Autor Wątek: Wątek zniecierpliwionych z 2006, czyli nasze 400 dni do...;)  (Przeczytany 140879 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline ~monika~

• Chuck Norris
  • data ślubu: 06.08.2006
Wątek zniecierpliwionych z 2006, czyli nasze 400 dni do...;)
« Odpowiedź #1050 dnia: 19 Kwietnia 2006, 18:53 »
I szczęka mu opadnie jak zobaczy Cię w takim cudeńku :)
Śliczny ten gorset, seksowny jak diabli ;)

A ja właśnie wróciłam z miasta, zamówiliśmy obrączki i zaproszenia, więc kolejny krok do przodu. Obrączki są mieszane, z baiłego i żółtego złota, pasek białego i obok pasek żółtego, raczej zwyczajne, nic szalonego ale o takie nam właśnie chodziło, wyglądają ślicznie, mają 4 mm i cenowo też całkiem w porządku.
Jeśli znajdę jakieś podobne to postaram się wkleić fotę. A jutro zrobię zdjęcie zaproszenia bo próbowałam to zrobić przed chwilą i bateria w aparacie padła.

Offline Marta

• phpBB Moderator
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #1051 dnia: 19 Kwietnia 2006, 18:55 »
Monika koniecznie musisz wkleić fotki i obrączek i zaproszeń. :)

Relacja i fotki z naszego pięknego dnia:
https://e-wesele.pl/forum/viewtopic.php?t=4077

Offline ~monika~

• Chuck Norris
« Odpowiedź #1052 dnia: 19 Kwietnia 2006, 19:06 »
Cytat: "Marta"
Monika koniecznie musisz wkleić fotki i obrączek i zaproszeń.

Ma się rozumieć ;) Już szukam zdjatka obrączek w necie.

Aha, jeszcze zapomniałam dodać, że za dokładnie 9 dni zakładam swoją studniówkę. Hip hip hurrrrraaaaa!!!!!
Co nie znaczy, że nie będę tu już zaglądać ;)

Offline ~monika~

• Chuck Norris
« Odpowiedź #1053 dnia: 19 Kwietnia 2006, 20:00 »
Nasze obrączki są prawie identyczne jak te tutaj (prawie bo nie wiem czy to ta firma)

Offline dziubasek

• Chuck Norris
  • data ślubu: .:25.08.2006:.
« Odpowiedź #1054 dnia: 19 Kwietnia 2006, 21:33 »
Moniczko obrączki bardzo ładne...

Marta a Twój gorset to normalnie ach och i ech to za mało :D Super sexi... w sumie póki co nie myślałam o nocy poślubnej, ale chyba zacznę :D nie wierzę, zeby była to pierwsza noc po weselu (w trakcie??) ale pewnie takowa nastąpi hihihi... tylko czy wypada w takim stroju wystąpić na jachcie?? (zaraz po poprawinach wypływamy z samotny rejsik)...hm....sprawa do przemyślenia  :mrgreen:

Offline Marta

• phpBB Moderator
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #1055 dnia: 19 Kwietnia 2006, 22:17 »
Monika obrączki bardzo mi się podobają. :)  Podoba mi się łączone złoto.

Cytat: "dziubasek"
tylko czy wypada w takim stroju wystąpić na jachcie?? (zaraz po poprawinach wypływamy z samotny rejsik)...hm....sprawa do przemyślenia

Dziubasku no jasne, że wypada. :D

Offline groszek
  • maniak
« Odpowiedź #1056 dnia: 20 Kwietnia 2006, 11:53 »
A dziś wybiło 100 dni do mojego ślubu. Ale setki zakładać nie będę. I tak we wszystkich sprawach udzielam się i radzę was w konkretnych wątkach, zdjęć żadnych nie posiadam (brak cyfrówki, nawet nie ma od kogo pozyczyć), no i prowadzę regularne zapiski na blogu, do którego adres zawsze jest widoczny.
Ale cieszę się, że to już tylko 100 dni! Na początku maja mam przymiarkę sukni... a nie mam jeszcze stanika  :?

