Autor Wątek: ..........::::::::::NaTaLiA & PiOtR::::::::::01.08.2009::::::::::..........  (Przeczytany 116414 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline nataliaxp
  • ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥
  • Chuck Norris
Witam pozna juz pora ...  :-\

Dzisiaj znowu napiety grafik  :P
O 13 jechalam z mamka do dentysty zaraz na 14 po P do pracy (bo ja dzisiaj mialam samochod) i o 16 odbior kiecki. Wieczorem jeszcze wpadli P rodzice i uzgadnialismy szczegolowo menu i takie tam szczegoly calej imprezy.
Jestem padnieta.
Obiecuje ze jutro dam fotki kiecki coprawda nie za bardzo sa one ladne (robione tele przez moja mamke  :P) ale cos tam wynajde :)

Teraz spadam spac bo ledo zyje a nie wspomne ze P wstej o 4.30 jak caly tydzien zreszta i on to juz w ogole spi prawie ze na stojaco ...!!

Buziaki zostawiam na mila noc i do juterka  :-* :-* :-*

Offline japcio

• Chuck Norris
  • data ślubu: 2009
Koniecznie wklej fotki :) Chociaż już za 3 tygodnie i 1 dzień uda mi się zobaczyć ciebie osobiście w sukience :)

Buziaki piątkowe :)

ps przypomnij tylko godzinę :)

Offline nataliaxp
  • ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥
  • Chuck Norris
Heloooooo :)

Ale sobie dzisiaj pospalam - az mi glupio bo P zadzownil do mnie o 11 (po jego 5 godzinach pracy) i dopiero co mnie obudzil  :P :P

Zapomnialam Wam powiedziec ze wczoraj bylismy w kinie na "Epoce Lodowcowej 3 - 3D" fajniutko bylo  ;D

OK, to teraz pokaze Wam zdjecia.
Nie sa za ciekawe ale dorzuce tez te z poprzedniej przymiarki - lepiej prezentuja suknie :):):)

Pierwsze zdjecie z wczoraj, akurat sie przekrecalam wiec tren nie jest ulozony.

Tu juz tren wyeksponowany

A tutaj boczkiem (wtedy jeszcze kiecka byla za krotka)

Ale tak jak mowi Pani Japciowa - juz za chwilke bedziecie mialy doscy djec w kiecce  :P :P
A co zobaczenia jej na zywo to zapraszam serdecznie na nasz ślub
przypominam .......
1 sierpnia godzi 16.00 - Parafia Świętej Trójcy na ul. Swiętej  Trójcy 26

Kurcze tak jak patrze na te ceny to faktycznie w mojej kwiaciarni sa wysokie  :-\
Ale niech bedzie - wiem ze bede z nich zadowolona i to mnie cieszy :):):)

Dzisiaj jedziemy do naszych znajomych do Koronowa a na 20 moja jestemy umowieni z moja kuzynka ktora przyjechala ze Slupska i chciala sie z nami spotkac, a to dlatego ze na slubie jej nie bedzie  ;)

Dobra, smigam robig obiadek :)
Dzisiaj mlodziutkie ziemniaczki z koperkiem i dorsz (moja ulubiona rybka)  ;D ;D ;D ;D

Buziaki  :-* :-* :-*

Offline japcio

• Chuck Norris
  • data ślubu: 2009
ślicznie :)
My dziś też śmigamy w okolice Koronowa - do babci na działkę do Samociążka :)
Kurcze, muszę namówić Hanię na spotkanie 1 sierpnia :)
Smacznego i miłego łikendu życzę :)

Offline paooolka

• Niufomaniaczka
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 05.09.2009
slicznie :)
Il corpo è solo uno strumento. Il corpo senza lo spirito non ha nessun valore.

całkiem nowa JA

Offline Castia

• Chuck Norris
  • totalnie zakochana
  • data ślubu: sierpień 2009
piękna i imponująca kiecka! :) tylko nie ma takiego zdjęcia z przodu :) ale faktycznie już niedługo będziemy oglądać Cię w relacyjce! :)

Offline jonesy

• użytkownik
  • **
  • data ślubu: 29.08.2009
Śliczna ta Twoja sukiemka

Pasuje do Ciebie

od początku to była ta jedyna? czy tez się wahałaś jak ja?

