Autor Wątek: Wątek zniecierpliwionych z 2006, czyli nasze 400 dni do...;)  (Przeczytany 140657 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline asia

• Global Moderator
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 10.09.2005r.
Wątek zniecierpliwionych z 2006, czyli nasze 400 dni do...;)
« Odpowiedź #870 dnia: 9 Marca 2006, 17:39 »
Dziubasku!
Suuuper - czekam na Wasze fotki z niecierpliwością   :Tuptup:  
Już sobie wyobrażam jak ślicznie wyszliście  :D

Offline dziubasek

• Chuck Norris
  • data ślubu: .:25.08.2006:.
« Odpowiedź #871 dnia: 9 Marca 2006, 19:06 »
Cytat: "Agutka"
Dziubasku dawaj fotki i to szybciutko!!!!Prosimy cale mnostwo

Całego mnóstwa na pewno nie będzie, bo wybraliśmy z tego co pamiętam 4 albo 5 ujęć...chciałoby się więcej, ale koszta są niesamowite :( Ale i tak jestem happy bo p. Sławek jedno nam dał gratis- wiedział, że zrobie mu reklame hihihi  :lol: A jest co reklamować...
Cytat: "asia"
Już sobie wyobrażam jak ślicznie wyszliście

modelami może nie jesteśmy, ale fotki na prawdę są bardzo sympatyczne :D Szczególnie jedna.... mmmm
Fotki postaram się wkleić najpóźniej w poniedziałek. Wcześniej mogę nie dać rady, bo będę w pracy, w sobote czekają mnie imieninki i urodiznki teściowej, także pewnie cały weekend spędzę całkowicie poza domem!! ale postaram się  jaknajszybciej je zmniejszyć i pokazać  :mrgreen:

Offline Moongirl

• zapaleniec
« Odpowiedź #872 dnia: 10 Marca 2006, 08:50 »
Dziewczyny, a ja muszę się wam pożalić.... jakiś stresik pomału mnie dopada... mimo że jeszcze tyle czasu... już nie wiem czy sukienka mi się podoba, czy na pewno w tej wyglądałam najlepiej.... może to dlatego, że na razie przygotowania stanęły w miejscu???... jakaś taka zmęczona się tym wszystkim czuję....
ehh.... :?

Offline Agutka

• maniak
  • data ślubu: 26.08.2006
« Odpowiedź #873 dnia: 10 Marca 2006, 08:58 »
Moongirl-glowka do gory  :glaszcze:  Przygotowania stanely w miejscu bo to jednak jeszcze sporo czasu-u mnie tez jest zastoj-nic sie niedzieje. jak dobijemy do naszych setek dopiero bedzie odpowiedni czas gdzie wszystko sie ruszy :D A stresik Cie dopada bo ta zima jest juz za dlugo-przyjdzie wiosna ,slonca zaswieci i od razu lepiej sie poczujesz. A suknie masz te w ktorej sie zakochalas -wiec to na pewno jest ta! Bardzo ladnie w niej wygladasz i sama pisalas,ze jest jakby byla na Ciebie szyta-no wiec na 100 % to ta jedna i wymarzona :D No , a teraz poprosze o piekny usmiech :D -widzisz od razu lepiej :wink:
Relacja z tego Jedynego Dnia :) Zapraszam  Gość
http://e-wesele.pl/forum/viewtopic.php?p=119076#119076

Offline azzurra
  • maniak
« Odpowiedź #874 dnia: 10 Marca 2006, 09:38 »
Monnngirl! Wyglądasz świetnie w tej sukience, nie oglądaj już innych, bo po co? Poza tym TEN dzień i tak będzie Twój, o nic się nie martw.  ;)
Na babskim forum wcześniej czy później do głosu dochodzi zazdrość...

Offline ~monika~

• Chuck Norris
  • data ślubu: 06.08.2006
« Odpowiedź #875 dnia: 10 Marca 2006, 14:25 »
Cytat: "Moongirl"
Dziewczyny, a ja muszę się wam pożalić.... jakiś stresik pomału mnie dopada... mimo że jeszcze tyle czasu... już nie wiem czy sukienka mi się podoba, czy na pewno w tej wyglądałam najlepiej.... może to dlatego, że na razie przygotowania stanęły w miejscu???... jakaś taka zmęczona się tym wszystkim czuję....
ehh.... [/quot
Kochana, jakbyś mi to z ust wyjęła, u mnie tak samo (oprócz sukienki), też mnie drażni ta stagnacja ale wierzę, że to tylko chwilowo, zmiana pory roku przyniesie nowe zadania do realizacji i pójdzie wszystko do przodu.
Będzie dobrze!!!!!!!!!!!!!!!

Offline groszek
  • maniak
« Odpowiedź #876 dnia: 10 Marca 2006, 16:01 »
A ja nie mogę się doczekać wiosny, wiosenki, wspaniałego rozkwitu. Ziemi pachnącej nowym zyciem, nocy rozśpiewanych słowikami.
Za oknem mam wciąż BIALO- wstrętnie.

Offline tulip

• zapaleniec
  • data ślubu: 1 lipca 2006
« Odpowiedź #877 dnia: 10 Marca 2006, 17:05 »
Cytat: "groszek"
A ja nie mogę się doczekać wiosny, wiosenki, wspaniałego rozkwitu. Ziemi pachnącej nowym zyciem, nocy rozśpiewanych słowikami.
Za oknem mam wciąż BIALO- wstrętnie.

Ech  :?  Chyba wszyscy maja tak jak Ty. Ja na pewno.  Ale przecież ta wiosna MUSI wreszcie przyjść!!!
Żonka od 1 lipca 2006 :D Maminka od 20 lipca 2007 :)

Offline dziubasek

• Chuck Norris
« Odpowiedź #878 dnia: 10 Marca 2006, 21:06 »
No dobra dziewuszki udało mi się dzisiaj wkleić fotki z Este-> do zobaczenia są tutaj --> https://e-wesele.pl/forum/viewtopic.php?p=48091#48091 Mam nadzieję, że Wam się spodobają :D

Offline tulip

• zapaleniec
« Odpowiedź #879 dnia: 11 Marca 2006, 11:03 »
Dziubasku, ładne te Twoje fotki:) Ale jeśli mam być szczera, to najbardziej mi się na nich podoba to, że się tak pięknie i radośnie uśmiechacie :lol:
Same zdjęcia to insza inszość. Mam nadzieję, że nikogo tym nie urażę, ale widziałam lepiej zaaranżowane sesje fotograficzne :roll:

Offline dziubasek

• Chuck Norris
« Odpowiedź #880 dnia: 11 Marca 2006, 11:12 »
Cytat: "tulip"
Mam nadzieję, że nikogo tym nie urażę, ale widziałam lepiej zaaranżowane sesje fotograficzne

Pewnie, że nikogo nie urazisz... chyba, że p. Sławek poczuje się dotknięty bo czasami tu zagląda ;)
Poza tym to raczej była "sesyjeczka", a nie prawdziwa sesja foto- tak mniemam, bo trwała tylko 15 minut i była robiona typowo pod nas- chieliśmy ładne fotki portretowe do ramki :D My jesteśmy b zadowoleni :D

Offline Corollka

• użytkownik
  • **
« Odpowiedź #881 dnia: 11 Marca 2006, 11:33 »
dziubasek, fotki super,szczęście bije takie od Was,że hej  :serce:

Offline groszek
  • maniak
« Odpowiedź #882 dnia: 11 Marca 2006, 12:15 »
Bardzo mi się podobacie na tych fotkach :)

Offline dziubasek

• Chuck Norris
« Odpowiedź #883 dnia: 11 Marca 2006, 14:34 »
Dziękuję  :oops:

Offline okruszek

• maniak
« Odpowiedź #884 dnia: 11 Marca 2006, 16:09 »
widziałam lepiej zaaranżowane sesje fotograficzne

zdecydowanie ja też :) wszystkie fotki takie oklepane ....  :roll:
1 kwietnia 2006 - ślub cywilny

Będą bliźniaki :)

Offline dziubasek

• Chuck Norris
« Odpowiedź #885 dnia: 12 Marca 2006, 16:58 »
Siedze sobie w pracy, a że to niedzielka to klientów zupełnie nie mam, więc tak sobie siedzę i rozmyślam i ze zdumieniem doszłam do wniosku, że za tydzień rozpoczynamy nauki przedmałżeńskie!! Kolejny krok milowy w naszych przygotowaniach  :mrgreen:  :mrgreen:  Jak faaaajnie.... wiem, że nie każdy mile wspomina swoje nauki, ale ja jakoś mam przeczucie, że będą fajne i swoim klimatem jeszcze bardziej uświadomią nam, że nasz dzień zbliża się wielkimi krokami :) :) :) ! Może ktoś zechce do nas dołączyć? Rozpoczynają się za tydzień, 19 marca, zaraz po wieczornej mszy (czyli ok godz 19) w Kościele pw. Św. Ducha w Zdrojach :)

