Autor Wątek: I ja też doczekam się w końcu tego dnia... 01-09-07  (Przeczytany 47910 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Vall

• Chuck Norris
  • Żyć - oznacza wciąż wyrywać się do przodu!
  • data ślubu: 07.07.2007 :smile:
Odp: I ja też doczekam się w końcu tego dnia... 01-09-07
« Odpowiedź #150 dnia: 11 Lipca 2007, 20:47 »
No ja mysle, ze tez udałoby mi sie Was rozróznic :)

1/ ta z aparatem to TY :)
2/ Ta  wbrazowej podkoszulce :)
z Sesji of course - wiadomo kto zarzuca jarkowi nogę  ;) ;) ;)

Offline kitki82

• uzależniony
« Odpowiedź #151 dnia: 11 Lipca 2007, 22:48 »
Jesteście bardzo podobne ale można was odróżnić, no właśnie a jak było jak byłyście małymi dziewczynkami ???

Offline Bernadetka

• uzależniony
  • data ślubu: 01-09-2007
« Odpowiedź #152 dnia: 11 Lipca 2007, 23:08 »
No teraz się bardzo różnimy, inne fryzurki, do tego Marta ma aparat do mojego ślubu na ząbkach, ale gwarantuję na ulicy każdy nas pomyli i jak obie jednocześnie usłyszy też po głosach nie pozna.
W dzieciństwie różnie było, mama lubiła na jednakowo ubierać bleee, już w podstawówce przeforsowałyśmy pomysł chociaż na inne kolory, no i w końcu też zaczęłyśmy nosić ubranka na przemian. Teraz za to dla śmiechy czasem sobie specjalnie kupujemy jednakowe rzeczy. Co do ukłuj mnie szpilką, a ona będzie czuć to nawet na 2 500 km to nie prawda, jest na pewno silniejsza więź między nami, ale to przez to że wszystko robiłyśmy razem, jechałam tutaj i nie martwiłam się co ze mną będzie tylko co Tuśka będzie robić bo w końcu jestem jej najlepszą przyjaciółką. Płaczę zawsze jak widzę jej łzy, ale też często ja je z niej wyduszam :-[
A z wyglądem zewn. było tak ;D:
w brzuszku ona była silniejsza, ale za to teraz jest odwrotnie i w dzieciństwie też byłam hersztem naszej bandy

Vall teraz zgaduj ;D tamto było łatwizną, nosek mój się nie wiele zmienił, więc tylko to jest podpowiedzią - jak zawsze mały kartoflaczek >:(
katarzyna_84 ja zawsze też zadaję bardziej osobiste pytania (narzekam, że forum ze mnie ciekawską jeszcze bardziej niż byłam zrobiło ;D), bo sama tez jestem na nie otwarta

Dziękuję kochane za miłe słowa i komplementy, no i za odwiedzanie zawsze bardzo bardzo i  :uscisk:

Offline rajdowka

• Chuck Norris
« Odpowiedź #153 dnia: 11 Lipca 2007, 23:09 »
Bernadetko makijaz i ta fryzurka.. miodzio wygladasz jak gwiazdeczka!

buciki przesliczne..

jezeli chodzi o rodzicow.. no coz nasi tez sie nie znaja..mieslismy zamiar cosik zorganizowac ale po przebojach.. nie wiem moze cos na poczatku sierpnia ale srednio mi sie to widzi..

Offline Bernadetka

• uzależniony
« Odpowiedź #154 dnia: 11 Lipca 2007, 23:18 »
Bernadetko makijaz i ta fryzurka.. miodzio wygladasz jak gwiazdeczka!
rajdowkastrasznie się cieszę, że w sprawie makijażu się też wypowiedziałaś, bo w innych wątkach zawsze zgadzałam się z Twoimi sugestiami i zadaniem i teraz mam 100% pewność, że było pięknie tylko nie mam pewności jak będzie ślubny makijaż,bo jak wspominałam zmieniam kobietkę, bo nie chcę mieć z nią nic wspólnego, a próbne czesanie i malowanie będę miała 23 sierpnia

jezeli chodzi o rodzicow.. no coz nasi tez sie nie znaja..mieslismy zamiar cosik zorganizowac ale po przebojach.. nie wiem moze cos na poczatku sierpnia ale srednio mi sie to widzi..
głupio się cieszyć tym z mojej strony, ale raźniej mi w tym problemie, myślała że tylko ja nie mogę ogarnąć sprawy rodzinnego spotkania, a sądzę że w sprawach planowania ślubu to jest najcięższa sprawa, bo mało ode mnie zależy

