Autor Wątek: 149 dni do Naszego Wielkiego Dnia - 30.06.2007  (Przeczytany 49750 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline milenaw
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 08-09-2007
Odp: 149 dni do Naszego Wielkiego Dnia - 30.06.2007
« Odpowiedź #630 dnia: 19 Czerwca 2007, 18:27 »
ślicznie wygladasz w tym makijażu. I wedlug mnie dolne rzesy też powinny być pomalowane. Bardzo naturalnie i kobieco.

Offline Tajusia

• Chuck Norris
  • data ślubu: 17.09.2005
« Odpowiedź #631 dnia: 19 Czerwca 2007, 19:06 »
jejuuuuuuuuuuuś ile tu się wydarzyło :D :D :D

Jaka piękna sukienka wyszła !!!!!!!!! :brawo: :brawo: :brawo:

Ślicznie w niej wyglądasz i ta na poprawiny również fantastyczna :ok:

I ceny zabójcze  :ckm: naprawdę sie opłaca :D

W ogóle mi sie podobasz wiec proszę nie narzekaj tak na siebie plissssssssss   ;)
Nie masz żadnego tłuszczyku ani grubych rąk  ???

Reszta dodatków też super :ok:

Będziecie mieli piękny ślub :brawo:
Trzymam za WAS mocno kciukaski :przytul:

P.S> Makijaż faktycznie delikatny i spokojny ale bardzo romantyczny i ładniutki, koniecznie zostaw wytuszowane dolne rzęski (tez kiedyś ich nie tuszowałam aż sie wreszcie przekonałam i teraz wiem ze tak jest o niebo lepiej) - jedyne co moim zdaniem można poprawić to użyć innego korektora pod oczy, ten jest ciut za jasny i zbyt perłowy - bardziej uwidacznia niż zakrywa, zbyt mocno go widać przy lampie błyskowej :(

Powodzenia raz jeszcze :przytul:
"...Jest na ziemi jedno moje małe miejsce, gdzie poza biciem serca nie liczy się NIC więcej..."

Offline Ewelina_Michał

• Chuck Norris
  • data ślubu: czerwiec 2007
« Odpowiedź #632 dnia: 19 Czerwca 2007, 22:59 »
Dziewczyny wiecie co...z tym stresem to ostatnio jest jakoś lepiej. po tym co było z krawcową to jakos teraz sie rozluźniłam. suknia wisi w pokoju obok, dodatki są, powoli dopinany reszte. mam nadzieje ze jakos sie to wszystko uda i bedzie ok. i wiecie co jeszcze - po slubie napisze na pewno relacje, opowiem co i jak i wkleje foty ale co dalej??? bedzie mi bardzo brak "prywatnego watku" w którym moge napisac co i jak i to ma jakis sens. na razie dziecka nie planujemy wiec nie zobaczycie mnie w bebikowie w postaci własnego watku. hmm  sama nie wiem. pewnie bede śledzić wątki innych forumek i cieszyc sie razem z nimi.

makijaż - trzyma sie całkiem nieźle. juz oczy mi nie łzawia i genralnie jest ok. hmm tylko trzebaby to teraz jakoś zmyć :) hihi i tu sie pojawia problem.... tonik jest zakopany gdzies w pakunkach :) wiec mam nadzieje że wystarczy mydełko i juz.

jutro powinnam miec wiecej czasu bo tesciowie wyjezdżają wiec automatycznie pracy w domku mniej. misio  chce na obiadek pierozki co juz gotowe są i ewentualnie zupke "botwinke" z mlodych buraczków a jakby mi sie nie chcialo gotowac to mówi że polecimy na chińszczyznę którą oboje zreszta uwielbiamy.

