włąsnie u ricardo wyczytałam, ze kończyłyśmy ten sam kierunek studiów!
ale fajnie
gdzieś już rozmawiałyśmy o tym

tylko gdzie

ja nawet byłam na tyle wścibska, że spytałam się Ciebie gdzie pracujesz

ja do marca też pracowałam w wykonawstwie, takie praktyki zdobyłam w czasie studiów, w czasie roku akademickiego popracowałam w biurze projektowym, ale lepszą ofertę po obronie dostałam od tej firmy wykonawczej, w której pracowałam w czasie wakacji (dwa lata z rzędu) i się skusiłam

a kiedy zdałam sobie sprawę, że nic z tego dobrego nie będzie dostałam propozycję wyjazdu do Madrytu do firmy projektowej, która wchodzi na rynek Polski no i jestem... jak na razie nie żałuję.
macie bardzo oryinalne obrączki
pochwalę znowu Jarka, bo po pierwsze on chciał białe złoto, gładką, szeroką i grubą czyli łatwo się w taką wstrzelić, a po drugie nie wybrzydzał i nie

mnie jak usłyszał, że jedyna takie są w Warszawie

a tak całkiem na serio dla niego dwie rzeczy się będą najbardziej liczyły po ślubie/weselu: obrączki (dlatego miały być niepowtarzalne, wyjątkowe itp. i na całe życie nie liczyła się cena ani odległość pod warunkiem że za rok nie będę piszczeć, że się mi już nie podobają) i zdjęcia!!!
A przymierzałaś długi welon taki o jakim marzysz???
przymierzała długi, ale zupełnie inny niż ten co się mi podoba na całej długości był jednej długości i do tego w innym kolorze niż sukienka jakiś taki brzydki, jutro wkleję zdjęcie (takie też mam

)
jak wasze obrączki razem ślicznie wyglądają
tak super wchodzi mniejsza w większą 
u nas to trochę śmiesznie będzie to wyglądać, moja po prostu najnormalniej się utopi w Marcinowej
też mam cieniutkie paluszki
a Marcin zdecydowanie pełniejsze, ja mam obrączkę 9 , a On 25, więc różnica jest 16 rozmiarów, a nie tylko 7 
oj to rzeczywiście dużą różnice macie
ja mam obrączkę 8 a Jarek 20, a na żywo i tak ona śmiesznie wygląda, bo jest grubaśna czuć jej ciężar ja się śmieję że moja malutka jest zgrabniutka a jego to śruba taka masywna, ale w końcu taką chciał i jest zadowolony że będzie czuł/wiedział że ją ma
Fajnie, że mnie odwiedzacie

, niesamowita to jest pamiątka i przyjemność... Dziękuję!!!