Autor Wątek: CZERWCOWE PANNY MŁODE....  (Przeczytany 164169 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Ilona1985

• entuzjasta
Odp: CZERWCOWE PANNY MŁODE....
« Odpowiedź #420 dnia: 30 Stycznia 2009, 22:34 »
Czesc dziewczynki!
Ja tez chce zobaczyc suknie Agawlo, prosze wyslij mi rowniez: ilonadudzinska@interia.pl

Offline agawlo1984

• użytkownik
  • **
  • Z moim Skarbem:)
  • data ślubu: 06.06.2009
« Odpowiedź #421 dnia: 30 Stycznia 2009, 23:04 »
margolka i ilonka1985 moja sukienka ma takie drobne koraliki z przodu i one przechodzą do tyłu w taki fajny wzór:)Niestety na zdjęciu tego nie widać bo robiła je moja mama. Wszystkie czerwcowe Panny Młode jak macie swoje suknie to z chęcią też zobaczę agawlo@gmail.com:)

Offline ela

• Chuck Norris
  • data ślubu: 13.08.2005
« Odpowiedź #422 dnia: 31 Stycznia 2009, 00:30 »
Jest specjalny wątek o sukienkach gdzie sie wkleja tylko ich zdjęcia .
Poszukajcie na forum i tam sie, chwalcie :)

Temat "nasze suknie ślubne-tylko zdjęcia !"
To, że się uśmiecham, śmieje i żartuje jak zawsze nie znaczy, że u mnie jest zajebiście. Ja po prostu nie lubię pokazywać, że jest mi bardzo źle. -

Offline margolka

• Chuck Norris
« Odpowiedź #423 dnia: 31 Stycznia 2009, 07:06 »
Ja niestety nie mam zdjęcia w swojej sukni  :(

Offline agawlo1984

• użytkownik
  • **
« Odpowiedź #424 dnia: 31 Stycznia 2009, 12:26 »
Hmm ale my zdjecia przesyłamy sobie prywatnie a tutaj tylko informujemy o sprawach bierzących

Offline Ilona1985

• entuzjasta
« Odpowiedź #425 dnia: 31 Stycznia 2009, 14:24 »
Ela czyt wczesniejszy post...Agawlo nie chciala wklejac zdjecia na forum e-wesela tylko przesla je prywatnie na mejla....

Offline mag
  • bywalec
« Odpowiedź #426 dnia: 31 Stycznia 2009, 14:42 »
domisia82 świetny pomysł z prezentem dla PM :D rewelacja :D może i ja o czymś takim pomyślę :)

a plany na ten miesiąc?
1. nauki przedślubne
2. umówić się  z fryzjerem i kosmetyczką
3. kupno wina
4. rozejrzeć się za bucikami do sukienki i dodatkami
5. ewentualnie gajerek dla PM :)

to plany, a jak będzie? ;)

Offline domisia82

• bywalec
« Odpowiedź #427 dnia: 1 Lutego 2009, 14:33 »
niezłe plany na ten miesiąc mag
byle do przodu, trzymam kciuki  :)

Offline anulla_p

• Chuck Norris
  • data ślubu: 27-06-09
« Odpowiedź #428 dnia: 1 Lutego 2009, 15:15 »
a teraz poradźcie dziewczyny: zawsze chodzę w butach na płaskim, buty na obcasie zdarza mi się założyć czasem 2x w roku, co myślicie, zmuszać się do ślubu na obcasie czy jednak wybrać białe na płaskim? hmmm. A żeby było zabawnie, to na płaskim sobie już kupiłam, a za tymi drugimi jeszcze się oglądam.  Obcas max 6cm co bym się czuła stabilnie, czy dać sobie spokój? Choć powiem szczerze, ze PM  wolał by wyższe no i sukienka będzie wyglądać lepiej w wyższych butach. słucham Waszych opinii :-)

Dlaczego kobiety mają zawsze tak dużo obowiązków? Bo głupie śpią w nocy to im się zbiera

Offline margolka

• Chuck Norris
« Odpowiedź #429 dnia: 1 Lutego 2009, 15:47 »
Annula ja też zawsze chodze na płaskim, a w obcasach 2 razy do roku - czyjes wesele czy cos takiego  :P
I zawsze są to te same buty (jeszcze studniówkowe  ;D - 7cm obcas)
Na brata wesele kupiłam szpilki 10 cm  ;D Nie chcialam wyglądać jak krasnalek przy moim chłopaku  :D Ale ciagle je zmieniałam, albo ściągałam i tak do rana  ;)
Teraz na ślub kupiłam sobie na 6,5 cm obcasie - no ale mój PM ma ponad 30 cm więcej niz ja, a Twój o dużo wyższy od Ciebie?
Ja mam nadzieję, ze wytrzymam w swoich  ;)

Offline anulla_p

• Chuck Norris
« Odpowiedź #430 dnia: 1 Lutego 2009, 16:06 »
20cm różnicy miedzy nami, ale raczej nie chodzi mi o dodanie sobie centymetrów na sile bo nie ma to żadnego znaczenia, a o mój komfort. Właśnie słusznie napisałaś margolka  -"Ale ciągle je zmieniałam, albo ściągałam i tak do rana " , jeszcze pomyślę nad tematem...

