Tak tak bardzo prosze dla mnie tez taki link

Co do odcinka. Hmm oby nie pomylila imion.,...
Ula zdeydowala ze wraca do firmy.
Sebastian w imieniu Marka i za jego plecami wyslalm kwiaty do Uli z liscikiem w ktorym do tej pory nie widaomo co bylo napisane. Seba powiedzial o tym Markowi i mowi ze teraz to napewno Ula wroci

Marek szybko zadzownil do kwiaciarni z ktorej kiwaty mialy dojsc do Uli, nie zdazyl zlapac kuriera wiec szybko wsiadl w samochod i do Rysiowa
Zastal samochod pod domem Uli ale nikogo nie bylo w srodku wiec pobiegl do ogrodu i patrzy ze Ula z kwiatami wcodzi wlasnie do domu.
Ula go zobaczyla i podziekowala i jeszcze zapytala czemu nie dal kwiatow osobiscie tylko przez kuriera skoro i tak tu przyjechal. Marek po chwii zawahania powiedzial ze przyjechal po nia zeby zabrac ja do pracy. Ona powiedziala ze kwiaty byly niepotrzene bo i tak miala zamiar wroco - ale usmiech miala od ucha do ucha jak zobaczyla ze to od Marka ... !!
Hmmmm Ahaaaaa na Wioli wypalte wszedl windykarot za dlug z karty firmowej - cala forma o tym wie po pshemko rozgadal w odwecie za to ze Wiola wyrzuciala gazete z jego artykulem

I teraz kazdy sie na nia patrzy w formie a ona jest zla jak osa ... !!
Ulka jadac z Markiem do pracy zauwazyla liscik, gdy go przeczytala cieszyla sie jak glupia i mowi do Marka ze pieknie napisac, a on w szoku o nie bardzo wiedzial co powiedziec

W firmie Ula do Marka ze chciala by wyjasnien czego dokladnie dotyczy ten tekst w lisciku a on zonk ... !! Na to wchodzi Seba i zgrabnie mowi ze ma wazna sprawe - wtedy marek pyta co bylo napisane a on ze nie wie bo pani z kwiciarni wybierala i wybrala aforyzm B-52

Marek szybko smiga do kwiaciari patrzy w zeszyt z aforyzmami i pyta kwiaciarki co by przez to zrozumiala . a ona, ze mezczyzna przeprasza kobiete za to co zrobil i ...... ze kocha

A marek zalamany ... !!
Hmmmmm chyba to wszystko ......

Wlasnie pomalowalam sobie pazurku (daletgo dopiero pisze) na czerwony kolorek, strasznie mi sie podoba

Mam dosyc dlugie pazurki i bardzo mi sie podoba jak sa ladnie pomalowane

Mam nadzieje ze duzo bledow nie zrobilam