Offline milenaw
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 08-09-2007
« Odpowiedź #155 dnia: 11 Lipca 2007, 23:49 »
Bernadetko na tych zdjęciach z ostatniego okresu łatwo Was odróżnić, ale te z dzieciństwa już są trudniejsze. Wydaje mi się tylko, że na tym ostatnim stoisz  a Twoja siostra siedzi na kolanach :drapanie:

Offline megan

• Chuck Norris
  • Miłość jak rewolucja - nie udaje się słabym.
  • data ślubu: 4 sierpnia 2007
« Odpowiedź #156 dnia: 12 Lipca 2007, 00:13 »
Bernadetko powtorze po raz kolejny ze piekna z ciebie dziewczyna  :los:
z blizniaczka musiecie niezly tandem stanowic  :skacza:

Offline Bernadetka

• uzależniony
« Odpowiedź #157 dnia: 12 Lipca 2007, 00:58 »
Bernadetko na tych zdjęciach z ostatniego okresu łatwo Was odróżnić, ale te z dzieciństwa już są trudniejsze. Wydaje mi się tylko, że na tym ostatnim stoisz  a Twoja siostra siedzi na kolanach :drapanie:
:brawo_2: :brawo_2: ale przyznam się, ze sama musiałam sobie zdjęcie powiększyć, żeby się dobrze przyjrzeć :-[

z blizniaczka musiecie niezly tandem stanowic  :skacza:
było i :boks1: potem :cancan: a teraz jest :przytul: ale niech się ma na baczności ten co ją skrzywdzi czy nawet drobną przykrość sprawi, Tuśka jest spokojniejsza, mniej nerwowa, często przemilczy sprawy które ją dręczą, ja zawsze prosto z mostu i nie straszne mi są konsekwencje, mam język nie wyparzony choć na to nie wyglądam

Offline milenaw
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 08-09-2007
« Odpowiedź #158 dnia: 12 Lipca 2007, 01:27 »
Och ale mi sie udało. :skacza:
A z tym niewyparzonym jęzorkiem też tak mam. Czasami nawet żałuje, że czegoś nie przemilczałam, no ale taka już moja natura. :D

Offline kitki82

• uzależniony
« Odpowiedź #159 dnia: 12 Lipca 2007, 11:40 »
Hmmm ja bym nie zgadała która to Ty, piękne z was dziewczynki były a teraz urocze kobietki  ;D

Offline ricardo

• Patrycja
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 08.09.2007
« Odpowiedź #160 dnia: 12 Lipca 2007, 12:09 »
No fotkach z czasów teraźniejszych to zgadzam się w zupełności z Vall :) A w tych z dzieciństwa to jesteście jak 2 krople wody :)

Offline Anjuschka

• Chuck Norris
  • data ślubu: 15.05.2010
« Odpowiedź #161 dnia: 12 Lipca 2007, 12:29 »
Hej Bernadetka...
Ale wy jesteście do siebie podobne... nawet teraz... na 100% jesteście jednojajowe :)
My z siostrą (moim zdaniem) różnimy się bardzo od siebie, a w każdym razie robimy wszystko, aby wyglądać zupełnie inaczej...
I nigdy nie ubierałyśmy się tak samo... bo nie lubiłyśmy.... a Wy?
A w szkole robiłyście nauczycielom jakieś psikusy?

Offline katarzyna_84

• Chuck Norris
  • Razem od 2-8-2000
  • data ślubu: 2.8.2008
« Odpowiedź #162 dnia: 12 Lipca 2007, 16:43 »
Nie no na te zdjęcia z dzieciństwa ja pasuję :!: A to zdjęcie ma Mają i Guciem.. rewelka :!:

Offline ika3w

• Ilona
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 23.08.2008r
« Odpowiedź #163 dnia: 12 Lipca 2007, 18:05 »
Nie no powalające te zdjęcia z dzieciństwa!

Offline Bernadetka

• uzależniony
« Odpowiedź #164 dnia: 12 Lipca 2007, 18:47 »
A z tym niewyparzonym jęzorkiem też tak mam. Czasami nawet żałuje, że czegoś nie przemilczałam, no ale taka już moja natura. :D
Oj takie sytuacje też miałam, ale kiedyś na prośbę kolegi zgodziłam się na próbę tydzień powstrzymywać się od komentarzy i to uczucie było dla mnie gorsze, aż się cisnęło coś na język, a nie mogłam nerwy wzbierały i dobrze, że to był tylko tydzień.

