Autor Wątek: Dwa serca przez miłość połączone w jedno, bijące dla nas dwojga -> 15.05.2010 r.  (Przeczytany 358594 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline madzia_n

• Chuck Norris
  • data ślubu: 22 sierpnia 2009
Biedny kociak! :( No, ale mam nadzieję że teraz będzie już wszystko oki :)

Offline czigra

• Chuck Norris
  • Ewa i Maciek
  • data ślubu: [i
oooj biedny kociak :'( życzę szybkiego powrotu do zdrowia ;D

Wercia, ja Cie źle zrozumiałam, myślałam ze kupiliście butki dla M., dla Ciebie i dla mamy. Dlatego pytałam o butki taneczne dla Ciebie 8)

Offline Agulec_102

• Chuck Norris
  • data ślubu: 8.05.2010
Kochana, to widzę postępy  :D ciekawa jestem Twoich butków, no i super że PM ma buty!  :brawo_2: Mój jeszcze nie... :mdleje: ale zdążymy  :Szczerbaty:

Oj, mam nadzieję że się obędzie bez kołnierza dla kotka.

To zapowiada się parę fot, butki, fryz... :jupi:

Te egzaminy to zdecydowanie nie po drodze...to już teraz trzymam kciukasy, bo 8 maja to chyba już nie dam rady  :P ;)

Offline werka23

• Chuck Norris
  • Dwa serca przez miłość połączone stały się jednym
  • data ślubu: 14.02.2009 15.05.2010 :i_love_you:
nio kiciuś biedny... strasznie mi go żal  ::) teraz ma same strupy na jajkach bleee   :-[

ewciu M. kupił w sobotę butki do garniaka, ja wczoraj takie w stylu baletek i moja mama kupiła wczoraj butki na wesele  ;) ;)

agulec hehe spokojnie z butkami zdążycie ;D ;D hehe laska bierz się do pracy bo mało czasu...  :biczowanie: :biczowanie: mały pasik na zmobilizowanie  ;D ;D :P

agulec dzięki za kciuki  :-* :Daje_kwiatka:

Offline Agulec_102

• Chuck Norris
Kurcze, sądziłam że to tak standardowy zabieg, że nic się tam nie babrze... :-[

Dzięki za bacik, uwielbiam tą emotkę  ;D

No PM ma takie awaryjne, upatrzone w sklepie, w sobotę zrobimy wypad za granicę (ale to brzmi, do pobliskiego centrum w Niemczech, 1h drogi), no i jak nic nie będzie, to w niedzielę już kupimy te awaryjne :mdleje: Bossssh, nigdy bym nie przypuściła że z PM będą takie problemy  ::) Naprawdę gdyby tylko znalazł te swoje, to bym mogła i kilkanaście razy biec przez rynek jak Ty, byle były!
A najważniejsze że ja mam zamówione, może to piątku będą (oby!), mierzone, wygodne, ciupkę większe, więc nie powinny obetrzeć.

No szczerze współczuję, że w tym gorącym okresie jeszcze nauka Ci towarzyszy, podziwiam, sporo tu takich forumek. Ja to stara jestem, studia dawno już za mną, no i nie miałam nic poważnego na głowie więc lajtowo wspominam  :blant:

Offline m_lena

• uzależniony
no czekamy na fotki butków, czekamy :)
...zrani Cię tylko ten, kogo kochasz...

Offline agulla1919

• Chuck Norris
Hehehe to sie pomylilam z tymi kilogramami hehehe  :D.To kociak Wam rosnie! ;)

Offline madzia_n

• Chuck Norris
Pokaż pokaż foteczki :)

Offline Maja

• Global Moderator
  • Chuck Norris
  • bono animo es
  • data ślubu: 28 sierpnia 2004r.
Mnie się zdaje, że zabieg nie był fachowo wykonany. Mój kocurek trafił do nas zaraz po kastracji i nic mu nie było. Na forum dla kociarzy też nie czytałam o powikłaniach :-\

