Autor Wątek: ..........::::::::::NaTaLiA & PiOtR::::::::::01.08.2009::::::::::..........  (Przeczytany 116257 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline japcio

• Chuck Norris
  • data ślubu: 2009
4 dni...... :) :) :)

Offline Daruda

• Chuck Norris
  • data ślubu: 20.06.2009
 :-* :-* :-*

Offline nataliaxp
  • ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥
  • Chuck Norris
Witam :)

Ojjj ciezkie dwa dni za mna  :( Na dodatek niezbyt przyjemne.
Zaczelo sie wczoraj o 20 - moja siostra przeciela sobie palec szkłem - skonczylo sie pobytem w szpitalu, zabiegiem i rozcietym palcem na calej dlugosci !! Zerwala sobie sciegno i musieli je zszyc ale najpier poszukac dlatego rozcieli jej ten palec ... !! Serdeczny od prawej reki - do jutra jest w szpitalu i bedzie miala szyne na dloni - takze na slubie bedzie lekko kontuzjowana ... :(:(:( Ale najwazniesze ze wszytko dobrz sie skoczylo.

Kiedy wyjezdzalam z siora do szpitala wyjechalam z bramy i zatrzymalam sie na ulicy, zamknelam brame i wsiadlam do auta - Piotr mnie jeszcze zawolal wiec sie zatrzymalam i otworzylam drzwi - cos tak mowilismy juz nawet nie pamietam o co chodzilo i ruszam - nagle sylsze jak Piotr jeszcze glosniej krzyczy no to znowu sie zatrzymalam i owtieram drzwi a P mowi ze przejechalam kota - MYSLALAM ZE PADNE ..... !!! !!! Mamy z tymi maluchami troche problem bo wlatuja pod samochody nie wiadomo kiedy - patrze jak maly ucieka ale nie moze ustac na tulne nodze - nrmalnie ryczek mi sie chcialo - nie pizczal ani nic wiec odlozylismy go na podworko i stwierdzlismy ze teraz treezba jechal z karolna do szpitala a jutro (dzisiaj) do weterynarza - no i dzisiaj poijechalismy. Po badaniach okazalo sie ze po jednej stronie ma zlamana miednice a po drugiej kolano - nie pozostaje nam nic innego jak uspic maluszka - leczenie jego nie dosc ze byloby bardzo uciazliwe tzn sruby w kosciach a na dodatek taki maluszek by sobie nie poradzil .... !! Jak to uslyszalam to zaraz mialam lzy w oczach - normalnie szok ... !! I to jeszcze przeze mnie :(:(:(:(:( Wzielismy kotka ze soba i zakopalismy go na dzialce :(
Tak kocham zwierzaczki a tu sama przyczynilam sie do jego uspienia :(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(

Kurde do tej pory mi smutno .... !!!

_________________________________________________________________________________________________________________

Kurcze, naprawde tylko 4 dni zostaly !!

Aaaa nie powiedzialam najwazniejszego - mja kuzynka urodzila dwoch slicznych i co najwazniejsze zdrowych chlopcow :D:D:D Na dodatek w moje imieninki  ;D ;D ;D
Sa cudowni - jutro ide ich odwiedzic  ;D

Casia dlaczego mowisz ze u Ciebie brak entuzjazmu .... ??

Dzisiaj mielismy sesje narzeczenska - nietstey bardzo krotka poniewaz zaczal nie padac lecz lać deszcz !!!
trche zdjec zrobilismy ale nie za duzo  ;)
Ale dobre i to :)

Boze jak cudownie ze juz tylko 4 dni  :Serduszka: :Serduszka: :Serduszka: :Serduszka: :Serduszka: :Serduszka: :Serduszka: :Serduszka: :Serduszka:

Offline selena

• Chuck Norris
  • data ślubu: 10.10.2009r.
Ojej, co za niemiłe przygody Cię spotkały...

No ale nie martw się i poświęć się samym pozytywnym myślom o ślubie, których zresztą jak widzę, Ci nie brakuje :-)
To już tuż tuż :-)

Offline hania3033

• Chuck Norris
Przykro mi z powodu siostry i kotka :(
Ale pocieszający jest fakt, ze to już tylko 4 dni :D :D :D

Offline japcio

• Chuck Norris
Kotek uśmiercony, dwaj chłopcy urodzeni..... bilans na plus :)

Dziś oglądając TV zdałam sobie sprawę, że ślubujecie w rocznicę wybuchu powstania warszawskiego. Tylko powstanie wybuchło o 17. Ot, taka lekcja historii :)

Pozdrowionka jeszcze panno :)

Offline myszkasc

• Chuck Norris
  • Moje niebo na ziemi...
Zawitałam ponownie pod koniec, ale te ostatnie dni są bajeczne!!!
Ciesz się przygotowaniami to wspaniały moment!!!
A z dnia ślubu bierz garściami i ZAPAMIĘTUJ WSZYSTKO!!!