No fotkach z czasów teraźniejszych to zgadzam się w zupełności z Vall :) A w tych z dzieciństwa to jesteście jak 2 krople wody :)
Nie no na te zdjęcia z dzieciństwa ja pasuję
Hmmm ja bym nie zgadała która to Ty
hahaha mamy z dzieciństwa strasznie dużo zdjęć i ja czasem też nie wiem która z nas to która jak z tyłu nie są opisane przez mamusię :-[ ;D

A to zdjęcie ma Mają i Guciem.. rewelka :!:
dziekuję, dziękuję na prawdę mam w czym wybierać, zdjęć ogromna ilość a dużo bardzo śmiesznych np. to w wózku w białych kapelusikach to jest historyjka cała, zaczyna się właśnie od tego spokojnego obie siedzimy, potem jedna się drugiej przygląda z jej łepetynki na następnym zrywa kapelusik, koleje druga się odwdzięcza, aż chyba na szóstym z kolei obie bez czapek beczymy ;D
A w ogóle właśnie to zdjęcie na www.fotosik.pl doczekało się komentarzu: śliczne bobaski :P
Tylko przez tą ilość zdjęć jeszcze nie zdecydowałam, które wkleję do nagrania video, bo Jarek ma chyba tylko 4 zdjęcia na których go widać i które się nam podobają, więc u mnie tylko cztery to strasznie mało i trudno się zdecydować.

Hej Bernadetka...
Ale wy jesteście do siebie podobne... nawet teraz... na 100% jesteście jednojajowe :)
My z siostrą (moim zdaniem) różnimy się bardzo od siebie, a w każdym razie robimy wszystko, aby wyglądać zupełnie inaczej...
I nigdy nie ubierałyśmy się tak samo... bo nie lubiłyśmy.... a Wy?
A w szkole robiłyście nauczycielom jakieś psikusy?

Ooooo to poproszę tu Wasze zdjęcie ;D :blagam: ja strasznie przepadam za zdjęciami jak widać w moim wątku :-[ :P
Jesteśmy dwujajowe, całe życie się mama z wszystkimi kłóci, bo nikt w to nie wierzy, ale oprócz buzi to tylko Marta ma stopę rozmiar większą :D nad czym zawsze ubolewałyśmy jak się ubraniami wymieniałyśmy, bo butami nie było możliwości, a kiedyś nie lubiłyśmy być jednakowo ubrane, mama zmuszała potem to samo ale w innych kolorach kupowała, a teraz same czasem dla śmiechu kupujemy sobie takie same rzeczy. W okresie licealnym też robiłyśmy wszystko by nie wyglądać tak samo, potem się rozeszłyśmy na inne uczelnie i już tak bardzo nie kombinowałyśmy, żeby się różnić. Raz chciałyśmy wykręcić numer, nie pamiętam na czym polegał, pamiętam że było to na lekcji biologii w 6 klasie, ale miałyśmy g.... klasę i zaraz wygadali na szczęście nauczycielka przyjęła to ze śmiechem i nie było konsekwencji, a dwa lata czy trzy temu (po problemach w biurze paszportowym, nie dostałam paszportu na czas, a jechałam do Jarka na statek) pojechałam ja Tuski paszport, zestresowana strasznie byłam, co najlepsze postanowiliśmy z Jarkiem udawać że mam na imię Marta tylko on mnie nazywa Beta (tak się od dzieciństwa przyjęło) ale już pierwszej osobie z którą się witałam (dziewczyna innego chłopaka ze statku) powiedziałam Bernadetta :glupek: :glupek: :glupek: i po przekroczeniu granicy polskiej z powrotem dopiero jej wyjaśniłam o co chodziło, ale przyznała się że wiedziała, bo jej facet widział pierwotną listę kto będzie wchodził do portu (trzeba mieś przepustki) a już na tej ostatniej było Marta. W firmie Jarka też musiałam to wyjaśnić, ale akurat trafiłam na babeczke, która też ma siostrę bliźniaczkę i nie było problemy tylko w razie wypadku ona niby nic nie wiedziała ;D :P a na granicy :terefere: nic nie zobaczyli

Fajnie, że się Wam podobają, dziękuję za komplementy także tym razem w siostry imieniu, przekażę. Namawiam ją by się tu też zalogował, ale w między czasie się na mnie loguje, bo sama zaczyna planować wesela nawet przebąkują, że na przyszły rok, ale to chyba już niemożliwe.

A mam problem, pytanie do Szczecinianek, gdzie można się wybrać zakupić w Szczecinie sukienkę na wesele oprócz Galaxy i dwóch sklepików na ul. Bogusława dla Jarka sis i mamy, wczoraj mi sms'y z pytaniem przysłały.