Offline werka23

• Chuck Norris
siemka lasencje  :-*

ze mnie zalatana kobita  :P :P mamy małą aferę rodzinną... eh... nie chce się  wypowiadać za bardzo na ten temat... zaczęło sie od mojej mamity a ja oberwałam  ::) nio ale dobra... wczoraj całe popołudnie i wieczór łagodziłam sprawę  ::)

a dziś... rano poszłam do kosmetyczki, umówiłam się na pazurki na piątek... teraz je zażeluję i będą ładne w dzień ślubu  ;D ;D

byłam na zakupach, u gina, w bankomacie i naczynia wrzuciłam go zmywarki hehe też mi ciekawostki  :P :P a teraz  :kawa:  ;D ;D

maju  babka powiedziała ze czasem sie to zdarza... i że u naszej cici się to długo goi i że ma jakieś strupy... zobaczymy w piątek   ::)

agulec  ja też myślałam ze kastracja to rutyna ale jednak każdy zabieg niesie jakieś ryzyko w sobie  ::)
 co do problemówych zakupów slubnych to już mnie nic nie zdziwi  ::) za swoimi ślubnymi byłam w 4 miastach, za garniakiem byliśmy w 3 miastach, za jego butami w dwóch miastach  :mdleje: :mdleje: masakra!!! w żeby coś kupić to trzeba sie nalatać  :przytul: :przytul: :przytul:

z tą nauką... to ja mam w tej chwili jeden kodeks w głowie... kodeks gorączki przedślubnej  :P :P moge nawet esej napisać hehe byle na ten temat  :P :P

foty butków.... takie do biegania  ;) ;)

Offline madzia_n

• Chuck Norris
Fajne cichobiegi :)
Mam nadzieję ze afera rodzinna się rozwiąże i że będzie wszystko ok! :)

Offline werka23

• Chuck Norris
dzięki madziu  :-* :-* pewnie długo w niech nie pochodzę ale nie obcierają mnie i sa bardzo wygodne  ;)

qurcze... chyba główny komputer siadł nam na amen   :nerwus: nie chce się włączyć... eh...a miałam projektować zawieszki i certyfikaty dla świadków  ::) nio cóż po opierniczam się ze sprawami slubnymi póki M. nie wróci :-\ :-\ 

Offline madzia_n

• Chuck Norris
Oj mnie to prawie każde buty obcierają strasznie, nawet takie cichobiegi. Zła jestem na te swoje wstrętne stopy :P
Mam nadzieję ze komputer naprawicie :) oby to nie było nic poważnego :)

Offline Agulec_102

• Chuck Norris
Fajniutki buciki, choć nie mój kolorek, wyglądają na wygodne, akurat do latania przed 15.05  ;D :P :P

To oby jak najszybciej się ranki goiły Twojemu kiciusiowi, no i by sprawy rodzinne się wyjaśniły i wyprostowały.

No szczerze to ja już też byłam bliska udania się do Poznania żeby znaleźć buty. Aha, najaktualniejsze wieści odnośnie bucików, sorki Werka że u Ciebie, ale muszę to napisać, bo nie wyrobię...zadzwoniła dziś pani ze sklepu gdzie zamówiłam butki dla siebie, no i poinformowała mnie, że raczej nie mogę na nie liczyć, bo producent nie ma moich niskich obcasów (nie otrzymał dostawy), no i nie wiadomo kiedy będą  :mdleje: :mdleje: :mdleje: :mdleje:  :'( :'( :'( :'( Czuję się jakbym stała pod ścianą i czekała na  :ckm:  Znalazłam na stronie bialebuty gotowe buciki, no i zamówię na wszelki wypadek 2 różne fasony, ale przecież nie wiem czy są wygodne, rozmiarowo mogą pasować, ale co z wygodą  :'( :'( Masakra  :beczy: ja zawsze miałam pecha, no ale to już przesada. Ogólnie jestem u kresu psychicznego załamania.

To koniecznie pokaż nam zażelowane pazurki  :)

Offline Nemezis

• maniak
  • data ślubu: 3 lipca 2010
Ładne te butki :) Widzę, że wszystkie forumki kupują sobie ostatnio balerinki... Też bym sobie kupiła, ale chyba poczekam aż trochę wyjdą z mody :p Mam taką zasadę, że unikam jak ognia "supermodnych" rzeczy ;)

Offline czigra

• Chuck Norris
  • Ewa i Maciek
 :mdleje: takie same butki kupiła moja psiapsióła, baaa mało tego w dzień zakupów kupiła sobie rozmiar mniejszy, nie wiedząc czemu. Pierwszą pare kupiła w Wejherowie, zorientowała sie, ze są za małe w Gliwicach ::) no i poszła kupić drugą większą parę, tak jej sie spodobały. Mi z resztą też, były inny kolory?? ;)

