Autor Wątek: I ja też doczekam się w końcu tego dnia... 01-09-07  (Przeczytany 47817 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline katarzyna_84

• Chuck Norris
  • Razem od 2-8-2000
  • data ślubu: 2.8.2008
Odp: I ja też doczekam się w końcu tego dnia... 01-09-07
« Odpowiedź #60 dnia: 2 Lipca 2007, 18:29 »
A co do fryzurki to chcę koka i welon miałby być wpięty właśnie tak wysoko jak miała Nadzieja, może to jest powód że się tak ładnie układa???

Chyba właśnie taki jest powód, poza tym mam wrażenie, że welon Nadzieji był 'gęściejsz' niż ten który Ty mierzyłaś.

Offline Bernadetka

• uzależniony
  • data ślubu: 01-09-2007
« Odpowiedź #61 dnia: 2 Lipca 2007, 18:54 »
A co do fryzurki to chcę koka i welon miałby być wpięty właśnie tak wysoko jak miała Nadzieja, może to jest powód że się tak ładnie układa???

Chyba właśnie taki jest powód, poza tym mam wrażenie, że welon Nadzieji był 'gęściejsz' niż ten który Ty mierzyłaś.
A tak tak to na pewno był gęstszy, ten "mój" tak jakby był tylko dolną częścią całości. Tak teraz dochodzę do wniosku.

Offline gosiaczekk
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #62 dnia: 2 Lipca 2007, 19:44 »
Bernadetko welon musi byc gęściejszy i wpięty własnie tak jak miała nadzieja. Ale będzieeesz pieknie wyglądać - już to widzę :)

Offline Bernadetka

• uzależniony
« Odpowiedź #63 dnia: 2 Lipca 2007, 20:06 »
Bernadetko welon musi byc gęściejszy i wpięty własnie tak jak miała nadzieja. Ale będzieeesz pieknie wyglądać - już to widzę :)
Dziękuję za miłe słowa :-[ mam tak nadzieję co do tego wyglądu, ale teraz główkuję i wygłówkować nie moge tych długości :balwan: ze mnie czy pierwsza część ma być za łopatki czy po pupę, a druga wtedy chyba (i tak w obu przypadkach) za tyłek no i ostatnia do ziemi :?: :?: :?:

Offline ivonca

• forumowicz
  • data ślubu: 18.08.2007
« Odpowiedź #64 dnia: 2 Lipca 2007, 20:15 »
Hej Bernadetko,
nie bylo mnie pare dni a tu twoje odliczanko i tyle sie dzieje.....
ciesze sie ze moge podgladac twoje przygotowania  :)  ja jakos nie zdecydowalam sie na zalozenie watku :drapanie:
bede zagladac (bo z doradzaniem to gorzej  :P)
pozdrawiam cieplutko  ;D 

Offline mizia
  • zapaleniec
  • data ślubu: 2007
« Odpowiedź #65 dnia: 2 Lipca 2007, 20:29 »
wg mnie ta pierwsza część powinna być za łopatki. ta właśnie część zostaje z Toba podczas imprezy weselnej. Jest Ci wtedy wygodnie i możesz szaleć na całego :)

Offline Bernadetka

• uzależniony
« Odpowiedź #66 dnia: 2 Lipca 2007, 20:42 »
Hej Bernadetko,
nie bylo mnie pare dni a tu twoje odliczanko i tyle sie dzieje.....
ciesze sie ze moge podgladac twoje przygotowania  :)  ja jakos nie zdecydowalam sie na zalozenie watku :drapanie:
bede zagladac (bo z doradzaniem to gorzej  :P)
pozdrawiam cieplutko  ;D  
Kochana to skoro nie założyłaś odliczanka :'( to mi tu opisz Wasze przygotowania, już gotowi??? Wklejaj sukienkę, fryzurkę, obrączki wszystko co leci strasznie jestem ciekawa :tupot: :tupot:. No i jak tam talencik ;) taneczny, już wszystko opanowane??? Aaaa i jeszcze kuusik języka zakończony?? Jakieś zawodowe zmiany?? Sama wiesz co się zmieniło od czasu, gdy się widziałyśmy.

