Witam w piąteczek!Pewnie nikt nie zauważył, ale ja zauważyłam, że dziś
27 luty, a to oznacza, że do dnia, w którym ślubować będziemy sobie miłość, wierność i uczciwość małżeńską pozostały dokładnie
4 miesiące
Forumki drogie cieszę się, że mnie odwiedzacie tutaj, mimo, że ja ostatnio zaniedbałam Wasze wąteczki

Ale ponieważ mam już weekend, to wszystkie moje zaległości nadrobię
Justyś 
Myszka 
Madzia 
Ola 
Hania 
Fasolek 
Paolka 
Izulek 
Madziulka 
I obowiązkowo będziesz musiała się z nami spotkać

Alu oczywiście

Na samą myśl cieszę się o tak

Super, że już macie wszystko zaplanowane...
No ja też się cieszę
2-7 kwietnia - urlop w Polsce
28 kwietnia - mój powrót do Polski
3 czerwca - powrót mojego skarbusia

Teraz tylko muszę rozplanować sobie co kiedy pozałatwiać

Dziewczynki - wreszcie mogę dopisać do listy spraw załatwionych
dekorację kościoła 
Moja mama wpłaciła zaliczkę

Była w firmie dekoratorskiej razem z dziewczynami z obu par, z którymi składamy się na dekorację

Mówi, że siedziały tam półtorej godziny - a tatuś biedny czekał tyle w samochodzie

Pani pokazywała zdjęcia, mama mówi, że niektóre dekoracje były przepiękne

My szczegóły będziemy ustalać dopiero jakieś 2 tygodnie przed ślubem

Tzn tyle co wiem, to że będzie tiul, ale nie wiem czy na podłodze czy wzdłuż ławek, że będą ustrojone krzesła i klęcznik, kwiaty żywe przed ołtarzem i kwiaty żywe co drugą ławkę - mama mówiła, że mówiły o mieczykach albo irysach

Jakby ktoś nie wiedział to tak wyglądają
mieczyki 

A tak
irysy 

Co jeszcze 
W końcu zebrałam się do napisania listu do koleżanki z Londynu. Wczoraj napisałam list, dołączyłam zaproszenie na ślub i wysłałam

Mój M. naskrobał parę zdań do kolegi z Londynu (który będzie świadkiem), no i jemu też zaproszenie wysłaliśmy
Tak więc pozbyliśmy się dwóch pierwszych zaproszeń - jedynych które widzieliśmy na własne oczy - reszta jest w Polsce

Nie wiem czemu wcześniej nie pomyślałam, żeby rodzice wysłali mi też zaproszenia dla kuzynki i dla kuzyna, którzy są w Holandii - też przecież wypadałoby im wysłać zaproszenia w miarę wcześnie

Chociaż wiedzą kiedy ślub, a w tym tygodniu napisałam do nich na NK, żeby napisali mi swoje adresy

No i to chyba na tyle

To teraz idę do Was

Wiecie, paczka dla nas jeszcze nie doszła