Aniolek witam i trzymam kciukasy

Co do mycia to u nas do 4 doby dzieć ma być w tej mazi sobie tam, tylko lekko w miarę potrzeby obmywany chusteczkami... w 4 dobie jak przyszli ważyć to zapytała czy chcę żeby umyć (pierwszy raz od porodu).
olkahof smarować mlekiem swoim i wietrzyć... w szpitalu cały czas siedziałam z sutkami na wierzchu, a co se będę

a że miałam koszule z 2 wycięciami to śmiesznie to wyglądało, tylko musiałam pamiętać, żeby schować je jak szłam do łazienki... która była przy sali odwiedzin.
U nas w wojewódzkim ubierają w body, pajaca, dają rożek i od razu kazali skarpeciory zakładać. Pytają się po porodzie czy mają ubrać czy dam od razu swoje.. a że nie miałam weny na szukanie ciuchów ani tłumaczenie małżowi co i jak to mi Staśka ubrali.... na różowo

Ręczniki papierowe to dokładnie tak: majtasy wielorazowe, podkład i ręcznik 2 listki złożone - to był mój zestaw, choć i to czasem nie wystarcza po karmieniu

Koszule 3 sztuki - 1 do porodu (tu lepiej wziąć t-shirt małża, który w razie co pójdzie na wyrzucenie),
2 koszule - mam na sprzedaż jakby co

drugą ubrałam po 2 dniach... ot tak dla zmiany koloru (jakby ktoś był zainteresowany podeślę fotki, bo na prawdę nie ma śladów użycia

). Rozmiar S/M z otworkami na piersi, kolory czerwono/szary i szaro/czerwony.