Dlaczego kobiety mają zawsze tak dużo obowiązków? Bo głupie śpią w nocy to im się zbiera

Offline akayu
  • maniak
  • data ślubu: 27.06.2009
« Odpowiedź #431 dnia: 1 Lutego 2009, 16:54 »
ja sadze ze warto kupic na obcasie.nie musisz kupowac na wysokim,ale zawsze to ladniej sie prezentuje

Offline Ilona1985

• entuzjasta
« Odpowiedź #432 dnia: 1 Lutego 2009, 19:59 »
Czesc dziewczyny...obcas musi byc naturalnie ,chociazby 6 cm....

Offline mag
  • bywalec
« Odpowiedź #433 dnia: 1 Lutego 2009, 20:12 »
ja niestety też mam ten problem..tylko płaskie..obcas mam jedynie 1 cm  ::) i co ze ślubem? 6 cm troszkę mnie przeraża ;)

Offline domisia82

• bywalec
« Odpowiedź #434 dnia: 1 Lutego 2009, 20:26 »
ja się przyłaczam do problemu  ;D całe zycie na plaskim a teraz... w ogóle nie wiem gdzie zacząc szukać tych butów slubnych, w salonach z sukniami czy gdzie indziej?
A buty na obcasie dużo lepiej wyglądają niz na płaskim, ale ja chyba wykombinuje cos na przebranie, bo całej nocy na obcasie nie wytrzymam na pewno. Tak na wszelki wypadek. Wiem, że sukienka bedzie dopasowana do wyższego obcasa ale trudno, jakoś to bedzie  ;D

Offline anulla_p

• Chuck Norris
« Odpowiedź #435 dnia: 1 Lutego 2009, 22:31 »
Na tyle zgodnych odpowiedzi decyzja zapadła, kupuję buty na obcasie, chyba właśnie ze względu na sukienkę a niech tam najwyżej będę przebierać na płaskie  :Fotograf:  czego to się nie robi dla dobrej prezencji hmm

Offline margolka

• Chuck Norris
« Odpowiedź #436 dnia: 1 Lutego 2009, 23:06 »
To jak już kupisz butki to pochwal się nam  :D

Offline anulla_p

• Chuck Norris
« Odpowiedź #437 dnia: 1 Lutego 2009, 23:16 »
na pewno, na pewno, ale to możne potrwać nawet do ślubu, BO: białe czy srebrne jak wszystkie dodatki a możne turkusowe pod kolor sukienki (bo ja nie mam tradycyjnie białej (czas teraźniejszy bo juz wisi w szafie), (boże żeby teraz tylko nie przytyć)). hmmm hmmm no wiesz margolka przecież kobieta zmienna jest. :cool:

Offline margolka

• Chuck Norris
« Odpowiedź #438 dnia: 1 Lutego 2009, 23:32 »
Ja schudłam 5 kilo od zdjęcia miary i teraz modlę się, żeby przytyć z powrotem  ;)

Offline anulla_p

• Chuck Norris
« Odpowiedź #439 dnia: 2 Lutego 2009, 00:00 »
Spoko masz czas. Mogę Ci dać "świetną dietę": na śniadanie czekolada najlepiej z orzechami no cud miód, nie nie tak, zacznij od czekolady na gorąco do picia pycha.... a na kolacje coś z mc donald`s no chyba, ze nie przepadasz to pizza hut, efekty gwarantowane  :Mcdonalds:

Offline ela

• Chuck Norris
  • data ślubu: 13.08.2005
« Odpowiedź #440 dnia: 2 Lutego 2009, 00:06 »
A na drugą kolację ok 23.32 musisz zjesc chipsy paprykowe , popijając cola :) DAo tego 12 kostek ptasiego mleczka i 356 gram kopytek :)
To, że się uśmiecham, śmieje i żartuje jak zawsze nie znaczy, że u mnie jest zajebiście. Ja po prostu nie lubię pokazywać, że jest mi bardzo źle. -

Offline anulla_p

• Chuck Norris
« Odpowiedź #441 dnia: 2 Lutego 2009, 00:10 »
tylko pamiętaj cola nie dietetyczna, tylko ta pełnowartościowa, o rany no tak zapomniałam o ptasim mleczku KONIECZNIE (smak dowolny) :hopsa:

Offline Iga_

• bywalec
  • data ślubu: 20.06.2009
« Odpowiedź #442 dnia: 2 Lutego 2009, 09:05 »
hmm, na mnie te diety nie działają...
sukienke bede miała w rozmiarze 32 i to dopasowywaną
bo ja chuda w dupce jestem i talii, a ramiona i uda standard...

a buciki na obcasie nie zawsze oznaczają szpilkę. widziałam ładne butki na kaczuszce 4-5 cm, stabilne i wyższe niż płaskie :)

Offline margolka

• Chuck Norris
« Odpowiedź #443 dnia: 2 Lutego 2009, 15:38 »
He he - Anula, ela - dziękuję za rady  ;) słodyczy nie lubię, ale fastfoody owszem - mniam  ;D
Moja waga od kilku lat stała w miejscu, mialam i biodra i pupe, teraz Irlandia mnie tak odchudziła  :-\

