Antalis, dziekuję ci za fotki. no pomogły fotki pomogły.
ja tez myśle o lamówce z tego wzgledu że suknia sama w sobie bedzie dość delikatna i niezbyt "napakowana marszczeniami itp" a taki welon z lamówka delikatnie ją podkresli. mereżka też mi się podoba, ale chyba nie pasuje do tego rodzaju sukni.
wcześniej myślałam by welon był tak do "tyłka". chyba szyty z koła w kazdym bądx razie najbardziej zalezy mi na tym by delikatnie opadał na ramiona a nie wisial jak ogon z tyłu

hmm co do solarium to dzis przetestuje to lezenie z rękami w górze. masz rację - dużo zalezy od tego czy lampy sa nowe czy stare a w zasadzie suzo zalezy od łóżka. to tu w Otmuchowie jest tego typu że jak lampy sa nowe to jakby zmiejsza ich moc, a w maire jak sie wypalają zwieksza po to by zawsze mialy stała moc opalania. tak mówila nam pani i tak tez pisze w opisie łozka na stronie ergoline. poza tym to łozko jest zbawienne bo ma klime. przetestuje dzis i moze juz wieczorem przekonam sie co na to moje paszki
co do rekawiczek to podobaja mi sie takie z koronką w okolicy dłoni i reszta juz standardowo gładka biała. do wyskokosci łokcia.
a bolerko - hmm myśle że jednak bedzie jak standardowe bolerko z lekką stójką w okolicy szyji z naszytą koronką gdzies dla delikatnej ozdoby. to tez wyjaśni sie dopiero gdy zobacze góre sukni.
hmmm radzicie rajstopy czy pończoski samonośne?