Offline madzia_n

• Chuck Norris
  • data ślubu: 22 sierpnia 2009
Po prostu cudnie, przepiękną masz suknię kochana!
Wiecie co, jak patrzę na te ceny ciast tortów itd, to jestem po prostu wniebowzięta, że mamy to wszystko wliczone w cenę lokalu.
Miłego weekendu!  :-* :-* :-*

Offline Justys851
  • Chuck Norris
suknia nie w moim typie ale Ty wyglądasz rewelacyjnie  ;)

Offline pamela

• Chuck Norris
natalko wygladzasz zabojczo pieknie  :o suknia cudna, a na tobie jeszcze piekniejsza. a to bolerko co masz na ostatnim zdjeciu to takie bedziesz miala? bo jest niesamowite, sliczne, i bardzo pasuje  :-*  :-*

Offline selena

• Chuck Norris
  • data ślubu: 10.10.2009r.
Wow, prześliczną masz suknię! Bajecznie w niej wyglądasz!  :D 

Offline nataliaxp
  • ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥
  • Chuck Norris
Dziewczyny bardzo Wam dziekuje  :-* :-* :-* :-*
Jestescie kochane :)

Kiecka ktora bede miala na slubie jest ta jedyna w doslownym znaczeniu poniewaz innej nawet nie przymierzalam.
Dosc duzo chodzilam po salonach i nic mi w oko nie wpadlo, a jak zobaczylam te suknie to wiedzialam e to ta  ;D ;D ;D
Mamusia zaakceptowala, bo zawsze strasznie mocno licze sie z jej zdaniem (jesli chodzi o ciuchy nie musi sie jej podobac ale musi powiedziec czy wygladam dobrze czy zle) wiec podwojnie bylam pewna  :P :P

Bolerko ktore mam to jest do sukni, bede je miala w kosciele :):):)

Jesli chodzi o zdjatkow z przodu to nie ma zadnego ladnego, mam jakies tam stare ale nie prezentuja sie ladnie wiec uzbrojcie sie kochane w cierpliwosc bo juz za chilke bedziecie widzialy mnie (czy to na zywo czy na forum ) ale w calej okazalosci  ;)

Dzisiejszy dzionek minal super, najpier Sokole Kuznica (malutka jest przecudowna, nawet jak byla spiaca nie marudzila tylko wiela smoczka, przytulila sie do mamusi i juz spala - cudne dziecko - a bysci widzialy jak kiwala mi na pozegnanie, dwiema raczkami a wlasciwie cala latala  :P :P :P) pozniej spotkanie z kuznka, pewnie bysmy siedzieli jeszcze dluzej ale lokal juz zamykali  :P :P
A jutro gril u P kuzyna wiec pewnie tez pobalujemy  ;)
Jutro musze zrobic salatke na tego grila - nasza ulubiona do grila to ogorek, pomiodr, kalafior, papryka (jakies sezonowki, np rzodkiewka czy cuś innego) no i sosik lub majonez czy jogurcik - pychotka  ;D ;D ;D

:Serduszka: :Serduszka: :Serduszka: :Serduszka: :Serduszka:Jutro rowne 3 tygodnie do naszego ślubu  :Serduszka: :Serduszka: :Serduszka: :Serduszka: :Serduszka:

Jak juz blisko .......  :Serduszka: :Serduszka: :Serduszka: :Serduszka: :Serduszka:

Offline carollaa

• Chuck Norris
Natalio, wyglądasz cudownie, prześliczna ta suknia, nie dziwie się, ze taka jedyna i jedyna mierzona, bo czegóż chcieć więcej. Ja wprawdzie nie lubie takich dołów, bo za szeroka jestem, ale Ty prezentujesz się świetnie!!! Zobacz, jak ten czas leci, a duzo wam jeszcze zostalo do załatwienia? I gdzie byliście  w poradni rodzinnej? W koscielce, gdzie ślubujecie, czy w innym?
Buziaki sobotnie :-*