Offline werka23

• Chuck Norris
siemka  :-* :-*

zaraz zmykam na fryza tylko śniadanko wsunę  :kawa: trzymcie kciuki, by wyszła fryz już oki :)

madziu  z tym obcieraniem mam podobnie  ::) hm... nawet nie wiecie ile ja butów zmierzyłam zaniem kupiłam te... bo nawet przy mierzeniu te co obcierają potrafią mnie obetrzeć... a te zakładam i nic  ;D ;D są bardzo wygodne

agulec  hehe kolorek też nie w moim stylu był z początku, bo napaliłam sie na fiolet  ;D ;D ale jak przymierzyłam stwierdziłam ze wygladają super!!! ale dopiero jak mama stała przy kasie to poleciałam po nie  :twisted:

nemezis tylko że balerinki modne sa już chyba 3 lata  :razz: :razz: ja już zdążyłam jedne zniszczyć  :D :D

czigra dobra ta twoja kumpela  :D :D ale ja ją pobiję  :P :P kupiłam sobie we wrocku buty w dwuch rozmiarach... jeden 37 i jeden 38  ;D ;D dosłownie kilka dni przed balem licencjakim... nie muszę mówić, ze musiałam z butem jechać do wrocka 110 km by buta wymienić  ;D ;D

a kolorki są różne, i fioletowe, i różowe, turkusowe, niebieskie.... ;)

a... dodam jeszcze kochane ze dziś nawiedził mnie sen ślubny  ::) otóż śniło mi się ze w sobotę sie opierniczałam i nagle patrzę... nie mam zrobionych pazurków, poduszka na obrączki nie wyprasowana, gdzie jest obraczka?... nie mogliśmy jej znaleźć a godzina była już 12:00... odwoływać wesele? ale z powodu pazurków ???  :hahahaha: :hahahaha:  :o :o hehe niezła komedia  :D :D

Offline Agulec_102

• Chuck Norris
To trzymam kciuki żebyś była zadowolona z fryzurki, no i wiesz że musi być foto  ;D

Tak napisałaś o tych kolorkach, że aż nabrałam ochoty na kolorowe buciki  ;D
Sen niezły, ja póki co miałam 1 koszmar nocny, śnił mi się powrót do domu już po wszystkim, że uświadomiłam sobie że zapomnieliśmy o przywitaniu solą i chlebem, PM mnie nie przeniósł, no i wódki nie podaliśmy (dlatego się szybko skończyło  ;) )... :D

Offline aagatkaa

• Chuck Norris
Ooo to ja z niecierpliwością czekam na foto fryzurki!! ;D
I oczywiście trzymam kciukersy! :-*

Butki śliczne Werciu!
Miłego dzionka życzę! :-*

Offline m_lena

• uzależniony
fajne bucie :)
...zrani Cię tylko ten, kogo kochasz...

Offline agulla1919

• Chuck Norris
Mi tez sie snia takie glupie sny ... ale co poradzic ... to chyba przez to ze myslimy duzo o slubie.
Kochana ,a widze ze juz malo zostalo Tobie do tego wielkiego dnia  ::).

Offline Justys851
  • Chuck Norris
I gdzie fota fryza ???:P :P :P

Offline werka23

• Chuck Norris
jestem kochane!!!!....

jest fryz :hopsa: :hopsa: :hopsa: :hopsa: jestem prze...zadowolona  :D :D primo.. z moich włosów jednak można coś wyczarować, bez treski czy jakiś doczepianych włosków... duo... czuję się w tym fryze wyjątkowo, superowo... jak werka  ;D ;D i wszystkim się podoba.... a same zobaczcie  ;D ;D

mam nadzieję ze w mojej rodzinie nastanie w końcu pojednanie i pokój  :Wzruszony: :Wzruszony: kocham ich wszystkich...

Offline aagatkaa

• Chuck Norris
Nooo!! extra ta fryzurka!! Taka inna, nowoczesna!!
Ja jestem na tak!! ;D ;D ;D
Buziaczki! :-* :-* :-*

Offline werka23

• Chuck Norris
dzięki agatko :-* :-* hehe fajnie usłyszeć pozytywną opinię i od was  :D :brawo: :brawo:

męczę tekst podziękowań dla rodziców... z moja mamą jeszcze jakoś idzie ale z rodzicami M. to wielka góra

Offline Nemezis

• maniak
  • data ślubu: 3 lipca 2010
Bardzo ciekawa fryzura, taka niebanalna :) Widać, że postarała się fryzjerka :ok: Ha! Nawet mojemu PMowi się podoba (a jemu rzadko kiedy się coś podoba) ;)

Offline czigra

• Chuck Norris
  • Ewa i Maciek
 :szczeka: Ożesz w mordę jeża!!!! jaka zarąbista fryzurka :szczeka: wyglądasz cudnie, naprawdę, aż sie zaczęłam zastanawiać nad swoją ???

