Autor Wątek: Żaneta&Paweł 7.07.07r.  (Przeczytany 52095 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline SaTine

• ღ KM ღ
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 21.06.2008
Żaneta&Paweł 7.07.07r.
« Odpowiedź #360 dnia: 6 Kwietnia 2007, 23:00 »
cantedeskie to to samo co calie ? Bo ja sie nie znam .. jak one wyglądają?

Offline Zaneta_81

• Chuck Norris
  • data ślubu: 7.07.2007
Żaneta&Paweł 7.07.07r.
« Odpowiedź #361 dnia: 6 Kwietnia 2007, 23:10 »
Cytat: "SaTine"
cantedeskie to to samo co calie

wygladaja tak samo :taktak:

Dzieci się nie wychowuje, dzieciom daje się przykład...

Offline SaTine

• ღ KM ღ
  • Chuck Norris
Żaneta&Paweł 7.07.07r.
« Odpowiedź #362 dnia: 6 Kwietnia 2007, 23:38 »
z bordo

1. 2.
3. 4.

z fioletem
5. 6. 7.

Offline tylunia
  • You are my person brand of heroine
  • Chuck Norris
  • Ludzie mają pewną wspanialą ceche. Zmieniają się.
Żaneta&Paweł 7.07.07r.
« Odpowiedź #363 dnia: 7 Kwietnia 2007, 00:43 »
Zaneta gratuluje pracy :skacza:
177 gosi wow troche sie Wam uzbiaralo u nas jest 140 w tym ponad 100 moja :brewki:
bukieciki piekne i jak tam po spotkaniu :drapanie:  :brewki:

Offline sandrunia

• Chuck Norris
  • data ślubu: 18.08.2007
Żaneta&Paweł 7.07.07r.
« Odpowiedź #364 dnia: 7 Kwietnia 2007, 10:12 »
Super bukieciki  :skacza:  :skacza:  :skacza:  bardzo mi się podobają my też mamy lekką załamkę bo na liście zaqproszonych gości jest 220.  :mdleje:  :mdleje:  :mdleje:

Offline **sloneczko**

• maniak
  • data ślubu: 02-05-2007
Żaneta&Paweł 7.07.07r.
« Odpowiedź #365 dnia: 8 Kwietnia 2007, 08:37 »
Zaneta_81 GRATULUJE PRACKI  :brawo_2:  :brawo_2:  :brawo_2:
fajna sprawa  :brewki: miałam staż podczas wakacji w świetlicach TPD i może nawet lepiej, żę DD nie wypalił, zawsze to masz wolne niedziele i na nocki nie będziesz do pracy chodzić  :tupot:

Kffiatuszki nr 4 ładniutkie  :skacza:

Offline Zaneta_81

• Chuck Norris
Żaneta&Paweł 7.07.07r.
« Odpowiedź #366 dnia: 9 Kwietnia 2007, 10:00 »
SaTine dziekuje za wklejone bukieciki :uscisk:  :uscisk:  :uscisk:  jak zwykle jesteś niezastapiona i niezawodna :taktak:
Zdecyduje sie chyba na bukiet w kolorze bordowym...chyba bardzie będzie pasował do całości no i do mnie :brewki:
Spotkanie z dekoratorka udane, przekonała mnie do balonów ale tylko od sufitem, Do tego będzie dekoracja materiałowo- światełkowa. Na stołach kwiaty pływające róże albo lilie :drapanie: , gdzie niegdzie liście i świeczki malutkie :skacza: Musi być duzo światełek bo sala ogólnie jest ciemna...bedzie bardzo nastrojowo :taktak:

Z pracy jestem strasznie zadowolona, mimo że dzieciaki rózne ale na razie jest super :skacza:
Cytat: "**sloneczko**"
zawsze to masz wolne niedziele i na nocki nie będziesz do pracy chodzić  

dokładnie :skacza:  :skacza:
życie od razu wydaje sie piekniejsze :brawo_2:  :brawo_2:  :brawo_2:  :brawo_2:

Wczoraj wróciliśmy od rodzinki Pawła, ogólnie super ludzie, bardzo przyjemni i życzliwi, pierwszy raz ich w życiu widziałam a wyściskali mnie i wycałowali aż miło :skacza: Rozdaliśmy zaproszonka, wszyscy sie zachwycali nimi i oczywiście obiecali przyjechać, z małymi wyjatkami ale to już siła wyższa :popija:

Poza tym jestem na maxa obżarta!!! Tylko tak to można określić :mdleje:  :mdleje:  :mdleje:

Offline SaTine

• ღ KM ღ
  • Chuck Norris
Żaneta&Paweł 7.07.07r.
« Odpowiedź #367 dnia: 9 Kwietnia 2007, 10:22 »
Cytat: "Zaneta_81"
Musi być duzo światełek bo sala ogólnie jest ciemna...bedzie bardzo nastrojowo

napewno będzie ślicznie  :brawo_2:  :brawo_2:

Offline carlunia

• maniak
  • data ślubu: 10.02.2007 Cywilny~16.06.2007 Kościelny
Żaneta&Paweł 7.07.07r.
« Odpowiedź #368 dnia: 9 Kwietnia 2007, 16:00 »
Bukiet nr 2 i 3 sliczny. Gratuluje pracy :taktak:

Offline siva

• Szczęśliwa żonka.
  • uzależniony
  • data ślubu: 08.2007
Żaneta&Paweł 7.07.07r.
« Odpowiedź #369 dnia: 10 Kwietnia 2007, 21:01 »
:brawo_2:  :brawo_2:  :brawo_2: MOJE GRATULACJE. Super  że dostałas prace. Jesli chodzi o bukiety to  do sukni pasują zdecydowanie czerwone. Pewnie mnie zaraz  :frajer:  ale taka suknia kojarzy mi się z tango i z różą w ustach i ognistym tańcem!!!  :glupek:  :glupek:  Ja  niemoge, ja to mam pomysły  :mdleje:

Offline Zaneta_81

• Chuck Norris
Żaneta&Paweł 7.07.07r.
« Odpowiedź #370 dnia: 11 Kwietnia 2007, 19:40 »
:hello:
Cytat: "siva"
Jesli chodzi o bukiety to do sukni pasują zdecydowanie czerwone

tez mi sie tak wydaje :taktak: wiec chyba sie na takie wlasnie zdecyduje, zreszta kolor miłości :brewki:
Cytat: "siva"
ale taka suknia kojarzy mi się z tango i z różą w ustach i ognistym tańcem!!!

no cos w tym jest :los: ale pasuje do mnie, wiec jak ja zobaczułam inna juz nie wchodziła w grę :taktak: w sukniach klasycznych czułam sie jak w przebraniu, a to chyba nie o to chodzi :brewki:

Offline Zaneta_81

• Chuck Norris
Żaneta&Paweł 7.07.07r.
« Odpowiedź #371 dnia: 11 Kwietnia 2007, 20:58 »
A propo jeszcze mojej sukni  :brewki:
wyrazcie prosze swoje opinie na jej temat, wiem że większości sie nie podoba, ale mam nadzieje że mnie na ślubie nie  :frajer: moja przyszła tesciowa jej nie widziała i nie mam zielonego pojecia jak zareaguje :drapanie:

Offline siva

• Szczęśliwa żonka.
  • uzależniony
Żaneta&Paweł 7.07.07r.
« Odpowiedź #372 dnia: 11 Kwietnia 2007, 23:18 »
Zaneta_81 oj chyba żle napisałam...  :drapanie:  :drapanie:  Bo chodziło mi o to, że suknia jest odważna, z czymś się kojarzy i kwiaty powinny być w dopasowane!! Czyli zdecydowany kolor ( czerwony, bordo). I będzie super.  Ja już pisałam że suknia jest extra, bardzo odważna. I jestem przekonana że będzie do Ciebie pasowała. Czyżbyś miała wątpliwości ze się pytasz?? Mam nadzieje że nie.