Offline Ewelina_Michał

• Chuck Norris
« Odpowiedź #633 dnia: 20 Czerwca 2007, 10:10 »
10 dni

mało czasu zostało.

dzis w planach jak sie uda jest kamerzysta i orkiestra. zaraz zajme sie wybieraniem zdjeć tylko nie wiem ile ich dac. bede tez dalej rozpakowywac sie zeby uprzatnac pudła zmałego pokoju bo tam pewnie ktoś bedzie spał.

a co do stresu..wszyscy mnie o to pytaja...a ja jakos ostatnio wogóle stres odsunęłam na bok. nie wiem, może to dopiero przyjdzie, może za jakis czas albo w tym dniu. a na ta chwile to jakoś lżej do wszystkiego podchodze.

michał za to zrobił sie jak anioł. boje sie zapeszac ale jest cudowny.

lece pozagladac do waszych wateczkow bo poki co nie mam zbyt wiele do napisania u siebie :)

Offline tylunia
  • You are my person brand of heroine
  • Chuck Norris
  • Ludzie mają pewną wspanialą ceche. Zmieniają się.
« Odpowiedź #634 dnia: 20 Czerwca 2007, 12:04 »
no gratuluje narzeczonego moze jemu stres sie udzielil 8) hehe zartuje ;D ;D ;D
no czas pedzi ojojoj jak Ty juz bedziesz odpoczywac u mnie zacznie sie urwanie glowy ;D ;D

Offline Ewelina_Michał

• Chuck Norris
« Odpowiedź #635 dnia: 20 Czerwca 2007, 13:51 »
Tylunia wiesz, faktycznie czasem jest tak że chcialabym by było już po ale to tylko dlatego że ciagle jest latanie wokół tego jednego dnia. ciagle coś i gdzies trzeba jeszcze pojechac, myslec czy to na pewno wszystko i co jeszcze zrobic by było ok. potem jeden dzien przemija i koniec...nagle robi sie pusto...ale mysle że dla tego dnia i tych wspomnień warto sie starać prawie rok wczesniej. tylko to niestety czasem jest meczace ;/

Offline Ewelina_Michał

• Chuck Norris
« Odpowiedź #636 dnia: 21 Czerwca 2007, 23:16 »
Dziewczyny ja tylko na chwilke.

prosze powiedzcie mi jaki termometr mam kupic go mierzenia tempki?? no wiecie..chodzi o wykresy i przewidywanie owulacji. najchetniej chciałabym taki co mierzy temperature w max 10 sekund no ale nie widze takich na allegro a druga sprawa.....to koniecznie musi byc mierzone "tam" czy moze byc np w uchu?? bo tych termometrów do ucha jest do pierona.

Offline Gemini
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 30.06.2007
« Odpowiedź #637 dnia: 22 Czerwca 2007, 11:31 »
Ewelinko są termometry typowe do mierza temp do wykresów w aptekach. Pani na naukach nam pokazywała, ale też 10 min mierzenia, można w pochwie, odbycie, albo pod językiem :roll: tak nam mówiła

Offline Lemmy
  • No one but you, I love like a fool, you're my dream come true!
  • Chuck Norris
  • Karolina i Patysia
  • data ślubu: 30 czerwca 2007
« Odpowiedź #638 dnia: 22 Czerwca 2007, 11:35 »
Dobrze, że zadałaś to pytanie, bo sama miałam problem. Mierzyłam prawie przez miesiąc pod pachą zwykłym termometrem, ale wychodziła mi wiecznie ta sama, lub zbliżona temperatura. Nawet gdy już byłam pewna co do moich dni płodnych, zawsze miałam 36,2.
Muszę zaopatrzyć się w taki termometr do wykresów :) Dzięki za info!

Offline Ewelina_Michał

• Chuck Norris
« Odpowiedź #639 dnia: 22 Czerwca 2007, 12:15 »
yyy kurcze 10 minut to troche dlugo....hmmmmmm ... nie wyobrazam sobie lezec 10 minut  z termometrem "tam". sory a co jak mam @ ?? kurcze moze powinnam poszukac info w innym dziale a nie pytac o to tutaj.

wogóle to.....

