Autor Wątek: 149 dni do Naszego Wielkiego Dnia - 30.06.2007  (Przeczytany 50160 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Ewelina_Michał

• Chuck Norris
  • data ślubu: czerwiec 2007
149 dni do Naszego Wielkiego Dnia - 30.06.2007
« Odpowiedź #60 dnia: 7 Lutego 2007, 14:44 »
jesli chodzi o sufit to w miejscu gdzie jest parkiet do tańca jest on dość wysoki dlatego podwieszone balony nie będą przeszkadzały. mysle o balonach róznej wielkości w kolorze złota i srebra z krotkimi doczepionymi wstażeczkami, skreconymi w coś w rodzaju "loczków"...no wiecie - to coś co sie tworzy jak tasiemke przeciagniesz przez brzeg nożyczek  :los:  może to fajnie i wesolo wygladac.

jesli chodzi o przystrajanie sali to generalie to oni zajmuja się dekorają i jest ona "standardowa" to znaczy własnie w kolorach zlota, bieli i srebra bo inne by nie pasowały do kolorystyki wewnatrz restauracji. jesli chodzi o ich zakres "strojenia" to na pewno sa to ozdobne obrusy, specjalny stolik z szampanem, i to wszystko co jest podwieszane pod sufitem i w okolicach stołów itp...ciezko mi to opisać bo sala to nie standardowy prostokat czy kwadrat z sufitem o jednakowym poziomie tylko dzieli sie na czesc gdzie sa ustawione stoly dla gosci i tam tez są takie jakby ozdobne kolumny miedzy którymi wisza białe taśmy i ozdoby, i czesc gdzie jest parkiet i wyższy sufit. tak z kolei jest nieco wiecej balonów i tych taśm ozdobnych. niestety nie wiem jak jest z kwiatami ale sadzeze ewentualne bukieciki male na stół bedziemy musieli sami zalatwiać. nie chcemy by kwiatów bylo za wiele bo w sumie tam na sali juz i tak jest sporo doniczkowych wysokich kwiatów (troszke imitujacych drzewa - coś w rodzaju fajnie wyciętego fikusa, palmy itp). na pewno oni daja 100 sztuk balonów a jesli chcemy miec ich więcej to juz musimy sami dodmuchać i przywieźć to oni doczepią. poza tym to w ich kwestii jest chleb powitalny dla młodych i caly ten szampan.
jak bedzie bliżej terminu to bedziemy rozmawiać z szefową co i jak. na razie jeszcze jest sporo czasu i może nam sie jeszcze pare razy odmienić wizja naszego "projektu" :). ufff ależ sie rozpisalam.

dziewczyny a co z winietakmi?? robicie same czy zamawiacie? a jesli zamawiacie to jakie sa ceny? ja jakis czas temu nie bralam tego pod uwagę ale po tym jak zobaczyłam jak faktycznie jest na weselu to stwierdziłam że to super rozwiazanie. nie ma zamieszania, goście nie biegna do stołów żeby zajac sobie miejsce i generalnie jest porzadek. na prawde to super rozwiazanie w szczegolnosci gdy jest duzo gości. tylko że na zwyklej drukarce nie da rady samemu wydrukować imion gości bo papier na winietki jest zbyt gruby. a ja jeszcze kombinuje jak by tu winietki zrobić samemu...moze bym umiała  :drapanie:

Offline Lilkuś

• uzależniony
« Odpowiedź #61 dnia: 7 Lutego 2007, 15:23 »
Cytat: "Ewelina_Michał"
dziewczyny a co z winietakmi??

ja jestem jak najbardziej za :) póki co próbowałam sama zrobic ale na zwykłym papierze inaczej sie drukuje niz na grubym. Być moze kupimy bo to niewielki koszt (1 zł z hakiem?) ale muszę to obgadać z M :)