Offline ricardo

• Patrycja
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #165 dnia: 12 Lipca 2007, 21:30 »
hehehe, uśmiałam się o tym wyjeździe na paszporcie siostry :)
Też bym miała stracha :)

Offline kitki82

• uzależniony
« Odpowiedź #166 dnia: 12 Lipca 2007, 21:38 »
Duży wybór sukienek jest w fali koło galaxy i na turzynie :)

A z tym paszportem to nieźle, ja bym miała pełne pory  ;D ;D ;D

Offline Bernadetka

• uzależniony
« Odpowiedź #167 dnia: 12 Lipca 2007, 22:01 »
hehehe, uśmiałam się o tym wyjeździe na paszporcie siostry :)
Też bym miała stracha :)
A z tym paszportem to nieźle, ja bym miała pełne pory  ;D ;D ;D
wierzcie mi ja na dzień przed wyjazdem miałam sen, że mnie za to w kajdankach do więzienia prowadzą, ale co się nie robi z miłości ;D Jarek widząc, że mogłam się z nim zobaczyć i widząc, że przyjechały dziewczyny do kolegów na pewno miałby strasznego dola, a my jak ktoś nie wiem że jesteśmy dwie to na pewno się nie dopatrzy czy na zdjęciu jestem ja czy ona, a przy okazji sobie zobaczyłam Rotterdam :D

jako przyszły inżynier budownictwa takiego mostu nie mogłam przegapić ;D

i owy statek w tle, jak dla mnie mega duży - 200 m długości, 6 własnych dźwigów, stali w kanale, trzeba było dopłynąć do niego motorówką, a potem z niej na trap :boje_sie: ale jak przejechałam granicę na sis paszporcie to tego miałabym nie zrobić :P

Ja chyba jestem uzależniona od wklejania zdjęć :-[

Offline ricardo

• Patrycja
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #168 dnia: 12 Lipca 2007, 22:14 »

Bardzo dobrze!!!! To jest bardzo wskazane :)

Offline Bernadetka

• uzależniony
« Odpowiedź #169 dnia: 12 Lipca 2007, 22:18 »

Bardzo dobrze!!!! To jest bardzo wskazane :)
ja na każde swoje zdanie mam pomysł na zdjęcie, ale chyba mnie niedługo moderatorzy wykopią stąd ledwo serwerek zmienili, a ja go już tak zaśmiecam, ale ja tak zdjęcia lubię, a swoich się nie wstydzę i dość dużą ilością dysponuję, więc robię z nich użytek ;D :-\

Offline ricardo

• Patrycja
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #170 dnia: 12 Lipca 2007, 22:48 »
ja na każde swoje zdanie mam pomysł na zdjęcie, ale chyba mnie niedługo moderatorzy wykopią stąd ledwo serwerek zmienili, a ja go już tak zaśmiecam, ale ja tak zdjęcia lubię, a swoich się nie wstydzę i dość dużą ilością dysponuję, więc robię z nich użytek ;D :-\

hehehe, chyba się nie obrażą za taką "małą" ilość fotek :) My sie tutaj bardzo cieszymy jak widzimy każde kolejne zdjęcie :)

Offline Bernadetka

• uzależniony
« Odpowiedź #171 dnia: 13 Lipca 2007, 00:13 »

hehehe, chyba się nie obrażą za taką "małą" ilość fotek :) My sie tutaj bardzo cieszymy jak widzimy każde kolejne zdjęcie :)
to jutro kontynuuję wklejanie ;D dziś już padam na buźkę przelazłam całe centrum Madrytu za biżuterią dla sis do sukienki jakąś mam niby się podoba, ale jeszcze mam jedną na oku i postanowiłam na wszelki wypadek tamtą też wziąć, do tego jeszcze zakupiłam śliczne dwa krawaty (jeden dla taty idealnie się komponuje z materiałem sukienki mamy, w ogóle się od niego nie odróżnia) drugi dla chłopaka sis do granatowego garniturka i jej brązowej sukienki, sama sobie znowu zakupiłam bieliznę :-[ wstyd nie znoszę jej do śmierci chyba

Offline aeniołek

• Chuck Norris
  • R+R+M+M = A :-)
  • data ślubu: 6.02.10
« Odpowiedź #172 dnia: 13 Lipca 2007, 00:15 »
Faajnie Ci z tą bielizną,że masz tyle kompletow..Ja sobie 3 znalazłam i żadnego w sklepach na mieście znaleźć nie mogę..Musze ryzykować zakupem przez internet :(.

Offline Ania P.