wg mnie ta pierwsza część powinna być za łopatki. ta właśnie część zostaje z Toba podczas imprezy weselnej. Jest Ci wtedy wygodnie i możesz szaleć na całego :)
No dobra to teraz pozostaje mi to ująć jak najbardziej fachowo w słowa już błaga o zrozumienie :blagam: i przesłać prośbę, ale będą miału babeczki rozrywkę jak przeczytają mojego e-maila :-\

Offline Bernadetka

• uzależniony
« Odpowiedź #67 dnia: 2 Lipca 2007, 23:13 »
ps. zazdroszcze madryckiej kariery (pozytywnie of course ;) )
Vall ja się właśnie doczytałam o Tw. doktoracie... i to ja tobie tego tytułu zazdroszczę też miałam chrapkę i ochotę się trochę nauce oddać i poświęcić, ale nie dogadałabym się z Panią, która miałaby być moją promotorką, nawet dziś (14 lipca będzie rok od obrony) napisała mi e-maila, że mam jakieś rysunki poprawić, bo ONA chce je na internecie udostępnić, a wg. niej mam coś źle w opisie. Przesada jestem tym wk*******, bo miałam dwóch promotorów (ten drugi bardziej przez mnie uznany szef GDDKiA w Szczecinie, mądra głowa i do tego praktyk nie tylko naukowiec) nikt się nie czepiała teraz to po roku - jakieś opisy kilometracji nie w tym miejscu co trzeba.... ??? a do tego się rysunki mi nie otwierają >:(

A w ogóle nie radzę sobie z ogarnięciem wszystkich wątków ;D też mnie to :( bo tu i tam chciałabym zajrzeć a mi wszystko umyka...

Offline Vall

• Chuck Norris
  • Żyć - oznacza wciąż wyrywać się do przodu!
  • data ślubu: 07.07.2007 :smile:
« Odpowiedź #68 dnia: 3 Lipca 2007, 08:28 »
Bernardetko  :D :przytul: Gracias :)

A tą Panią prom...olej..ja też takich ludzi nie trawie, ale niestety zawsze się jakiś taki element trafi  ;)

Ehhhhhh... ata wasza data slubu - to moja....... pierwotna...:) do kwietnia była ta jedyną  :D :D :D

Offline Bernadetka

• uzależniony
« Odpowiedź #69 dnia: 3 Lipca 2007, 18:18 »
Bernardetko  :D :przytul: Gracias :)
niestety nie doczytałam w jakiej dziedzinie się doktoryzowałaś :( a ja wiesz wścibska jestem ;D

A tą Panią prom...olej..ja też takich ludzi nie trawie, ale niestety zawsze się jakiś taki element trafi  ;)
chyba tak zrobię, rysunki się nie otwierają, więc coś tam naknociła teraz jej to naprawiaj, a z dyplom dostałam nagrodę Ministra Bud. więc przeskanowała go nie jedna osoba, więc nie poczuwam się do błędów jakichkolwiek nawet najdrobniejszych :P

Ehhhhhh... ata wasza data slubu - to moja....... pierwotna...:) do kwietnia była ta jedyną  :D :D :D
wiem wiem przed wyjazdem z Polski doczytałam Ciebie do 30 strony, a teraz ze mnie cwaniara i czytam od końca ;D tylko nie wiem czy do ślubu zdążę :'(

Napisała e-maila do Świdwina i.... dostałam odpowiedz z której nic konkretnego nie wynika nie bardzo mi pomogą ... welony szyją tylko z tiulu, więc nie wiem już nic bo mi się ten co przymierzałam wydawał sztywny z czego jeszcze można uszyć welon??? Koszt jego jest 500 zł, pal cie licho (jak sie to pisze ???) ale tak w ciemno zamawiać, a do tego sama się muszę zdecydować na długości warstw i im to napisać skoro zamawiam na odległość a i nie ma odwrotu nawet jak się mi nie spodoba ??? chyba wyślę siostrę żeby się rozejrzała gdzieś w Szczecinie i wypytała babeczek w salonach, a w ogóle kiedyś widziałam pracownię przy ul. Traugutta w Szczecinie wiem że haftują ale w logo też właśnie mają welon czy ktoś coś słyszał na jej temat??