Offline madzia_n

• Chuck Norris
  • data ślubu: 22 sierpnia 2009
Jejku :( Biedny Kotuś... Ale przecież NIE CHCIAŁAŚ! Więc nie martw się :przytul:
Przykro mi z powodu kontuzji siostry, ale dobrze że wszystko si dobrze skonczylo!

Gratuluję nowych dzieciaczków w rodzinie! :)

Offline carollaa

• Chuck Norris
 :przytul: z powodu kociaczka.

Gratuluje cioci nowych członków rodziny.

No i ... i ... 3 dni jeszcze tylko Natalka ma do Wielkiego dnia  :-*

:skacza:

Offline justyna85

• Chuck Norris
  • data ślubu: 01.08.2009
chyba przed slubem to zawsze musza byc jakeis dodatkowe zmartwienia
szkoda kotka no ale przeciesz nei zrobilas tego specjalniezycze zdrowa dla siostry

i powdzenia w dalszych dzialaniach bo juz nam tylko 3DNI ZOSTALY :)

Offline paooolka

• Niufomaniaczka
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 05.09.2009
dobrze ze z sostra juz ok!
co do kotka, Natalia napewno sie smucisz ale to nie Twoja wina. takich rzeczy nie da sie przewidziec  :przytul: :przytul: :przytul:

juz tak malutko zostało
Il corpo è solo uno strumento. Il corpo senza lo spirito non ha nessun valore.

całkiem nowa JA

Offline Justys851
  • Chuck Norris
zostawiam buziaki na ostatnie dni panieństwa  :-* :-* :-*

Offline Castia

• Chuck Norris
  • totalnie zakochana
  • data ślubu: sierpień 2009
Przykra sprawa z tym kotkiem :( Ale przeciez to nie Twoja wina... nie martw się.
I biedna siostra... ale już jest dobrze całkiem? Na przeciwbólowych jest? Czy nie?

Castia dlaczego mowisz ze u Ciebie brak entuzjazmu .... ??

Bo przez te wszystkie stresy nie umiałam się cieszyć własnym ślubem i tym, że będę niedługo żoną P.
Ciągle tylko myślałam o tym co się dzieje... choć starałam się nie przejmować.
Po wczorajszym ustaleniu wszystkiego z cateringiem już mi lepiej, bardzo ważna sprawa z głowy, poza tym ustaliliśmy wszystko tak jak chciałam, teścia nie było i nie mógł mnie zakrzyczeć.

Offline julenka

• * * * * *
  • Chuck Norris
Hej Natalcia :) Jejku strasznie mi przykro z powodu kotka, ale o na prawdę nie jest Twoja wina, autem mógł jechać ktokolwiek, a kotek taki mały i nieporadny to wszędzie mogł wejść.. ale rozumiem, że jest Ci ciężko..
Bardzo współczuje Twojej siostrze, wiem co musi czuć, bo ja 3 lata temu wpadłam przez szklane drzwi.. dosłowni, ale rozcięta miałam tylko rękę.. mimo wszystko skończyło sie na 9 szwach :( Bardzo bolało bo rozcięłam mięsień.. ale cóż.. najważniejsze, że Twoja siostra juz ma się dobrze.. a z każdym dniem bedzie jeszcze lepiej :) Trzymam kciuki!
Życze Ci aby te dwa ostatnie dni były jak najbardziej pozytywne i miłe :-* :-* :-*

Offline japcio

• Chuck Norris
A może to był  taki ogromniasty szczur, a nie kotek :) Po szczurze nie ma co płakać :)

Offline hania3033

• Chuck Norris
A może to był  taki ogromniasty szczur, a nie kotek :) Po szczurze nie ma co płakać :)

Taki jak w Twoim avatarku?? ;D
Buziole :-*

Offline Fasolek
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 14.08.2009
Ojej, no szkoda kotka, ale przecież nie zrobiłaś tego celowo...Kurcze, że też takie rzeczy się zdarzają :-\

Po szczurku to ja też bym płakała :P
Max 13 wrzesień 2009
Leoś 30 maj 2011

Offline nataliaxp
  • ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥
  • Chuck Norris
Hej :)