• Dopóki miłość nas dwoje łączy, świat się zaczyna, świat się nie kończy...
  • uzależniony
  • data ślubu: 11.08.2007 :*
« Odpowiedź #173 dnia: 13 Lipca 2007, 09:41 »
sama sobie znowu zakupiłam bieliznę :-[ wstyd nie znoszę jej do śmierci chyba
To jest nas dwie :) prawie każde moje wyjście do sklepu tak się kończy, chociaż majteczki :)

Offline kitki82

• uzależniony
« Odpowiedź #174 dnia: 13 Lipca 2007, 11:57 »
sama sobie znowu zakupiłam bieliznę :-[ wstyd nie znoszę jej do śmierci chyba

Ja też mam tony bielizny ale ja kupiję na necie mam jedna stronkę która uwielbiam i nigdy nie mogę się oprzeć :) ale przynajmniej na kożdą okazję jest dobnrana kolorystycznie :)

A foteczek wklejaj wklejaj dużo my uwielbiamy foteczki  ;D czekamy na kolejną porcję :)

Offline Bernadetka

• uzależniony
« Odpowiedź #175 dnia: 13 Lipca 2007, 17:55 »
No ale dziś się opamiętam i wrócę do tematu przygotowań ślubnych, w innym temaciku pochwaliłam się moim pomysłem na oryginalne kompozycje kwiatowe w szkle dla rodziców jakie zamówiłam w kwiaciarni w Stargardzie Szczecińskim, cieszą się dużym zainteresowaniem i chciałabym żebyście Wy też je zobaczyły. Dokładnie jakie będą nie wiem, bo to zależy od szkła jakie wybierzemy w piętek, ale już się na internecie trochę zapoznałam z możliwościami.
No i wklejam:

Te wyglądają na kwiaty sztuczne, ale moje będą żywe w jakiejś specjalnej ozdobnej gąbce w kolorystyce biało - różowej. Rodzicom zawsze na pamiątkę zostanie szkło ozdobne, u mnie w domu zawsze problem z wazonami, bo kicia psoci i zawsze coś stłucze jak ma okazję ;D
Napisane: Lipiec 13, 2007, 17:50:43
I jeszcze z ozdobnym piaseczkiem, ale znowu sztuczne :(

Offline ricardo

• Patrycja
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #176 dnia: 13 Lipca 2007, 18:16 »
Super pomysł z tym szkłem i kwiatami! U mnie by to się raczej nie sprawdziło, bo teściowa za bardzo nie lubi ozdób takich, a moja mama za to ma już caaaaały dom zawalony kwiatami :)

Offline Bernadetka

• uzależniony
« Odpowiedź #177 dnia: 13 Lipca 2007, 18:27 »
Super pomysł z tym szkłem i kwiatami! U mnie by to się raczej nie sprawdziło, bo teściowa za bardzo nie lubi ozdób takich, a moja mama za to ma już caaaaały dom zawalony kwiatami :)
to znaczy, że nie dajecie rodzicom w czasie podziękowań tradycyjnych kwiatów :drapanie: bo coś nie rozumiem, my jeszcze zamierzamy wręczyć ramki ze zdjęciem, które zrobione zostanie i wywołane w tak zwanym międzyczasie,raki już tu upatrzyłam, ale pozwolę ostatecznego wyboru dokonać Jarkowi

Offline ricardo

• Patrycja
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #178 dnia: 13 Lipca 2007, 19:07 »

to znaczy, że nie dajecie rodzicom w czasie podziękowań tradycyjnych kwiatów :drapanie: bo coś nie rozumiem, my jeszcze zamierzamy wręczyć ramki ze zdjęciem, które zrobione zostanie i wywołane w tak zwanym międzyczasie,raki już tu upatrzyłam, ale pozwolę ostatecznego wyboru dokonać Jarkowi

Nieeee :) Kwiaty ofkors dajemy - bukiety duże, tylko że takich stojących ozdób w wazonie albo tego typu nie dajemY :) a do kwiatów jeszcze coś dokupujemy :)

Offline Lara_Croft

• maniak
  • Ten Pan i ta Pani, są na siebie skazani :)
  • data ślubu: 4 sierpnia 2007
« Odpowiedź #179 dnia: 13 Lipca 2007, 20:03 »
pomysł z wazonami i kwiatami super :brawo_2: :D
"Gdyby człowiek miał świadomość, co traci przez to, że nie może mieć dzieci, to by tego chyba nie zniósł tak po ludzku."

Marcel - 8.01.2017
Michał ❤ 29.05.2018
Maja - 5.01.2020
Madzia ❤ 27.02.2021