No a tak poza tym to w tym tygodniu postaram się rozeznać w butkach ślubnych bo dokładnie za miesiąc mam pierwszą przymiarkę sukni na którą mam już przybyć z bucikami:) Dzisiaj kawkuję :kawa: ze świadkową więc ustalimy kiedy wyruszamy na poszukiwania. Wiem że na pewno muszę odwiedzić Arvenę na Jagiellońskiej...a gdzie jeszcze mam skierować swoje 4 literki w poszukiwaniu bucików?

Wczoraj moja teściówka wyprawiała urodzinki... mówie Wam co za kobieta!! Zrobiła wszystkim niespodzianke (oprócz mnie bo byłam już wcześniej wtajemniczona i pomagałam w przygotowaniach) i zrobiła imprezę pt. "Biesiada Chłopska" Na drzwiach wejściowych wisiał wielki plakat zapraszający gości na biesiadę a w środu dekoracje prosto z chłopskiej chaty, staropolskie przysmaki własnej roboty (co jak co ale gotować to ona potrafi wyśmienicie!)no i i moja teściowa w stroju ludowym podająca te wszystkie potrawy i inicjująca ludowe przyśpiewki!!!. Goście byli zachwyceni pomysłem (moi rodzice także!). A mi się głupio zrobiło, że sama nie mam tak genialnych pomysłów. Przy niej czasami czuje się jak emerytka ;)

Dobra kończe swoje wywody... wybaczcie, ze się tak rozpisałam, ale tak jakoś wyszło  :mrgreen:
Pozdrawiam serdecznie!

Offline Marta

• phpBB Moderator
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #886 dnia: 13 Marca 2006, 11:34 »
Na moim liczniku pojawiły się już 4 miesiące, co prawda z długim ogonem, ale jest. :mrgreen:
Wczoraj było dokładnie 5 miesięcy do mojego wielkiego dnia. :D  A ja musiałam wczoraj siedzieć na uczelni na zajęciach na okropnej metrologii (straszny przedmiot). :evil:

Relacja i fotki z naszego pięknego dnia:
https://e-wesele.pl/forum/viewtopic.php?t=4077

Offline Anielka

• maniak
  • data ślubu: 15.08.2006
« Odpowiedź #887 dnia: 13 Marca 2006, 12:58 »
A ja obiecałam sobie, że w tym tygodniu zacznę robić różyczki ze wstążki, które posłużą do przystrojenia sali, kościoła i auta. Mam już trochę materiałów. Jak coś stworzę, to wkleje foty:)

Offline madziulek

• Chuck Norris
« Odpowiedź #888 dnia: 13 Marca 2006, 15:18 »
Dziubasku zdjęcia sa super, widziałam Cię w sobote w galaxy ale miałaś troche ludzi a mi sie spieszyło wiec nie podchodziłam ... może następnym razem  :wink:
Kuba 2007
Szymon 2010

Offline tulip

• zapaleniec
« Odpowiedź #889 dnia: 14 Marca 2006, 11:03 »
Łoj :!:  To sięęę dziejeee :wink:
Wczoraj miałam seminarium, na którym to dowiedziałam się, że obronę będę miała jednak po ślubie :!: Ślub 1 lipca, a obrona 3 lub 4  :lol:  Niezły maraton, co?;)
W pierwszej chwili myślę sobie-szkoda, ale później sobie pomyslałam, że w sumie to może nawet lepiej. Na obronę pójdę już jako mężatka, bez tego stresu przedślubnego i żadne (no, prawie żadne) detale związane z organizacją ślubu i wesela nie będą mi już po głowie latać.. :wink:
Także jest spoko :mrgreen:

Offline Marta

• phpBB Moderator
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #890 dnia: 14 Marca 2006, 11:43 »
Tulipku faktycznie niezły maratonik Ci się szykuje. :)  Ale dasz radę. :)

Dzisiaj jest dokładnie 150 dni do mojego wielkiego dnia,  :serce:  czyli za 50 moja setka! :D

Offline Moongirl

• zapaleniec
« Odpowiedź #891 dnia: 14 Marca 2006, 18:46 »
A u mnie dziewczyny dzisiaj równo 200 dni do ślubu czyli podwójna studniówka:))))
  :brawo:  

obronę będę miała jednak po ślubie

Nie martw się tulipku, wszystko pójdzie gładziutko:) Ja bronię się trzy miesiące przed ślubem, więc od lipca spokojnie będę mogła oddać się przygotowaniom tylko i wyłącznie do tego wydarzenia:)

