Autor Wątek: I ja też doczekam się w końcu tego dnia... 01-09-07  (Przeczytany 47755 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Bernadetka

• uzależniony
  • data ślubu: 01-09-2007
Odp: I ja też doczekam się w końcu tego dnia... 01-09-07
« Odpowiedź #30 dnia: 30 Czerwca 2007, 23:59 »
Witam i ja, super zdjątka szczególnie te z sesji. A może jakies foto sukni?
Kurcze dziewczyny czytacie w moich myślach, tylko jesteście zawsze o krok przede mną z postem  ;D
A oprócz tego serdecznie witam i zapraszam do podczytywania, obiecują więcej zdjęć, ogarnę komputer i wkleję więcej z sesji mnie one osobiście powaliły, a to są zdjęcia na żywca bez komputerowej obróbki te wywołane są jeszcze ładniejsze.
Aaaa po krótkim poszukiwaniu moje ulubione:

I Jarka ulubione:

Offline Kllusia

• entuzjasta
  • data ślubu: 1.09.2007
« Odpowiedź #31 dnia: 1 Lipca 2007, 00:02 »
Bernadetko (nota bene masz imię takie samo jak moja pierwsza teściowa, ale do dzis bardzo ja lubię i mam bardzo dobry kontakt) nie wolno rezygnowac z marzeń - masz ochotę na długaśny welon, to go po prostu sobie spraw  :przytul: Panna młoda ma prawo mieć własne wizje i zachcianki. Sukienkę masz prześliczną i długi welon jak najbardziej by do niej pasował - teraz są one trójwarstwowe: w kościele masz długi, potem odpinasz te najdłuższą część i masz wygodny welonik do pasa, w sam raz na tańce i swawole.
Moja Ania - i ja również - co rusz mamy nowe pomysły na buty, na biżuterię, na diadem: buty na razie ma jedne, biżuterię także, ale za to diademy już dwa  :brewki: Do ślubu jeszcze dwa miesiące, może sie okazac, że wszystkiego ma potrójnie  :los:

Offline ika3w

• Ilona
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 23.08.2008r
« Odpowiedź #32 dnia: 1 Lipca 2007, 00:09 »
WOOOOOW!! To ulubione Jarka po prostu rewelacja!!

Offline Bernadetka

• uzależniony
« Odpowiedź #33 dnia: 1 Lipca 2007, 00:15 »
Bernadetko (nota bene masz imię takie samo jak moja pierwsza teściowa, ale do dzis bardzo ja lubię i mam bardzo dobry kontakt)
Ja długi czas miałam kompleksy z powodu imienia, a raczej obu jaki mi rodzice nadali, a jeszcze nie wiecie że siostrę mam bliźniaczkę i ona ma oba imiona normalne a ja się śmieję że oba anormalne. Wszyscy do mnie mówią Beta :drapanie: tylko nie wiem skąd się to wzięło i kiedy się zaczęło >:( jestem już na to zła bo zawsze to określenie za mną idzie wszyscy chcą się domnie zwracać na skróty

nie wolno rezygnowac z marzeń - masz ochotę na długaśny welon, to go po prostu sobie spraw  :przytul: Panna młoda ma prawo mieć własne wizje i zachcianki. Sukienkę masz prześliczną i długi welon jak najbardziej by do niej pasował - teraz są one trójwarstwowe: w kościele masz długi, potem odpinasz te najdłuższą część i masz wygodny welonik do pasa, w sam raz na tańce i swawole.
tak sobie tłumaczyłam jak się uparłam na srebrne buciki do tego sandałki, wszyscy mi odradzali i ze mnie się śmiali, a teraz wszystkim mój pomysł sie podoba :P

Moja Ania - i ja również - co rusz mamy nowe pomysły na buty, na biżuterię, na diadem: buty na razie ma jedne, biżuterię także, ale za to diademy już dwa  :brewki: Do ślubu jeszcze dwa miesiące, może sie okazac, że wszystkiego ma potrójnie  :los:
O to ogromne dla mnie pocieszenie, bo myślałam że tylko ja się nie potrafię zdecydować i że inne Panny Młode mają jakoś bardziej sprecyzowane wyobrażenie swojego wyglądu w tym dniu, no wiem że są wyjątki np. nasza kochana Anusia-szczecin, ale niektórym jak się patrzę bardzo łatwo przychodzą takie decyzje :-\

