie poswięcenie  ;D ;D ;D ;D
A sprobowal by odmowic  :P :P :P

Jutro na 10 smigam do fryzjera i popoludniu na urodzinki - ale fajnie wyszlo z tym frykiem bo juz dawno umawialas sie na farbowanie a tu wizyta i przy okazji urodzinki  ;) Ładna fryzuka bedzie akurat  ;D

Buziaki zostawiam i zycze milego czwartku  :-* :-* :-*

PS Musze zaczac sie uczyc na egzamin na 15 maja - juz sie boje  :(

Offline wiśniowa

• forumowy
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 30.05.2009
« Odpowiedź #1595 dnia: 30 Kwietnia 2009, 13:57 »
o to Cię rozpieszcza ten Twój PM  :) ja też mojego gonię do masowania  ;D ;D ;D

Offline Castia

• Chuck Norris
  • totalnie zakochana
« Odpowiedź #1596 dnia: 30 Kwietnia 2009, 16:40 »
faktycznie rozpieszcza ;p zazdrość mnie zżera, peeling, kremik... mmm
milutko
miłych urodzin teściowej :)

Offline Olka1983
  • uzależniony
  • data ślubu: 11.07.2009
« Odpowiedź #1597 dnia: 30 Kwietnia 2009, 19:49 »
ty kochana to masz dobrze z tym twoim ukochanym :D:D:D
udanej imprezki i calego weekendziki :D:D:D :*:*:*

Offline Daruda

• Chuck Norris
  • data ślubu: 20.06.2009
« Odpowiedź #1598 dnia: 30 Kwietnia 2009, 19:53 »
o tak tak i ja życzę przyjemności na urodzinkach noi podczas dluuuugiego weekendu również;-)

Offline margolka

• Chuck Norris
« Odpowiedź #1599 dnia: 30 Kwietnia 2009, 20:47 »
Udanej majówki Natalko  :)

Offline carollaa

• Chuck Norris
Jak zwykle późno, ale dołączam i już zaczynam nadrabianie czytania.
Majowo pozdrawiam!

Offline nataliaxp
  • ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥
  • Chuck Norris
Witam weekednowooooo :)

No i mamy maj  :hopsa:

Do mojego (naszego) slubu zostało równiutkie 3 miesiace   :skacza:

Carollaa witam serdecznie  :Daje_kwiatka:

Ojj tak dobrze mam z moim P - no ale on ze mna tez ma dobrze - jednak to dla niego robie jajecznice na śniadanko  :P :P :P

Chyba Wasze zyczonka sie spelnily bo na urodzinkach bylo super :)
Moja mama pojechala z nami i bylismy tylko w 5 :)
Do domku wrocilismy dopiero po 00.00 bo naprawde super sie siedzialo  ;D

A dzsiejszy dzionek na dzailce, coprawda musialam sie uczyc ale i tak bylo milo :)
Uczac sie lezalam na brzuchu i opalalam plecki i kurcze teraz wszysto mnie piecze, tzn same plecy nie tylko lydki i uda ....  :glupek:
Dlatego jutro "nadstawie" sie przodem do sloneczka i bedzie git  ;)

I co najgorsze znowu przyplatala sie glupia alergia .... oczy mnie holernie swedza, dzisiaj wzielam pierwsza tabletke wiec zaczna one dzialas pewnie za jakie 3 dni i mam nadzieje ze bedzie spokuj ....  :evil:

A głodnaaaa jestemmmmm ..... !!! Smigam na kolacje i do łózeczka .... :)

Znowu bede miala zaleglosci u Was, ale prosze wybaczcie mi ... obiecuje poprawe  :oops: :oops: :oops:

« Ostatnia zmiana: 1 Maja 2009, 21:10 wysłana przez nataliaxp »

Offline Daruda

• Chuck Norris
aleeee fajnie tak na sloneczku ŻYWYM;-)))) się wygrzewać.....zazdroszczę...

Offline justyna85

• Chuck Norris
  • data ślubu: 01.08.2009
o ja tez bym tak polezala na dzialeczce ahhhhhhhh
fajnie ze urodzinki sie udaly , no i zycze owocnej nauki :)

Offline Castia

• Chuck Norris
  • totalnie zakochana
gratulacje!! :)
alergia - znam ten ból :(
miłego opalania

Offline carollaa

• Chuck Norris
Ale fajnie tak móc sie na słonku pogrzać :) A alergię ja też mam, także witamy w klubie :/

Offline nataliaxp
  • ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥
  • Chuck Norris
Dopiero zlądowalam z dzialki - reszta rodzinki spi na niej a ja z Oliwia i P do odmku bo jutro smigam z nia na dziecieca msze bo spiewa psalm :):):)

Dzisiaj tez torszke sloneczka zlapalam i coraz lepiej skora wyglada  tylko strasznie sie pilnuje zeby nie miec zadnego sladu po ramiaczkach od stanika, daltego mam je zdjete i tak chodze caly czas a jak juz zakladam ramiaczka to odrazu zakladam bluzke z rekawkiem :)
Nie chce zeby przy sukience slubnej byly jakies slady niedoopalane (uuu ale slowo  :P :P :P) hehehehee

Teraz umylam wloski i ide zrobic kolacyjke :)

Buziaki zostawiam i bardzo Wam dziekuje ze do mnie zagladacie  :-* :-* :-* :-* :-* :-*

Offline Olka1983
  • uzależniony
dobrze ze weekendzik udany :)
ja tez nie lubie "niedoopalanych" sladow :D nie jestes sama :D

Offline Castia

• Chuck Norris
  • totalnie zakochana
rozumiem, że będziesz miała ramiona całkiem odkryte w sukience ? :) ja mam ramiączka, więc się tak nie boję, chociaż i tak nigdy nie wiadomo...