Offline dziubasek

• Chuck Norris
« Odpowiedź #892 dnia: 14 Marca 2006, 20:36 »
Ach jak Wam zazdroszcze tych obron... ja dopiero na 3 roku jestem i cały ten stresik daleko przede mną!! A tak chciałabym być już po.... wiem, wiem, zanim sie obejrzę będę stała przed szanowną komisją... :P

Dzisiaj zamówiłam sobie butki- przez internet, bo w sklepach normalnie taka przebitka, że szok!! W końcu stanęło na modelu 153 z GROWIKARA (w internecie 129 zł w Scarlett 190 :szok: a w Pretty Woman 160 zł...  i to też na zmówienie a nie na miejscu!!) Mierzyłam model 150 (taki sam ale z małą koronkową aplikacją) i były niesamowicie wygodne!! jakbym na bosaczka była :D Podobne chyba ma agulkaaa z tego co pamiętam  :roll:

A tak poza tym zostało nam 163 dni do ślubu :D

Moje butki:

moje będą miały białą podeszwę i obcasik :)

Offline tulip

• zapaleniec
« Odpowiedź #893 dnia: 14 Marca 2006, 20:48 »
Cytat: "dziubasek"
Ach jak Wam zazdroszcze tych obron... ja dopiero na 3 roku jestem i cały ten stresik daleko przede mną!! A tak chciałabym być już po.... wiem, wiem, zanim sie obejrzę będę stała przed szanowną komisją... Razz

Dziubasku! Ja tez jestem na 3 roku. Teraz mam obronę pracy licencjackiej, a magisterka będzie swoją drogą  :lol:
Cytat: "dziubasek"
Dzisiaj zamówiłam sobie butki- przez internet,

Butki śliczne. Naprawdę, bardzo ładne  :P

Offline ~monika~

• Chuck Norris
  • data ślubu: 06.08.2006
« Odpowiedź #894 dnia: 14 Marca 2006, 21:10 »
Dziubasku ale masz tempo ;) Do ślubu jeszcze sporo czasu a Ty już masz butki :) Szacuneczek ;) Ja z zakupami jeszcze w lesie, jutro idę dopiero zamówić sukienkę (już upatrzona i raz mierzona).

Offline dziubasek

• Chuck Norris
« Odpowiedź #895 dnia: 14 Marca 2006, 22:30 »
Tempo jak tempo...po prostu na przymiarki sukni która zacznie się szyć w kwietniu potrzebuje już buciki :)

Offline madziulek

• Chuck Norris
« Odpowiedź #896 dnia: 15 Marca 2006, 08:27 »
śliczne buciki dziubasku :)
Kuba 2007
Szymon 2010

Offline monia_piotr
  • bywalec
« Odpowiedź #897 dnia: 15 Marca 2006, 16:37 »
Dziubasku widzę że coraz więcej dziewczyn ma takie butki. Ja też takie mam :roll:

Offline Marta

• phpBB Moderator
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #898 dnia: 15 Marca 2006, 22:23 »
A mi jest trochę smutno, bo moja najukochańsza Ciocia dostała roczny kontrakt i dziś wyjechała do Anglii. I z jednej strony się bardzo się cieszę, bo czekała na ten kontrakt trochę, a poza tym to wydała sporo kasy na medyczny kurs języka angielskiego (podstawy znała świetnie), a drugiej strony jest mi smutno, bo urlop dostanie dopiero po 6 miesiącach czyli około połowy wrzesnia. I nie wiem czy bedzie na moim ślubie i weselu, ale obiecała mi, że będzie rozmawiać z tym swoim szefem anglikiem i jeżeli da jej urlop miesiąc wcześniej to napewno przyjedzie. Mówiła, że też jej jest smutno, bo nie wie czy mnie zobaczy w dzień mojego ślubu, ale postara się zrobić wszystko, aby przyjechać. :(  A jak będzie to "wyjdzie w praniu". Narazie trzymam za nią kciuki, żeby wszstko u niej było ok. :)

Offline groszek
  • maniak
« Odpowiedź #899 dnia: 16 Marca 2006, 07:18 »
Może wziąć nawet 3 dni wolnego i przylecieć samolotem, czyż nie?