Offline siva

• Szczęśliwa żonka.
  • uzależniony
Żaneta&Paweł 7.07.07r.
« Odpowiedź #373 dnia: 11 Kwietnia 2007, 23:22 »
A jak blisko znasz teściową?  Jeśli zna Twój charakter to nie powinnaś się martwić.  A z resztą, nie przejmuj się nią! Przecież  gołej d... nie będzie widać.  A tak na poważnie, z tego co pamiętam pisałaś że suknia będzie tak uszyta że nogi będą zakryte. Dopiero podczas chodzenia lub tańca będzie widać, więc uważam że rodzinka nie będzie  zgorszona. Nie martw się.

Offline Zaneta_81

• Chuck Norris
Żaneta&Paweł 7.07.07r.
« Odpowiedź #374 dnia: 12 Kwietnia 2007, 11:55 »
Watpliwości co do sukni nie mam, jesli mialabym jeszcze raz sie decydować to wybrałabym ta samą :taktak: wiem jednak, że suknia jest "inna" i moze budzic różne reakcje...
jesli chodzi o moja przyszłą tesciowa to jst to kobieta tak kochana i cudowna, że nawet jesli uzna że suknia nie bardzo nadaje sie na slub to mi tego nie da po sobie poznać, i za to ja kocham...i za wszystko inne :skacza:

Offline Zaneta_81

• Chuck Norris
Żaneta&Paweł 7.07.07r.
« Odpowiedź #375 dnia: 15 Kwietnia 2007, 10:59 »
Witam Kofane!!!! wreszcie mogę troszke posiedzieć z Wami :) odkąd zaczełam pracę na nic nie mam czasu...ale własnie o to mi chodziło wiec nie narzekam:) jak chciałam tak mam!
No i oczywiście w sprawach ślubno weselnych nie wiele poszło do przodu...
raczej do tyłu :( koles który miał nas wieźć do slubu zazyczył sobie 500 zł!!!!!!!!!!! poczatkowo mówił o kasie za paliwo i ewentualnie coś za fatygę a teraz zaspiewał taką sumkę!!! to ile jego kabrio pali????!!!!! szukamy wiec czegos innego...tak jest z przysługą znajomych...
Więcej sie nic nie zmieniło...teraz moje myśli skupiają sie wokół pracy i jakoś ślub i wesele zeszło na drugi plan, chyba sie troszke zmęczyłam tym ciągłym mysleniem o Tym Dniu...trzeba troszkę odetchnac, bo powoli zaczynałam wariowac ;)

Offline Zaneta_81

• Chuck Norris
Żaneta&Paweł 7.07.07r.
« Odpowiedź #376 dnia: 15 Kwietnia 2007, 12:08 »
A jeszcze o czymś zapomniałam :los:
W ramach podziekowań dla rodziców wreczymy Im fotoksiązki z naszymi zdjęciami  :taktak:
Będzie to jakieś 25 stron z fajnie poprzerabianymi fotkami, do tego krótkie myśli, wiersze o miłości rodzicielskiej itp. myśle że wyjdzie to ciekawie i pamiątka będzie miła :taktak:
Jedna taka ksiązka to koszt mniej wiecej 100zł...do tego wiaznaki kwiatów i mysle ze bedzie  :ok:

Offline SaTine

• ღ KM ღ
  • Chuck Norris
Żaneta&Paweł 7.07.07r.
« Odpowiedź #377 dnia: 15 Kwietnia 2007, 13:03 »
W ramach podziekowań dla rodziców wreczymy Im fotoksiązki z naszymi zdjęciami

super pomysł , rodzice będą mieli piekna pamiątkę!!!  :brawo_2:

koles który miał nas wieźć do slubu zazyczył sobie 500 zł!!!!!!!!!!!

:mdleje:  :mdleje: troche przesadził .. to za wynajęcie limuzyny się mniej płaci!

