Autor Wątek: CZERWCOWE PANNY MŁODE....  (Przeczytany 163930 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline evelaz

• Chuck Norris
  • data ślubu: 20.06.2009
Odp: CZERWCOWE PANNY MŁODE....
« Odpowiedź #60 dnia: 13 Sierpnia 2008, 23:47 »
ja myślę tak samo ,jak Wy dziewczyny :) też podoba mi się sala ,gdzie na jednej się siedzi i tańczy ... taką też wybrałam :) :)

Offline mag
  • bywalec
  • data ślubu: 06.06.2009
« Odpowiedź #61 dnia: 14 Sierpnia 2008, 07:55 »
my również wybraliśmy jedna wielką salę to tańczenia i siedzenia ;)

ale piękna pogoda za oknem :D mam nadzieję że też słoneczko będzie na weekend, bo jutro jedziemy nad morze :D

Offline margolka

• Chuck Norris
« Odpowiedź #62 dnia: 14 Sierpnia 2008, 11:26 »
Ale Ci fajnie :) Udanego wypoczynku i pogody mag  :D

Offline evelaz

• Chuck Norris
« Odpowiedź #63 dnia: 14 Sierpnia 2008, 11:34 »
ja dziś jadę na weekend do Szczyrku :) :) oby pogoda dopisała... ;)

Offline margolka

• Chuck Norris
« Odpowiedź #64 dnia: 14 Sierpnia 2008, 13:00 »
A ja dziś jadę do ukochanego  :Serduszka: i dla mnie to tez duża radość  ;D Ale to dopiero wieczorem jadę, bo wcześniej jadę w jedno jeszcze miejsce  ;) I już teraz wszystkim życzę miłego długiego weekendu  :)  :)  :)

Offline werka23

• Chuck Norris
  • Dwa serca przez miłość połączone stały się jednym
  • data ślubu: 14.02.2009 15.05.2010 :i_love_you:
« Odpowiedź #65 dnia: 14 Sierpnia 2008, 15:02 »
oj a ja jutro znowu za salą  ;) może w końcu zapadnie jakaś konkretna decyzja  ;) ;) ;) a poza tym nigdzie sie nie ruszę przez weekend ale no cóż :-\ fajnie, że co do slai sie zgadamy, bo już myślałam że za bardzo wybrzydzam  ::)

wspaniale margolka, ;) ja bym już umierała z tęsknoty  ;D

życzę wam kochane udanego wypoczynku i miłego weekendu  ;) ;) ;) i pogody!!!! :okularnik:

Offline margolka

• Chuck Norris
« Odpowiedź #66 dnia: 15 Sierpnia 2008, 22:08 »
Wpadłam tylko na chwilę  ;) werka23 i jak ? sala jest ?

Offline werka23

• Chuck Norris
« Odpowiedź #67 dnia: 15 Sierpnia 2008, 22:12 »
jupi muszę sie pochwalić że mamy w końcu sale :D na 19 czerwca 2010  :D :D :D jednak pozostaliśmy przy pierwszej opcji :) byliśmy dziś tam z rodzicami i bardzo nam sie ta sala podoba :) wesele będzie w B.D.  ;D ufff.... hihi ale o mały włos a przez przypadek byłby 12.08.2010 bo pan sie pomylił jednak w porę pomyłka zauważona i poprawiona  :skacza:

Offline werka23

• Chuck Norris
« Odpowiedź #68 dnia: 15 Sierpnia 2008, 22:13 »
margolka ale mamy wyczucie czasu  ;)

Offline margolka

• Chuck Norris
« Odpowiedź #69 dnia: 15 Sierpnia 2008, 22:31 »
hihi  ;D No to bardzo fajnie! Gratuluję załatwienia sali  :D  :D
ja juz zmykam - dobranoc  ;)

Offline werka23

• Chuck Norris
« Odpowiedź #70 dnia: 15 Sierpnia 2008, 22:41 »
dobranoc  ;)

Offline evelaz

• Chuck Norris
« Odpowiedź #71 dnia: 17 Sierpnia 2008, 23:32 »
Werka23- gratuluję załatwienia wymarzonej sali :) dobrze,że w porę zauważyliście pomyłkę :D

Offline margolka

• Chuck Norris
« Odpowiedź #72 dnia: 20 Sierpnia 2008, 22:45 »
Hej czerwcowe panny młode  :D Co tam u Was ? Ja dziś rozpoczęłam szukanie butów dla mnie  :D Na razie nic nie wyszukałam, ale jutro jadę znowu  :)