Offline tylunia
  • You are my person brand of heroine
  • Chuck Norris
  • Ludzie mają pewną wspanialą ceche. Zmieniają się.
« Odpowiedź #62 dnia: 11 Lutego 2007, 11:06 »
hej hej nadrobilam pare stron :mdleje: bo tez mnie nie bylo...i tak o balonie ciagle myslimy ale bysmy go kupowali na miejscu zeby byl juz zrobiony tylko to zalezy od wysokosci sali i myslimy tylko o balonach w sodku bo jeszcze moze byc konfetti ale wpada pozniej w jedzenie...u jednej forumki taki wybuch balonu spowodowal ze prad sie wylaczyl i byl efekt bo wszyscy mysleli ze to tak specjalnie :brewki:  :brewki:  :brewki:

a co do winietek to jestem jak najbardziej za  :brewki:  :brewki: i my bedziemy je kupowac :drapanie: koszt jak pisala Lilkus cos kolo 1zl za sztuke :brewki:  :brewki:
buziaki

Offline met

• Młoda Żonka
  • Chuck Norris
  • Amor Vincit Omnia
  • data ślubu: [size=
« Odpowiedź #63 dnia: 11 Lutego 2007, 18:43 »
Wybacz Ewelinko, że zaglądam dopiero teraz..

Niestety, wciąż mam mnóstwo postów do przeczytania. W dodatku tkwię w środku sesji ;-)

Kolejna para online Witam was serdecznie!

P.s. Czuję, że będę tu częstym gościem.
Wybaczysz? ;-)

Offline Ewelina_Michał

• Chuck Norris
« Odpowiedź #64 dnia: 11 Lutego 2007, 19:09 »
Met jasne że wybaczam :) Witaj u mnie i wogóle witajcie wszystkie forumki po małej przerwie. niestety ostatanie dni były strasznie pracowite ale za to dziś obiecałam sobie że choć kilka słów do was szkrobnę. A jak przystało na wątek odliczeniowy to:

taaaadammmm!!!! Pozostało 138 dni do Naszego Ślubu!!!!
[/color]
W przygotowaniach czuje się że niebawem zacznie się coś dziać. Dziś bylilismy na Targach Ślubnych w Spodku i mieliśmy okazję obejrzeć to i owo. W sumie w większości omijaliśmy stoiska z filowaniem i fotografem bo to już mamy zaklepane i nie ma co zmieniać, ale.... naszą uwagę skupiały wprawdzie nieliczne, ale jednak stoiska z zaproszeniami. I wiecie co... widzieliśmy mase rózności z tej kategorii. Od takich zaproszeń bardzo prostych do szalenie dekoracyjnych.... mamy kilka faworytów ale niestety nie mam ich fotek. Jak sie troche po remoncie ogarnę to węzmę sie za te wszystkie broszury i ulotki które nam rozdawali i bede buszować po stronach firm.Wtedy wam na pewno coś tu wkleję.

Na targach spotkalismy też krawcową u której bedzie szyta moja suknia. Miała skromne stoisko ale suknie dość ładne.

A teraz suknia które zwróciła zarówno moją jak i M. uwagę......fotka mało profesjonalna bo wiecie jak to jest w tłoku ale mniej wiecej widac o co chodzi. Jest w kolorach bieli, wygląda lekko, skromnie ale też moim zdaniem bardzo ładnie. Zobaczcie same:

To przód :)

a to tuł sukni:

mam wrażenie że fotka nie oddaje jej uroku o końca ale jesli chodzi o krój to to jest coś w tym stylu.

i jak??

Offline met

• Młoda Żonka
  • Chuck Norris
  • Amor Vincit Omnia
« Odpowiedź #65 dnia: 11 Lutego 2007, 19:18 »
Suknia  :brawo_2:
łączy dwie, najważniejsze dla mnie rzeczy - skromność (np. przez brak NADMIERNYCH drapowań) oraz klasę (slicznie rozszerzany dół).

Fakt, że fotki w całości nie oddają uroku sukien, ale można ją sobie wyobrazić.

Mi się bardzo podoba :-)

Offline Ewelina_Michał

• Chuck Norris
« Odpowiedź #66 dnia: 11 Lutego 2007, 19:36 »
Dzięki met. :) jesli chodzi o to rozszerzanie dołu to już zauważyłam że jest kilka rodzajów...od tzw "rybki" do nieco bardziej szerokich ale nadal smukłych, przez taka jak ta na obrazku w poście wcześniejszym aż do baaardzo szerokich.... te ostatnie tez maja swój urok ale z przyczyn technicznych nie biore takiej pod uwagę. Nie wyobrażam sobie zatańczyć w tym jakiegokolwiek tańca, a już na pewno nie walca gdzie jesteśmy dość blisko ciałami przy sobie by "sprawnie" się prowadzić. ..jedyne co bym w tej sukni "udoskonaliła" to to by była "wiązana" na szyji...coś takiego jak suknia która jest w tle na pierwszej fotce. Podoba mi się jak wtedy prezentuje się dekold i ramiona. jesli chodzi o góre sukni to pokaże wam jeszcze pare moich faworytów..bo ten dół sukni raczej zostawiłabym bez zmian....ja i tak jestem dość szeroka w bioderkach więc nie ma co sobie dodawać jeszcze jakichś "objętości" z materiału, natomiast za to mogę pokombinowac z górą stroju. zaraz wkleje fotki :)

Offline Ewelina_Michał

• Chuck Norris
« Odpowiedź #67 dnia: 11 Lutego 2007, 19:55 »
Ok więc zacznę od tego moich faworytów "góry" sukni:

na początek coś takiego..kolor oczywiście biały. motyw góry bardzo fajny ale myśle że można by go bardziej "rozweselić" jakimiś dodatkami, bo skoro dół jest dość prosty i skromy to góra dla równowagi powinna być nieco ciekawsza.

kolejna góra :) powiem szczerze że ciekawie wyglądały te małe zakładki materiału na wysokości biustu.

i ostatni typ. nie widać za bardzo ramiączek ale wyjaśniam od razu że łączą się na szyji.

ufff to tyle... a teraz...gajerek który wypatrzyłam pod kątem M. Szkoda że przez lampę błyskową nie widać za badzo koloru kamizelki ale całośc prezentowała się ślicznie. aha..i na po fotce można odnieść wrażenie że garnitur połyskuje. to znów przez lampę. był raczej matowy a kolorek to cimny grafit. spójrzcie same....

i coś co mnie zachwyciło zupełnie. To coś w rodzaju fraku, pięknie skrojony, z niezbyt długim tyłem, ale generalni dech zapiera taki "dostojny". niestety chyba nadaje się tylko dla idealnie szczupłych i wysokich mężczyzn. no ale popatrzeć zawsze można :)

KONIEC :)

Offline Ewelina_Michał

• Chuck Norris
« Odpowiedź #68 dnia: 12 Lutego 2007, 07:11 »
To znów ja. W nocy jeszcze pisałam prace, potem 4 godziny snu i juz na nogach. Nie wiem czy Wam już wspomniałam, że wczoraj na tych targach ślubnych spotkałam swoją krawcową. Korzystając z okazji zapytałam ją kiedy moge przyjechać na zdjęcie miary...a ona....że w zasadzie to mogę już..... :mdleje:  :mdleje:  :mdleje:

Moja pierwsza myśl... Niiiieeeeeee!!!! ja się jeszcze musze odchudzać......Grzecznie podziękowałam za odpowiedź i poszłam dalej.....tak ale od wczoraj tlukła mi się w głowie myśl, że przez tą sesje i to wszystko co teraz się dzieje w domu (totalny remont) zaniedbałam się i przyłam kilka kilo  :drapanie:

Dlatego dziś wstałam z mocnym postanowieniem....... Odchudzam się!!! dieta 1200 kcal, może uda się zastosowac wiecej ruchu no i dbanie o siebie w wiekszym stopniu. Pojedziemy do niej na poczatku marca wiec moze do tego czasu cosik zrzucę :) Musze!

A teraz już uciekam się szykować i jade do promotora. Dziś też postaram sie nadrobić nieco zaległości w Waszych odliczankach i w innych wateczkach. Papatki i do potem!!!!! :hello:

Offline Aniutek83
  • maniak
« Odpowiedź #69 dnia: 12 Lutego 2007, 07:42 »
Ewelinka i ja sie melduje w odliczanku tyle ich teraz jest i tak wcześnie są zakładane ,ze nawet nie zaglądam bo gubie sie w tym gąszczu ale  obiecuje ,ze do Ciebie będe zaglądać!
My nie byliśmy na targach- bo własciwie wszystko juz mamy!
A zaproszenia- w sumie też juz znalazłam a gajerek to w sklepie wybierzemy! Zresztą nie lubie tych tłumów!