Offline Zaneta_81

• Chuck Norris
Żaneta&Paweł 7.07.07r.
« Odpowiedź #378 dnia: 16 Kwietnia 2007, 11:38 »
troche przesadził .. to za wynajęcie limuzyny się mniej płaci!

dokładnie, i takim sposobem zostaliśmy bez samochodu :popija:
zaczynaja sie schody, wiedziałam że i nas to nie ominie :mdleje: ciekawa co jeszcze sie "urodzi" :popija:
 W tym tygodniu mamy zamioar pozałatwiać wszytsjkie sprawy zwiazane z dokumentami, tzn. dokumenty z urzedu stanu cywilnego, i podpisanie protokołu kościelnego...ehhh
W przyszłym tyg zaczynamy ubieranie Pana Młodego :taktak:
No i teraz doradzcie mi dziewczynki :blagam:
chodzi o kolor kamizelki i musznika. Garniutr bedzie na pewno ciemny, moze w jakieś prązki, ja będe miała kwiaty w kolorze bordowym i w takim tez kolorze będzie dekoracja sali(oczywiście w połączeniu z bielą). Wydaje mi sie że i w kolorze bordowym powinna być kamizelka i musznik, żeby to jakoś do siebie pasowało...z drugiej strony nei wiem czy nie bedzie za ciemny ubiór dla młodego tym bardzeij że ślub jest latem :drapanie: Co Wy o tym sądzicie????

Offline SaTine

• ღ KM ღ
  • Chuck Norris
Żaneta&Paweł 7.07.07r.
« Odpowiedź #379 dnia: 16 Kwietnia 2007, 11:46 »
Wydaje mi sie że i w kolorze bordowym powinna być kamizelka i musznik, żeby to jakoś do siebie pasowało

wydaje mi się że będzie to pasowało... musicie jednak popróbować kilka zestawień kolorów

Offline asiaItomek

• zapaleniec
  • data ślubu: 21.07.2007
Żaneta&Paweł 7.07.07r.
« Odpowiedź #380 dnia: 16 Kwietnia 2007, 11:51 »
musicie jednak popróbować kilka zestawień kolorów

popróbujcie i daj znać co wybrałaś, bo ja planuje też bordo z białym :)
Asia i Tomek

Offline Zaneta_81

• Chuck Norris
Żaneta&Paweł 7.07.07r.
« Odpowiedź #381 dnia: 18 Kwietnia 2007, 19:02 »
W końcu w domciu :mdleje: od wczoraj głosu nie mam. Dzieciaki dają ostatnio ostro popalić, nie raz z chęcią bym wszystkie :ckm: jednak ich rodzice nie lepsi, uważają, że wszystko im i ich dzieciom sie należy, a jeśli ich dzieci maja problemy w szkole to jest to nasza wina :mdleje:  :mdleje:  :mdleje:
Na początku spokojnie słuchałam co maja mi do powiedzenia, ale miarka sie przebrała, gdy jedna z mam z tekstem do mnie, że jestem za młoda na wychowawcę  i mało wiem o wychowywaniu dzieci :szczeka: Przesadziła kobieta, skwitowałm ją krótko ale stanowczo  :nerwus: jeszcze mialam dodać, żeby sie zastanowia jaką jest matką i co sama wie o wychowywaniu jesli jej dziecko 2 razy nie zdało do nastepnej klasy, mieszka w baraku i jest skierowane na zajecia świetlicy socjoterapeutycznej, bo w innym przypadku dawno by było w Domu Dziecka...ale sie wstrzymałam bo matka na czas zamilkła...ehhhh szkoda gadać...Rodzice takich dzieci maja pretensje bardzo często do całego świata ale nie do siebie, jakas pomyłka...
Jednak zebranie sie skończyło juz spokojnie, mamy zmieniły troszkę ton ale i tak wiem że nie będzie łatwo z nimi nawiązać  dobrego kontaktu... :drapanie: Zobaczymy.

