Ewelinka bbbb ładne obrączki bardzo mi sie podobają naprawde
A ,ze jestem dziewczyna szczera tomusisz uwierzyć mi na słowo
Ja akurat jestem anty podusiowa ale to juz Twoja decyzja
hihih Aniu wiem że jesteś szczera i zawsze piszesz to co myslisz dlatego tym bardziej ciesze sie że ci się podobają.
Piękne obrączki 
hihi no nie macie pojecia jak strasznie sie ciesze że wpadly Wam w oko.
ostatnio zauważyłam że sporo rzeczy ktore kupuje, sa wybrane na zasadzie "wpadnięcia w oko". tak samo było z pierscionkiem zaręczynowym ponad dwa lata temu - weszlismy do pierwszego jubilera i wpadl mi wlasnie ten w oko mimo ze rozmiar byl nieco za duzy ale no strasznie m isie spodobal. potem bylismy jeszcez chyba w 5 sklepach ale i tak wrócilisy do tego pierwszego po pierscionek.
to samo z suknią ślubną - pierwsza jaką mierzyłam i pierwsza która wpadla mi w salonie w oku została wybrana na ta jedyną a przecież w sumie potem mierzylam ich jeszczez ze 12 sztuk.
to samo wczoraj z obraczkami i tym naszyjnikiem na szyję. coś w tym jest

a jeszczez wracając do obraczek - było sporo takich hmm z wzorkami, szlaczkami - byly bardzo bardzo ladne - ale... chcielismy wybrac cosik w mare prostego, ładnego, coś co przetrwa mode i sezonowe nowości i bedzie nam sie podobalo przez cale zycie. mam tylko nadzieje że M. nie zgubi obraczki zaraz na pierwszym urlopie poslubnym tak jak zrobil to mój tata

szybciutko pisze bo zaraz mykam myć czuprynkę bo dziś robimy wypad do USC w celu spisania tego zaswiadczenia o braku przeciwskazan do zawarcia zwiazku małżeńskiego. o ile si nie myle oplata wynosi 84 żłote

takze znow pieniazki zderą z nas. no ale bez tego sie nie obejdzie.
potem jak to zalatwimy robie wypad na solarium jesli bedzie wolne łózko i potem jesli M. bedzie mial jeszczez siłe to moze skoczymy do Nysy do salonu slubnego zorientowac sie w cenach stroikow do wlosów i ewentualnego, delikatnego diademu.
co do podusi 0 chyba faktycznie to przesada ale... tak mi sie cosik zdaje że obraczki bedziee niosł maly chłopczyk i chyba dobrze by bylo i jemu wygodniej gdyby miał je na poduszeczce a nie jakoś inaczej. zobacze jake sa ceny i wtedy cos razem zdecydujemy