Offline Gosiaaa

• uzależniony
  • Nadzieja jest ryzykiem, które trzeba podjąć
  • data ślubu: 28.04.2007
« Odpowiedź #70 dnia: 12 Lutego 2007, 07:48 »
Chyba jeszcze nie pisałam nic na Twoim odlczanku, ale śledzę od początku. Tak więc witam Cie. Fajna z Was para.

A teraz suknia które zwróciła zarówno moją jak i M. uwagę

Przymierzałam bardzo podobny gorset do tego z fotki pod tym cytatem ... bardzo mi się one podobają ... ale niestety nie pasują do mnie. Źle się w nim czułam ... i nie wyglądałam ciekawie. Ty chyba już wyboru dokonałaś ? Sorry ale nie pamiętam, za dużo tych odliczanek i nie pamiętam już kto co ma ;-)

Pozdrawiam i powodzenia.

Offline met

• Młoda Żonka
  • Chuck Norris
  • Amor Vincit Omnia
« Odpowiedź #71 dnia: 12 Lutego 2007, 09:11 »
Niby-frak jest po prostu boski.

Muszę mojego M. zaciągnąć choćby do oglądania.
Bo On uparty jak osiołek..

Offline Ewelina_Michał

• Chuck Norris
« Odpowiedź #72 dnia: 12 Lutego 2007, 13:07 »
Cytat: "Aniutek83"
Ewelinka i ja sie melduje w odliczanku tyle ich teraz jest i tak wcześnie są zakładane ,ze nawet nie zaglądam bo gubie sie w tym gąszczu ale obiecuje ,ze do Ciebie będe zaglądać!
My nie byliśmy na targach- bo własciwie wszystko juz mamy!

:hello: Witaj!! wiem wiem, sama nie nadążam za odliczaniami forumek. Ale będe walczyć dzielnie (o ile niebawem nie odetną mi netu bo rezygnujemy z umowy na babcie i zakłdamy swój na siostre, tylko że już ponad tydzien czekamy na instalacje telefonu stacjonarnego i nadal cisza...a 14 net od babci zostanie wyłączony   :mdleje: ) Watków jest na prawdę dużo a nie wiem czy zauważyłaś...już pojawiaja się wąteczki zniecierpliwionych panien młodych 2008 :) hihih wspominam te czasy gdy to my głownie w tym watku buszowałyśmy :)
A co do targów to pojechaliśmy tam z ciekawosci no i ja chciałam objerzec te suknie różniste :) W sumie omijaliśmy stoiska z filmowaniem i fotografem ale...trafiła nam się "ulotkowa" płyta z przykładami ujeć itp i....mam zamiar wykorzystać pewne elementy przy montowaniu swojej kasety.

Witaj także Gosiu  :hello:
Cytat: "Gosiaaa"
Ty chyba już wyboru dokonałaś ?

nie nie, ja jeszcze nie dokonałam wyboru. Ta suknia którą wklejałam jako pierwszą, chyba jeszcze na tej stronie to jest obecnie mój faworyt.Ale zanim się zdecyduje to muszę coś podobnego gdzieś przymierzyć by przekonać się że w takim kroju będzie mi dobrze. Tak jak pisałam, jedyne co bym zmieniła w tej sukni to to zeby miała zapięcie na szyji. Zreszta jak już będe wszystkiego pewna to wam będe na bieżaco relacjonować :)

Offline tylunia
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #73 dnia: 12 Lutego 2007, 23:17 »
Ewelinka bardzo ladna ta 1 suknia mi najbardziej sie pdodba...i ten frak :skacza: sliczny :brawo_2:

Offline ewak
  • bywalec
« Odpowiedź #74 dnia: 13 Lutego 2007, 06:49 »
Hej, hej. I ja sie zapisuje do klubu podgladaczy Twojego odliczania.

Suknia faworytka jest bardzo fajna. Szczegolnie podoba mi sie ten tiul (chyba tiul?) na spodnicy i sposob upiecia go. Stroj ala frak jest rewelacyjny, tak samo zreszta jak i garnitur, ktory wypatrzylas dla Michala. Ale bedziecie sliczna Para Mloda.
Siumao - rocznik 2006, mala, ekonomiczna, naped na 4 lapy, awangardowa laciata tapicerka, serwisowana u autoryzowanego weta, pieknie sie prowadzi na smyczy.

