mogłybyście tam pisać o usuwaniu?tu głównie zaglądają cieżarne i jakoś w zaawansowanej ciazy nie chcę czytać o zabijaniu i aborcji...chcę pisać o ciąży...
Mariolka popieram w pełni ostatnie kilka stron o chorobach dzieci i aborcji bylo nie do zniesienia Mam wrazenie że mamusie, które juz posiadają zdrowe dzieci robią wszystko żeby tylko przestraszyć ciezarówki
Dziewczyny w tej bardziej zaawansowanej ciąży... jak sobie radzicie z bólem kręgosłupa??? Te które mają z tym problem bo ja mam ogromny....
oponko Ciebie boli kręgosłup a jesteś w 28 tc.Ja jestem niewiele mniej, bo w 25 tc.Ale mam razy dwa.dwójkę dzieciaków, które jeszcze 10 dni temu na usg ważyły po 520 g każde plus każde jest w osobnym worku owodniowym (czyli wody płodowe razy dwa)plus łozysko i pępowiny.To wyobraźcie sobie jak mnie napiernicza.A gdzie jeszcze tyle łażenia w ciazyMnie boli strasznie...ale nie umiem sobie ulżyćLeżenie wcale mi nie pomaga.Bo z tym brzuchem to i położyć się ciężkoChyba nie ma dobrej rady na ból kręgosłupa...