Witam witam

dziewczyny strasznie się ciesze że Was u mnie widzę

poprostu

co do zdjęc to wiem wiem, sama ubolewam nad ich brakiem teraz. ale chwilowo musicie mi wybaczyć. jestem teraz u M. a mój komputer został w domu bo tam trwa straszny remont. musialam wyjechać poniewaz powoli trace "swój maleńki pokoik" a moi rodzice urzadzają sobie tam sypialnie dla siebie. więc przed wyjazdem musiałam wszystko do kartonów spakować, rozmontowac komputer i wszystko pochować. razem z plytami itp. Michał nadal nie zgadza sie na swoje foteczki w internecie (matko i jak mu to wytlumaczyc że wszyscy dają i nic złego sie nie dzieje - ale ok, szanuje jego zdanie) - dlatego jak bede coś wklejać to chyba bede musiała go troszkę zamazac. choć to wszystko traci w tym momencie sens... ale jakos z tego trzeba wybrnać. Także na razie musze wac prosić o odrobine cierpliwości jesli chodzi o foty. W sobote wrama do "domu" - pewnie jeszcze pokoik bedzie troche rozwalony ale jak tylko sie bedzie dalo to spowrotem złoże komputer i bede coś wyszukiwać ze swoich zasobów. zabiore tez teraz od M. nasz aparat wiec bede cykać foteczki.
i jak anusiaaa - znów elaborat co?

zartuje

co do ceny na targi to płaci sie tyle za wejscie i zdaje się otrzymuje się jakiś informator dla przyszłych noworzeńców. to jest strona na której znajdziesz informacje
http://www.spodek.pla z przygotowań to pisałam chyba już o tym pisałam ale wpiszę tu jeszcze raz :
Z tego co już mamy to sa to takie elemnty jak:
+ zarezerwowana sala (wpłacona zaliczka)
+ zarezerwowany fotograf/kamerzysta (wplacona zaliczka)
+ zarezerwowany termin w kościele
+ zarezerwowana orkiestra (wpłacona zaliczka)
+ odbyte nauki przedmałżeńskie (jeszcze do tego musimy zrobić poradnie

)
+ zarezerwowane szycie sukni ślubnej
+ wstępnie zarezerwowany lokal z pokojami dla gości
aktualnie zastanawiamy sie nad dokładniejszą listą gości i wyborem zaproszeń.
z tego co jeszcze ostatnio robiliśmy to był totalny przeglad allegro za tym co tam jest, co może byc ciekawym pomysłem, co trzeba kupić itp takze jest tego troszkę. no właśnie czy ktoś spotkał się z Was z czymś takim ?
http://www.allegro.pl/item160876275_okazja_balon_strzelajacy_balony_wesele_slub.htmlbo mi pomysł bardzo sie podoba ale nie wiem czy to faktycznie wypali.... hmmm
kiedyś pisalam o chęci postrzelania sobie petardami w dniu slubu ale już mi ten pomysł sie wybił z głowy jak sie dowiedzialam ajkie to formalnosci najpierw musza być załatwione i w sumie jaki to koszt wychodzi. to ja jednak za taka atrakcje dziekuje