Offline anulla_p

• Chuck Norris
« Odpowiedź #444 dnia: 2 Lutego 2009, 15:49 »
to ciekawe bardzo bo mnie Londyn utuczył, a przyznam szczerze, ze fast food (ów) nie znoszę a ostatnio z 2 miesiące ostro ograniczyłam słodycze :) 

Offline mag
  • bywalec
« Odpowiedź #445 dnia: 2 Lutego 2009, 16:22 »
ja ze wszytskiego mogłabym zrezygnować...ale nie z CZEKOLADY  ::)

Offline buraczek
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #446 dnia: 2 Lutego 2009, 18:03 »
a mnie akademik przytuczył   >:( i to o 5 kg... już raczej tego nie zrzucę przed weselem...

Offline anulla_p

• Chuck Norris
« Odpowiedź #447 dnia: 2 Lutego 2009, 18:45 »
No właśnie UKOCHANA CZEKOLADA, moja druga miłość  :serce: (buraczek ja nie wiedziałam, ze w akademikach teraz tak dobrze karmią hoho) . Ale tak przy okazji mam znajomego, który czasem stosuje sobie takie męskie diety, zawsze stara się być aktywny na rożne sposoby czasem to siłownia czasem basen czasem idzie pobiegać albo bierze rower, a czasem ma 3,4 dni przerwy i tez jest ok.  Po rozmowie z nim nabrałam zupełnie inny punkt widzenie na sprawy wszystkich cud diet. Nie objadajmy się i patrzmy na to co jemy, ale wcale to nie znaczy, ze mamy jeść tylko sałatę i wodę. Ktoś mi kiedyś tez powiedział, ze nasz żołądek ma wielkość naszej pieści wiec nie powinniśmy pchać w niego więcej niż nam się zmieści w dłoni ale za to częściej (np. jabłko mieści się idealnie). A jeśli chodzi o słodycze to czemu nie ale raz w tygodniu 3 kostki czekolady lub markizę lub co kto woli, bo jak słodycze odstawimy definitywnie to tez nie jest dobre, dlaczego? Po kilu tygodniach możemy mieć kryzys i rzucić się na wszystko co słodkie tylko cale nasze wcześniejsze  osiągnięcia  :evil: weźmie niestety. Rany jak się rozpisałam ale to takie moje małe przemyślenia, które na mnie się sprawdzają, a na kimś innym nie muszą, w końcu każda z nas jest bardzo indywidualna. :bukiet:

Offline agawlo1984

• użytkownik
  • **
« Odpowiedź #448 dnia: 2 Lutego 2009, 19:03 »
Kochane czerwcówki. To nie jest dobrze, żeby waga się wahała w krótkim okresie czasu. Pamiętajcie, że każdy kilogram mniej lub więcej to dla organizmu zmiana. Tycie czy chudnięcie nie wpływa tylko na masę ciała, ale na wiele innych ważnych funkcji organizmu. Jeśli mogę coś poradzić (skończyłam promocję zdrowia):
- znajdźcie czas, żeby jeść regularnie
- ostatni posiłek powinien być o godzinie 18.00 (a wtedy jedząc różnorodne produkty podczas dnia NIE PRZYTYJECIE)
- lepiej jeść częściej w małych ilościach (np. co 3 godziny mały posiłek), niż się napychać wtedy gdy poczujemy głód
- zjadając np. obiad nie wpychaj wszystkiego na siłę (proponuję łyżka ziemniaków, łyżka surówki, mięsko) i to na pewno zaspokoi głód
- zjadając w/w obiad pamiętajcie o zasadzie, że surówkę możecie łączyć ze wszystkim, natomiast nigdy nie jedzcie połączenia ziemniaków i mięsa!!!!
- wiedzcie, że po zjedzeniu posiłku, dopiero po 20 minutach Wasz głód zostaje zaspokojony bez względu na zjedzoną ilość pokarmu
- najważniejszym posiłkiem jest śniadanie
- długotrwały skutek odchudzania uzyskacie tracąc 1 kg/dwa tygodnie
- tracąc szybko duża ilość kilogramów może Was dopaść efekt jojo (chudniesz 5 kilo, tyjesz 10 kg)
Mam nadzieję, że przydadzą Wam się moje porady:)

Offline buraczek
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #449 dnia: 2 Lutego 2009, 20:41 »
kurcze, to wszystko co piszecie to prawda, ale... najtrudniej jest rano- czasem pośpiech żeby zdążyć na uczelnię i nie zjedzone śniadanie, albo brak uczucia głodu po wstaniu; a po drugie kolacje- słyszałam już dobre rady wiele razy żeby nie jeść po 18 ale z tym też bywa różnie- nieraz nauka do nocy, albo praca na nocne zmiany- jeszcze nie zdażyło się żebym na nocnej zmianie nic nie zjadła... i tak to jest...
a co do akademika to mieszkam z narzeczonym i teściowa daje nam niezły prowiant co 2 tygodnie... więc się przytyło, a ruchu nie za dużo...