Offline sandrunia

• Chuck Norris
Żaneta&Paweł 7.07.07r.
« Odpowiedź #382 dnia: 18 Kwietnia 2007, 19:05 »
Rodzice takich dzieci maja pretensje bardzo często do całego świata ale nie do siebie, jakas pomyłka...

to właśnie ich głupota-nie wiedzą na kogo zwalić swoje winy

Jednak zebranie sie skończyło juz spokojnie, mamy zmieniły troszkę ton ale i tak wiem że nie będzie łatwo z nimi nawiązać dobrego kontaktu...

nie przejmuj się tylko rób swoje  :przytul:

Offline ASIA39

• Chuck Norris
  • Szata miłości utkana jest z materiału codzienności
  • data ślubu: 18.08.2012
Żaneta&Paweł 7.07.07r.
« Odpowiedź #383 dnia: 18 Kwietnia 2007, 19:06 »
że niby za młoda jesteś??pfffiii głupia baba  :boks_4: nie wie co mówi mam nadzieję że sie za bardzo nie przejęłaś. zobaczysz dobrze będzie dasz rade

Offline Zaneta_81

• Chuck Norris
Żaneta&Paweł 7.07.07r.
« Odpowiedź #384 dnia: 18 Kwietnia 2007, 19:09 »
Cytat: "sandrunia"
nie przejmuj się tylko rób swoje

cięzko robić swoje i prcować z dziećmi, kiedy rodzice podważają nasz autorytet...

Offline sandrunia

• Chuck Norris
Żaneta&Paweł 7.07.07r.
« Odpowiedź #385 dnia: 18 Kwietnia 2007, 19:11 »
cięzko robić swoje i prcować z dziećmi, kiedy rodzice podważają nasz autorytet...

masz racje ale to rodzice mówią w złości na cały świat i chcą na ciebie zwalić wine dlatego nie daj się

Offline Zaneta_81

• Chuck Norris
Żaneta&Paweł 7.07.07r.
« Odpowiedź #386 dnia: 18 Kwietnia 2007, 19:18 »
Nie dałam sie i nie zamierzam, myślały że na młodą trafiły to mogą mi na głowę wejsć, nie doczekanie ich :taktak:
Cytat: "ASIA39"
mam nadzieję że sie za bardzo nie przejęłaś.

nie tyle sie przejełam, co po prostu byłam strasznie zaskoczona ich postawą, w nosie maja to, że ich dzieci nie zdają do nastepnyej klasy, gdy mowie jednej matce, że jej syn opuszcza bardzo czesto lekcje, ona do mnie że jej syn zbiera wtedy złom, żeby mieli za co żyć :szczeka:

Offline rajdowka

• Chuck Norris
Żaneta&Paweł 7.07.07r.
« Odpowiedź #387 dnia: 18 Kwietnia 2007, 19:40 »
co do musznika i kamizelki.. a moze jedno jasne a jedno bordo? ciemny gajerek i ciemny musznik i kamizelka to nie wiem..  :drapanie:

Offline Zaneta_81

• Chuck Norris
Żaneta&Paweł 7.07.07r.
« Odpowiedź #388 dnia: 18 Kwietnia 2007, 21:10 »
Cytat: "rajdowka"
ciemny gajerek i ciemny musznik i kamizelka to nie wiem..
no wlasnie tym bardziej latem :drapanie:

Offline Zaneta_81

• Chuck Norris
Żaneta&Paweł 7.07.07r.
« Odpowiedź #389 dnia: 19 Kwietnia 2007, 22:28 »
Nie mam dziś weny :dno: siedzę juz od godziny i probuje cioś sensownego wymyslić i NIC!!!
Chodzi konkretnie o napisy na tablice slubne, chciałabym już zamowić te wszystkie pierdółki zeby miec z głowy i ...w głowie tabula rasa :mdleje:

To moje wypociny, jednak jakoś mi one nie leżą... :popija:  :drapanie:

Jedna (tylna tablica)