Pozdrawiam

Offline kitki82

• uzależniony
« Odpowiedź #70 dnia: 3 Lipca 2007, 21:25 »
Długi to długi wygląda super ale gdyby był wyzej upiety to może i by sie inaczej ułożył ale też gdyby dały Ci biały do przymiarki tez byłoby inaczej ja jestem za dłuuuugiiiiiiimmmmmmmmmm :)

Offline Bernadetka

• uzależniony
« Odpowiedź #71 dnia: 3 Lipca 2007, 21:39 »
Temat był welony on się zawiązuje z fryzurkami, więc może czas na nie. Na początek przody... jeden z nich będzie, bo niestety muszę mieć grzywkę -> tatusiowe zakola >:(

Najmniej chyba z powodu upałów odpowiednia grzyweczka na całym  czole:

I tyłu, zdecyduję chyba w konsultacji z fryzjerką, ale nim to zrobię muszę już kupić ozdoby do włosów, a nie mam pojęcia jakiej wielkości i w jakiej ilości

A na próbnej miałam coś takiego, ale nie będzie mnie czesać ta sama fryzjerka mimo, że bardzo się mi efekt końcowy (wraz z malowaniem przez nią), ale dziewczyna nie zbyt się fajnie zachowuje i z jej usług zrezygnowałam:

Mina na tym zdjęciu taka smutna dlatego, że na ten ślub mojej koleżanki miał Jarek ze mną szczęśliwie iść, bo akurat przypłynęli do Szczecina, ale z rana w sobotę się okazało że załadunek skończą o 16 tak jak się ślub w kościele rozpocznie, ale tu już po mszy się żegnaliśmy bo już na Zalewie byli  :'( :'( :'( :'( takie smutne życie z marynarzem

Offline rajdowka

• Chuck Norris
« Odpowiedź #72 dnia: 3 Lipca 2007, 21:50 »
mi sie podoba ta grzyweczka na drugim zdjeciu :los:

na Twojej probnej mi troszke za krotka..

ale w ogole sliczna jestes :D

masz idealne kosci policzkowe .. :los:

Offline Bernadetka

• uzależniony
« Odpowiedź #73 dnia: 3 Lipca 2007, 22:17 »
mi sie podoba ta grzyweczka na drugim zdjeciu :los:
mi też to moja faworytka,a w ogóle ja mam odruch zagarniania grzywki na bok

na Twojej probnej mi troszke za krotka..
w takiej krótkiej wyglądam jak małolata

ale w ogole sliczna jestes :D
dziękuję :-[, ja bym powiedziała i tak mało skromnie, że czasami jestem fotogeniczna

masz idealne kosci policzkowe .. :los:
nie, nie to są moje papuśne policzki i mówię prawdę mam b. grubą skórkę na policzkach mam nadzieję że dzięki temu nie będę miała głębokich zmarszczek :P

rajdowka, kitki82, vall w ogóle bardzo dziękuję za odwiedziny dziś, b.miło mi że jesteście ze mną

Offline ricardo

• Patrycja
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 08.09.2007
« Odpowiedź #74 dnia: 3 Lipca 2007, 23:25 »
Fryzura jest superowa, bardzo mi się podoba, ale nie wiem czy to mi się wydaje o tej porze czy co, że jest tak od góry bardzo podniesiona?

Offline Bernadetka

• uzależniony
« Odpowiedź #75 dnia: 3 Lipca 2007, 23:30 »
Fryzura jest superowa, bardzo mi się podoba, ale nie wiem czy to mi się wydaje o tej porze czy co, że jest tak od góry bardzo podniesiona?
nie, nie oczka Cię nie mylą ;) ja tam nawet miałam wałek, bo mam za sypkie włoski po myciu i się nie bardzo chciały tapirować i układać ;D

Offline sylvik

• forumowicz
« Odpowiedź #76 dnia: 4 Lipca 2007, 11:42 »
witam. melduje sie i ja w Twoim odliczanku. baaardzo mi sie podobaja zdjecia ze studia- swietnie razem wygladacie.
a co do fryzurki, to rzeczywiscie - bardzo fajna ta ktora masz tu wyzej, ekstra tez wykonczenie - te delikatne perelki.