8 dni do ślubu[/b][/glow]

malenko, malutko, niewiele.....

zaraz zajrze to napisze co i jak :)

Offline Ewelina_Michał

• Chuck Norris
« Odpowiedź #640 dnia: 22 Czerwca 2007, 12:46 »
no dobra jestem i mam nieco wiecej czasu by napisać.

co u nas?? hmm jest dobrze. wczoraj miałam mega zapracowany dzień. od samego rana zaczełam dzialać. a to kolejne pudła do rozpakowanie, mycie okna, przepranie zasłonek i powieszenie ich, małe sprzatanie,  gotowanie obiadu itd.

wieczorem myslalam ze mi nogi do tylka wejda ale dałam rade.

wczoraj bylismy tez w kwiaciarni zlozyc zamowienie na kwiaty i dekoracje. cenowo jeszcze nie wiemy jak to wyjdzie ale nie powinno byc tragedii. do kosciola bierzemy biale margaretki i biale lilie - margaretka nie jest droga a lilia jest teraz akurat na czasie. widzialam taka dekoracje u nas w kosciele i wygladalo ladnie a do tego na serio nie powinno byc drogo. moj bukiet to maja byc roze biale i roze delikatnie rozowe z mocniej zarozowionymi brzegami. do tego butonierka. no i w podobnej tonacji dekoracja na auto ale bardzo delikatna bo nie chcemy zeby auto bylo za bardzo obwieszone. z tego wszystkie zapomnialam zamowic bukitu dla swojej sis.

a jak samopoczucie. ech ja zaczełam znow na gardło chorowac i dziś ledwie mówie. mam nadzieje ze za tydzien bede zdrowa. dzis juz czesciowo obiad ugotowałam i biore sie za inne prace. moje pazurki sa w kiepskim stanie ale jeszcze sie trzymają. nie moge uwierzyc ze to juz tak niedlugo

Offline .monia.

• * * * * *
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #641 dnia: 22 Czerwca 2007, 12:52 »
My do kościoła też będziemy zamawiać margaretki pomieszane z innymi kwiatami, bo cenowo wychodzi przystępnie i wygląda ok

Offline Netula

• Chuck Norris
  • data ślubu: 13.10.2007
« Odpowiedź #642 dnia: 23 Czerwca 2007, 17:59 »
ja dzis bylam na slubie gdzie wlsnie byly margaretki i slicznie to wygladalo.

Offline Jagna77

• Chuck Norris
  • Mateuszek cały nasz świat ....
  • data ślubu: 08.04.2007 *WIELKANOC*
« Odpowiedź #643 dnia: 24 Czerwca 2007, 12:02 »
Ewelina_Michał bedzie wszytko dobrze , zobaczysz a pozniej bedzie to milo wspominala  :)

My takz emielismy margaretki jako dekoracje na somochod , bo nie sa one wielkie a wygladaly swietnie na samochodzie  :)

Offline Ewelina_Michał

• Chuck Norris
« Odpowiedź #644 dnia: 24 Czerwca 2007, 21:55 »
dziewczyny nie wiem co powiedziec a tym bardziej nie wiem co napisac. jest ok ale z jednej strony jestem spokojna a z drugiej pilnuje samej siebie by nie zaczac sie denerwowac. wkurza mnie michala mama ktora non stop chodzi i mowi "zeby sie wszystko udało" a ja mysle - "co ma sie udac??" orkiestra jest, i cala reszta tez, nawet jesli bukiet bedzie brzydki, nawet jak nawali fotograf to bez tego tez sie odbedzie wszytko, jak nawali nam ksiadz to sa wokol inni ktorzy moga dac nam slub. kurcze na co zwrocic uwage???

dzis dzien minal milo. najpierw kosciolek, obiad, potem pojechalismy na dluuuga wycieczke rowerowa po ktorej padłam na twarz bo to był pierwszy taki maraton rowerowy w tym roku. no szok. zrobilismy ponad 20 km polnymi drogami wiec bylo z lekka ciezkawo :) nogi mnie bola ale jest ok.

suknia slubna - nadal calkiem sie nie naprostowala i ja ksie wkurze to albo ja zrosze woda albo potraktuje lekko żelazkiem. wczoraj probowalismy cwiczyc w sukni poprawinowej i byla masakra. albo ja siebie deptalam albo mnie michal. okropnosc. zaluje ze na poprawiny tez wzielam kiece na kole.

wiecie co...ja tak jak siebie czytam to chyba jednak mam stresa.

