Autor Wątek: 149 dni do Naszego Wielkiego Dnia - 30.06.2007  (Przeczytany 49772 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Ewelina_Michał

• Chuck Norris
  • data ślubu: czerwiec 2007
Odp: 149 dni do Naszego Wielkiego Dnia - 30.06.2007
« Odpowiedź #660 dnia: 25 Czerwca 2007, 22:07 »
o firance nic nie slyszalam. moj welon wisi..na kiecy rozlozony :)

juz szukam fotki od przodu :)

Napisane: 25 Czerwiec 2007, 22:01:05

te wloski "za diademem" beda mocniej podniesione i bedzie nieco widac loczki z tylu bo beda wyzej upiete

Offline epox

• maniak
  • data ślubu: 18.08.2007 ... podejście x uda sie?...
« Odpowiedź #661 dnia: 25 Czerwca 2007, 22:37 »
dziękuje za fotki  :los:,masz racje wyżej ponieść loczki z tyłu,a przód to zmieniłabym tylko troszke ,grzywke niżej na czoło coś takiego (przepraszam,że porysowałam po Twoim czole  :Daje_kwiatka: ,ale tak najlepiej mi było wyjaśnić )

,ale jak zdecydujesz się na takie uczesanie z 2006 r. to też będzie ładnie
« Ostatnia zmiana: 25 Czerwca 2007, 22:39 wysłana przez epox »

Offline Ewelina_Michał

• Chuck Norris
« Odpowiedź #662 dnia: 26 Czerwca 2007, 09:34 »
hehe ja ci dam po moim czole rysować :)   ;D ;D ;D

żartuje. no wiem o co chodzi - tylko ze chyba wloski mam nieco zbyt krotkie na takie "opad" na czolo, a druga sprawa , nie wiem czy to sie sprawdzi bo ja zaraz bede to lapkami nieswiadomie zaciągać za ucho.

no ale rady wezme pod uwage.

przed chwila mierzylam poprawinowa suknie i ... ech..niech to wesele juz bedzie bo im dluzej tym mniej mi sie kiece podobaja i dopatruje sie w nich czegos co bym jeszcze zmienila.

Offline Tajusia

• Chuck Norris
  • data ślubu: 17.09.2005
« Odpowiedź #663 dnia: 26 Czerwca 2007, 12:20 »
no to przecież juz niedługo za ..... chwileczke :skacza:

śliczna będzie z Ciebie panna młoda :D

aż Ci ciutkę zazdroszczę - to była piękna chwila i chętnie bym sobie znów poprzymierzała suknie ślubne - są takie śliczneeeeeeeee :D :D :D

powodzenia!!!!
"...Jest na ziemi jedno moje małe miejsce, gdzie poza biciem serca nie liczy się NIC więcej..."

Offline Ewelina_Michał

• Chuck Norris
« Odpowiedź #664 dnia: 26 Czerwca 2007, 19:50 »
dziewczyny to juz jest tak strasznie niedlugo .jutro środa a od środy tak poleci że szok.

lapie sie na tym że to tak dziwnie brzmi że jak dzwonimy to mowimy "my mamy mieć ślub w tą sobote".... yyy szok. normalnie az sie dziwnie czuje.

dziś ogólnie mialam dolowaty dzień. z rana to chodziłam smutna jak nie wiem a potem sie poryczałam nie wiem sama czemu. na prawde - nie wiedziałam sama o co mi chodzi. ech... teraz po poludniu jest juz lepiej. no ale tak czy tak jest nieco dziwnie. Michal zachowuje sie ok no ale ja jakoś szwankuje.

wogóle to miezryłam dziś z rana gorset do sukni poprawinowej i...yyyy jakos mi piersi znineły jak mnie michala mama zwiazala. bylam w szoku. ani mi gora nie wyszly tylko jakos tak sie plaskate zrobily hehe ze az sie dziwnie poczulam stojac w lustrze. welon sie rozprostowal ale kieca nie do konca. na razie zachowuje pod tym katem spokoj. jak wysiade z auta to nie bede wygladac lepiej.

