Di, Aguś, Reniu

No i PIT odbieram jutro ale spokojnie damy radę. Dzisiaj poszedłem z Matim do przedszkola i dowiedziałem się, że cały nabór ma się odbyć w internecie .... gdzieś około 15 marca lub 1 kwietnia hm... nie bardzo mi to leży ale trudno. Chcemy Matiego zapisać do "Źródełka" 41 może ktoś zna to przedszkole i ma wyrobioną opinię

nie bez znaczenia jest fakt, że przedszkole jest "pod nosem" i "na trasie" ale czas pokaże Pani twierdzi, że ilość przyjęć zależy od tego na ile "góra" ustali ilość dzieci w grupie no cóż musimy poczekać a znajomości jakoś brak

Co do obiadku więc nowy pomysł na "karkówkę" został urozmaicony według własnej koncepcji

dowaliłem przypraw w tym zioła prowansalskie i czosnek w ząbkach a co najważniejsze prawie pozostałą część woreczka wypełniłem ... surowymi pieczarkami .... efekt .... niebo w gębie

czas pieczenia 1,20 a nie jedna godzina jak w instrukcji to tak dla jasności

Właśnie przed chwilką rozkręciły mi się okulary i jutro oprócz PIT-ów muszę zaliczyć okulistę ale przynajmniej Mati się przewietrzy

Dzisiaj zaczyna się "You can dance" Róża już przebiera nogami a ja mam dziwny stosunek bo chociaż zima za oknem to będą mi jakieś Muchy latały

Szczerze nigdy nie lubiłem tzw. "słodkich idiotek" ale kto wie może wniesie coś do programu oprócz wątpliwej osobowości

Coś jakoś chaotycznie mi wyszło ale co tam wszak tu pojętny czytelnik bywa więc da radę

Miłego wieczorku Kochani .... cały czas mam w głowie Radość Gabi