Dziewczyny bardzo Wam dziekuje

Jestescie kochane

Kiecka ktora bede miala na slubie jest ta jedyna w doslownym znaczeniu poniewaz innej nawet nie przymierzalam.
Dosc duzo chodzilam po salonach i nic mi w oko nie wpadlo, a jak zobaczylam te suknie to wiedzialam e to ta
Mamusia zaakceptowala, bo zawsze strasznie mocno licze sie z jej zdaniem (jesli chodzi o ciuchy nie musi sie jej podobac ale musi powiedziec czy wygladam dobrze czy zle) wiec podwojnie bylam pewna

Bolerko ktore mam to jest do sukni, bede je miala w kosciele

Jesli chodzi o zdjatkow z przodu to nie ma zadnego ladnego, mam jakies tam stare ale nie prezentuja sie ladnie wiec uzbrojcie sie kochane w cierpliwosc bo juz za chilke bedziecie widzialy mnie (czy to na zywo czy na forum ) ale w calej okazalosci

Dzisiejszy dzionek minal super, najpier Sokole Kuznica (malutka jest przecudowna, nawet jak byla spiaca nie marudzila tylko wiela smoczka, przytulila sie do mamusi i juz spala - cudne dziecko - a bysci widzialy jak kiwala mi na pozegnanie, dwiema raczkami a wlasciwie cala latala

) pozniej spotkanie z kuznka, pewnie bysmy siedzieli jeszcze dluzej ale lokal juz zamykali

A jutro gril u P kuzyna wiec pewnie tez pobalujemy

Jutro musze zrobic salatke na tego grila - nasza ulubiona do grila to ogorek, pomiodr, kalafior, papryka (jakies sezonowki, np rzodkiewka czy cuś innego) no i sosik lub majonez czy jogurcik - pychotka

Jutro rowne 3 tygodnie do naszego ślubu

Jak juz blisko .......