Offline ricardo

• Patrycja
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 08.09.2007
« Odpowiedź #77 dnia: 4 Lipca 2007, 13:42 »
nie, nie oczka Cię nie mylą ;) ja tam nawet miałam wałek, bo mam za sypkie włoski po myciu i się nie bardzo chciały tapirować i układać ;D

Jak to wałek??

Offline Vall

• Chuck Norris
« Odpowiedź #78 dnia: 4 Lipca 2007, 14:38 »
Bernardetko -jesli chodzi o fryzki to ja tlyko jendo  :)   -upięcie jak najbardziej i koczke dośc wysoko - bo z tego co widac na zdjątakch to ty przy swoim narzeczonym taka fajniutko malutka :)  ;D :D
Optowałabym za czyms typu nr 2 na fotkach tylko wyżej  :D ..próbna tez bardzo udana, ale skoro kobietka nie zaciekawa to szkoda  ::)

rajdowka, kitki82, vall w ogóle bardzo dziękuję za odwiedziny dziś, b.miło mi że jesteście ze mną

Kochana  :przytul: łatwo sie nas nie pozbędziesz  :skacza:

nie doczytałam w jakiej dziedzinie się doktoryzowałaś

nauki polityczne  :)

Offline Bernadetka

• uzależniony
« Odpowiedź #79 dnia: 4 Lipca 2007, 18:02 »
witam. melduje sie i ja w Twoim odliczanku. baaardzo mi sie podobaja zdjecia ze studia- swietnie razem wygladacie.
a co do fryzurki, to rzeczywiscie - bardzo fajna ta ktora masz tu wyzej, ekstra tez wykonczenie - te delikatne perelki.
:hello: cieszę się, że mnie znalazłaś, miło mi Ciebie tu gościć :uscisk:
Te perełki rzeczywiście fajnie wyglądały, ale były przylepione klejem, którym przylepiałam mi rzęsy - wyobraź sobie ich ściąganie myślałam że zejdą przy myciu głowy okropnie boleśnie się przekonałam, że nie przy rozczesywaniu włosów ;D ale zasugeruję tę metodę zdobnictwa tej teraz fryzjerce mimo tego kłopotu z ich usuwaniem

Jak to wałek??
No włosy zostały nawinięte na wałek taki niby rzep i umiejętnie zostało to zamaskowane, żeby nikt tego nie zobaczył, a wałeczek był mały na oko średnicy 2 cm ;) strasznie żałuję, że nie będzie mnie ta dziewczyna czesać, bo pomysły ma oryginalne, tej fryzurce tylko bym zarzuciła małą płynność na karku wolałabym coś co nie wyskoczy mi nagle nad potylicą, nie wiem czy jasno to opisałam ale na zdjęcia to widać doskonale

Bernardetko -jesli chodzi o fryzki to ja tlyko jendo  :)   -upięcie jak najbardziej i koczke dośc wysoko - bo z tego co widac na zdjątakch to ty przy swoim narzeczonym taka fajniutko malutka :)  ;D :D
Optowałabym za czyms typu nr 2 na fotkach tylko wyżej  :D ..próbna tez bardzo udana, ale skoro kobietka nie zaciekawa to szkoda  ::)
To tak ja mam faworytkę grzywkę - zdjęcie nr 2, ale waham się między (koki) 1 i2, bo loczki chyba zbyt tradycyjne i w ogóle mi się włoski łatwo kręcą (dużo pracy nie potrzeba wkładać) ale równie łatwo się prostują ;D do pierwszego koka już sobie upatrzyłam i wyobraziłam jak wpiąć ozdobę -> jedną takiego jakby kwiatowego pajączka, że ze środka (też koka) będą się rozchodzić gałązki z małymi listkami i kwiatuszkami a cyrkonie są centrum każdego kwiatuszka, a do drugiej to nie wiem, z florystkami jestem umówiona że biorę też żywe storczyki do włosów chciałam jakoś z jednego boku je mieć wpięte ale nie potrafię sobie wyobrazić jak to będzie wyglądać, bo nie chcę żeby były za bardzo wypukłe,sterczące poza profil głowy ;D ale robię problemy ???nie wiem czy da się to wyobrazić i mnie zrozumieć :P a w ogóle co ze storczykami pod welonem :?: :?: :?:

A dla Ciebie specjalnie kolejne z sesji, na którym się dopatrzyłam, że mimo że różnica wzrostu między nami jest 19 cm to nogi mam prawie równe z Jarkiem, na zdjęciach biodra mamy na prawie tej samej wysokości

Kochana  :przytul: łatwo sie nas nie pozbędziesz  :skacza:
ale nie wiesz jaka to dla mnie radość, cieszę się bardziej i kolejnymi zdjęciami ;D będę Was tu zwabiać

nauki polityczne  :)
:roll: oj a polityka to jedyny temat, którego nie poruszam i nie udzielam się w rozmowach :P chyba za g***** jestem, żeby ten temacik ogarnąć i zrozumieć

Offline kitki82

• uzależniony
« Odpowiedź #80 dnia: 4 Lipca 2007, 23:19 »
Mi bardzo podoba się grzyweczka 1 i fryzurka też 1. A tak jak pisze Vall nie pozbedziesz się nas łatwo :)

A próbna fryzurka rewelacja slicznie wygladałaś.

Offline _kasiek_
  • uzależniony
  • data ślubu: 4sierpień2007
« Odpowiedź #81 dnia: 4 Lipca 2007, 23:29 »
Witam w Twoim odliczanku :) bardzo ładna z ciebie kobietka :) no i te fotki w studio - super :)

Jutro przeczytam cały Twój wątek bo dzis padam już na twarzyczkę - buziaczki

Offline Bernadetka

• uzależniony
« Odpowiedź #82 dnia: 5 Lipca 2007, 00:01 »
Mi bardzo podoba się grzyweczka 1 i fryzurka też 1. A tak jak pisze Vall nie pozbedziesz się nas łatwo :)

A próbna fryzurka rewelacja slicznie wygladałaś.
:uscisk: dziękuję, strasznie się cieszę, że ze mną jesteście i oczywiście dziękuję za miłe słowa tylko żeby moja samoocena na takim jak wasze słowa była poziomie :-\

Witam w Twoim odliczanku :) bardzo ładna z ciebie kobietka :) no i te fotki w studio - super :)

Jutro przeczytam cały Twój wątek bo dzis padam już na twarzyczkę - buziaczki
Wierzę kasiu dziś dużo emocji i nerwów musiała Cię kosztować ta przymiarka, ten niepokój czy wszystko będzie ok, cieszę się strasznie że krawcowa sobie poraziła, widać że mimo wszystko trafiłaś na bardzo dobrą. Dziękuję, że miałaś jeszcze siłę i ochotę tu zawitać :uscisk: niezmiernie się cieszę :skacza: a komplementy  :oops:  :-[ nie wiem jak się zachować przy takiej ilości jak od kilku dni dostaję
Pozdrawiam

Offline milenaw
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 08-09-2007
« Odpowiedź #83 dnia: 5 Lipca 2007, 00:08 »
A mnie się podoba ta druga fryzurka i ta, która miałaś na próbnej.
A tak w ogóle to jesteś śliczna  i zgrabną kobietką :taktak:

Offline Bernadetka

• uzależniony
« Odpowiedź #84 dnia: 5 Lipca 2007, 00:41 »
DZIEKUJE DZIEKUJE  :uscisk: jesteście cudowne wszystkie, tyle komplementów to ja chyba od Jarka przez 5 lat nie usłyszałam, rozpieszczacie moje ego bardziej niż on ;D a tak ogólnie to uspokajam się, że jednak nie będzie źle i uda się mi zachwycić naszych gości w tym dniu :) sukienką, fryzurką, welonikiem (w trakcie jest załatwiania, ale w Szczecinie) i całą resztą.
Jutro się skupię na Jarku, wkleję zdjęcia z jego wybierania garnituru, byłam zachwycona tym jak się wczuł i pierwszy raz w życiu postanowił nie oszczędzać na sobie (bo zwykle u nas jest tak, że w czasie gdy go nie ma ja mu wszystko co trzeba kupuję: koszulki, sweterki nawet po majtoszki, bo sam on zwykle twierdzi, że nic nie potrzebuje i nie będzie kupował, a wiem że lubi dobrze wyglądać, tylko ważniejsze dla niego jest by mi coś więcej kupić, a na starcie wspólnego życia same wiecie jak się każdy grosz odkłada)