a tam... jakos sie przezyje ten dzien. zreszta....niebawem zdam wam relacje jak i co było

Offline tylunia
  • You are my person brand of heroine
  • Chuck Norris
  • Ludzie mają pewną wspanialą ceche. Zmieniają się.
« Odpowiedź #665 dnia: 26 Czerwca 2007, 20:57 »
Ewelinka nie jakos przezyjesz tylko bedziesz siedziala wchmurach w ten dzien bedzie cudownie naprawde ;D
fryzurak bardzo ladna mnie sie podoba ;D
kurcze jaka ty opalona jestes ja jakos olalam solarium musze nadrobic ;D ;D ;D ;D

jejku to juz tuz tuz a za toba ja ::) masakra
bedzie dobrze i nie patrz ba suknie ja tak mialam jak weszlam do salonu...z sukniami mowie o ta piekna i ta i ta....eh nie patrzec to juz tak niedlugo ;D  nie wiem jak tam u was ale u nas pogody brak leje pochmurno...szaro

Offline Ewelina_Michał

• Chuck Norris
« Odpowiedź #666 dnia: 26 Czerwca 2007, 21:32 »
no u nas tez niestety pogoda nie dopisuje. teraz  sie bardzo schlodzilo. na sobote zapowiadaja przelotne deszcze i okolo 22 stopnie. w sumie to byleby wytrzymalo bez deszczy jak bedziemy "na dworze" czyli wysiadanie pod kosciolem i potem życzenia :) plener planujemy na poniedzialek.

wszyscy opowiadaja jaki to piekny dzien. mam nadzieje ze i ja tak napisze. na razie jakos do mnie nie dociera to ze to juz tak blisko. no nie wyobrazam sobie tego ze to juz w ta sobote. to jest takie "nierealne". szok. dziwne wrazenie.

a dzis mamymaly dylemat. co zrobić z tofikiem (królikiem) na noc slubu i poprawiny. powiem szczerze ze mam obawy ze ludziska ktorzy beda tu nocowac beda sie do niego zbliżać i nie daj boże brac na rece, wypuszczac itp. jeszcze mu ktos cos dziwnego da do jedzenuia a wtedy o problemy nie ciezko włacznie z tym że zwierzak może po prostu zdechnać. najchetniej wzielabym go ze soba do pensjonatu...hehe tylko ze to troszke klopot. nic...na razie myslimy jak to rozwiazac. hehe :) najlepiej byloby klatke na klodki zamknac. no nic. na razie kombinuje

Offline tylunia
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #667 dnia: 26 Czerwca 2007, 22:12 »
Ewelinka a moze macie jakas dobra sasiadke ktora przenocuje tofika przynajmniej bedzie mial spokoj i nikt mu nie dokuczy my mamy problem z psem a to gorzej bo ona bez nas nie funkcjonuje a wszystkich innych sie boi...masakra...jak nas nie ma w domu to wyje... :o

Offline Lemmy
  • No one but you, I love like a fool, you're my dream come true!
  • Chuck Norris
  • Karolina i Patysia
  • data ślubu: 30 czerwca 2007
« Odpowiedź #668 dnia: 26 Czerwca 2007, 22:36 »
Tak to bywa ze zwierzaczkami. Będzie ok, znajdziesz wyjście. Może lepiej poprosić sąsiadkę, bo rzeczywiście będzie się baŁ tylu obcych. Będzie bardzo niespokojny i poczuje się zagrożony.

U nas najbardziej się boję o psa cioci, który będzie nocował z naszymi 4 psami! Jeszcze suki może spoko go przyjmą, ale psy chyba musimy oddzielić.
« Ostatnia zmiana: 26 Czerwca 2007, 22:43 wysłana przez Lemmy »

Offline Ewelina_Michał

• Chuck Norris
« Odpowiedź #669 dnia: 26 Czerwca 2007, 23:32 »
no tak z Tofkiem jest troszke problemu. a co do sąsiadek to nie mam tu nikogo zaufanego, sasiadki albo sa juz starsze i wiecie jak to na wsi...wrzuca krolowi co bądź do klatki bo tak sie karmi kroliki hodowlane albo maja gormadke dzieciakow ktore by krola przez nocke zmaltretowały.

