Witam wszystkich. Wczorajszy dzień to smutny dzień i to chyba nie tylko ten jeden dzień. Dla mnie to refleksja dająca wiele do myślenia. To co się stało to smutny dowód na to, że nie warto planować za wiele, że warto cieszyć się chwilą każdego dnia, każdym dotykiem bliskiego, uśmiechem i słowem, gdyż jutra już może nie być. Sami widzicie, że nie warto się kłócić a zwłaszcza obrażać bo później można już tylko jak powiedział L. Wałęsa prosić Boga o przebaczenie. Bardzo bym chciał aby ta tragedia dała nam Polakom więcej rozumu, umiaru w zajadłości do drugiego człowieka i więcej zwykłej ludzkiej życzliwości.W Życiu nie wystarczy mieć rację. Szanujmy się Kochani bo cała reszta jest tylko chwilą i każdemu z nas, kiedyś może zabraknąć czasu na powiedzenie przepraszam, nie chciałem, wybacz. Rano przeglądając prasę i zdjęcia zmarłych zrobiło mi się bardzo smutno. Nie ma odpowiedzi dlaczego jest tylko żal i smutek... Umarł Człowiek...odeszli Ludzie...bardziej lub mniej znani... bardziej lub mniej lubiani...odeszli ale nie szukajmy odpowiedzi na pytanie dlaczego...postarajmy się odpowiedzieć na pytanie... po co ... czy śmierć może dać żywym lekcję, z której wyciągną wnioski .... ja na to liczę...ja mam nadzieję... ja wiecznie wierzę w dobro drugiego człowieka.