Offline milenaw
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 08-09-2007
« Odpowiedź #85 dnia: 5 Lipca 2007, 01:32 »
DZIEKUJE DZIEKUJE  :uscisk: jesteście cudowne wszystkie, tyle komplementów to ja chyba od Jarka przez 5 lat nie usłyszałam, rozpieszczacie moje ego bardziej niż on ;D a tak ogólnie to uspokajam się, że jednak nie będzie źle i uda się mi zachwycić naszych gości w tym dniu :) sukienką, fryzurką, welonikiem (w trakcie jest załatwiania, ale w Szczecinie) i całą resztą.
Jutro się skupię na Jarku, wkleję zdjęcia z jego wybierania garnituru, byłam zachwycona tym jak się wczuł i pierwszy raz w życiu postanowił nie oszczędzać na sobie (bo zwykle u nas jest tak, że w czasie gdy go nie ma ja mu wszystko co trzeba kupuję: koszulki, sweterki nawet po majtoszki, bo sam on zwykle twierdzi, że nic nie potrzebuje i nie będzie kupował, a wiem że lubi dobrze wyglądać, tylko ważniejsze dla niego jest by mi coś więcej kupić, a na starcie wspólnego życia same wiecie jak się każdy grosz odkłada)

Bernadetko będziesz wyglądać ślicznie.
A co do mężczyzn...mój R. też zawsze mowi, że nic nie potrzebuje i przeważnie to ja go ciągnę na zakupy lub kupuję mu coś sama.
A z tym oszczędzaniem na starcie to pradwa. Potem będziemy liczyć każdy grosik i podejmować decyzje co jets wazniejsze, więc jeśli teraz jest okazja to trzeba wykorzystac.

Offline Vall

• Chuck Norris
« Odpowiedź #86 dnia: 5 Lipca 2007, 09:20 »
Jutro się skupię na Jarku, wkleję zdjęcia z jego wybierania garnituru, byłam zachwycona tym jak się wczuł i pierwszy raz w życiu postanowił nie oszczędzać na sobie

No to czekamy  :tupot: :tupot: na prezentacje Pana Młodego  ;D ;D ;D

Offline ivonca

• forumowicz
  • data ślubu: 18.08.2007
« Odpowiedź #87 dnia: 5 Lipca 2007, 12:27 »
Jestem zowu :P
domyslam sie, ze jestes ciekawa naszych przygotowan (juz taka nasza babska natura),
wiekszosc rzeczy zalatwiona, no ale jest jeszcze spraw, ktore spedzaja nam (czyt.  :arrow: mi) sen z powiek...      (nie bede Ci watku zasmiecac  :P)
Szkole mam do konca sierpnia, a egzaminy tydzien po weselu  :mdleje:  
ale dzisiaj zrobilam sobie wolne i buszuje troszke na forum  ;D

wkleje moja sukienke

i fryzurke (cos w tym stylu)

obraczki jeszcze nie odebrane wiec nie mam zdjec..... a w necie nie moge znalezc  :drapanie:
no to chyba na tyle... mysle, ze choc w czesci zaspokoilam Twoja ciekawosc ;D

Nie wiem jak Ty, ale ja nie moge sie doczekac relacji Anusi-szczecin, to juz tak blisko, tylko ta pogoda...

Sciskam cie mocno, pozdrowienia dla Jarka i Martusi ;)

o matko jaki te zdjecia wielkie wyszly...

A jezeli chodzi o welon to mi tez sie marz taki jak Tobie, ale ja bede miala najdluzsza warstwe ze tylek

« Ostatnia zmiana: 5 Lipca 2007, 12:31 wysłana przez ivonca »

Offline Bernadetka

• uzależniony
« Odpowiedź #88 dnia: 5 Lipca 2007, 17:01 »
A z tym oszczędzaniem na starcie to pradwa. Potem będziemy liczyć każdy grosik i podejmować decyzje co jets wazniejsze, więc jeśli teraz jest okazja to trzeba wykorzystac.
A się muszę przyznać, że z jednej skrajności wpadam w drugą, raz przesadnie oszczędzam, a w kolejnym miesiącu przesadnie przepuszczam pieniążki ;D muszę zapanować nad tym, ale u mnie to zawsze jest związane z poprawianiem sobie humoru - jak Jarka nie ma albo teraz gdy jestem sama.

