0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
będzie rozmawiać z tym swoim szefem anglikiem i jeżeli da jej urlop miesiąc wcześniej to napewno przyjedzie. Mówiła, że też jej jest smutno, bo nie wie czy mnie zobaczy w dzień mojego ślubu, ale postara się zrobić wszystko, aby przyjechać.
Dziubasku widzę że coraz więcej dziewczyn ma takie butki. Ja też takie mam
Może wziąć nawet 3 dni wolnego i przylecieć samolotem, czyż nie?
Niestety ja mam pierwszą przymiarkę dopiero 8 czerwca, nie wiem jak wytrzymam bez jej widoku tyle czasu....
A termin pierwszej przymiarki to 3 kwietnia
Mnie pierwsze mierzenie czeka 3 kwietnia
Mój tato zadał mi ostatnio bardzo ciekawe pytanie: "Kochanie co Ty będziesz robić jak te wszystkie przygotowania ślubne się skończą" no własnie??
wtedy dziubasku bedziesz się przygotowywać do bycia mamą
Przymierzyłam chyba ze 20 sukienek. Natknęlam się na suknię Agulki... fakycznie jest niepotwarzalna i nawet żdana inna nie jest do niej podobna
Nie wiem już jaką suknię bym chciała Wszystko mi się pomieszało, bo spodobały mi się suknie, których wcześniej nawet nie brałabym pod uwagę
Myślę, że spośród tych trzech nie ma Twojej wymarzonej...
Wybrałam suknię rybkę, której nawet pod uwagę nie brałam ale jak ją założyłam (trochę na siłę, bo nie byłam przekonana) to byłam pewna, że tą właśnie chcę mieć
Cytat: "Anielka"Przymierzyłam chyba ze 20 sukienek. Natknęlam się na suknię Agulki... fakycznie jest niepotwarzalna i nawet żdana inna nie jest do niej podobnaale fajowo a gdzie ją widziałaś na jagielońskiej?
Hmmm... a ja z zasady odrzuciłam rybki. Może jednak powinnam sprawdzić, jak będę w takiej wyglądać....
są ich różne fasony, różne rodzaje, rybka rybce nierówna
Cytat: "azzurra"Hmmm... a ja z zasady odrzuciłam rybki. Może jednak powinnam sprawdzić, jak będę w takiej wyglądać.... Sprawdź!! Ja też nie brałam rybek pod uwagę, poza tym są ich różne fasony, różne rodzaje, rybka rybce nierówna