Offline werka23

• Chuck Norris
ojoj.... 16 dzionków zostało  :Uu: :Uu:

:serce:

mam wrażenie ze czas jeszcze szybciej leci  :P :P

nononon.... widzę ze wam sę fryz spodobał  :hopsa: :hopsa:  czigra, nemezis dzięki  :Daje_kwiatka: :Daje_kwiatka:

zapomniałam wczoraj napisać, że dziś podpisujemy umowę na autobus.... słono zapłacimy ale co umowa to umowa  ;)

mam nadzieję, że wezmę się dziś za dekorację... chociaż trochę jej zrobić  ::)

Mamy już plan wesela oto on

MENU:
obiadek około 16:30 -17:00
rosół z domowym makaronem podawany w wazach         
Danie główne -  forma półmiskowa    
1. kotlet „Chata” (schab saute z masłem czosnkowym, szynką i żółtym serem)   
2. schab faszerowany pieczarkami i żółtym serem               
3. drób faszerowany serem mozarella, pietruszką i masłem         
4.medaliony z indyka w sosie borowikowym
Dodatki:
 ziemniaki pure       70%
kulki ziemniaczane.      30 %
Bukiet warzyw surowych

Deser:  Melba truskawkowa (mus) z gałką lodów waniliowych i bitą śmietaną

Zimne przekąski (serwowane w formie półmiskowej)
1.   Półmisek mięs pieczonych, wędlin i serów                     
2.   Półmisek frutti di mare                   
3.   śledź po węgiersku                     
4.   śledź w oleju                        
5.   Kurczak w galarecie                     
6.   Jajko molle w szynce na sałatce jarzynowej            
7.   Sałatka z kurczakiem pieczonym i migdałami         
8.   sałatka z selera i ananasa                   
9.   Schabiki pieczone z masłem chrzanowym w auszpiku      
10.   Roladki z pieczarkami z sosem tatarskim             
11.   Rożki z szynki z  chrzanem                  
12.  Szynka ze szparagami z dipem chrzanowym w auszpiku      

Ok.20.30 atrakcja kulinarna
Pieczony udziec (2 sztuki) z pieczonymi ziemniaczkami i kapustką zasmażaną

21.30   TORT

ok. godz. 23.00  dania gorące (półmiskowo) :
1.   Strogonoff z indyka z kluskami półfrancuskimi          1/3 porcji
2.   Udko z kurczaka z pieczarkami                 1/3 porcji  
3.   Zraz po staropolsku z kluskami śląskimi             1/3 porcji

ok. godz. 1.30-2.00 barszcz z  krokietem

Dodatki dań:
   pieczywo - 2 rodzaje
   warzywa :ogórek zielony, ogórek kiszony, pomidor
   chrzan, musztarda - na życzenie

Napoje:
   1,5  litr soku owocowego/os.(pomarańczowy 70%, jabłkowy 40 %, grejpfrutowy 40 %)
   Woda mineralna gazowana i niegazowana z lodem i cytryną - bez ograniczenia ilościowego
   Kawa i herbata- bez ograniczeń
   Lampka szampana na powitanie

Menu na poprawiny:
1.   żur polski z jajkiem, ziemniakami i białą kiełbasą       
2.   flaczki wołowe                  
3.   zraziki wieprzowe w sosie grzybowym,   
4.   dodatki: ziemniaki oraz bukiet warzyw surowych
5.   kawa lub herbata /os.

:hopsa: :hopsa: :hopsa: :hopsa: :hopsa: :hopsa: :hopsa:

Offline Justys851
  • Chuck Norris
 :szczeka: :szczeka: :szczeka: :szczeka: :szczeka:
Wercia boska fryzurka - baardzo mi sie podoba  :D
aż sobie szczele taka na wesele  :D

Offline Madziulka83

• Chuck Norris
  • data ślubu: 19.09.2009
No no no Werciu- fryzurka jest cudna- bardzo do Ciebie pasuje ;D
co do menu- matko ja się głodna zrobiłam, czemu Wy mnie ostatnio tak kusicie na jedzonko- gdzie do wątku zajrzę- tam o jedzonku :-\
 szczerze mówiąc- bardzo duży wybór dań macie ;D