Jutro się skupię na Jarku, wkleję zdjęcia z jego wybierania garnituru, byłam zachwycona tym jak się wczuł i pierwszy raz w życiu postanowił nie oszczędzać na sobie

No to czekamy  :tupot: :tupot: na prezentacje Pana Młodego  ;D ;D ;D
Obietnica nadal aktualna, ale potrzebuję krótkiej sjesty, bo te upały mnie osłabiają, a do tego także mój komputerek >:( muszę się zaopatrzyć w specjalny wentylatorek do lapci to tu b.popularne jest nawet radzą mi, żeby od razu dwa kupiła ;D >:( :-\

Jestem zowu :P
cieszę się bardzo :uscisk:

domyslam sie, ze jestes ciekawa naszych przygotowan (juz taka nasza babska natura)
to okropne, ale to forum mnie jeszcze bardziej wścibską zrobił :-[, jakoś w sieci łatwiej zadawać pytania ;D

wiekszosc rzeczy zalatwiona, no ale jest jeszcze spraw, ktore spedzaja nam (czyt.  :arrow: mi) sen z powiek...      (nie bede Ci watku zasmiecac  :P)
jeśli tak to nazywasz - to zaśmiecaj zaśmiecaj ja się z tego jeszcze będę cieszyć i do tego będę Ci za to dziękować, bo może coś podejrzę jeszcze i  :-[ zgapię ;D

Szkole mam do konca sierpnia, a egzaminy tydzien po weselu  :mdleje:   
ale dzisiaj zrobilam sobie wolne i buszuje troszke na forum  ;D
ja kurs hiszpańskiego skończyłam 15 czerwca, 14 i 15 miałam egzaminy wyniki znam tylko z jednego, bo w dzień dwóch ostatnich egzaminów (15.06) leciałam do Polski i profesor zgodził się mi napisać e-maila z wynikami (9,5 a najwyższa u nich to 10), z pozostałych trzech jeszcze nie znam raz byłam na uczelni ale wszystko było zamknięte, a ze względu że strasznie jest gorąco nie chce się mi tam znowu iść, a wiem na pewno że zdałam i mam dobre oceny

no to chyba na tyle... mysle, ze choc w czesci zaspokoilam Twoja ciekawosc ;D
no pewnie, że nie ;D jeszcze daty próbnego makijażu i fryzurki do tego jeszcze gdzie ją będziesz robić??? No i musisz obiecać, że je tu wkleisz. Wybrane przez Ciebie fryzurki piękne i przy Twoich pięknych długich włosach nie będzie problemu którąś z nich zrobić. Do tego podróż poślubna, zaproszenia i menu w DH???

Nie wiem jak Ty, ale ja nie moge sie doczekac relacji Anusi-szczecin, to juz tak blisko, tylko ta pogoda...
:tupot: :tupot: :tupot: :tupot: ja strasznie czekam na tę relację, ale obawiam się, że Aniusia zniknie nam w Hiszpanii tuż po ślubiku i szukaj wiatru w polu ;D mam nadzieję, że może jak Gemini wklei chociaż kilka zdjęć i kilka słów napisze nim wsiądzie do samolotu :blagam: :blagam:

Sciskam cie mocno, pozdrowienia dla Jarka i Martusi ;)
szkoda, że nie mam zdjęcia Marty kiecki, ale za to buty do sukienki jej mam. Kupiła je tu w Hiszpanii, upatrzyłam je dla niej już nim przyjechała, myślałam że ją będę musiała przekonywać bo cena obłędna, ale Martucha w ogóle była zakochana w co drugiej parze butów na półkach tutejszych sklepów, ale udało się bez nacisków zrobią furorę wśród kuzynek ;D

Pozdrowię wszystkich, uściski dla Marcina
Strasznie żałuję, że nie będę miała możliwości przyjechania do kościoła, bo wracam dopiero 24 sierpnia, ale Martucha na pewno będzie, a Ty się już szykuj na relację ze ślubu, o tym nie pozwolę Ci zapomnieć nie wymigasz się ;D

Offline kitki82

• uzależniony
« Odpowiedź #89 dnia: 5 Lipca 2007, 19:48 »
Bardzo ładne butki :)