jeśli chodzi o psa to u mnie w domu tez rodzice maja ten problem - pies bez nas wyje i chodzi oszolomiony. no ale cóż wesele jest tu, 200 km od odmu. udalo nam sie poprosić znajoma by przez jedna noc i potem jeden dzien pomieszkala u nas i pobyła z psem. mam nadzieje ze jakos sie uspokoi i nie bedzie wył jak reszty nie bedzie w domu.

no nic, nad królem jeszcze musze pomysleć.

wogóle to musze sie wam pochwalić. Michał w pracy dostal mini prezencik slubny od stazystów bedacych pod jego opieką. sa to dwie sliczne filizanki z jakiejś angielskiej porcelany, do tego dwie łyżeczki, spodki i mini dzbanuszki na mleko. całośc bardzo słodka i była milym gestem.

wogóle to michalowi szykuje sie wiele bram. powiem wam szczerze że dokad nie przyszlo mysleć o swoim weselu to tzw "bramy" nie były dla mnie niczym wyjątkowym czy wzbudzajacym wieksze emocje a teraz...mysle sobie że to badzo mily gest ze strony znajomych. mile jest wiedziec że koledzy przyjda go pożegnać ze stanu kawalerskiego. a ja....cóż nie jestem stad i bramy chyba zadnej miec nie bede bo nie bedziemy z wioski wyjezdzac razem tylko M. przyjedzie po mnie do pensonatu. troszke mi żal tego ale cóż, takie zycie.

ostatnio opusciłam sie w robieniu fotek...musze sie poprawic. czas tak szybko ucieka że z trudem znajduje czas na drobne przyjemnosci.

Offline milenaw
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 08-09-2007
« Odpowiedź #670 dnia: 27 Czerwca 2007, 01:23 »
Ewelinko Fryzurka mi się bardzo podoba.
A jak twoj nastroj? Stresujesz się bardzo?

Offline Gemini
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 30.06.2007
« Odpowiedź #671 dnia: 27 Czerwca 2007, 12:40 »
Ewelinko, a myślałam, że to tylko ja mam poczucie "nierealności" tego dnia

Normalnie nawet w tej chwili nie dociera do mnie, że w tą sobotę jest NASZ ślub, aż się zaczynam tym martwic :hahaha:

Offline milenaw
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #672 dnia: 27 Czerwca 2007, 18:25 »
Ewelinko, a myślałam, że to tylko ja mam poczucie "nierealności" tego dnia

Normalnie nawet w tej chwili nie dociera do mnie, że w tą sobotę jest NASZ ślub, aż się zaczynam tym martwic :hahaha:
To chyba lepiej nie? Trochę mniej stresu, no chyba że on dopiero nadejdzie.

Offline Netula

• Chuck Norris
  • data ślubu: 13.10.2007
« Odpowiedź #673 dnia: 27 Czerwca 2007, 19:14 »
Pogoda nie ma co sie martwic. Ja powoli sie przyzwyczajam ze w pazdzierbniku moze lac lub sypac snieg. I jakos to po mnie splywa. Ciesze sie tym ze ebde meic wspanialego emza i ze niektorzy goscie nie moga sie doczekac wesela. Ja bede miala klopot z psiakiem bo on zawsze luzno po podworku biega a w wesele ebdzie musial byc zamkniety w kojcu ( wielkosci bernardyna jest)

Offline Ewelina_Michał

• Chuck Norris
« Odpowiedź #674 dnia: 27 Czerwca 2007, 21:00 »
Witajcie

kolejny dzien sie konczy. jezuuuu nawet nie wiem kiedy ten czas tak ucieka. dzis do poludnia sprawy kuchenne a po poludniu niezły rajd po nysie i otmuchowie. odbiór girland, przyszly paczki z winietkami i podziekowaniami dl gości i jeszcze odbiór slicznej firanki do pokoju.

sponsorem firanki była moja przyszła tesciowa, mówie wam, firaneczka jest śliczna.

winietki  pudeleczka na podziekowania też sa takie ładne i delikatne. bardzo nam sie podobaja.