Offline werka23

• Chuck Norris
« Odpowiedź #73 dnia: 21 Sierpnia 2008, 11:52 »
hello w czwartkowe przedpołudnie  :D

u mnie okres stagnacji nastał :) cieszymy sie sobą :) i tym pięknym okresem narzeczeństwa :) temat ślubu troszkę ucichł, a ostatnie dwa dni świętowaliśmy a powód był...19 to równe miesiąc od zaręczyn a wczoraj nasze  małe święto :D kocham 20 każdego miesiąca jest ten dzień taki magiczny  ;) wtedy wszystko sie zaczęło ;)  szkoda ze ślubu nie mamy 20, ale cóż byłby wtedy albo rok 2009 albo 2013  :o wiec będziemy świętować teraz przez dwa dni  :lol: :lol: :lol: mam taka nadzieję, chociaż moje kochanie samo tak zaproponowało  ;D nio i fajnie bo 20 już będę po odczepianiach i pierwszy dzień żonką  ;) 

sale już jak pisałam mamy, za 3 tygodnie musimy wpłacić druga ratę zaliczki i czeka nas podpisanie umowy ;) mamy nadzieję ze pogadamy z proboszczem i uda choć na karteczce nie w księgach zapisać nas na termin ślubu  ;) do kórnika mamy 100 km wiec może pójdzie na jakieś ustępstwo  :)
kurcze troszkę sie boje, bo jest to kawałek od domu, ale co zrobić jak nie ma nic ciekawego bliżej, a dwa dni jeździliśmy po ośrodkach, restauracjach i nic  :-\ a w następnym tygodniu będzie trzeba załatwić fotografa i kamerzystę hm ciekawe co oni na to jak sie dowiedzą ze tyle będą musieli dojechać  ::)

dziewczyny doczytałam sie na forum że kwiatów od chłopaka, narzeczonego nie wolno ususzyć, bo sie miłość suszy  ::) coś w tym stylu, to co z nimi robić??? ja zawsze sadziłam że nie można ich wyrzucać  ;D przesady grrr....

Offline margolka

• Chuck Norris
« Odpowiedź #74 dnia: 21 Sierpnia 2008, 12:55 »
Jest całe mnóstwo przesądów! Niektóre naprawdę durne  ::) I wcale nie chcę w nie wierzyć...  Ale kwiatuszków nie suszę  ;D
Mama mi nie pozwoliła  ;)

Offline Maja

• Global Moderator
  • Chuck Norris
  • bono animo es
  • data ślubu: 28 sierpnia 2004r.
« Odpowiedź #75 dnia: 21 Sierpnia 2008, 13:20 »
Ja mam ususzone płatki róż z zeręczynowego bukietu i myślę, że nasz staż jest najeplszym dowodem na to, że ten przesąd nijak się ma do rzeczywistości ;)

Offline mag
  • bywalec
« Odpowiedź #76 dnia: 21 Sierpnia 2008, 15:56 »
ja mam jeden bukiecik ususzony od mojego PM który dostałam na początku naszej znajomości :)

a jeśli chodzi o przygotowania, to sobie grzecznie stoją w miejscu :)

Offline aga8207

• bywalec
  • data ślubu: 06.06. 2009 Catamaran :)
« Odpowiedź #77 dnia: 21 Sierpnia 2008, 19:55 »
mag   mamy ślub w tym samym dniu :) :skacza: :skacza:
A o której godzinie ślubujecie? My o 15  ;D

A tak ogólnie to u nas też narazie stagnacja: sala jest, foto i kamera też, zespół. Po wakacjach musze sie zacząć za jakąś sukienką rozglądać na poważnie.

A co do przesądów to ostatnio byłam z moim oglądać sukienki bo akurat przejeżdżaliśmy i postanowilśmy zerknąć. Też coś tam na początku mówiłam że nie powinien mnie ogladać w sukni. Ale my w sumie narazie tylko na wieszaku oglądaliśmy więc mam nadzieje źe sie nie liczy :) Ah te przesądy !!!!