Offline Ewelina_Michał

• Chuck Norris
« Odpowiedź #75 dnia: 13 Lutego 2007, 21:04 »
Cytat: "ewak"
Suknia faworytka jest bardzo fajna. Szczegolnie podoba mi sie ten tiul (chyba tiul?) na spodnicy i sposob upiecia go. Stroj ala frak jest rewelacyjny, tak samo zreszta jak i garnitur, ktory wypatrzylas dla Michala. Ale bedziecie sliczna Para Mloda.

jejkuuu jak się zarumnieniłam. Wielkie dzięki. Fajnie że nie tylko mnie się podoba. :)

A co u nas... cóż dzieje się niewiele. czekam cały czas na to aż rodzice M. zajmą się zliczeniem ilości gości i będziemy wiedzieli ile zaproszeń zamawiać.

a dieta - oj kiepściutko mi idzie. a raczej...raz mi idzie raz nie. Musze zacząć jakoś regularnie się odżywiać ale teraz taki remont mam w domu że najpier tyram od rana, zapominam by coś zjeść a potem rzucam się wygłodniała jak wilk na smakołyki. Musze to jakoś opanować bo będzie źle.

Dziewczyny kiedy przychodzi pora by dawać na zapowiedzi? to już? czy jeszcze?? w sumie jeszcze ponad 4 miesiące do slubu. nie wiem kiedy trzeba się wybrać do księdza. musze to przemyśleć :)

Offline katarzyna_84

• Chuck Norris
  • Razem od 2-8-2000
  • data ślubu: 2.8.2008
« Odpowiedź #76 dnia: 13 Lutego 2007, 21:06 »
nie wiem kiedy trzeba się wybrać do księdza. musze to przemyśleć

Ja tam wychodzę z założenia, że kto pyta nie błądzi i się zwyczajnie księdza zapytałam kiedys przydreptać, co i jak. Co zrobię, że zawsze wolę wiedzieć wcześniej takie rzeczy..  :brewki:

Offline Ewelina_Michał

• Chuck Norris
« Odpowiedź #77 dnia: 13 Lutego 2007, 21:12 »
Cytat: "katarzyna_84"
Ja tam wychodzę z założenia, że kto pyta nie błądzi i się zwyczajnie księdza zapytałam kiedys przydreptać, co i jak

Zgadzam się z Tobą z tym że....na tym swoim księdzu to się trochę zawiodłam i w sumie dlatego unikam kontaktu z nim jak ognia. szczerze mówiąc mam ogromne obawy czy nie będzie nam robił problemów z papierami bo ślub będzie nie u mnie, nie w parafii M, tylko w tzw. parafii trzeciej. Jest w związku z tym conieco formalności. Jak to załatwimy to mi kamień spadnie z serca.

Offline tete

• "Nikt nie lubi samotności. Ja tylko nie próbuję się z nikim na siłę zaprzyjaźniać. To prowadzi do rozczarowań."
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 2.06.2007
« Odpowiedź #78 dnia: 13 Lutego 2007, 21:39 »
czy Ty wiesz jakie ja kiedys miałam problemy z księdzem???bałam się doniego isc po pozwolenie na slub w innej parafii a tu  NIESPODZIANKA  :brawo_2:  :brawo_2:  był miły nie komplikował niczego!!bedzie dobrze! nie taki diabeł straszny jak go malują :afro:
suknia którą wybrałas BOMBASTYCZNA!!!!
Nikt nie lubi samotności. Ja tylko nie próbuję się z nikim na siłę zaprzyjaźniać. To prowadzi do rozczarowań.