kupilismy tez doniczki na dwa drzewka na balko n ale juz nie mam siły dzis ich przesadzac. po prostu padam na twarz.
popoludnie zlecialo tez dlatego że musialam do każdego ze 106 pudełeczek wsadzić po cukierku, zawiazac pierwszy wezełek, dołożyć karteczke z podziekowaniem i zawiazac kokardke. takie dłubanie a siedzialam nad tym ponad godzine. teraz testujemy balony na balkonie czy wytrzymaja chłodna noc. generalnie cały czas cos sie dzieje.
jak bedzie chwilka to nadrobie zaleglosci i pocykam fotki. buziaki!!!

Offline Netula

• Chuck Norris
  • data ślubu: 13.10.2007
« Odpowiedź #675 dnia: 27 Czerwca 2007, 21:08 »
 Wiesz anwet fajnie z tak czas ucieka bo nie am kiedy sie stresowac:)

Offline Tajusia

• Chuck Norris
  • data ślubu: 17.09.2005
« Odpowiedź #676 dnia: 27 Czerwca 2007, 23:39 »
Nie stresować się dziewczynki :D
To będzie WASZ dzień, piękny :serce:
obojętnie od pogody :)

a takie upały są gorsze od deszczyku :)

"...Jest na ziemi jedno moje małe miejsce, gdzie poza biciem serca nie liczy się NIC więcej..."

Offline Ewelina_Michał

• Chuck Norris
« Odpowiedź #677 dnia: 28 Czerwca 2007, 09:07 »
:hello:

dziewczyny to już tylko 2 dni!!!! :szczeka: . nie no ja jestem w szoku i w ogromnym niedowierzaniu. mój M. zachowuje tradycyjnie spokój, śpi, normalnie je, i wogóle nic go nie wzrusza.

ja natomiast jak to M. mowi - mam rozbiegane oczy, i nie spie tak dobrze jak on. ostatnie dni udaje m isie trzymac dosc dobrze diete wiec czuje sie nieco lepiej pod katem "brzuszkowym".

no a tak poza tym to plany na dziś - wybrać bukiet, jechąc zrobić pazurki, zawieźć zaświadczenie ksiedzu od spowiedzi, wsadzić kolejne kwiatuchy i robić coś w domu. pewnie zajrze tu nzow nieco później. cały czas jest coś do zrobienie, jest przy czym pomagać itp. sporo gosci bedzie spało tu w domu i trzeba dla nich poszykowac cos do jedzenia i spania. zaczna sie zjeżdżać już jutro.

lece zjeść śniadanko a potem napisze Wam jak sie sprawy dalej maja

Offline .monia.

• * * * * *
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #678 dnia: 28 Czerwca 2007, 09:21 »
Ewelinko masz stresika :?:To już za 2 dni :skacza:

Offline Ewelina_Michał

• Chuck Norris
« Odpowiedź #679 dnia: 28 Czerwca 2007, 12:59 »
oj teraz to juz  mam stresa bo robi sie zamieszanie "dojazdowe" i skad gdzie jechac, tip. szok.

troche sie poplakałam bo z jednej strony slysze cos, z drugiej dzwoni co chwile tata i mowi co innego. normalnie koszmar.

to wkleje wam szybko fotki.

wiec wczoraj przyszly podziekowania dla gości. pakowałam cale pudlo - w sumie 106 pudeleczek

to wierzchnia warstwa a pod spodem jest jeszcze jedna.

pudeleczko z bliska

winietka

no i tablice. teraz nie wiemy ktore wybrac bo jedne i drugi to jakis gratis przy zakupie allegro. pomozcie wybrac czy zlote czy te czarne napisy. te ze zlotym sa jakby mocniejsze.

Offline katarzyna_84

• Chuck Norris
  • Razem od 2-8-2000
  • data ślubu: 2.8.2008
« Odpowiedź #680 dnia: 28 Czerwca 2007, 15:34 »
Fajne te podziękowania i winietki, kiedy dacie te podziękowania :?:

A tablice wydaje mi się, że lepsze będą z czernymi literami, bo wyraźniejsze.