Offline tulip

• zapaleniec
  • data ślubu: 1 lipca 2006
« Odpowiedź #1057 dnia: 21 Kwietnia 2006, 09:58 »
Groszku :mrgreen:
Gratuluję  :!:  :!: Ślub się zbliża wielkimi krokami :P
Nie zrozum mnie źle, ale to nawet dobrze że nie zakładasz setki... Teraz tych setech tyle się namnożyło, że nikt chyba nie ma czasu, żeby być w nich na bieżąco. Mi osobiście się już miesza kto kiedy i co na tym odliczaniu :roll:  A taki blog to zupełnie inna historia i bardzo orginalne rozwiązanie :D
Zaraz tam sobie zajrzę do Ciebie :wink:
Żonka od 1 lipca 2006 :D Maminka od 20 lipca 2007 :)

Offline dziubasek

• Chuck Norris
« Odpowiedź #1058 dnia: 21 Kwietnia 2006, 10:23 »
groszek,  już tylko 99 dni do Waszego DNIA!!! Jak bosko :D Jeszcze chwilunia i będziesz stała przy ołtarzu!! ...ach....

My w poniedziałek jestesmy umówieni na herbatkę do dwóch małżeństw (znajomych rodziców) proszonych na wesele... jak to przeżyję, to już nic mi nie jest straszne :D mam nadzieje, że w przyszłym tygodniu uporamy się z rozdaniem wszystkich zaproszeń!! Myślałam, że jest to łatwiejsze...ale ciągle czasu brakuje i jakoś tak powoli tych zaproszeń ubywa... heh ;)
Ciesze się jednak ogromnie bo większość mojej rodzinki z Trójmiasta (oprócz babci i dziadka..) potwierdziło przybycie !!! Rodzice będąc w Gdyni na Świętach byli bardzo wzruszeni, że wszyscy tak emocjonalnie podeszli do naszego ślubu- bardzo się cieszą, że w końcu ktoś z młodszego pokolenia zdecydował się na ten krok (moi kuzyni, choć kilka lat starsi preferują życie na kocią łapę)  :mrgreen:

Offline Agutka

• maniak
  • data ślubu: 26.08.2006
« Odpowiedź #1059 dnia: 21 Kwietnia 2006, 12:38 »
My tez juz wlasciwie wszystkie zaproszenia mamy rozdane. Zostalo tylko kilka dla rodzinki Andreasa,ale te zawieziemy w maju. Moi przyjaciele i zdecydowana wiekszosc rodzinki potwierdza przybycie  :jupi:  , ale 2 kuzynki wybraly urlop w Chorwacji a nie nasz slub i z tego powodu jest mi ociupinke przykro :cry: no,ale coz -powtarzam sobie,ze beda przy nas Ci,ktorzy naprawde chca dzielic z nami nasze szczescie  :D

Cytat: "dziubasek"
My w poniedziałek jestesmy umówieni na herbatkę do dwóch małżeństw (znajomych rodziców) proszonych na wesele

zdaj potem relacje Dziubasku jak bylo  :D
Relacja z tego Jedynego Dnia :) Zapraszam  Gość
http://e-wesele.pl/forum/viewtopic.php?p=119076#119076

Offline Moongirl

• zapaleniec
« Odpowiedź #1060 dnia: 25 Kwietnia 2006, 19:34 »
WItam Forumowiczow i Forumowiczki:) Dawno mnie tu nie było, ale ostatnio baaardzo dużo pracuję i ledwo co starcza mi czasu na sen a co dopiero na takie przyjemności jak e-wesele:)))) ALe mam dla Was newsa: bede organizowala WESELE!!! Heheh fajne moje nowe zajęcie no nie?:) Jak będę już na swoim, może nie będę się już tak stresować, jak przeżyję kilka innych...:)
A moje przygotowania jak na razie stoją w miejscu, ale przecież to co najważniejsze już mam  załatwione, więc chwila relaxu nie zaszkodzi:) :wink:

Offline dziubasek

• Chuck Norris
« Odpowiedź #1061 dnia: 25 Kwietnia 2006, 21:11 »
Cytat: "Agutka"
dziubasek napisał/a:
My w poniedziałek jestesmy umówieni na herbatkę do dwóch małżeństw (znajomych rodziców) proszonych na wesele

zdaj potem relacje Dziubasku jak bylo

Jestem już po i było całkiem sympatycznie... lepiej i znacznie dłuuuuużej niż się spodziewałam :D liczyłam na 30-40 min luźnej pogawędki, a w sumie siedzielliśmy u jednych i drugich grubo ponad godzinę! Jedno potwierdzenie już mamy, z czego bardzo się ciesże, ale niestety od innych dostaliśmy gorące podziękowania, ale mają juz zarezerwowaną i zapłaconą wycieczkę  :twisted: o czym mama już wcześniej mówiła i uprzedzała, że pewnie nie będą mogli jej odwołać, ale i tak mi jest trochę z tego powodu przykro. :( Najgorsze jest to, że już od dawna leżą gotowe zaproszenia a my się z nimi tak opieprzaliśmy (głównie z lenistwa... i braku czasu) więc teraz nie powinniśmy się dziwić...ale i tak jest jakoś tak dziwnie :( Kolejne rozonoszenie zaplnaowane jest na piątek i sobote. Mam nadzieję, że do końca tygodnia, najdalej na początku następnego uporamy się ze wszystkimi zaproszonkami i będziemy liczyć gości :D Może uda się wciągnąć kogoś z listy rezerwowych?  :mrgreen:

Cytat: "Moongirl"
ALe mam dla Was newsa: bede organizowala WESELE!!!

Super sprawa :D

Offline Agutka

• maniak
« Odpowiedź #1062 dnia: 26 Kwietnia 2006, 13:18 »
Przede mna jeszcze 4 rowniutkie miesiace do slubu :mrgreen:  ty-Dziubasku juz masz trojke z przodu :D Jak ten czas leci...Teraz tak powolutku czas nabiera rozpedu :) i juz niedlugo nasze setki. U nas przygotowania jak na razie stoja w miejscu. jedyne co robie to wyszukuje bielizny dla mnie-mam juz ponczochy i upatrzone 2 staniczki-zastanawiam sie tylko, ktory bedzie lepszy :roll: Bylismy tez w weekend w poszukiwaniach garnituru. Z cala pewnoscia bedzie to cos w bezu. Andreas przymierzal juz taki zestaw z kamizelka i fularem w kolorze szampana i wygladal tak przystojnie, ze malo mi serducho nie wyskoczylo :serce: ale z kupnem sie na razie wstrzymamy bo chcemy porownac ceny w Polsce. Teraz jak pojedziamy w maju na komunie mojej siostry to bedziemy mieli istny zryw w przygotowaniach . rozdamy reszte zaproszen, spiszemy protokol,odbedziemy spotkanie w poradni,  spotkamy sie z ksiedzem, ktory bedzie nam udzielal slubu w celu ustalenie przebiegu mszy, mamy zamiar kupic garnitur i dodatki dla Andreasa ,alkohol , zamowic tort no i ja porobie sobie zdjecia w sukni,zebyscie pomogly mi kochane dobrac welon itp... :D (i pewnie zrobimy jeszcze pare innych rzeczy, ktore mi teraz nawet do glowy nie przychodza)Cos czuje,ze to bedzie bardzo intensywny pobyt w domu rodzinnym :D Ale to dopiero za 3 tygodnie. Za to na dlugi weekend przyjezdza do nas moja swiadkowa wiec tez pewnie kilka rzeczy zwiazanych z weslem sie zalatwi  :D

Offline dziubasek

• Chuck Norris
« Odpowiedź #1063 dnia: 27 Kwietnia 2006, 10:30 »
Cytat: "Agutka"
ty-Dziubasku juz masz trojke z przodu

O raaaaaaaaaaaaaaaaaaany!!! Rzeczywiście !!!  :shock:  :roll:  :shock: Im bliżej tym co raz większy stres mnie chwyta...