Offline katarzyna_84

• Chuck Norris
  • Razem od 2-8-2000
  • data ślubu: 2.8.2008
« Odpowiedź #79 dnia: 14 Lutego 2007, 08:49 »
W sumie to i tak nie mają wpływu na to gdzie się weźmie ślub, więc na dobrą sprawę robiąc problemy, uprzykrzają życie ludziom, którym mają służyć, ale w odwrotny sposób... Ewelina_Michał, może też się miło rozczarujesz :?: Zbierz siły i ruszaj po papierki, trzymamkciuki za powodzenie  :ok:

Offline Ewelina_Michał

• Chuck Norris
« Odpowiedź #80 dnia: 14 Lutego 2007, 08:54 »
w sumie to jeszcze troszkę czasu. wczoraj rozmawiałam z M. i stwierdziliśmy że na zapowiedzi to damy jak pójdziemy załatwiac dokumenty czyli nie wcześniej niż trzy miesiące przed ślubem. Czyli za jakies 1,5 miesiąca stoczę batalię z księdzem. Ja po prostu jestem pewna że on będzie coś marudził. Wiem jak mnie potraktował gdy dzwoniłam, wiem co powiedzial mi jego zastępca gdy był u nas na kolędzie. matko a najgorsze jest to że im chodzi tylk o kase

Offline tylunia
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #81 dnia: 14 Lutego 2007, 11:43 »
matko a najgorsze jest to że im chodzi tylk o kase
re...
ja nawet jak mam sie cos zapytac to tak mi glupio czy cos zle pytam eh ksieza... :mdleje:

Offline anusiaaa

• Chuck Norris
« Odpowiedź #82 dnia: 14 Lutego 2007, 13:08 »
Ewelina_Michał,  z tego co nam ksiadz mowi na zapowiedzi sie daje po spisaniu protokolu, a unas protokul mozna spisac najwczesniej na 3 miesiace przed slubem bo wtedy mozna w urzedzie stanu cywilnego dostac papierki!!!

Zazdroszcze pobytu na targach, ja przez egzaminy nie moglam, sie pojawic i strasznie zaluje :popija:
"Travel is the only thing you buy that makes you richer"

Offline Ewelina_Michał

• Chuck Norris
« Odpowiedź #83 dnia: 14 Lutego 2007, 13:53 »
anusiaa nie żałuj za bardzo. Nie wiem czy masz już wybrany model sukni. ja nie miałam i głownie dlatego pojechałam by porobić fotki i zobaczyć coś z bliska. a tak poza tym to byla tam masa ludzi z różnych branż i masa walających się po podłodze ulotek.

No własnie apropo targów. to przed chwilą porządkowałam te wszystkie ulotki do dostaliśmy od firm i żeby nie gromadzić zbędnej makulatury adresy www pospisywałam sobie do dokumentu tekstowego i jesli ktoś chciałby taki mały spis to bez problemu podeślę. jsta tam troszkę adresów do sukien ślubnych, troszke do zaproszeń i jeden bardzo ciekawy do konfetti... widziałam jak pan na targach czymś taki wystrzelił i super to wyglądało. to coś w rodzaju dużej tuby z której na wyskość np 8 metrów wystrzeliwane są małe serduszka albo inne wzorki. taka tuba to koszt około 7 złoty. myśle o czymś takim pod kątem wyjścia z kościoła :)

a teraz ....Dziś walentynki....dziś też....

POZOSTAłO 136 DNI DO śLUBU
[/size][/color]

i moje kochane forumki...nie pisalam o tym od razu bo najpier musiałam się ze wzruszenia wypłakać. to chyba ostatnie walentyki które z M. spedzamy osobno i ten kochany kombinator wysłał mi kwiaty pocztą kwiatową. bukiet jest na prawde cudny. kwiaty świeże, pachnące i całość wygląda cudnie. normalnie pierwsze co to się popłakałam i to tak strasznie jak nie wiem. nie spodziewałam się tak dostojnego bukietu. wkleję odrazu fotki. jest trochę pochmurno i niestety robiłam z lampa więc nie oddają do końca piękna kwiatuszków.

fotka nr 1

fotka nr 2

fotka nr 3

prawda że śliczne? mi się strasznie podobają, może też dlatego że bardzo bardzo lubię kwiaty wszelkiego rodzaju.

Anusia...teraz dopiero zauważyłam jaki masz fajny liczniczek z tymi biedronkami...hihih skompletowałaś avatarka z licznikiem...super :)

Offline Gemini
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 30.06.2007
« Odpowiedź #84 dnia: 14 Lutego 2007, 14:12 »
Nie widzę zdjęc  :nie:

Offline Gemini
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 30.06.2007
« Odpowiedź #85 dnia: 14 Lutego 2007, 14:14 »
O teraz widzę

Ale cudne :brawo_2:

Pozazdrościc narzeczonego :brawo_2:

Offline met

• Młoda Żonka
  • Chuck Norris
  • Amor Vincit Omnia
« Odpowiedź #86 dnia: 14 Lutego 2007, 14:40 »
Śliczny bukiet!