Offline milenaw
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #681 dnia: 28 Czerwca 2007, 18:32 »
Ewelinko podziękowania i winietki super. A ty je sama robilaś czy zamawiałas?
Jeśli kupowałaś  zdradź mi proszę gdzie?
A tablice mnie się bardziej widzą te złote ale wyraźniejsze będą te czarne.

Offline tylunia
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #682 dnia: 28 Czerwca 2007, 18:54 »
Ewelinka te z czarnymi napisami  :D sa lepsze ;D
jejku to juz tak blisko a zeraz my ::)
sliczne te podziekowania ale sie napracowalas ;D gratulacje ;D

Offline Ewelina_Michał

• Chuck Norris
« Odpowiedź #683 dnia: 28 Czerwca 2007, 20:14 »
witajcie fiorumki

te winietki i podziekowania zamawialam na allegro. koszt to 1,60 pudeleczko i 0,90 gr winietka. mielismy jaka znizke bo zamawialismy ponad 100 sztuk tego i tego.

jak cos to mam adres ich strony i moge wyslac na priv'a.

dziewczyny wiecie co.....  to co teraz robie to jest komedia - trzymam paleczke chinska inia pisze po klawiaturze...powod - k..... zrobiam sobie jak glupia tipsy!!!

zaraz wam wkleje foty. poki co to ja nic nie umiem zrobic. nie wspomne o czynnosci zapinania guzika czy brania czegos drobnego do reki.cos strasznego.

Offline Vall

• Chuck Norris
  • Żyć - oznacza wciąż wyrywać się do przodu!
  • data ślubu: 07.07.2007 :smile:
« Odpowiedź #684 dnia: 28 Czerwca 2007, 20:26 »
Ewelinka - śliczne podziękowania, winietki :)
Tablice - czarne napisy wg mnie  ;D
 Ściskam i życze mało stresu dużo radości (poki co oczywiście  :D )

p.s. daaj tu fote tych tipsów  :o

Offline katarzyna_84

• Chuck Norris
  • Razem od 2-8-2000
« Odpowiedź #685 dnia: 28 Czerwca 2007, 20:35 »
O rany... nie da się ich skrócić :?: Pewnie się da, a nie jesteś przyzwyczajona do tipsików pewnie co. Chciałabym Cię zobaczyć jak piszesz tą pałeczką  ;)

Offline Oleńka81

• entuzjasta
  • I Would Do Anything, For You Anything..
  • data ślubu: 15.07.2006
« Odpowiedź #686 dnia: 28 Czerwca 2007, 20:56 »
wklej zdjecie pazurkow...

Offline Ewelina_Michał

• Chuck Norris
« Odpowiedź #687 dnia: 28 Czerwca 2007, 21:38 »
juz wam wklejam

nie umiem sie obsluzyc

najpierw foty;

tipsy nie sa az takie dlugie ale ja po prostu nie jetem do nich przyzwyczajona. teraz podziwiam panie co na codzien tipsy nosza. ja wlasnie nie umialam wydlubac tabletki z opakowania bo taka ala. pisac po klawiturze tez nie umiem. na razie nauczylam sie chwytac dlugopis ;)

pazurki generalnie sa dosc delikatne. lekko przypruszone brokatem na koncu i co drugi palec kwiatuszek

Offline katarzyna_84

• Chuck Norris
  • Razem od 2-8-2000
« Odpowiedź #688 dnia: 28 Czerwca 2007, 21:46 »
Całkiem fajne pazury

na razie nauczylam sie chwytac dlugopis

A pisać nim już umiesz, bo wiesz, podpisik na kacie małżeństwa trzeba złożyć  ;)

Offline Ewelina_Michał

• Chuck Norris
« Odpowiedź #689 dnia: 28 Czerwca 2007, 22:32 »
w sumie te pazurki nabieraja wygladu bardziej przy rekawiczkach.  na razie dziwnie sie z nimi czuje. no ale mniejsza o to.

podpisac - hehe na szczescie podpisac sie potrafie.

jest jakas instrukcja obslugi do tych typsow ? hehe.., mogliby napisac