Castia to dobrze ze duza sprawa z glowy i w spokoju moglas ja zalatwiac bez wrzaskow tescia !!

heheheh z tym szczurek to faktycznie nie byloby problemu - no ale ja rozpozanalam ze to masz podworkowy kotek i u weterynarza pani nie kwestionowala gdy powiedzialam ze KOTKA przejechalam  :P :P :P :P

Dzisiaj zawiezlismy wszystko go Gazdowki - wplacilismy 50% ceny i za 3 dni impreza  :dj: :cancan:

Dzisiaj dalismy znac naszmu organiscie ze chcielibysmy aby zaspiewal na slubie TO PRZYKAZANIE strasznie podoba mi sie ta piosenka ... !!
Mam nadzieje ze da rade ja zaspiewac  ;D ;D ;D ;D ;D Cudowna jest :)

Jak ja slucham to zaraz mnie w brzuchu kreci i lzy cisna na oko - Boze czy ja musze byc taka beksa !! !! !!

Offline hania3033

• Chuck Norris
Spoko natalko, ja też jestem BEKSA :Wzruszony: :buu: :Wzruszony: :buu: :Wzruszony:
;D

Offline julenka

• * * * * *
  • Chuck Norris
TO PRZYKAZANIE ??? Czemu ja nie wiem co to za piosenka??? Hmmm... Ale beksa też jestem  :'( :'( :'( Są takie kawałki, przy których mam ciarki..

Offline nataliaxp
  • ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥
  • Chuck Norris
WLASNIE DZWONIL ORGANISTA - NIE MA PROBLEMU ZEBY WLASNIE TA PIOSENKA BYLA NA SLUBIE  ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D
Huraaaaa  :skacza: :skacza: :skacza: :skacza:

Trzeba poszperac po necie bo ciezko znalesc te piosenke - chyba ze przez jakis program do sciagania :)
Ona jest cudowna  ;D ;D ;D

Offline julenka

• * * * * *
  • Chuck Norris
Super, że się udało załatwić z organistą.. :)

A za piosenką poszperam, poszperam.. zaciekawiło mnie to .. ;)

Offline Madziulka83

• Chuck Norris
  • data ślubu: 19.09.2009
Szkoda kotka... a za piosenką to i ja poszperam ;D

Offline Justys851
  • Chuck Norris
Czy to chodzi o piosenke " To przykazanie nowe daję Wam byście się wzajemnie miłowali . Gdybym mówił ...."

Ja uwielbiam "Ty tylko mnie poprowadź "
Mieliśmy też "Takie jest prawo miłości " i teraz jak ja słysze w kościele to nasz ślub nam sie przypomina  :Serduszka:

wydaje Wam się dziewczyny, ja płacze na każdej przysiędze małżeńskiej a u nas miałam banana od ucha do ucha  ;D

Offline Daruda

• Chuck Norris
ojjjjjjjj Natalko jak tak piszesz po kolei co załatwiasz,mój ślub mi się przypomina;-))))ale ten czas zleciał....

Offline iza22

• Chuck Norris
  • data ślubu: 20.09.2008
no ładnie to już tylko chwila :):):)

do zobaczenia w sobotę :*

Offline wiśniowa

• forumowy
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 30.05.2009
a mi trochę szkoda że nie zażyczyłam sobie na ślubie "pokochałeś mnie" arki noego... podobno super wychodzi na ślubach.... uwielbiam ten kawałek  :)

Offline japcio

• Chuck Norris
nie kojarzę tej piosenki, ale posłucham w sobotę na ślubie :)

Haniu, w moim avatarku jest chomiczek :)

Buziaki na noc :)

Offline Daruda

• Chuck Norris
przekażcie proszę dziewczynki słodkiego buziaka ode mnie w sobotę dla Naszej Natalki..... :-* :-* :-* :-* :Daje_kwiatka: :Daje_kwiatka: :Daje_kwiatka: :Daje_kwiatka:

Offline nataliaxp
  • ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥
  • Chuck Norris
Kochane jestescie :)
Dziekuje ze jestescie zemna :):):)
Ciesze sie ze Was zobacze na zywca  ;D A jednego calusa od dziewuch zalicze jako Darudowego  ;) ;) ;)

Justys tak, to ta piosenka - jak bylismy na slubie Piotra kolegii wlasnie to bylo tak strasznie mi sie to podoba  ;D

Rany juz jutro czwartek, w piatek porter (bicie szkła) i ŚLUB  aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :P :P :P :P :P :P :P