Witajcie!!!
dziś mija 123 dni do ślubu
[/b][/color][/size]
jak ten czas szybko biegnie. jeśli chodzi o przygotowania to niewiele sie dzieje. nadal czekamy na jakieś pomysły odnośnie piosenki na pierwszy taniec. ponadto staramy się jakoś załatwić tą poradnie przedmałżeńską - jak sie nie uda to będzie trzeba chodzić ale na to jeszcze przyjdzie pora.
co do zaproszeń to chętnie sie pochwalimy gdy juz coś wybierzemy ale od razu mówię że to nie będzie nic "wyjątkowego" - decydujemy sie raczej na klasykę. bo z doświadczenia wiem jak potem ludzie traktują te zaproszenia - wazne kto, gdzie i kiedy i o jakiej godzinie - reszta to do tego oprawa. mają być ładne ale też niezbyt wymyślne. to takie nasze małe założenie.
ja w tym tygodniu muszę popracować nad kadrowaniem fotek i daniem ich do wywołania bo prawdopodobnie 9 marca wyruszymy do krawcowej. ja zaczęłam konkretniej sie odchudzać a i tak powiem jej by odjęła troszkę cm bo i tak bedesie odchudzać prawie do końca wiec po co to co troszkę przerabiać.
szukam jeszcze innych pomysłów na suknie ale na razie większość czasu zajmuje mi remont. jak mi sie skończy @ to wyruszę na przymierzanie po salonach - oby sie udało

przepraszam was że jestem tu teraz tak rzadko ale to po prostu brak czasu, remont i ten problem z dostępem do internetu. to bardzo mi utrudnia kontakt z Wami - wybaczycie?

?