liliann - dzięki .... Gosiaczek80
"oprócz syna musisz wychować sobie matkę !" gdyby to było takie proste bo w grę wchodzą tylko drastyczne metody z naciskiem na bardzo drastyczne

Trzeba sobie zdawać sprawę ile krzywdy potrafią zrobić dla związku "tzw. rodzice" wpieprzający się we wszystkie sprawy, Ewelinka teraz jest "sama" a większość z Was ma oparcie Męża i nie wiem jak rozwiązujecie takie sytuacje ale w większości każdy opierdziela swoich rodziców jak próbują się "wcinać" no chyba, że nastąpił przykurcz pępowiny ale wtedy jest kwestią czasu kiedy taki związek się rozpada.
Uwierzcie Ewelinka całe życie chodziła z jednym wielkim Sercem, bez instynktu obronnego a z miłością do wszystkich, z Sercem podatnym na wiatr, deszcz, ludzkie krzywdy ...w tym rodziców a dzisiaj nauczyłyście ją również Wy mówić Nie, nauczyłyście ją chronić Serce i kwestią czasu jest kiedy nauczy się powiedzieć Mamo to Moje Życie chcesz pomóc bądź, chcesz dalej dominować to odejdź. Dlatego bardzo się cieszę, że wyjedzie z Sebkiem choć będę wylewał moc łez ale to może jedynie pomóc. Dlatego bardzo się Cieszę, że jesteście Wy .... bo wasze słowa świadczą o tym, że zły odbiór takiego zachowania posiadam nie tylko ja ale i WY - Dzięki.