Offline milenaw
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 08-09-2007
« Odpowiedź #645 dnia: 25 Czerwca 2007, 01:11 »

wiecie co...ja tak jak siebie czytam to chyba jednak mam stresa.
A mnie się wydaje, że jednak nie. Tak to wszystko jets przemyślanie napisane.
Ale wiesz ci ja sama boję się tego tanca z kołem. Nawet nie umiem sobie tego wyobrazić. :drapanie:

Offline epox

• maniak
  • data ślubu: 18.08.2007 ... podejście x uda sie?...
« Odpowiedź #646 dnia: 25 Czerwca 2007, 01:15 »
skoro sukienka się nie prostuje,to nalej wrzątku do wanny i powieś nad tą parą i niech tam troche powisi,tak też prostuje się welony (może pomoże)

Offline anusiaaa

• Chuck Norris
« Odpowiedź #647 dnia: 25 Czerwca 2007, 08:33 »
skoro sukienka się nie prostuje,to nalej wrzątku do wanny i powieś nad tą parą i niech tam troche powisi,tak też prostuje się welony (może pomoże)

coz za sztuczki, ale moze Ewa ma racje, wszytskiego warto sprobowac, a zelazkiem to by6m uwazala :P
"Travel is the only thing you buy that makes you richer"

Offline Ewelina_Michał

• Chuck Norris
« Odpowiedź #648 dnia: 25 Czerwca 2007, 09:05 »
Witajcie forumki

5 dni[/size]

została tak niewiele czasu. dziś w planach jest frycka próbna. mam nadzieje że wybiore cos sensownego. poza tym to czuje się lekko chora i jakas podtruta. zoładek boi i jestem taka "rozbita".

Mój M. dzis ostatni raz przed slubem jest w pracy. ja chyba przeżywam to bardziej niż on sam. ciekawa jestem co tam jego pracownicy wymyślą.

poza tym to wczoraj jeszcze poćwiczyliśmy taniec. mam pewną "taktyke" coby sie nie zdeptać. otóż takncze w zasadzie nie stawiając cięzaru na obcasie. wtedy w razie przydeptywania suknia sie nie targa ani nie zaczepia mocniej tylko przy kolejnym ruchu normalnie wyślizguje spod buta. ja z tym jeszcze musze zrobic porzadek bo krawcowa specjalnie mi zostawila tył lekko dłuższy żeby to "dostojniej wygladało" ale ja z tego dostojeństwa wolę zrezygnować i dziś postaram sie upiąć nieco spodnią warstwe materialu. przygladałam sie jak to jest zrobione od przodu i nie jest to wielka filozofia.

i jeszcze inna ślubna nowość - butki już stoją na parapecie okna :) przesądna baardzo nie jestem ale jak to szczeście chce to niech sobie do nich włazi :)

Offline Gemini
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #649 dnia: 25 Czerwca 2007, 10:38 »
Ja swoje butki postawię dopiero w czwartek ;D

Offline .monia.

• * * * * *
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #650 dnia: 25 Czerwca 2007, 11:26 »
Ja czekam na swoje buciki, bo te które kupiłam pierwotnie już mi się nie podobają i tez postawię na parapecie  ;)

Offline Lemmy
  • Chuck Norris
  • Karolina i Patysia
« Odpowiedź #651 dnia: 25 Czerwca 2007, 11:52 »
A o co chodzi ze stawianiem butków na parapecie? Bo tego nie znam chyba.