A ja jeszcze tylko jutro do pracy i potem robie sobie drugie wakacje w tym sezonie. Jedziemy na tydzień w góry. Mam nadzieję, że będzie fajnie bo cos ostatnio nerwy nam puszczały. Chyba stres  przedślubny a dokładniej stres przed decyzja gdzie będziemy mieszkać i czy kupujemy mieszkanie czy budujemy dom :) ehhhhhh

Offline mag
  • bywalec
« Odpowiedź #78 dnia: 21 Sierpnia 2008, 21:04 »
aga8207  my ślubujemy o 17 :) dwie godzinki później :D

ale Wam dobrze z tym urlopem :) ja niestety będę musiała trochę na niego zapracować, bo dopiero co rozpoczęłam tam pracę ;)

a jeśli chodzi o gniazdko..sama nie wiem co się bardziej opłaca, marzy się domek...ale jak będzie, się później okaże :)

Offline margolka

• Chuck Norris
« Odpowiedź #79 dnia: 22 Sierpnia 2008, 14:13 »
Witam Was w piątkowe popołudnie  ;D  ;D  ;D
mag witaj po powrocie znad morza  :) jak było ?
Co do przesądów - chyba nie ma takiego żeby przyszły pan młody nie mógł oglądać przyszłej panny młodej w butach ślubnych , co ?  ;D
Bo chyba poradzę się mojego w kwestii butów  ;) Byłam oglądać butki wczoraj i przedwczoraj, no ale nic nie kupiłam - nie dlatego, że mi się nie podobają, bo podobają, ale nie wiem które wybrać  :) No i jestem ciekawa które podobałyby się mojemu narzeczonemu. Ja raczej nie chodzę w eleganckich butach i nie mam jakiegoś konkretnego upatrzonego modelu - chcę tylko żeby były wygodne  :)
... więc chyba nie zaszkodzi jak mój PM poogląda mnie w tych bucikach ?  ;)

Offline werka23

• Chuck Norris
« Odpowiedź #80 dnia: 22 Sierpnia 2008, 14:48 »
chyba czas zacząć mówić że "...to na szczęście"  ;) suche kwiatki na szczęście (przecież jak wyrzucę do kosza śliczny kwiatek -na śmietniku i tak sie zasuszy, zresztą szkoda i powinien być w wazonie jak najdłużej)  :drapanie: hm zakupy z narzeczonym na szczęście  ;D nie jestem przesądna ale jak czytam o nich  to zaczynam sie zastanawiać ;) a tak naprawdę co mają mieć buty i inne rzeczy do miłości eeee... tam takie gadanie margolka moim zdaniem bez obaw możesz wziąć swojego przyszłego pana młodego ze sobą po butki, tylko nie pozwól by za nie zapłacił według przesądów  :lol: :lol: :lol: bo ...... hm to dziwne bo sadziłam ze ślubne buty zakłada sie raz w życiu  :drapanie:  :brewki:
przepraszam za chaos ale sie śpieszę buziakuje popołudniowo  ;) ;) ;)

Offline margolka

• Chuck Norris
« Odpowiedź #81 dnia: 22 Sierpnia 2008, 14:58 »
ciut z Twojej wypowiedzi werka zrozumiałam  ;) ale ciut nie  ;D

Offline mag
  • bywalec
« Odpowiedź #82 dnia: 22 Sierpnia 2008, 19:18 »
margolka  bierz swojego chłopa pod pachy i kieruj do sklepu, zresztą kto Ci lepiej doradzi jak nie On ;D

ja z moim lubym uwielbiam chodzić na zakupy :D ale jeśli chodzi o sukienkę ślubną to już mi zapowiedział, że chce mnie w niej zobaczyć w dzień ślubu..nie to żeby wierzył w przesądy ;p

a nad morzem było super ;D mimo chmurek na niebie i spadających kropelek deszczu :D zachodu ani razu też nie widziałam, ale co tam..najważniejsze że byliśmy razem ;D

Offline margolka

• Chuck Norris
« Odpowiedź #83 dnia: 22 Sierpnia 2008, 21:45 »
Najpierw to muszę go tu ściągnąć do mnie  :) My się widujemy tylko w weekendy, bo moje kochanie pracuje (ja jak na razie się lenię), a poza tym mieszkamy od siebie w odległości 40 km - obecnie znowu jestem ja u niego  ::) Już chyba 3 weekend z rzędu - zobaczymy, może za tydzień wybierzemy się na wspólne zakupy  :)

Offline werka23

• Chuck Norris
« Odpowiedź #84 dnia: 22 Sierpnia 2008, 22:45 »
ciut z Twojej wypowiedzi werka zrozumiałam  ;) ale ciut nie  ;D

przepraszam dziewczyny,  poleciałam  ;D

miałam na myśli to iż czas skończyć z tymi przesadami "na złe" myśle że trzeba mówić "na szczęście" uczepię sie tematu kwiatków -po co mówić że się miłość ususzy czy coś tam...a może tak zatrzymać kwiatki na szczęście  ;)

co do butków, jest taki przesąd ze pan młody nie może kupić narzeczonej butów do ślubu ponieważ znaczy to iz ona w nich odejdzie od niego -a mi chodziło o to, że jak to możliwe bo takie buty zakłada sie raz w życiu ::)