Offline azzurra
  • maniak
« Odpowiedź #1064 dnia: 27 Kwietnia 2006, 12:10 »
No a my już chyba wszystko mamy załatwione, jeszcze tylko zrobić, wydrukować i rozdać zaproszenia i czekać... Ależ nam to sprawnie poszło!  :mrgreen:
Na babskim forum wcześniej czy później do głosu dochodzi zazdrość...

Offline Anielka

• maniak
  • data ślubu: 15.08.2006
« Odpowiedź #1065 dnia: 27 Kwietnia 2006, 12:35 »
O rany dziewczyny, ale mnie zmobilizowałyście do tych zaproszeń dziś robię zaproszenia, bo jeszcze nie zrobiłam, a o rozdaniu to nawet nie wiem kiedy pomyślę.  :roll:  :roll:

Tak sobie teraz pomyślałam, że będziemy sobie z Darusiem ślubować dokładnie w 350 dzień naszej znajomości.... hehehe..... wcześniej jakoś się nie doliczyłam, że to w okrągły dzień wypada :D

Offline azzurra
  • maniak
« Odpowiedź #1066 dnia: 27 Kwietnia 2006, 14:02 »
Aneilko, no to w witaj w klubie "magii liczb" ;) My zaręczyliśmy się dokładnie po 100 dniach bycia razem, okres od zaręczyn o ślubu to dokładnie 200 dni, a więc ślubować będziemy sobie po 300 dniach bycia razem. Ja to się wszystko pięknie ułożyło... magia liczb ;) Przeznaczenie  :mrgreen:

Offline Anielka

• maniak
« Odpowiedź #1067 dnia: 27 Kwietnia 2006, 15:07 »
Azzuraa, tak w tym coś musi być...zwłaszcza, że niczego nie planowaliśmy licząc w ten sposób dni, to było takie spontaniczne, jak to w miłości :serce:  :serce:  :D

Offline azzurra
  • maniak
« Odpowiedź #1068 dnia: 27 Kwietnia 2006, 17:37 »
My też tego nie planowaliśmy, ale jak policzyłam po "fakcie"... Magia  :serce:

Offline Agutka

• maniak
« Odpowiedź #1069 dnia: 28 Kwietnia 2006, 13:49 »
napisze Wam -jakiego wczoraj doznalam olsnienia -hihi.Jeszcze chyba wiekszego niz z suknia :mrgreen: A sprawa dotyczy naszego pierwszego tanca. Jak do tej pory do zadnego konkretnego utworu nie bylam przekonana. Chcialam abysmy zatanczyli walca-ale nawet sama nie wiedzialam czy chce bardziej angielskiego czy wiedenskiego :roll:  No i wczoraj wieczorkiem w tv lecial sobie Dirty Dancing-i to jest wlasnie to :mrgreen: Wczesniej gdzeis ta piosenka przewinela mi sie przez glowe,ale zupelnie nie skumalam,ze moglibysmy zatanczyc do niej slase :serce: tak moja ukochana salse. Wlasciwie jest to mambo,ale salsa to odmiana tego wiec damy rade.Hip hip hurra. Troche obawialam sie tego jak to moze byc z suknia(w koncu salse tanczy sie z lekka w innym stroju :wink: )wiec niewiele myslac wyciagnelam moja kiecke z cywilnego (ma halke na 2 kolach-wiec daje juz jako taki obraz sukni slubnej :D)wlaczylam muzyczke i sporbowalismy czy nam sie uda ten wyczyn-no i sie udal :D Takze bedziemy tanczyc do The time of my life, zatanczymy to co najbardziej kochamy czyli salse i bedzie to takie prawdziwe nasze, a ze nie bedzie to walc-no coz nie mozna miec wszystkiego :D Dla mnie najwazniejsze,jest to,ze poczulam,ze to jest wlasnie ta piosenka :D