Offline Karolla77

• uzależniony
  • Zakochani i świadomi że ich miłośc to nie wiatr...
  • data ślubu: 23.05.2009  :serce:
suknia jest prześliczna i bardzo pięknie w niej wyglądasz  :)
Zuzanka 06.03.2010 godz. 20:30 2950 g, 51 cm
Antoś 11.06.2013 godz. 8:15 3230 g, 55 cm
Pola 21.04.2015 godz. 8:40 3000 g, 53 cm
Moje dzieci - moje najwieksze szczescie

http://www.ziabka.pl/ ART. DLA NIEMOWLĄT

Offline nataliaxp
  • ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥
  • Chuck Norris
Witam :)

Zakupki poranne zrobione  ;)
Surowka gotowa i mam chwilke wolnego :)

Ojj tak czasu malutko  :P

Do zalatwienia zostalo nam
- ustalenia menu ( 20 lipca jedziemy)
- musze dowiesc do kwiaciarni tasme ozdobna na samochod i domowic kwiaty dla rodzicow
- zdecydowalismy sie na piwo wiec trzeba je dokupic oraz wisky, martini, cole i sprite (jutro kupujemy)

I to by bylo na tyle - chyba ze cos znam sie przypomni :)

A przed chwilka znalazlam poduszke na obraczki i zaraz ja kupuje - chcialam taka zeby obraczki byly umieszczone w pudeleczki i znalazlam. inne troche bardziej mi sie podobaja ale ta tez jest ladna :)

Jestem zadowolna bo praktycznie wszytsco co potrzeba juz mamy :)
Wiec nie trzeba latac i zalatwiac czegokolwiek na ostatnia chwile :)

Carola Ślubujemy w naszej parafii i jesli chodzi o poradnie to tak samo (pw.Świętej Trójcy)
Jest tam bardzo fajna babeczka ( w czwartki), troche smieszna ale bylo ok i szybciutko poszlo :)

Jeszcze raz dziekuje za wszytskie komplementy :):):)

Buziaki  :-* :-* :-*

Offline Castia

• Chuck Norris
  • totalnie zakochana
  • data ślubu: sierpień 2009
śliczna poduszeczka :)
mam nadzieję, że ja też za 2 tyg będę miała tak wszystko już załatwione jak Ty :)
bo mam zamiar :D
całuski :-* :-* :-*

Offline Fasolek
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 14.08.2009
Ten tort od Sowy to mnie zaskoczyłam, że każde piętro może mieć inny smak... Mi w Szczecinie która sprzedaje te tory powiedziano, że smak może być tylko jeden, mimo, że te piętra się ze sobą nie stykają ::) I to był jeden z powodów odrzucenia Sowy... Dziwne...

A za kwiaty będę płacić podobnie jak ty, więc jak dla mnie cena normalna ;D

Buziaki :-* :-*
Max 13 wrzesień 2009
Leoś 30 maj 2011

Offline Daruda

• Chuck Norris
  • data ślubu: 20.06.2009
ale zwała z ta sową fasolku;-))))u mnie sie stykały 3 pięterka i miałam trzy smaki;-)

Offline mikoala

• Chuck Norris
A ja dopiero teraz dotarłam do Twojej sukni
Jest piekna, ksiezniczkowa, urocza, superowa, typ taki jak mój to jest to, wkoncu jeden jedyny raz taka sie zaklada!

Offline Justys851
  • Chuck Norris
Bardzo ładna poduszeczka  :D

Offline wiśniowa

• forumowy
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 30.05.2009
ślicznie wyglądasz w tej sukni  :)

Offline madzia_n

• Chuck Norris
Bardzo ładna poduszeczka i podoba mi się motyw z pudełeczkiem :) My będziemy musieli jakoś na wstążki nałożyć obrączki żeby nie pospadały ;)

Offline nataliaxp
  • ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥
  • Chuck Norris
Witam pod koniec weekendu  ;)

Po owocnym weekendzie w imprezki dzisiaj odpoczywamy :)
Tylko doskwiera mnie dzisiaj straszny bol glowy  :-\ :-\

Bardzo sie ciesze ze poduszeczka sie podoba no i sukni rowniez  :-* :-* :-*

Fasolku faktycznie dziwnie z ta Sowa  ??? ??? ???

Daria mam pytanie (jak zwykle  :P) Czy gd chcialas piwo w Gazdowce musialam miec konkretne firmy ??? Czy tak jak chcialas tak mialas ???

20 lipca jedziemy do Gazdowki ustalic menu i to by bylo na tyle z przygotowan do slubu  ;D ;D ;D ;D
Oczywiscie nie mowie o takich drobnych niedociagnieciach - ale bardzo sie ciesze ze wszystko co potrzeba jest juz zalatwione  ;D ;D ;D
Tak wlasnie chcialam przy planowaniu wszystkiego - chcialam miec wszystko w miare szybko zalatwione alby przed wielkim dniem "zyc spokojnie"  ;D

Ide sie jeszcze polozyc bo nie moge wytrzymac z ta glowa  :-[ :-[ :-[

Buziaki  :-* :-* :-* :-*

Offline Daruda

• Chuck Norris
  • data ślubu: 20.06.2009
Natalko menager coś wspominał o Harnasiu i Tatrze,żeby pasowało do całości;-)))Wypróbowaliśmy je i było spoko;-))))
Przypominam ci jeszcze kochana,dowiedz się co z gazowanymi wodami,gdzie będą stały i w jakiej postaci,bo my do dziś nie możemy dojść,gdzie stały,ja widziałam tylko Pepsi na stoliku gdzie stały inne alkohole,kilka osób szukało czegoś z gazem i nie znaleźli,a moja kumpela teraz mi mówiła,że podobno jakas cola byla w dzbankach......no ale ona była pijana;-))))może nawet nie wiedziała co piła,może to był sok porzeczkowy;-))))))mi się wydaje,że nasze wody gazowane im sie gdzies zapodziały......

Offline nataliaxp
  • ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥
  • Chuck Norris
Musze sobie wszystko spisac zeby pamietac i zorientowac sie co i jak :)
Dziekuje Kochana  :-* :-* :-*

Offline madzia_n

• Chuck Norris
Ale Ci fajnie, że nasza Daruda może Ci trochę pomóc :) Ja jeszcze nie spotkałam na forum nikogo ani z mojego miasta chociaż takie małe nie jest, ani z mojej sali :( ;)
Odpoczywaj, super że tak się udało wszystko pozałatwiać, ja też staram się, by w ostatni tydzień mieć luz :)

Offline nataliaxp
  • ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥
  • Chuck Norris
Naprawde Daria na forum to moja pomocna dlon - za co jej niezmiernie dziekuje  :-* :-* :-* :-* :-* :-*  :przytul: :przytul: :przytul: :przytul: :przytul: :przytul: :bukiet: :bukiet: :bukiet: :bukiet:

A nie mowilam Wam ze w ostatni weekend przed slubem jedziemy sobie odpoczac do osrodka wypoczynkowego tych znajomych co bylismy u nich w piatek - las, jeziorko - ahhhhhh odpoczniemy sobie - i to bedzie nasz ostatni weekend jako narzeczenstwo  ;D ;D ;D
Juz sie nie moge doczekac  ;D ;D ;D ;D

Lece kupic transporter dla taja bo jeszcze nie zdazylam tego zrobic  :P :P :P

Buziaki  :-* :-* :-*

Offline madzia_n

• Chuck Norris
W końcu najważniejsze, byście to Wy byli wypoczęci jak najbardziej! :)

Offline wiśniowa

• forumowy
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 30.05.2009
super, że wyjedziecie na ostatni narzeczeński wyjazd... na pewno zregenerujecie siły przed ślubem :)

Offline paooolka

• Niufomaniaczka
  • Chuck Norris
super, ja tez mam zamiar wyskoczyc nad morze choc na 2 dni :)
Il corpo è solo uno strumento. Il corpo senza lo spirito non ha nessun valore.

całkiem nowa JA