Offline nataliaxp
  • ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥
  • Chuck Norris
Witam pod koniec dlugaśnego weekendu  ;)

Tak jak mowisz Castia - suknia jest bez ramiaczek :) dlatego tak sie pilnuje :)
Dzisiaj tak sie spiekłam ze szok - lezalam plackiem dosyc dlugo i caly dekold oraz buzie mam czerwoniutka - mam nadzieje ze jutro troche "zblednie" ta czerwien - no nie wspomne ze mogloby sie zrobic ladniutki braz  ;D ;D ;D

W zeszlym tygodniu kupilam tusz do drukarki na all i czekam az mi go przysla bo chce wyrdukowac koperty do wsyalania zawiadomien i niekotrych zaproszen - niech lepiej sie spiesza ...  :Kill:

Teraz lece do Was bo mam gigantyczne zaleglosci ... !!

Buziaki  :-* :-* :-*

Offline paooolka

• Niufomaniaczka
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 05.09.2009
poniedziałkowe pozdrowionka :)
Il corpo è solo uno strumento. Il corpo senza lo spirito non ha nessun valore.

całkiem nowa JA

Offline Daruda

• Chuck Norris
ja też zostawiam poniedziałkowe  :-* :-* :-* :-* i zaraz pędzę do pracki,dziś na 12 tylko 6 godzin,bo dziś tzw Bank Holiday

Offline justyna85

• Chuck Norris
  • data ślubu: 01.08.2009
tusz pewnie przyjdzie nie dlugo i bedziesz mogła drukować :)
a teraz zostawiam  :-*

Offline mk.mika
  • maniak
  • data ślubu: 6 czerwca 2009
Co ja bym dała za chwilę czasu i błogiego leżenia na słoneczku.
Pozdrawiam, jak tam buźka po opalaniu?

Moje oczy są nadal zielone w moim oknie wciąż kwitnie nadzieja

RELACJA

Offline Olka1983
  • uzależniony
:* poniedzialkowe :)
ja bym tez chetnie polezala na slonku, uwielbiam sie wylegiwac :) tylko w moim stanie ponoc to niewskazane :(

Offline Justys851
  • Chuck Norris
poniedzialkowe  :-* :-* :-*

Offline wiśniowa

• forumowy
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 30.05.2009
 :-* :-* :-* zostawiam

Offline japcio

• Chuck Norris
  • data ślubu: 2009
elooooo :)

A co powiesz na opalony przedziałek? Nie polecam. Piecze okropnie :) Ot, taka pamiątka znad morza :)

Buziak na dobranoc :)

Offline nataliaxp
  • ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥
  • Chuck Norris
Witam niestety pozna pora ...  :(

Jestem wykonczona. Tusz dzisiaj przyszedl. po uczelni (okolo 18) i zabralam sie za drukowanie.
Yyyy tzn zaczelam ukladac koperte w Wordzie i tu pierwsze schody, nie chciala mi sie pojawic okreslona koperta, szukalam jakiegos programu do sciagniecia  ale w koncu udalo sie przez wodra. Potem szukala czcionki takiej jak na zaproiszeniu i niepotrzenie bo cholernie duzo czasu mi ucieklo a i tak jej nie sciagnelam. Tak to jest jak ma sie Windowska Viste a do niego duzo rzeczy do ulepszenia kompa nie ma !!!
No ok, udalo sie "ulozyc" koperte i nadawce i odbiorcow i kolejny problem drukarka .... !! Jedna koperte wydrukowala ok a druga do polowy. ogolnie te koperty sa grubsze od normalnych dlatego niekiedy drukarka nie potrafila wciagnac jej do druku .... !!! Rany myslalam ze rzuce wszytsko w kat i sie poycze, no ale ok ostatni ratunek mojej mamy drukarka ..... i to samo .... co druga koperta zepsuta ... !! A mam je odliczone ..... !!  >:( >:( >:( i juz bliska załamania pomyslalam o srukarce sasiada .... !! Dzownie i sie umawiam, nma szczescie byl w domku i mial czas ... lece i co sie okazuje ..... ze to strzal w 10  ;D Jego drukarka laduje kartki od gory do dolu a moje dwie zabieraja kartki z dolu i je przewijaja tylko przez niewielki walek dlatego koperta byla za gruba na tak maly obszar wygiecia a u niego wszytsko ok  ;D ;D ;D ;D
Dopiero co wrocilam od niego .... !! Normalnie myslalam ze padne z wyczerpania .... !!!

Co do opalenizny i wypowiedzi Japcia - dzisiaj w szkole wszyscy mnie pytali czy nad morzem bylam bo opalenizna a raczej buraczek przez noc nie zszedl  ;D Wygladalam jakbym sie ciagle wstydzila i nawet na dekoldzie - spelcjanie zalozylam dlugi rekawem zeby rak az tak bardzo nie bylo widac - cale szczescie ze dzisiaj bylo chlodnie i ten rekaw byl akurat do pogody  ;D ;D ;D

Teraz smigam do kapieli i do lozeczka .... !!
Wczoraj forum nadrobilam wiec dzisiaj sobie odpuszczam .... chyba ze na momencik zajrze po kapieli :)

Buziaczki zostawiam  :-* :-* :-*

Offline carollaa

• Chuck Norris
Wtorkowe buziaki zostawiam :*

Nieżle się namęczyłaś z tą drukarką, ale najważniejsze, że zakończona misja sokcesem :) My niedługo też zaczynamy się bawić w drukowanie.