Offline katarzyna_84

• Chuck Norris
  • Razem od 2-8-2000
  • data ślubu: 2.8.2008
« Odpowiedź #652 dnia: 25 Czerwca 2007, 14:55 »
A o co chodzi ze stawianiem butków na parapecie? Bo tego nie znam chyba.

Mają spawić, żeby pogoda w dniu ślubu dopisała.

Offline Lemmy
  • Chuck Norris
  • Karolina i Patysia
« Odpowiedź #653 dnia: 25 Czerwca 2007, 15:01 »
O, to lecę wystawić swoje!!!!! Kurde, na słońce gotowa byłabym polecieć i je tam zostawić  ;D

Offline katarzyna_84

• Chuck Norris
  • Razem od 2-8-2000
  • data ślubu: 2.8.2008
« Odpowiedź #654 dnia: 25 Czerwca 2007, 15:08 »
O, to lecę wystawić swoje!!!!! Kurde, na słońce gotowa byłabym polecieć i je tam zostawić  ;D

Pewnie, że wystaw :ok: Nawet jeśli to głupie przesądy i się w nie nie wierzy to niektóre z nich są po prostu... fajne i miłe.

Offline Ewelina_Michał

• Chuck Norris
« Odpowiedź #655 dnia: 25 Czerwca 2007, 17:05 »
ee heh... ja znam o butkach z nieco innej strony. wystawia sie je na parapet po to by weszlo do nich szczescie :) ale jesli na pogode też to ja tym bardziej je potrzymam na oknie. co do pogody to na razie prognozy sa niezbyt fajne, burze, przelotne deszcze.

bylam na czesanku probnym. jak zrzuce foteczki na kompa to wam cosik wkleje :)

Offline Lemmy
  • Chuck Norris
  • Karolina i Patysia
« Odpowiedź #656 dnia: 25 Czerwca 2007, 18:08 »
Na Onecie można już sprawdzić progonoze na 30 w każdym prawie mieście. Szczyrk na szczęście ma 21 stopni i słońce z małą chmurką - to już o wiele lepiej niż w czwartek na twojapogoda.pl, gdzie było, jak już u siebie pisałam, 18 stopni, przelotne opady i zachmurzenia.

Offline Ewelina_Michał

• Chuck Norris
« Odpowiedź #657 dnia: 25 Czerwca 2007, 19:53 »
no to jestem.

dziewczyny po pierwsze to bardzo was przepraszam że teraz tak mało pisze. ale jak mam chwile wolnego to padam na twarz. tak jest i teraz. mam foteczki moze niezbyt ładne ale zobaczycie co to dzis wyszlo z próbnej frycki.

mam tylko dylemat co do przodu frycki. jestem zaczesana dosc gładko. nie wiem czy tak jest ok. mysle o jakims innym rozwiazaniu to od przodu. zastanawiam sie czy nie zrobic tego tak:

to fotka z listopada 2006.

poniewaz mam niskie czolo nie udalo sie mnie zaczesac w nieco inny niz chcialam sposob.. no nic. czekam na wasze opinie.

mnie sie ogolnie podoba. zmiana bedzie jednak taka ze te loczki z tylu beda upiete ciut wyzej zeby je nieco od przodu widac bylo. no i wsowki beda tez mniej widoczne. powiem szczerze ze jak na probna fryzure to pani i tak sie bardzo postarała. kazde pasemnko brała w lapke i modelowała. no nie oszczedzała na mnie ani czasu ani lakieru :)

Offline epox

• maniak
  • data ślubu: 18.08.2007 ... podejście x uda sie?...
« Odpowiedź #658 dnia: 25 Czerwca 2007, 21:32 »
masz fotke przodu???? pokaż  :blagam:

Offline Gemini
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #659 dnia: 25 Czerwca 2007, 21:57 »
Fryzurka super, a ten przód z 2006 jest rewelacyjny

Dziewczyny co do przesądów, słyszałam coś jeszcze o wieszaniu welonu na firance, ale nie wiem po co i dlaczego? Słyszała coś któraś z Was?