Witam
Miło mi, że ubranka się podobają
Haniu nie szkodzi, że Tobie się nie podobają

Ja bardzo lubie takie glupotki, sprawiają mi radość
Werko te ubranka to tylko na 2 flaszeczki

Na resztę butelek nakleimy naklejki, bądź zawiesimy zawieszki
Justyś dziękuję za wiadomość

Wy to macie fajnie
Karolla77 dzięki za podanie tej ceny

Jak się domyślam, to glos operowy

Byłam na dwóch ślubach, gdzie śpiewali takim głosem - byłam zachwycona

Myślę, że w naszym regione cena bedzie podobna... No i właśnie nie wiem, czy będziemy się decydowali na jakąkolwiek oprawę muzycznę mszy, bo dekoracja kościoła wyniesie nas więcej niż przypuszczaliśmy

Dostałam kolejne wiadomości od tej dziewczyny co ma ślub w tym samym dniu w naszym kościele. To fragmenty tych wiadomości:
"Dzwoniłam do 4 firm dekoracyjnych i w trzech z nich podano mi podobne warunki. Dekoracja z żywych kwiatów w stojakach wzdłuż kościoła, bukiety przed ołtarz oraz przystrojone krzesła i klęcznik,chodnik przez kościół, woal z tiulu wzdłuż kościoła lub szarfy na ławki to koszt ok 350 zł od pary przy założeniu że zgodzą się na dekoracje 3 pary, jeżeli par będzie 4 to koszt może spaść do 300, a w jednej z firm do 250 zł od pary.
W 4 firmie zaproponowano trochę skromniejszą dekorację, a mianowicie bukiet kwiatów przed ołtarz, ustrojone krzesła i klęcznik, na ławkach przyczepione tzw. rożki z bukiecikami z kwiatów, niestety o chodnik musielibyśmy poprosić księdza i taka dekoracja wachałaby się w granicach 600-700 zł w zależności od gatunku kwiatów, a jej koszt może być podzielony na równe części między pary."Drogo, prawda??Ale nie chcę zrezygnować z dekoracji kościoła
Inny fragment:
"Najbardziej podoba mi się oferta firmy ..., dlatego,że z najbogatszej wersji jest wstanie najbardziej spuścić z ceny,jeżeli któraś z par nie zgodzi się na dekorację jest ją wstanie zdjąć,a potem spowrotem ustawić dla kolejnych par,żeby ktoś bez żdnego wkładu finansowego nie skorzystał z dekoracji,bo podobno takie przypadki się zdarzają. Mam nadzieję,że u nas nie będzie takiego kłopotu ale ja na dzień dzisiejszy nie jestem wstanie się skontaktować z parą o godzinie 15, bo telefon który pozostawili w kancelarii parafialnej jest nieaktywny,więc nie wiadomo jakie jest ich zdanie na temat dekoracji."Podsumowując na dekorację godzi się para, co ma slub o 14.00, my o 16.00, i ta para co ślubuje o 17.00. Ja nie wiem, jak oni chcą zdjąć dekorację na ten jeden ślub o 15.00, potem przed naszym wszystko na nowo dekorować

Nie wydaje Wam się to dziwne ?? Ta para z godz. 15.00 może też się zgodzi, na razie nie ma z nią kontaktu...
Rzeczywiście dziś
150 dni 
do naszego wielkiego dnia