Offline Lara_Croft

• maniak
  • Ten Pan i ta Pani, są na siebie skazani :)
  • data ślubu: 4 sierpnia 2007
« Odpowiedź #34 dnia: 1 Lipca 2007, 00:28 »
Bernadetka, jak u mnie w wąteczku pewnie czytałaś tez miałam problem z welonem, jednak nie taki prosty wybór, bo mnóstwo można tych ozdób spotkać, ale ja bym brała to, o czym marzyłam, czyli w Twoim wypadku ten długaśny, zawsze możesz wziąć trzy częściowy i trzecią część odpiąć jak tylko zabawa się rozkręci i zacznie długaśny przeszkadzać :)
nie rezygnuj z marzeń, bo jak sama napisałaś, z założenia ma to być jeden jedyny dzień, którego się nie powtórzy i masz wyglądać tak jak tego pragniesz, a nie tak jak się komuś innemu wydaje, ktoś inny może tylko pomóc z wyborem, a nie decydować :)
"Gdyby człowiek miał świadomość, co traci przez to, że nie może mieć dzieci, to by tego chyba nie zniósł tak po ludzku."

Marcel - 8.01.2017
Michał ❤ 29.05.2018
Maja - 5.01.2020
Madzia ❤ 27.02.2021

Offline Bernadetka

• uzależniony
« Odpowiedź #35 dnia: 1 Lipca 2007, 00:56 »
Bernadetko!!! Ja bym Cie widziała w tym pięknym długaśnym welonie!!!!!! Jest zaj......ty :) Kurcze musisz go mieć!!!! Zaryzykuj!!! :)

nie rezygnuj z marzeń, bo jak sama napisałaś, z założenia ma to być jeden jedyny dzień, którego się nie powtórzy i masz wyglądać tak jak tego pragniesz, a nie tak jak się komuś innemu wydaje, ktoś inny może tylko pomóc z wyborem, a nie decydować :)
Aż mi ciarki przeszły po plecach... wiem, że macie rację a do tego ja tak samo czuję, więc już postanowione wrócę do relacji Nadziei skopiuję jej zdjęcia i prześlę do Świdwina, żeby też taki dla mnie przygotowali zadecyduję ostatecznie, który założę jak już będę w całości ubrana i przygotowana -> zrobiona ;D
Dzięki wielkie, czasami potrzebuję takiego wsparcia, przytaknięcia na moje pomysły zazwyczaj to wsparcie dostaję od Jarka on jest moim motorem napędowym wszystkich sukcesów, ale obecnie nie ma na statku internetu.
O właśnie tyle spraw mamy załatwionych przez to właśnie, że gdy on był w poprzednim rejsie (przed nim tylko wybraliśmy i zarezerwowaliśmy DH) ja wszystko wyszukałam poumawiałam spotkania, ewentualne zdjęcia propozycji wysyłałam mu na e-maila i tak podejmowaliśmy wspólnie decyzje, niektóre sprawy dzieki temu samodzielnie zarezerwowałam, a z czym mogłam się wstrzymać czekałam do powrotu Jarka i na szczęście bo gdyby nie to nie mogłabym sama wyjechać, a taka jak moja sytuacja się może tylko raz w życiu zdarzyć.
pozdrawiam z gorącego Madrytu, niedługo się tu chyba ugotuję ;D

Offline milenaw
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 08-09-2007
« Odpowiedź #36 dnia: 1 Lipca 2007, 01:38 »
Bernadetko to znaczy, ze twoj Pm też sie tym wszysdtkim interesuje i chciał podejmować wszystkiem decyzje razem z tobą. Moj r. jakoś niechętnie do tego podchodził  i miał na wszystko czas.Aż w koncu mu to wszystko powiedzialam i sie trochę zaangażował.

Offline katarzyna_84

• Chuck Norris
  • Razem od 2-8-2000
  • data ślubu: 2.8.2008
« Odpowiedź #37 dnia: 1 Lipca 2007, 07:50 »
Bernadetka, czytam, czytam posty i nawet nie wiesz jak się  ucieszyłam aż w końcu doczytałam, że rozważysz jeszcze raz kwestię welonu  :D Szczerze to welon z lamówką jakoś tak nie pasi mi do Twojej sukni, zdecydowanie lepszy byłby bez lamówki, ten który miała Nadzieja jest piękny i tak jak Ci napisała Kasia po kościele możesz go "skrócić" i będzie git.
Zdjęcia super!

Offline Vall

• Chuck Norris
  • Żyć - oznacza wciąż wyrywać się do przodu!
  • data ślubu: 07.07.2007 :smile:
« Odpowiedź #38 dnia: 1 Lipca 2007, 07:59 »
Bernadetko - suknia boska  ;D a ty w niej jak modelka, po poprawkach będzie idealna  :D
 ::) no szkoda tylko, że narzeczony Cie w niej widział, inaczej by mu   :szczeka:  ;)
Miejsce cudowne.... a zdjątka z sesji  :ok:

Offline Lara_Croft

• maniak
« Odpowiedź #39 dnia: 1 Lipca 2007, 10:46 »
zadecyduję ostatecznie, który założę jak już będę w całości ubrana i przygotowana -> zrobiona ;D
Dzięki wielkie, czasami potrzebuję takiego wsparcia, przytaknięcia na moje pomysły zazwyczaj to wsparcie dostaję od Jarka on jest moim motorem napędowym wszystkich sukcesów, ale obecnie nie ma na statku internetu.

i właśnie o to chodzi :D i proszę bardzo :skacza:
"Gdyby człowiek miał świadomość, co traci przez to, że nie może mieć dzieci, to by tego chyba nie zniósł tak po ludzku."

Marcel - 8.01.2017
Michał ❤ 29.05.2018
Maja - 5.01.2020
Madzia ❤ 27.02.2021

Offline ricardo

• Patrycja
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 08.09.2007
« Odpowiedź #40 dnia: 1 Lipca 2007, 10:50 »
Suknia przepiękne!! Taka z Ciebie laska szczuplutka, ślicznie wyglądasz!!!! Welon ten co miała nadzieja jak wkleiłaś byłby zarąbisty!! Mi się bardzo podoba :)

Offline aagaa

• Chuck Norris
  • RAZEM od 3.03.2004
  • data ślubu: 2011
« Odpowiedź #41 dnia: 1 Lipca 2007, 11:12 »
wItAm I Ja  :hello:
Naprawdę cudnie wyglądasz w swej sukni! Zresztą z taaaką figurką to było by Ci pięknie w każdej !!!
Czy można popodziwiać więcej zdjęć z Waszej Hetmańskiej sali weselnej? Bo sama okolica i budynek z zewnątrz ujął mnie w 100% :):):)
Oczywiście chcemy zdjęć  :skacza:

Offline ASIA39

• Chuck Norris
  • Szata miłości utkana jest z materiału codzienności
  • data ślubu: 18.08.2012
« Odpowiedź #42 dnia: 1 Lipca 2007, 12:57 »
suknia boska  aTy w nie wygladasz przecudnie  :mdleje:
co do welonu to jest ....az brak mi slow  :szczeka: ciesz sie ze postanowilas go jednak wziasc super bedzie pasowal do Twej sukni  :ok: :hopsa:

Offline kitki82

• uzależniony
« Odpowiedź #43 dnia: 1 Lipca 2007, 15:21 »
Suknia przecudna a Ty w niej to po prostu księżniczka, bierz długi welon jeśli o takim marzysz jest śliczny i na pewno będziesz w nim przepieknie wyglądać. Taka okazja już się nie powtórzy!!!!!!

Offline mizia
  • zapaleniec
  • data ślubu: 2007
« Odpowiedź #44 dnia: 1 Lipca 2007, 15:35 »
 :hello: witam u Ciebie Bernadetko

wybraliście przepiękne miejsce na wesele,
w ogóle jesteście b. sympatyczna para... macie cudne zdjęcia z sesji fotograficznej... nie wyglądaja na pozowane, sa bardzo naturalne! nam też się taka sesyjka marzy.

uważam, że wybrałaś naprawdę świetny model sukni. bardzo do Ciebie pasuje. to jest naprawde bardzo ważne.

no i musze dodać jeszcze jedno! na innym watku widziałam już Wasze obrączki. Sa po prostu przepiękne. Wyjątkowe i baaardzo w moim guście. Zakochałam się w nich. Wiem, że zamawialiście je w Warszawie, wiec u mnie ta opcja odpada, ale popytam złotników, może wyczaruja mi coś podobnego :)

Offline Bernadetka

• uzależniony
« Odpowiedź #45 dnia: 1 Lipca 2007, 22:06 »
Bernadetko to znaczy, ze twoj Pm też sie tym wszysdtkim interesuje i chciał podejmować wszystkiem decyzje razem z tobą. Moj r. jakoś niechętnie do tego podchodził  i miał na wszystko czas.Aż w koncu mu to wszystko powiedzialam i sie trochę zaangażował.
O tak bardzo, sama się dziwiłam, bo często właśnie używa wykrętu "przecież wiesz lepiej i sama wybierzesz lepiej". Ale też na dużo mi pozwalał ;D jakby był moim domowym dyktatorem  ;D jakbym się go słuchała :drapanie: lubię tama zrobić wywiad a potem się tylko spytać pasuje??? W razie czego jest: plissss i  :calus: i zawsze pasuje. Gorzej mi wychodzą decyzje dot. tylko mnie samej wtedy potrzebuję (jak już pisałam i się przekonałyście) przytaknięcia i za to dziewczyny bardzo Wam dziękuję :uscisk:

::) no szkoda tylko, że narzeczony Cie w niej widział, inaczej by mu   :szczeka:  ;)
mam nadzieję, że w całej okazałości też mu  :szczeka: jeszcze liczę na to że mu się trochę obraz w pamieci zatrze, wiecie jak to z facetami czasem bywa. Mój właśnie taki jest, przy tej okazji wyjaśnię Wam jak wyszła data 01-09-2007, rok to nie chciałam zaraz po skończeniu studiów, a dzień
urodziny Jarka 31 sierpnia
moje urodzinki 2 września
więc żeby Jarciu pamiętał o rocznicach akurat się tak fajnie w kalendarzu zdarzyło że 1 wrzesnia jest sobotą :skacza:

wItAm I Ja  :hello:
Czy można popodziwiać więcej zdjęć z Waszej Hetmańskiej sali weselnej? Bo sama okolica i budynek z zewnątrz ujął mnie w 100% :):):)
Oczywiście chcemy zdjęć  :skacza:
Ja niestety swoje zdjęcia zostawiłam w Polsce na komputerze, ale mam (mam nadzieję, że się nikomu nie narażę w końcu szerzę reklamę DH) zdjęcia które dała mi P. Hania.... no i pozwolę sobie je wykorzystać, będę miała je w jednym miejscu z resztą rzeczy ślubnych, potem zamierzam wydrukować sobie mój wąteczek.

Na obronę mojego welonu pokażę jeszcze jedno zdjęcia ono mnie przekonało ostatecznie

A mizia poruszyła temat obrączek, z nich jestem strasznie dumna, kosztowały nas wycieczkę do Warszawy, ale oboje lubimy W-wę mamy tam kilka swoich miejsc i restauracyjkę z przepysznymi pierogami z pieca, więc była to dla nas przyjemność jeszcze ze mnie cwaniara i pojechaliśmy w dzień Gali Ślubnej na Torwarze (mówiłam, że ja robię wywiad b.dokładny i planuję wszystko) ale nie przedłużam wklejam zdjęcia obrączek:
oryginał

po naszych zmianach, moja jest cieńsza bo mam małe łapeczki i automatycznie ma 9 a nie 16 brylancików a główną zmianą to polerowanie a nie mat

Offline rajdowka

• Chuck Norris
« Odpowiedź #46 dnia: 1 Lipca 2007, 22:09 »
 :hello:

fajna z Was parka :los:

miejsce bajeczne...

Offline katarzyna_84

• Chuck Norris
  • Razem od 2-8-2000
« Odpowiedź #47 dnia: 1 Lipca 2007, 22:10 »
Czyli jak w końcu z tym welonem :?: bo się już pogubiłam  ???
Fajne obrączki, pudełeczko na nie dostaliście gratis :?: identyczne były niedawno na allegro i korciło mnie, żeby je kupić..

Offline Bernadetka

• uzależniony
« Odpowiedź #48 dnia: 1 Lipca 2007, 22:20 »
Czyli jak w końcu z tym welonem :?: bo się już pogubiłam  ???
Nie, nie bez zmian, może jeszcze dziś napiszę e-maila do Świdwina że zamawiam jeszcze taki, a ostatecznie zdecyduję pewnie w dzień ślubu, jak już będę wyszykowana, przyglądnę się czy nie wyglądam jak przygłupik ;D potrafię się komplementować

Fajne obrączki, pudełeczko na nie dostaliście gratis :?: identyczne były niedawno na allegro i korciło mnie, żeby je kupić..
pudełeczko było gratis, ładniutkie, zgrabniutkie, bardzo się mi podoba.

A w ogóle BARDZO BARDZO DZIEKUJE za wszystkie komplementy i miłe słowa  :-[ :Daje_kwiatka:

Offline Lara_Croft

• maniak
« Odpowiedź #49 dnia: 1 Lipca 2007, 22:32 »
jak wasze obrączki razem ślicznie wyglądają :) tak super wchodzi mniejsza w większą :)
u nas to trochę śmiesznie będzie to wyglądać, moja po prostu najnormalniej się utopi w Marcinowej :( też mam cieniutkie paluszki :) a Marcin zdecydowanie pełniejsze, ja mam obrączkę 9 , a On 25, więc różnica jest 16 rozmiarów, a nie tylko 7 :)

Marcel - 8.01.2017
Michał ❤ 29.05.2018
Maja - 5.01.2020
Madzia ❤ 27.02.2021

Offline kitki82

• uzależniony
« Odpowiedź #50 dnia: 1 Lipca 2007, 22:36 »
Piękne macie te obrączki.
A przymierzałaś długi welon taki o jakim marzysz???

Offline Oleńka81

• entuzjasta
  • I Would Do Anything, For You Anything..
  • data ślubu: 15.07.2006
« Odpowiedź #51 dnia: 1 Lipca 2007, 22:46 »
sliczne obraczki!

Offline .:Anka:.
  • Global Moderator
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #52 dnia: 1 Lipca 2007, 23:19 »
włąsnie u ricardo wyczytałam, ze kończyłyśmy ten sam kierunek studiów!
ale fajnie

Offline milenaw
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 08-09-2007
« Odpowiedź #53 dnia: 2 Lipca 2007, 00:19 »
Obrączki są przepiękne a data ślubna sprytnie obmyślona :brawo_2: :brawo_2: :brawo_2: tym bardziej, ze faceci raczej nie mają pamięci do dat.

Offline mizia
  • zapaleniec
  • data ślubu: 2007
« Odpowiedź #54 dnia: 2 Lipca 2007, 00:31 »
moj R. tez jest urodzony 2 września.

ciekawa jestem jak to w przyszłości bedzie u Was? czy wszystkie 3 dni (31 sierpnia oraz 1 i 2 wrzesnia) bedziecie hucznie obchodzic, czy raczej skupicie sie na jednej dacie, rocznicy slubu ? :)

Offline Bernadetka

• uzależniony
« Odpowiedź #55 dnia: 2 Lipca 2007, 00:36 »
włąsnie u ricardo wyczytałam, ze kończyłyśmy ten sam kierunek studiów!
ale fajnie
gdzieś już rozmawiałyśmy o tym ;D tylko gdzie :drapanie: ja nawet byłam na tyle wścibska, że spytałam się Ciebie gdzie pracujesz ;D ja do marca też pracowałam w wykonawstwie, takie praktyki zdobyłam w czasie studiów, w czasie roku akademickiego popracowałam w biurze projektowym, ale lepszą ofertę po obronie dostałam od tej firmy wykonawczej, w której pracowałam w czasie wakacji (dwa lata z rzędu) i się skusiłam :glupek: :glupek: a kiedy zdałam sobie sprawę, że nic z tego dobrego nie będzie dostałam propozycję wyjazdu do Madrytu do firmy projektowej, która wchodzi na rynek Polski no i jestem... jak na razie nie żałuję.

macie bardzo oryinalne obrączki
pochwalę znowu Jarka, bo po pierwsze on chciał białe złoto, gładką, szeroką i grubą czyli łatwo się w taką wstrzelić, a po drugie nie wybrzydzał i nie :biczowanie: mnie jak usłyszał, że jedyna takie są w Warszawie ;D a tak całkiem na serio dla niego dwie rzeczy się będą najbardziej liczyły po ślubie/weselu: obrączki (dlatego miały być niepowtarzalne, wyjątkowe itp. i na całe życie nie liczyła się cena ani odległość pod warunkiem że za rok nie będę piszczeć, że się mi już nie podobają) i zdjęcia!!!

A przymierzałaś długi welon taki o jakim marzysz???
przymierzała długi, ale zupełnie inny niż ten co się mi podoba na całej długości był jednej długości i do tego w innym kolorze niż sukienka jakiś taki brzydki, jutro wkleję zdjęcie (takie też mam :P)

jak wasze obrączki razem ślicznie wyglądają :) tak super wchodzi mniejsza w większą :)
u nas to trochę śmiesznie będzie to wyglądać, moja po prostu najnormalniej się utopi w Marcinowej :( też mam cieniutkie paluszki :) a Marcin zdecydowanie pełniejsze, ja mam obrączkę 9 , a On 25, więc różnica jest 16 rozmiarów, a nie tylko 7 :)
oj to rzeczywiście dużą różnice macie ;D
ja mam obrączkę 8 a Jarek 20, a na żywo i tak ona śmiesznie wygląda, bo jest grubaśna czuć jej ciężar ja się śmieję że moja malutka jest zgrabniutka a jego to śruba taka masywna, ale w końcu taką chciał i jest zadowolony że będzie czuł/wiedział że ją ma

Fajnie, że mnie odwiedzacie :uscisk: :skacza:, niesamowita to jest pamiątka i przyjemność... Dziękuję!!!

Offline Vall

• Chuck Norris
  • Żyć - oznacza wciąż wyrywać się do przodu!
  • data ślubu: 07.07.2007 :smile:
« Odpowiedź #56 dnia: 2 Lipca 2007, 10:39 »
Obrączki śliczne i oryginalne  :D

ps. zazdroszcze madryckiej kariery (pozytywnie of course ;) )

Offline Bernadetka

• uzależniony
« Odpowiedź #57 dnia: 2 Lipca 2007, 18:05 »
moj R. tez jest urodzony 2 września.
a to z niego panienka :D b.dobre cechy charakteru ;D chociaż Jarek też panna a się strasznie różnimy, sądzę że ważniejsze od gwiazd jest wychowanie, rodzinne tradycje...

ciekawa jestem jak to w przyszłości bedzie u Was? czy wszystkie 3 dni (31 sierpnia oraz 1 i 2 wrzesnia) bedziecie hucznie obchodzic, czy raczej skupicie sie na jednej dacie, rocznicy slubu ? :)
no hucznie to może jedną, ale żądam dwóch bukietów i dwóch prezentów ;D no może odpuszczę z jednej okazji kwiaty a z drugiej prezencik :P tylko nie bierzcie tego na serio ja nie lubię kwiatów ciętych, a prezentem najważniejszym z okazji rocznic ślubu będzie dla mnie miłość byleby ona nie słabła :serce:

ps. zazdroszcze madryckiej kariery (pozytywnie of course ;) )
ja gdybym znała Hiszpańskie kłopoty z las cucarachas (karaluchy) to chyba się bym nie odważyła tu przyjechać, a teraz jeszcze się nabawiłam strasznej fobii na ich punkcie, więc czasem panikuję, ale wdam się w szczegóły ;D ostatnio żywego żadnego nie widziałam zrobiło się gorąco i wszyscy zaczęli pryskać, więc się z oczy wyniosły.
Poza tym wszystko cudowanie, mogę później powklejać kilka zdjęć z Madrytu i okolic, jak Was zaciekawią, bo nie chcę zanudzać.
Obiecałam zdjęcie długiego welonu jaki przymierzałam, zupełnie się inaczej prezentuje niż ten Nadziei nawet długość mi się nie podoba chyba powinien się trochę tarzać po podłodze, chociaż nie wiem :drapanie: bo sukienka się już będzie tarzać ;) właśnie najważniejszego nie ustaliłam jakiej długości mają być te poszczególne części, ja mam 164 cm wzrostu i butki na 6 albo 7 cm (nie mam linijki w domu). POMOCY czy są jakieś ustalone proporcje jak to obliczyć???

Offline katarzyna_84

• Chuck Norris
  • Razem od 2-8-2000
« Odpowiedź #58 dnia: 2 Lipca 2007, 18:10 »
A mnie się podoba ten welon duuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuużo bardziej niż tamten, sorki ale szczerze tak jest, co do długości to sprawa jest do przedyskutowania, ja mam zamiara też mieć taki i niekoniecznie będzie się tarzać po podłodze, będzie za tyłek  ;)

Offline Bernadetka

• uzależniony
« Odpowiedź #59 dnia: 2 Lipca 2007, 18:18 »
Znalazłam jeszcze jedno się mi nie przyglądajcie na tym zdjęciu, bo ja na większości jestem w ruchu a do tego z rozdziawioną gębą ;D

no jeszcze raz Nadzieja (mam nadzieję, że się nie pogniewa jak to przypadkiem zobaczy, w razie czego :blagam: o wybaczenie)

W ogóle ten mój się jakiś sztywniejszy wydaje, ten jest bardziej zwiewny.

Napisane: Lipiec 02, 2007, 18:16:07
A co do fryzurki to chcę koka i welon miałby być wpięty właśnie tak wysoko jak miała Nadzieja, może to jest powód że się tak ładnie układa???