ja dziś byłam na zakupach i muszę sie pochwalić, że kupiłam wymarzona torebkę ale mój M. bardzo sie przydał bo miałam problem która torebkę wybrać : pomarańczową czy niebieska i znowu niebieska czy pomarańczową oj najchętniej to wzięłabym obie i co było dalej????...kochanie pomocy!!! w której lepiej czerwonej czy niebieskiej  :D na pewno w niebieskiej??? ale pomarańczowa taka ładna  ;D a może jednak niebieska,...itd w końcu zapadła decyzja męska że niebieska, a ja sie jeszcze upewniałam czy na pewno, bo pomarańczowa  jest śliczna :skacza: nio i jest niebieska  :brewki: ale jeszcze idąc do samochodu zastanawiałam sie czy nie lepsza pomarańczowa  :drapanie:
najgorzej jest wybrać, jak coś sie tak samo podoba  :lol: :lol: :lol:

zatem margolka bierz swojego narzeczonego na wspólne zakupy, nie ma jak to męska decyzja :)

aż mi wstyd... wy też dziewczyny macie taki problem  z dokonaniem wyboru ;)

wieczorkowe buziaki

Offline margolka

• Chuck Norris
« Odpowiedź #85 dnia: 23 Sierpnia 2008, 10:41 »
dzień dobry  ;D
co do tego przesądu o butach - to ja słyszałam odwrotnie, że to kobieta nie może swojemu mężczyźnie kupić bo od niej w nich odejdzie  ;) tak czy siak, głupota jak nic  ;D
werka no ja właśnie też taka niezdecydowana  :)
Miłego weekendu  :D

Offline mag
  • bywalec
« Odpowiedź #86 dnia: 23 Sierpnia 2008, 10:46 »
werka23 pewnie że wszystko "na szczęście" i dodam "na miłość" ;D a co se będziemy żałować ;D

margolka  40 km to jeszcze nie tragedia ;) mój Luby mieszka 100 km stąd, ale na szczęście pracę znalazł blisko ;D

miłego weekendu :D

Offline werka23

• Chuck Norris
« Odpowiedź #87 dnia: 24 Sierpnia 2008, 13:15 »
witam was dziewczyny w niedzielne południe  ;)

mag bardzo ciebie podziwiam :) ja bym nie wytrzymała chyba  ::) ja zrezygnowałam z dziennych studiów na zaoczne byle byc tylko blisko niego, czasem żałuje ale coś kosztem czegoś niestety  :-\

a jak  u was dzionek wygląda??? tu strasznie pada i jest zimno brrr za samą myśl sie nie chce wychodzić z domku :)

dziś sie wybieramy do znajomych, którzy nas ze sobą poznali :) jeszcze nie wiedzą o zaręczynach hihihi ciekawa jestem ich minki jak to usłyszą  ;) w sumie to oni od samego początku wiedzieli że coś miedzy nami będzie albo już było tylko MY nie wiedzieliśmy  o tym...a to do pizzerii razem nas wyciągali, a to zgrywać do nich filmy tez razem, a to na kolacje... ciekawe skąd wiedzieli  :drapanie: i tylko sie z nas śmiali jak mówiliśmy ze nic nas nie łączy, a na teksty że sie kumplujemy kiwali głowami..."tak, tak...."  :hmmm:

kurcze, ale trafiliśmy z ta datą ślubu  :o akurat na mistrzostwa świata w piłce nożnej  :-\ juz gdzieś czytałam na forum jak  w czasie czyjegoś (zapomniałam nicku) weselicha męska strona zmyła sie na meczyk  :-\ a mój M. wpadł na genialny pomysł zrobienia przerwy na weselu na meczyk  :mdleje: 

pozdrawiam was cieplutko   ;)

Offline mag
  • bywalec
« Odpowiedź #88 dnia: 24 Sierpnia 2008, 20:25 »
no i po niedzieli i jutro do pracy! czas leci tak szybko, że nim się obejrzymy a będziemy się bawić na naszych weselichach ;D

niedziela minęła spokojnie, trochę popadało, ale jak słoneczko wyszło było pięknie :D i jak grzało :)

pozdrawiam

Offline evelaz

• Chuck Norris
« Odpowiedź #89 dnia: 24 Sierpnia 2008, 22:23 »
u mnie niedziela też minęła spokojnie :) pogoda była zmienna,ale praktycznie do samego wieczora nie padało.
Werka23- jak udało się spotkanko u znajomych ?
pozdrawiam Was  :-*