A te róże!
takie.. atłasowe. To nawet na zdjęciu widać.

Uściskaj od nas swojego Michała :D

Offline Ewelina_Michał

• Chuck Norris
« Odpowiedź #87 dnia: 14 Lutego 2007, 16:45 »
Cytat: "met"
Uściskaj od nas swojego Michała :D

hehehe no no no .... uściskam uściskam :) Właśnie dzwonił i pytał jakie te kwiaty doszły i czy ładne.... okazuje się że on to przez allegro zamawiał, że tam się wystawia euroflorist też.

A wiecie co było najlepsze? że ktoś kto pisał treść na liściku ma bardzo podobny charakter pisama do Michała. w pierwszej chwili pytałam go jak to się stało że na karce jest jego pismo, że jakim cudem tak mu się udało zrobić...dopiero teraz jak się przyjrzałam to widzę że jednak literki są nieco większe niż standardowo pisze M. i troszke inne "ogonki" ktoś robił...ale na pierwszy rzut oka byłam pewna że to jego pismo.

Offline Ewelina_Michał

• Chuck Norris
« Odpowiedź #88 dnia: 14 Lutego 2007, 21:53 »
to ponownie ja wieczorową porą...naszedł mnie nastrój nieco nostalgiczny.... wiecie co.... są chwile gdy się boje jak to będzie potem, czy się przystosuję do nowych okoliczności, czy znajdę prace i czy  damy rade się utrzymać, a sa też takie chwile jak dziś kiedy myślę że nie ważne co i jak, bo ważne że wreszcie uwijemy swoje gniazdko, wtedy już wszystko będzie na spokojnie, będzie więcej naszych chwil i ogólnie NAS. Czekamy na siebie już 5 lat... wiem że są ludzie którzy musza czekać dłużej ale i tak dla mnie to 5 lat to ogromny szmat czasu. na początku nie wiezyłam że damy rade, potem pojawiały się okresowe chwile wątpliwości i braku siły by dalej walczyć ale teraz jest jakby coraz lepiej. nie wiem z czego to wynika ale to poczucie bardzo mi się podoba.

a teraz zmiana tematu :) - proszę doradźcie Nam piosenkę na pierwszy taniec w takcie w miare spokojnym na "3" by mozna było zatańczyć do tego walca. plissss.... ja już nie mam pomysłu...nie mamy zbyt wielkich umiejętności ale to dotyczy zarówno tańca zwykłe jak i tych bardziej klasycznych więc co tam wydreptamy jest mi obojętne :) ale zależy mi na walcu :) dziś z racji filmu w TV myślałam o piosence "zakochani" ale nie wiem czy faktycznie się nadaje. Poprosiłam M. by zadzwonił do tego swojego znajomego z orkiestry, by ten doradził mu co zatanczyc i co oni najlepiej umieją zagrac :) może to nam coś pomoże.

a ja...jestem już po kąpieli  :wanna:  i zaraz zmykam spać. otatnio gdy niedosypiam zauważam że buntuje mi się serduszko i zaczyna mnie boleć w klatce piersiowej. Byłam z tym u lekarza bo myślałam że to płuca, ale jego pierwsze pytanie jakie mi zadał po osłuchaniu było "od kiedy mam problemy ze snem". ech no i wydało się :) no cóż, mam nawyk spania na tzw "czuwaniu" i byciu w nagłej gotowości, jedyni jak śpie z M. przesypiam calutką noc bardzo bardzo spokojni i na bardzo głębokim śnie. Jaki z tego wątek - trzeba jak najszybciej zaczać regularnie sypiać razem :) :brawo_2:

Offline tylunia
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #89 dnia: 15 Lutego 2007, 22:11 »
Jaki z tego wątek - trzeba jak najszybciej zaczać regularnie sypiać razem  

dokladnie :los:

ale sliczny bukiet  :los: