ale jest super i mam nadzieję że tak pozostanie..
No u nas na szczęście też jest super!! Nawet lepiej niż jak mieszkaliśmy osobno... mniej mamy sprzeczek... właściwie od 3 miesięcy ani razu się nie pokłóciliśmy... to aż niezdrowo !!
My mieliśmy wcześniej małe zaprawy bo podczas wakacyjnych, 4-miesięcznych wyjazdów mieszkaliśmy razem więc już wiedzieliśmy czego możemy się po sobie spodziewać

Moze dlatego teraz jest tak...łatwo?? hihi na szczęście rodzice już wyluzowali choć widze, że tęsknią... ja też tęsknie... ale co zrobić? Takie życie!! Teraz jakoś bardziej ich Kocham (o ile to możliwe?) i bardziej doceniam

No a tak poza tym przyszły do mnie bucki które zamówiłam przez internet, ale okazały się za duże!!

wiedziałam, że Growikar ma zawyżone numerki, ale na stronie było napisane, że jeżeli mam wąską stópkę to mam zamówić numer mniejszy...a mi się wydawało, że mam normalną, więc zamówiłam 40, tak jak zawsze noszę...no ale trudno. Z wymianą nie ma problemu, więc jest ok.
Zakończyliśmy także wczoraj nauki. I całe szczęście... choć wczoraj dopiero zrobiło się ciekawie (bo nie było Pani z Poradni...). Ksiądz Proboszcz mówił jak wygląda ceremonia, że jest otwarty na wszelkie propozycje, mówił o formalnościach itp. Sam przystraja Kościół w dniu ślubu (bardzo ładnie). Oczywiście ktoś spytał się o koszt ceremoni i zrobiło się bardzo niezręcznie. Księdzu język się plątał, ale wybrnął z tego dość dobrze. Mówił, że na same kwiaty dla Młodych wydaje ok 160-200 zł (oprócz "stałej" dekoracji ślubnej) poza tym też tam mówił, ze przed każdą ceremonią jest kościół bardzo starannie sprzątany przez Panie którym musi zapłacić, więc żebyśmy wzięli to pod uwagę składając ofiarę. (sugestia nie mniej niż 300zł). W sumie na poczatku myślałam, że jak usłysze coś takiego od księdza to się wkurzę, ale on to jakoś tak zgrabnie ubrał w słowa, że po prostu go zrozumiałam. Trudno, żeby on się jeszcze dokładał do naszego ślubu. Ogólnie cieszę się, że jesteśmy już po tych naukach

Za 2 miesiące idziemy do kancelarii spisać protokół i wtedy już będziemy dogadywać szczegóły naszego ślubu!
Pozdrawiam Was dziewuszki!!