Offline Anielka

• maniak
« Odpowiedź #1070 dnia: 28 Kwietnia 2006, 13:54 »
wiesz mi się ta piosenka też bardzo podoba, jak byłam dzieckiem Dirty Dnacing oglądałam kilknaście razy, bo tak strasznie podobały mi się te rytmy, no ale ja mam taka romantyczną suknię, ze chyba nie pasowałaby do takiego tańca. dlatego chyba jakiegoś walca sobie "walniemy" :wink:

Offline Agutka

• maniak
« Odpowiedź #1071 dnia: 28 Kwietnia 2006, 14:15 »
No w sumie moja sukienka to tez do tego tanca nie pasuje,ale coz tam :D byc moze walca tez zatanczymy-kto wie :mrgreen:

Offline azzurra
  • maniak
« Odpowiedź #1072 dnia: 28 Kwietnia 2006, 16:05 »
Agutka!!!! Ja też to będę mieć!!!! Pisałam już o tym w temacie "piosenka na pierwszy taniec"... Zgapiłaś  :mrgreen:

Offline Agutka

• maniak
« Odpowiedź #1073 dnia: 28 Kwietnia 2006, 16:25 »
Cytat: "azzurra"
Zgapiłaś

A jak :mrgreen:  :mrgreen:  :mrgreen: Wiec obie bedziemy do tego tancowac :D  :D tyle,ze ja tydzien wczesniej i bedzie,ze to Ty zgapilas-hihi :D
A wiesz co tak po dluzszej chwili zastanowienia to chyba wlasnie po twoim poscie, ze edziesz ja tanczyc razem z Szymkiem ta mysl mi tez przeleciala przez glowe,ale szybko zgasla :wink: Ale jednak to jest to :mrgreen: Normalnie jestem Twoim dluznikiem  :blagam:

Offline azzurra
  • maniak
« Odpowiedź #1074 dnia: 28 Kwietnia 2006, 16:30 »
Agutka... żarty się Ciebie trzymają  :wink:  :oops:  :mrgreen:

Tylko jak my damy radę w tych długich sukniach??? Ale co tam...  :twisted:

Offline Agutka

• maniak
« Odpowiedź #1075 dnia: 28 Kwietnia 2006, 16:38 »
Cytat: "azzurra"
Tylko jak my damy radę w tych długich sukniach???

jako to-Azzurra-my bysmy rady nie daly :?:  :!: cos ty nie mozliwe!!!!!Damy takiego czadu,ze wszystkim oczy wyjda z orbit-tak pieknie edzie :twisted:

Offline Magula
  • bywalec
« Odpowiedź #1076 dnia: 1 Maja 2006, 13:35 »
Ech i znów mnie długo nie było. Zdjęć nie bede miała, bo brak cyfrówki. Ale przygotowania jak widze tutaj płyną pełna parą. Ja zamierzam się wczuwać dopiero po maju. Teraz koncze rozwozić zaproszenia.  8)

Offline Marta

• phpBB Moderator
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #1077 dnia: 3 Maja 2006, 21:55 »
Dziewczyny dziś jest równe 100 dni do mojego Wielkiego Dnia. :serce:
Cieszę, że niezmiernie i już zaraz lecę zakładać swój wątek odliczeniowy.
Oczywiście dalej będę tu zaglądać, bo bardzo się przyzwyczaiłam do "Wątku zniecierpliwionych". :D

Offline ~monika~

• Chuck Norris
« Odpowiedź #1078 dnia: 4 Maja 2006, 20:26 »
Cytat: "Marta"
Dziewczyny dziś jest równe 100 dni do mojego Wielkiego Dnia.

Ogromniaste gratulacje!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Offline Anielka

• maniak
« Odpowiedź #1079 dnia: 5 Maja 2006, 12:52 »
Azzura i Agutka mi tez ta piosenka chodzi po głowie, poza tym ten film tak mi się podobał, że kojarzy mi się bardzo miło. ....tylko Darek mówi do mnie: "i co ja będę musiał Cię w locie łapać jak robił to Patrick Swazy??"" hehehe myślałam, że się przewrócę ze śmiechu hehehe :mrgreen: