Może jakies podsumowanko tego co macie już z głowy na rozpoczęcie odliczanka 
Katarzyna_84 Czytasz w moich myślach, właśnie się miała za to zabrać tylko obeszłam jeszcze wątki innych forumek.
Ślub odbędzie się w Stargardzie Szczecińskim na os. Zachód w kościółku p.w. Miłosierdzia Bożego o godzinie 16:00.
Wesele w Dworku Hetmańskim w Koszewku (dla przypomnienia kilka zdjęć):

Z pozostałych spraw byłoby chyba łatwiej wymienić czego nie mamy, ale może nie mam świadomości, że o czymś zapomnieliśmy, więc sprawdźcie mnie proszę czy jest wszystko:
- świadkowie wybrani,
- zaproszenia już nawet rozesłane, część już potwierdzeń spłynęło na e-maila,
- sukienka od 13 stycznia już, zdecydowałam się od razu, na moje nieszczęście przy wyborze był Jarek, pojechaliśmy się tylko zapoznać z ofertą i zrobić sobie mała wycieczkę, a skończyło się na zakupie.
- garnitur, kamizelka i musznik zamówiona z materiału sukienki, brakuje koszuli,
- welon, szal już też czekają,
- buty oboje mamy,
- nauki przedmałżeńskie, poradnia rodzinna, protokół w kościele, zapowiedzi, USC - zaświadczenie tylko czeka w Stargardzie na odebranie opłacenie 84,00 zł,
- kwity dla rodziców, ozdoba na samochód, wiązanka dla mnie, świadkowej, i dziewczynek które mam nadzieję że będą miały odwagę iść przed nami,
- biżuteria, do której nie jestem do końca przekonana,
- mnóstwo bielizny nocnej od koloru do wyboru, bo obecnie w Madrycie są duże przeceny i zaszalałam,
- fryzjer, makijaż, pazurki itp. Salon Victoria na pl. Żołnierza, ale były przeboje, bo wcześniej się uparłam się na inną wizażystkę,
- samochód zarezerwowany na cały weekend,
- aaaa najpiękniejsze na świecie obrączki,
- kurs tańca, Bozia nam nie dała obojgu talentu musiała nas ktoś pchnąć to tańca,
- wybrany utwór na pierwszy taniec - Whitney Houston "You light up my life"
- kamerzysta,
- fotograf - zdjęcia powyżej są sesją narzeczeńską na próbę jak się będziemy czuć u naszej Pani fotograf,
- dj'ej,
- oprawa muzyczna mszy tylko jeszcze nie do końca dogadana,
- no i na koniec fajerwerki, które Jarek sobie zamarzył.
I chyba to wszystko, mam nadzieję ze niczego nie pominęłam. Zdjęcia poszczególnych rzeczy z czasem powklejam.